СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част
Blue_Sapphire:
Здравейте, отново! :) Къде в Стара Загора могат да се види по-голямо разнообразие на чаши за шампанско - сватбени , но не рисувани? Интересуват ме няколко модела и не мога да ги намеря, а не искам да ги пръчвам по интернет без да съм си създала впечатление на живо. Искам да видя това, което прилагам по-долу. Има ги в магазини "Двата щъркела", но на адреса посочен за Стара Загора( http://2styrkela.com/magazini ), не намерих такъв магазин. =]
Temira-Wedding:
Магазин "Двата щъркела" се намира на гърба на Битовия комбинат. Всъщност адреса е ул.Княз Борис, но магазина се пада от южната страна на сградата......до него има магазин за балони. Успех!
steli_:
Здравейтее. Сватбата ми ще бъде в ресторант "Сити",ноо разбрах,че са сменили управителката. На нейно място са сложили нов меко казано "проблемен". Някоя от вас има ли отзиви от новият управител? Как са минали сватбите под негово ръководство? Благодаря предварително. :)
Temira-Wedding:
До този момент сме парвили две сватби, от както е новия управител. Намам наблюдения за нередности или оплаквания от страна на клиенти. Важно е, че персонала- сервитьорите са си същите, а те са на ниво.....
di_t:
колко питки са необходими???
Навигация
[0] Списък на темите