Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:48:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част  (Прочетена 185172 пъти)

petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: април 28, 2013, 20:38:25 »

да, на по-дребни и не толкова пищни момичета наистина им отива повече деколте тип "лодка",сърцевидното прихлупва бюста , колкото и да е красиво, не отива на вс smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: април 30, 2013, 20:03:21 »

До зайче-кейт:
готови са роклите в аутлета, отделни бройки са. стесняват ти я ако ти е голяма срещу 15 лв. няма как да ти шият по твои размери друга рокля за тези пари. pardon
Избираш от наличното и така.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: май 01, 2013, 16:59:31 »

прибирам се от Мол парадайс, на последния етаж има брайдъл фешън три каталога изгледах, една рокля харесах, но е доста над моя бюджет smile
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: май 01, 2013, 17:10:21 »

прибирам се от Мол парадайс, на последния етаж има брайдъл фешън три каталога изгледах, една рокля харесах, но е доста над моя бюджет smile
Трябвало е да премериш още, там мисля, че 4 бяха безплатни, а на 5-тата се заплащаше меренето  pardon
На снимка стоят различно smile
Щом там не си намерилата нещо подходящо, то твоята рокля ще е в следващия магазин  Girl_hide
Ходила ли си в Айджън парадайс, Холидей или в Принцес? Там мисля има и на по-достъпни цени  pardon
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: май 01, 2013, 19:29:22 »

Аз днес си взех роклята от Холидей. Макар че се наложи преправяне, много съм доволна от тях и от изключително съвестната жена, която работи в магазина им. Докато роклята не стана перфектна, не се опита да ми я пробута или да ме убеди, че всичко и е наред.  give_rose
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: май 01, 2013, 19:59:58 »

ma6ka_, решила съм за сега само да гледам - какъв е смисъла да облека нещо, което няма да мога си позволя   blum
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #366 -: май 01, 2013, 20:02:30 »

Смисъла е, че ще знаеш какво стои добре върху теб и в крайна сметка когато човек търси намора, когато знаеш какво ти стои добре, можеш да потърсиш същото нещо например в интернет, толкова много момичета правят така и то с доста голям успех :-) Bravo girl_wink
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: май 01, 2013, 20:04:19 »

Точно това и аз щях да пиша, като Мрявка, но ме изпревари. А и ще знаеш после какво да търсиш или да искаш да ти ушият. Аз така мисля да направя.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: май 01, 2013, 20:36:18 »

ma6ka_, решила съм за сега само да гледам - какъв е смисъла да облека нещо, което няма да мога си позволя   blum
Момичета, преди мен са го казали - важно е да видиш кой модел ти стои добре и в кой се харесваш smile
Това имах предвид.
Аз премерих около 20 рокли преди да поръчам  pardon Мерих все различни модели, за да придобия представа с какъв модел се харесвам  Girl_hide И сега съм сигурна, че модела, който поръчах ми стои най-добре от всички възможни  Girl_hide
За бюджета - всеки има ограничени - едни до 500 лв, други до 1000 лв, трети до 3000 лв  pardon въпрос на възможности. И с 10 000 лв да разполагаш за рокля, пак ще има по-скъпа от твоята  pardon

Винаги има вариант да поръчаш да ти ушият. До сега няма не доволни от Булвеси /примерно, сигурна съм, че има и други кадърни шивачи, които работят на добри цени/.

Пожелавам ти успех с търсенето и намирането на Роклята  Good luck
Активен
Evriala
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 01, 2013, 21:21:46 »

Аз пък трябва да ви кажа, че има и един друг момент - когато мериш нещо извън бюджета  винаги има опасност да се влюбиш точно в тази рокля, която обаче не можеш да си позволиш, а всяка следваща ще сравняваш с нея, но никоя няма да е перфектната като нея и така когато накрая купиш нещо то ще е просто резервен вариант. Когато обикаляхме в Асеновград не съм мерила нито една рокля, която да надхвърля определената сума, даже Милото ме караше да обличам, а пък парите все някак щяхме да  ги съберем, но така и не облякох нищо, даже не им обръщах внимание. Когато влизахме в магазините си казвахме веднага сумата и продавачките ни посочваха кое е в тези граници и аз си избирах от тях. За щастие аз имах късмет и перфектната рокля за мен беше само с 10 лева над бюджета ми и сега си е при ме! Така, че Шантал според мен много правилно разсъждаваш и ще ти стискам палци да откриеш своята рокля!
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 02, 2013, 06:25:50 »

и аз съм такава,знам че тавана на роклята ми е една сума и не си правя заблуди да я надхвърля,хайде ако са 10 20 50 лева,добре,но примерно тавана да ми е 600 и аз да се хвърля на 1600,не съм такава,всичко си съобразявам,знам си възможностите, знам си вкуса,и роклята ми се побра напълно в бюджета  и ми е по вкуса lol като я взема на 15.05 ше ви я снимам smile
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #371 -: май 02, 2013, 10:38:34 »

Наистина е хубаво да се пробват различни модели рокли, за да се прецени коя по-добре стои на твоята фигура. Аз обаче се влюбих в един модел по снимка и изобщо не исках да пробвам никакви други рокли! Пробвах въпросната рокля 2 пъти, веднъж в Арети и веднъж в чужбина. Роклята обаче, и на двете места ми беше адски голяма(мострите им обикновено са големи, за да могат да се пробват от повече булки). Талията ми изобщо не изглеждаше добре, въпреки че имам тънка талия,изглеждах доста по-ниска в нея, защото беше и много дълга, а и не ми подчертаваше бюста. Аз обаче си исках точно тази рокля и никоя друга и за щастие, когато започнаха да ми я шият и отидох на проба, всичко беше напълно различно, защото роклята ми беше ушита по моите си размери. Талията ми беше перфектна и не изглеждах ниска, изобщо нямаше нищо общо с другите. Идеята ми е, че понякога може да не се харесаш в определена рокля, която харесваш само защото не е твоя размер, но това не бива да ви отказва! Колкото до цената, моята рокля ми беше над бюджета и затова си намерих кой да ми я ушие на достъпна за мен цена.Girl_hide
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: май 02, 2013, 10:43:39 »

Аз пък бих пробвала дори и рокля над бюджета, за да знам как ми стои. Даже роклята, която съм си харесала съм убедена, че е много над бюджета ми, но искам да я пробвам, за да знам, че съм се видяла в нея. Така или иначе я мисля, поне да я пробвам и да знам дали наистина е това. Ако е това ще намеря някъде да ми ушият нещо подобно на по-достъпна цена.
Аз поне искам да се видя, за да знам че поне съм пробвала мечтаната рокля!
« Последна редакция: май 02, 2013, 10:45:22 от ratatui » Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 02, 2013, 10:44:46 »

Така е, и моята рокля едната, беше 3 размера над моя, когато я пробвах и заявих желание да ми я стеснят. Тогава и майка ми изпадна в истерия, тя не видя това което аз виждах през карфиците- а именно че това ще изглежда по различен начин, прекрасен, след корекцията. След като я облякох на сватбата ни, й се наложи да ми се извинява, така че вие си знаете най-добре коя е вашата рокля- дори да е по-голяма, по -малка или мръсна мостра, когато я пробвате за първи път! good
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #374 -: май 02, 2013, 10:55:47 »

И аз бих пробвала и пробвах, за да се видя good Е, не пробвах мечтаната, защото по всички имаше "немечтани" неща - лепени дантели, брокатчета, пайети и каквото се бях сетила (а аз исках изчистена рокля!), но пробвах същия модел, за да се видя как ми стои (въпреки, че бях сигурна yahoo )...после си я поръчат онлайн yahoo
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: