СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част

<< < (2/117) > >>

Dark_ButterFly:
chervenkova по принцип вие си решавате кои ритуали желаете да спазвате и кои не. Последователността е грижа на водещия или dj-я. Стандартните са: Посрещане на младоженците, Захранване ,  Реч на кума ,  Първи семеен танц , Разчупване на питката     , Дарове за кумовете , Булчинско хоро или танц на булката  , Игри за младоженците ,  Разрязване на сватбената торта  , Хвърляне на букета  , Хвърляне на жартиера...
Игрите трябва да ги коментирате с dj-я, със сигурност ще ви предложат много, а вече вие ще си изберете :)

Alex02 напредвате малко по малко :)

Ние вече си избрахме меню за сватбата, много сме доволни. Видях си роклята, вече имам снимки, ще гледам утре да ги кача :)

ablaze:
Здравейте момичета, Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави, безумно щастливи и обичани!

Аз ви пиша, защото сега започвам да мъдря графика за сватбата и искам мнението ви 19:30 твърде късно ли е за изнесен ритуал?

Alex02:
Цитат на: ablaze в май 08, 2013, 07:33:18

Здравейте момичета, Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави, безумно щастливи и обичани!

Аз ви пиша, защото сега започвам да мъдря графика за сватбата и искам мнението ви 19:30 твърде късно ли е за изнесен ритуал?

Здравей! :) Може и да помрънкат, че им е късно. Знам, че почват от 17ч., защото ние сме последни в гражданското от 16,20ч. и ни казаха, че по-късно не могат, т.к. заминават по ресторанти. Но все пак си взимат таксата, беше 150лв., едва ли ще са им проблем 20-те минутки ритуал. :)

Alex02:
Цитат на: Dark_ButterFly в май 07, 2013, 22:08:16

chervenkova по принцип вие си решавате кои ритуали желаете да спазвате и кои не. Последователността е грижа на водещия или dj-я. Стандартните са: Посрещане на младоженците, Захранване ,  Реч на кума ,  Първи семеен танц , Разчупване на питката     , Дарове за кумовете , Булчинско хоро или танц на булката  , Игри за младоженците ,  Разрязване на сватбената торта  , Хвърляне на букета  , Хвърляне на жартиера...
Игрите трябва да ги коментирате с dj-я, със сигурност ще ви предложат много, а вече вие ще си изберете :)

Alex02 напредвате малко по малко :)

Ние вече си избрахме меню за сватбата, много сме доволни. Видях си роклята, вече имам снимки, ще гледам утре да ги кача :)

Здравей, Dark_ButterFly,
надявам се добре да сте изкарали празничните дни! :) Ние също си имаме меню, но ударихме на камък във връзка с бъдещата свеки... Тя е традиционалистка и не експериментира много с вкусове. Ще я водим на специална дегустация, за да се убеди, че ще й е вкусно. Другото, което ме изненада е като заяви, че няма да има жив човек, който да пие бяло вино през лятото на сватба! :) :) :) А реално всичките ми приятелки и техните половинки консумират най-вече това... :) Като цяло - имам си доста интересни ... "ситуации", чудя се дали се връзвам, защото съм бреми или е просто от жегите, но ... ще гледам с усмивка на всичко! :)
За роклята все още съм пас, т.к. не знам до началото на юли колко ще порасна, но след 10-ти юни започвам търсенето! ;))))))

megan_n:
ablaze може и да ти кажат, че е късно за изнесен ритуал те са малко запънати  в това гражданско, но все пак ги питай.
Dark_ButterFly на коя дата беше точно сватбата ви  и ще имате ли коктейл в градината? От ресторанта ми казаха, че може да ни направят някакви коктейлни хапки, но ще го уточним на дегустацията, вие ще имате ли такива?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница