Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 01:26:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 12 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 12 част (Прочетена 160204 пъти)
Allicia
Сватбар
Публикации: 211
Re:Подарък за гостите като спомен от сватбата - 12 част
«
Отговор #330 -:
юли 25, 2013, 11:20:56 »
maya_the_bee
, страхотна идея. Ще се получи много красиво!
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #331 -:
юли 25, 2013, 11:27:00 »
Идеята наистина е страхотна. А цветовете на свещичките различни ли са?
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
Публикации: 116
«
Отговор #332 -:
юли 25, 2013, 11:39:42 »
Свещичките са бели с жълт "пламък", торбичките също ще са един цвят - праскова, каквато ще е украсата. По принцип има варианти на тези свещички да си сменят цветовете, май 7 цвята сменят.
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #333 -:
юли 25, 2013, 12:27:03 »
maya_the_bee
Идеята ти е невероятна, много оригинално и наистина ще се получи супер сладко с ресторанта
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #334 -:
юли 25, 2013, 13:06:09 »
maya_the_bee
, много готина идея! Хем, ще е красиво, хем практично, хем оригинално
Единственото е, да се уверите, че хората ще разберат, че това е подарък за тях и, че могат да си го вземат, защото по мое наблюдение повечето не схващат и нещата остават на масата. При нас подаръка беше снимка и повечето гости искаха да си я плащат, при положение, че на наздравицата ние я подарявахме
Може да кажете на шаферките или някой от близките приятели да минат по масите и да обяснят, че това е личен подарък за спомен от сватбата
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
Публикации: 116
«
Отговор #335 -:
юли 25, 2013, 13:35:15 »
Lilly аз си мислих ди джея да каже или така или иначе каго говорим с гостите ще им кажем. Надявам се, че етикетчетата също ще ги подсетят. И аз съм забелязала, че някои хора на сватби се притесняват да попитат или да си вземат подаръка да не би да сгрешат с нещо. Въпреки, че четох тук за едни дето изяли украсата ...
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #336 -:
юли 26, 2013, 12:42:43 »
Цитат на: maya_the_bee в юли 25, 2013, 13:35:15
Въпреки, че четох тук за едни дето изяли украсата ...
Ххахахах как така са изяли украсата ? Май това съм пропуснала да го прочета... жалко, просто си го представям
Активен
Antonia87
Ентусиаст
«
Отговор #337 -:
юли 26, 2013, 14:13:31 »
maya_the_bee,идеята ти е супер, хем оригинална , хем ще е красиво и романтично , хем практично.
Много ми допадна идеята ти ,чак ми се иска да я взаимствам ,но вече съм се спряла и аз на магнитчета и отделно взехме и летящи фенери за подаръци и много ще станат нещата.
Според мен най- удачно е или при пожеланията да ги подарите или вие / ди джея да го обяви това. И аз още не съм взела решение как ще го направим , но е хубаво да бъде казано ,за да няма не разбрали.
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207
«
Отговор #338 -:
юли 26, 2013, 15:28:24 »
А някой мисли ли да слага подаръчетата в кутийки. Например така, на мен това много ми харесва и например да са на масата с имената на хората, но проблема е, че кутийката е за семейство, та няма да може да се сложи име. А ако ще трябва да ги раздаваме ще ни трябва доооооста голяма кошница за тях
laser-cut-white-wedding-font-b-gift-b-font-font-b-boxes-b-font-from-professional_jpg_220x220.jpg
(16.89 KB, 219x220 - видяно 2933 пъти.)
Активен
angelova_29
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #339 -:
юли 26, 2013, 21:32:28 »
maya_the_bee - много хубава идея. Обмислям още, дали да взаимствам или да са други свещички. Страшно много харесвам свещи и ще разгледам варианти в тази посока.
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #340 -:
юли 27, 2013, 11:03:33 »
Цитат на: megyto в юли 26, 2013, 15:28:24
А някой мисли ли да слага подаръчетата в кутийки. Например така, на мен това много ми харесва и например да са на масата с имената на хората, но проблема е, че кутийката е за семейство, та няма да може да се сложи име. А ако ще трябва да ги раздаваме ще ни трябва доооооста голяма кошница за тях
Аз също се замислих за кутийките, но искаме да ги даваме лично подаръците и както каза ти ще ни трябва много голяма кошница. Моите подаръчета ще са букранчета с мед и юзчета за мъжете, та се чудя няма ли да тежи кошницата на шаферките... милите или ще останат без ръце, или ще бягат да пълнят кошниците
Активен
Daherova
Любопитен
:)
«
Отговор #341 -:
юли 28, 2013, 11:25:05 »
Цитат на: megyto в юли 26, 2013, 15:28:24
Аз мисля да си поръчам същите кутийки от китайчетата, има една фирма, която ги "персонализират"
http://www.aliexpress.com/item/100-pcs-of-laser-cut-filigree-gift-box-excellent-wedding-boxes/1074730333.html
Ще сложа имената ни, дата и благодаря ви на другата страна и мисля да ги пълня с бонбони. Но аз ще ги слагам на масата направо или на специално място да си взимат като влизат или излизат. Бая са големи като размер - 6-6-9,5 см, затова съм решила да си поръчам торбички от органза, че бая ще се озоря с бобоните иначе:P Пише също, че можеш да си поръчаш друг размер, аз мисля да си направя една у дома и да видя какъв размер ме устройва и тогава да поръчвам. Мисля че, 5-5-7.5 см ще е по-удачно. Колко човека мислиш да каниш? Могат да се сложат на поднос, по-голям и да се приготвят колкото подноса ти трябват.
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207
«
Отговор #342 -:
юли 29, 2013, 18:05:31 »
Това с подносите е добра идея. Направи си първо мострата с бонбоните и изчисли каква кутийка ти трябва. Аз така направих
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #343 -:
август 01, 2013, 19:16:21 »
Здравейте и от мен
Аз реших подаръците за нашите гости да са лотарийни билетчета или попълнени фишове за мъжете и аксесоар- ръчно изработен от мен (най-най-най-обикновени обеци, брошка или гривна-толкова мога
) за дамите... Всяко от подаръчетата ще бъде завързано с панделка, на която пише моето и името на половинчо
Ами не можах друго да измисля... хем да е практично, а не прахосъбираче, хем да е евтинко, че бях харесала едни кутийки с късметче бяха по 4лв... а за 100 гости....
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #344 -:
август 01, 2013, 19:37:27 »
Ето мъжкото и женското подаръче.
IMG_08952.jpg
(29.54 KB, 448x322 - видяно 226 пъти.)
Активен