СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част
Vmateva:
Здравейте! Имам въпроси за сватба в Стара Загора
- препоръчайте ми заведение за сватба 60-80 човека , на нормални цени (т.е. не като Загорка), ако може и примерни цени на кувертите , включва ли се сватбена торта в тях, има ли такси за внасяне на алкохол
- ако се налага поръчване на сватбена торта - от къде ще препоръчате и приблизителни цени
- ориентировъчни цени за диджей, фотограф, оператор за сватба с този брой хора
- какви са приблизителни те цени на халките (бяло злато)
- какви са таксите за граждански и църковен брак и какво трябва да се закупи за ритуалите
Благодаря предварително!
Vik_:
Здравейте на всички! Нова съм в тази тема понеже от скоро съм годеница ;) Единствените неща който със сигурност се знаят за нашата сватба са-че ще е лятото на 2019г. И желаем да е открита сватба Ще присъстват около 100 човека и че търсим Йонко Русев за фотограф.Бихте ли ми препоръчали сватбена агенция;Ди Джей и водеща;Видео-оператор; Ресторант с възможност за открита сватба и за желания капацитет.Бихте ли ми казали как стоят нещата с Общината и колко по-рано трябва да си запазим датата.Или общо казано колко по-рано трябва да започна с организирането на цялото чудо което предстой .Благодаря предварително на всички! *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*
П.С. Моля и да ми кажете ако пропускам нещо .Благодаря! :) :) :) :) :) :)
Apostolova:
Здравейте! От скоро съм в този сайт и имам проблем. Търся къса булченска рокля. Имам 2 седмици до сватбата. Някой има ли такава...от къде сте я закупили???
marry_me:
Привет, Apostolova :)
Първо, Честито за встъпването в брак @}->-- Не знам от къде в Стара Загора може да си намериш къса рокля, но в Асеновград има доста къси. Мериш, харесваш, ако ти стане мострата взимаш на деня, корекции правят за 2-3 часа. Така че се замисли за този вариант. По спомени от преди 2 години късите рокли варираха между 200 и 400. Успех :girl_wink:
Apostolova:
Благодаря много за информацията. след много търсене в Асеновград купих една мъничка, права, от дантела. Нашето събитие ще е скромно от 20 човека за това търсих нещо по неангажиращо. На 07.09.2018 ще подпишем предварително, а на 09.09 ще е венчавката с почерпка в "Сребърното езеро.
Навигация
[0] Списък на темите