СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част

<< < (115/117) > >>

Florennce:
Apostolova, радвам се, че си си намерила роклята.  :)

Може да ни я покажеш като мине събитието. Успех с подготовката, не остана много време :svatba: :weddingday:

Apostolova:
Благодаря ви! Аз и сега искам да ви я покажа но не знам как да кача снимки. Имам голям проблем: всичко е уредено само обувки нямам  . Някой няча ли да ми продаде или каже от къде да купя? 35 номер няма значение отворени затворени важното е да са 35 номер

Florennce:
Ето в тази тема има обяснение как да прикачиш снимка - http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,51.105.html
Но и аз не съм пробвала още.

Иначе за обувки - аз съм си намирала 35 номер в повечето известни магазини като Паоло Ботичели и CCC например.
А друг вариант, които аз прилагам е следващия размер обувки, но със допълнителна стелка. Но става само за затворени обувки.

Apostolova:
Благодаря ви много! В тези магазини разглеждах преди два дена, но нямат. В ботичели имат много големи, иначе от там съм вземала и аз до сега. Ще се опитам да кача снимки :)

primababy93:
Здравейте. Пише Ви едно 25 годишно момиче, което се опитва да си организира сватбата, която ще се състои 2019 година края на август или началото на септември. Много от вас ще кажат, че е рано, сигурно, за приготовления, но аз малко, по - малко се захванах. И понеже съм пълен индианец не знам от къде да започна. Имам толкова много въпроси в главата си, които искам да попитам, хората, които вече са минали по този път, че не знам от къде да започна  O_O Накратко: До края на този месец мислим да запазим дата в общината и с това идва първия въпрос Ако отидем без кумовете в общината за дата проблем ли е? Страшно съм объркана и от ресторантите.. не можем да решим кой.. около 80 човека са ни гостите - ще се радвам да ми препоръчате ...  @}->-- , както и Сватбена агенция и общо взето нищо не знам  :'(
Та вашите мнения и препоръки ще са много важни за мен и ще се радвам да ми пишете. Оставям  и email за връзка, ако някой изяви желание да ми помогне със съвети, понеже за съжаление няма на кой друг .. Благодаря Ви
[email protected]

Поздрави, Яница  @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница