Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 11, 2025, 08:25:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Усмихната априлска седмица 08.04 - 14.04  (Прочетена 56191 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #30 -: април 08, 2013, 14:16:57 »

Аз пък сега много се навих да търся Дървото на живота, от къде да си сваля пропуснатото?
Да, това и казвам - няма как да се сравняват български и турски сериали, защото тематиката им е различна. Нашите гледат в паницата на най- големите богаташи, нещо, което се случва на 5-6% от хората и за което всички ние подозираме как става. Комшиите не се целят толкова високо, те дълбаят по- достъпни за гражданите им проблеми и се концентрират в семейните отношения. Ще ми се и при нас да има история на средностатистическо семейство.
Имаше една турска комедия, не си спомням името, беше за любов между туркиня и грък, много се смях. То и от тогава реших да обърна внимание на турските сериали. Изпуснала съм ВВ, съвсем съзнателно Времето лети и голяма част от Перла.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 08, 2013, 14:23:15 »

Времето лети не беше лош, но  по типичен навик тъп на битиви, го накъсаха.
виж тук дали ще тръгне онзи:
http://vbox7.com/play:d0d44469bf
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 08, 2013, 14:31:31 »

Свекърва, има го и в Замунда, със сигурност с по-добро качество от Vbox-a
http://zamunda.net/details.php?id=354337&hit=1
Активен
svekarva

« Отговор #33 -: април 08, 2013, 15:09:22 »

emmmmmy, щом казваш добри думи за Времето лети, ще му обърна внимание, сега го повтарят по БТВ Лейди. Пропуснах го, защото по това време следях Малки жени /връщах два часа/. Така и не разбрах какво се случи, завърши ли...Наистина много ги накъсват - даже в един ден дават серия от нов и серия от прекъснат и ми става доста сложно да си организирам работата. Мъжът ми гледа само новините, спорт и Формулите и само ми хвърля забележки, че си губя времето с телевизора. Ако пък хване някой кадър и разбере, че е комшийски, тръгват едни приказки......
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #34 -: април 08, 2013, 15:25:42 »

Аз да ви кажа намерих, изтеглих и изгледах двете серии от вчера на Фамилията ... Може би факта , че не съм гледала Стъклен дом ме спасява от това, което вие казахте за актьорите и повторението ... По принцип ако един актьор е изиграл една запомняща се роля е трудно да го възприемеш в друга ... Например аз станах голям фен на актьорската игра на Симеон Лютаков ( от Седем часа ) и попаднах на едно филмче " Още нещо за любовта " гледах малко от него че нямах повече време , но тази вечер ще го изгледам ... супер много от актьорите в Седем часа играят и в него и сигурно ще ми е трудно да привикна, но пък това е филм, не е сериал така че няма да се мъча много smile
Сега съм се навила да тегля БГ филмчета да гледам .. освен този съм изтеглила Дзифт , ще гледам и Мисия Лондон .. обаче преди имах много лошо мнение за българското кино без да съм гледала нищо наше , та бихте ли ми помогнали с българските продукции до момента ? Кажете какви БГ филми са давали да ги изтегля да гледам smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #35 -: април 08, 2013, 15:27:47 »

Добър ден give_rose
Днес много сте пописали blum Виждам, че темата със сериалите продължава, така че ще се спестя blum
Хубава вечер give_rose
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 08, 2013, 18:21:04 »

Мъниче, за бг филм, горещо ти препоръчвам "Стъпки в пясъка". Наскоро го гледахме с мъжо и чак той остана впечатлен, а него филми много рядко го грабват. Малко по леки и с малко тийн сюжетчета са "Тилт" и "Love.net", но също са интересни и мисля, че ще ти допаднат. Тези се сещам от по новичките.
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #37 -: април 08, 2013, 18:31:17 »

лов нет мисля че го гледах преди година ... ако не се лъжа ... не помня всичко така че може пак да си го дръпна smile Тилт го бях забравила ! А стъпки в пясъка изобщо не го бях чувала ! Сега ги тегля ! Много благодаря !  give_rose
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 08, 2013, 18:33:22 »

Интересна тема сте подхванали. За турските сериали ще си спестя мнението, а за българските има само 2, които гледаме - Под прикритие и Столичани в повече.
За сериали да напомня, че днес е втори епизод на Игра на тронове, ако някой го гледа.
А за други филми горещо препоръчвам Джанго без окови, на нас страшно много ни хареса на феновете на Тарантино ще много им допадне.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #39 -: април 08, 2013, 18:39:42 »

Здравейте най-сетне и  от мен smile Сериали рядко гледам, нямам търпение да ги проследя. В нашата държава се снима друг сериал, попадна ми тази статия, може и да не сте я чели, но сте я виждали по клубовете задължително:

http://interesen.net/index.php/home/item/178-cheap-woman

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 08, 2013, 21:58:34 »

emmmmmy, май и ти си фен на Берен Саат blum

Aз много обичам сериал - американски, италиански, български, турски, много са ми любини и испанските (испански, не латиноамерикански!) и мога много да си бъбря за тях, обаче днес нямам време  pardon Лека нощ от мен сладурки  give_rose
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #41 -: април 08, 2013, 22:49:55 »

Аз също се отправям в страната на сънищата ! Лека за днес пък утре ще продължим темата smile smile smile
Активен
svekarva

« Отговор #42 -: април 09, 2013, 06:09:28 »

Добро утро!
Да ви почерпя, че преди два часа съм се родила. Преди 59 години, за радост на майка ми, за още по- голяма радост на баба ми, че съм първото момиче в рода, за не толкова голяма радост на баща ми, че очаквал момче, съм се появила с 4.200 кг. и 53см. и силен рев на пресипнал змей.  Wink И това било само началото.... smile

* fruit_cake3.JPG (52.9 KB, 512x384 - видяно 259 пъти.)
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #43 -: април 09, 2013, 07:22:28 »

Честит рожден ден! give_rose Още толкова години ти пожелавам girl_wink Много здраве, щастие и късмет! Другото само идва smile

Добро утро на останалите give_rose
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 09, 2013, 07:26:54 »

Скъпа Свекърва, честит ти празник и весело празнуване!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: