СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 12 част
megan_n:
Dark_ButterFly супер, менюто звучи много вкусно :)
Dark_ButterFly:
Ние сме много доволни, определено е вкусно, а и има възможност ако някой не яде пилешко или свинско да си избере.
Alex02:
Здравейте, brides-to-bе, желая на всички много слънчева и щастлива седмица! :)
Моля за съвет относно шаферките. Имаме сериозни различния във вижданията за шаферките с бъдещата свеки, която се опитва да налага някакъв свой си традиционализъм...
Кой/коя може да бъде шаферка, от чие страна трябва да е, на колко години трябва да е, какви трябва да са функциите и колко на брой могат да бъдат?
Ще бъда благодарна на всички трезвомислещи и съвременни булки, ако споделят като как точно стоят нещата! :girl_impossible:
Dark_ButterFly:
Относно шаферките си определяте вие. Аз имам 2 големи шаферки (мои приятелки още от детската градина) и 1 малка кукла на година и 8 месеца. Има хора с много повече шаферки, но то си е ваше решение. Отначало шаферките ми щяха да са с еднакви рокли, но в последствие просто не успяха да се срещнат и да вземат заедно роклите. Отделно сестра ми също ще помага през цялото време, но тя си ми е сестра, не я определям като шаферка.
А вас какво ви притеснява?
megan_n:
Alex02 колкото шаферки ти си решиш може да имаш. Аз ще имам 3 големи шаферки, ми приятелки и 5 малки :) Единственото, което съм чувала и съм се съобразила е да не са омъжени. Но и това не е задължително както ти си решиш. Големите ми шаферки ще са с еднакви рокли, а малките не.
Навигация
[0] Списък на темите