Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 15:56:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Кой ще присъства на национална среща на форума на 14.09 Варна  (Гласуването приключено: април 27, 2013, 13:46:06 )
да - 15 (78.9%)
не - 4 (21.1%)
Общ брой гласове: 19

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална среща на форума 2013г -искате ли да има ,къде и  (Прочетена 75034 пъти)

alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 06, 2013, 22:35:10 »

И аз с мерак за среща!Дано успеем,че още ме е яд за миналогодишната.

Аз давам вот и за май месец.Мисля,че има още време за организация.Ако изберем дата след баловете,мисля няма да е проблем.

Диде и аз като теб  blum

Радвам се, че има някой като мен с по-ранна датичка, аз бях писала за края на юни, началото на юли, но и май месец става, защото септември вече няма да сме си в Бг и колкото и да ми е тъжно пак ще се размина със срещата  sad
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 08, 2013, 11:56:52 »

Включвам се и аз да следя темата. Само да вметна, че след 10 септември не си е работа цопването в морето, много радко времето  и водата стават за едно хубаво плажуване, поне във Варна по- на юг може и по- късно, но при нас си е рядкост. Иначе предполагам, че варненската група ще е пак най- актовна така, че това дава предимство на Варна в анкетата  blum
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #62 -: април 08, 2013, 12:07:13 »

Ами много зависи от самото време ... миналата година до края на септември си беше добре водата smile Но пък нищо не се знае ... А какво наистина ще кажете за 31 август ??? 
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #63 -: април 08, 2013, 12:14:20 »

Диде и аз като теб  blum

Радвам се, че има някой като мен с по-ранна датичка, аз бях писала за края на юни, началото на юли, но и май месец става, защото септември вече няма да сме си в Бг и колкото и да ми е тъжно пак ще се размина със срещата  sad

Май и на мен ми звучи добре, в края особено е съвсем приятно вече за всякакви разходки из България smile Дали не е време за една анкета за предпочитан месец?
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #64 -: април 08, 2013, 12:20:04 »

Аз мисля , че вече е време и за анкета за град и за анкета за месец ... Аз и за май месец съм навита .. В крайна сметка градовете, които бяхме предложили са Варна, Габрово и Бургас ( нали се намери втори организатор и за там ) ... А за месец кои са предложенията между които да се избере ? Май и септември ли ?
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 08, 2013, 12:37:19 »

Според мен трябва да излъчим няколко дати за анкетата, защото само с месеци няма да добием реална представа кой кога е свободен и има желание. Например може да изберем някой уикенд в края на май, последната седмица на август и споменатите вече варианти от септември. Няма да е зле да може да се гласува с повече от един гласове - например ако ме устройват всички дати за септември, ще дам по един глас за всички и това ще се отрази в резултатите smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 08, 2013, 12:48:46 »

Аз за май съм скептична nea Прекрасен месец от годината е, но мисля, че за толкова кратко време няма да успеем да се организираме /докато изберем точна дата, град, брой хора, запазване на хотели, ресторанти .../. Освен това, ако се избере месец май, за съжаление аз няма да мога да помагам с подготовката. Има и още нещо - по принцип дните между 1-ви и 6-ти май се водят неработни и си мисля, че ще е много трудно хората да си организират все едно още една отпуска/почивка в същия месец ...
Лично аз смятам, че добри дати са: 31-ви август, 7-ми септември или 14-ти септември - тогава със сигурност ще мога да помагам с организацията, ако се избере Варна за място на срещата smile
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 08, 2013, 12:54:22 »

Муунче, съгласна съм напълно с теб за подходящите дати, но смятам, че трябва да уважим всички предложения, които са дадени до сега. Аз съм убедена, че май месец няма да спечели в анкетата, но това не ни пречи да го включим smile
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #68 -: април 08, 2013, 13:11:36 »

И аз смятам , че е добре да се изберат точни дати smile Така като гледам последната събота на май месец е 25-ти ... другия вариант е на 1 юни, но мисля че не е добър, тъй като много от нас са майки и биха предпочели да прекарат празника с детето си smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 08, 2013, 13:27:40 »

само за май нямаме дадена дата , тези които са за май месец, моля да предложат една, само това ни липсва и вече може да се пуска анкета, доколкото виждам.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 08, 2013, 13:28:05 »

Муунче, съгласна съм напълно с теб за подходящите дати, но смятам, че трябва да уважим всички предложения, които са дадени до сега. Аз съм убедена, че май месец няма да спечели в анкетата, но това не ни пречи да го включим smile

Иве, уважавам всички предложения, просто бях длъжна да кажа моето мнение, защото преди това казах, че ще помагам с организацията, а ако се избере май, наистина няма да мога и исках това да се има в предвид smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: април 08, 2013, 16:15:12 »

Момичета забравяте че май месец има балове по морето.
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #72 -: април 08, 2013, 16:51:27 »

gucci , определено го забравихме тоя факт .. то не само по морето , може някои да са на балове на роднини и познати ... а колкото до морето , то баловете са на златните, дружба и албена . В града няма да е проблем , но пък говорихме , че искате да си топнете дупетата в морето, а повярвайте ми май месец изобщо не е подходящ за целта !
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #73 -: април 08, 2013, 17:01:36 »

но пък говорихме , че искате да си топнете дупетата в морето, а повярвайте ми май месец изобщо не е подходящ за целта !
good Аз на плаж ходя след юни biggrin Иначе ако настоявате за май за мен не е проблем smile
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #74 -: април 08, 2013, 17:23:14 »

Да, определено преди юни не е за плаж ... ако имаме късмет към средата на юни вече водата е ок ... но преди това , даже и тогава рядко става за плаж !
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: