Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 17:13:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 5 част  (Прочетена 161776 пъти)

adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: май 11, 2013, 16:03:32 »

Мерси, Butterfly give_rose Аз мислех по поръчка, но после реших от нормалните мерки. Напълно си отговарят по таблицата, даже леко ми е широка. Дойде за по-малко от месец, с изработката и доставката моята   good препоръчвам ги горещо! Малко повече им нахалствах и им досаждах, но за сметка на това всичко им беше перфектно и дойде по-бързо
« Последна редакция: май 11, 2013, 16:08:36 от adi4ko » Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: май 11, 2013, 16:16:44 »

Момичета, моята рокля от aliexpress е готова и вчера я пратиха, нямам търпение да дойдеее  yahoo Щом я взема ще докладвам. На 25.04 я поръчах.
Активен
Axenia
Професор

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: май 11, 2013, 18:04:22 »

Мерси, мерси  girl_wink
Не можах да повярвам като получих вчера мейла, наистина са сръчковци. Честно да кажа нямам представа какво трябва да правя, като отида до митницата. Като четох темата нищо не разбрах  huhhuh.gif Казах им да напишат, че е мостра и струва 15 долара.... Ама да видим
Активен
Danito
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #438 -: май 13, 2013, 21:13:07 »

Момичета моята рокля пристигна днес  smile
Доволна съм като цяло, но има едно две неща, които трябва да се поправят.
И в тази връзка искам да попитам можете ли да ми препоръчате шивач във Варна (или в коя тема е подходящо да попитам)
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #439 -: май 14, 2013, 07:41:16 »

Адичко, честито за роклята!!! Толкова се радвам, че има още една булка в клуба на Миланоо. Наистина мисля, че milenuity беше първата от нас, която да ги похвали, аз може би бях втората, не съм 100% сигурна... нещо такова ми се върти в главата, но беше отдавна, когато изчетох всички части на тази тема. За скъсяването няма да имаш проблем, щом моята успяха да скъсят, която в долната част беше доста сложно направена...  good good good Иначе и моята е на няколко пласта и точно по тази причина аз не използвах кринолин, защото имаше достатъчно обем и без него. Мислех да го ползвам точно, за да ми държи по-хладно (както казва casky), но ме разубедиха и се чувствах перфектно. И въпреки, че се омъжих в края на април, беше мисля най-горещият ден от април и с някакви рекордни температури за този месец изобщо... стигна до поне 30 градуса... ами това е, колкото и да искаш да избягаш от жегите - те все те настигат  Girl_hide

Виждам, че има доста булки поръчали и от други сайтове - чакам с нетърпение да видя крайния резултат. Аз от aliexpress съм поръчвала най-различни неща - но не ѝ дреха, та чакам с интерес!
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: май 14, 2013, 08:21:34 »

Мерси, scilla  @}->--Ми мисля засега за кринолина, имам го, но не съм сигурна още дали ще го ползвам. Всъщност тя роклята може да се надине малко от него, но наистина си е достатъчно обемна и без. Аз се притеснявам за корекциите като цяло, страх ме е да не ми я развалят girl_impossible

Danitooo, честито Bravo Дай малко снимчици, ако можеш Girl_hide
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #441 -: май 14, 2013, 12:54:49 »

Момичета моята рокля пристигна днес  smile
Доволна съм като цяло, но има едно две неща, които трябва да се поправят.
И в тази връзка искам да попитам можете ли да ми препоръчате шивач във Варна (или в коя тема е подходящо да попитам)

И аз се нуждая от шивач във Варна, за лека корекция на роклята ми и костюма на младоженеца, ако попаднеш на някой, може ли да пишеш и на мен? give_rose
Активен
Axenia
Професор

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: май 15, 2013, 08:54:23 »

Момичета  Girl_hide да ви питам, нали съм нова в online пазаруването, когато си проверявам движението на пакета в сайта на DHL, ми пише, че информация е получена в понеделник в 13:15. Това означава ли, че роклята е пристигнала в Хонг Конг, или просто знаят, че някъде там скоро ще я получат.

Имахме малко разправии, след като ми я забравиха  diablo Oh my ... в петък да я пратят, че уж в понеделник...

Благодаря на отзовалите се на зова за помощ  give_rose
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: май 15, 2013, 09:53:25 »

Axenia, ако не се лъжа това съобщение означава, че изпращача е пуснал информация на куриерската фирма, че имат пратка за взимане, т.е DHL трябва да отиде да я вземе от тях и да започне придвижването ѝ по-нататък. Това са мои наблюдения от многото ми пазаруване онлайн докато пребивавах в САЩ няколко лета.
Активен
Axenia
Професор

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: май 15, 2013, 10:04:46 »

т.е. кога ще я вземат, си зависи от DHL, китайчетата са им казали да минат да си я вземат. Да предполагам ли, че няма да е тази седмица получаването  cray cray cray
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #445 -: май 15, 2013, 10:22:15 »

И аз се нуждая от шивач във Варна, за лека корекция на роклята ми и костюма на младоженеца, ако попаднеш на някой, може ли да пишеш и на мен? give_rose

Danito, Мрявка, за шивач във Варна аз препоръчвам шивачката от сватбен магазин Алба. Реших моята сватбена рокля да е по мой модел и се доверих именно на нея. Това, което беше направила на първата проба, напълно съвпадаше с всички мои изисквания. Препоръчвам я горещо - личи си, че доста рокли е ушила!
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: май 15, 2013, 13:11:00 »

Axenia те трябва да си имат някакъв определен срок, в който да я вземат от изпращача.
Днес сме сряда и щом още не е тръгнала, по-скоро ще дойде в началото на другата седмица.
От друга страна може и в системата нещо да не се изписва правилно Wink
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #447 -: май 15, 2013, 13:14:13 »

Момичета, решихме д апоръчаме на мама тоалета от миланоо: http://www.milanoo.com/Gorgeous-Sweetheart-Short-Sleeves-Satin-Chiffon-Mother-Of-Bride-And-Groom-Dress-p17588.html

Исках да ви питам има ли трикове, например купони за намаления или безплатен шипинг при поръчката от милано?
При сума от 150 долара дали ще ни сложат и мито на границата в БГ и колко ще е то?
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: май 15, 2013, 13:29:51 »

Мрявка, чакайте free shipping. Обикновена Миланото правят такъв в последните 3-4 дена от всеки месец. А дали ще ти я задържат на митницата, зависи колко ще пишат на фактурата. Значи, китайците винаги пишат ниски цени, за да си избегнат тяхното ДДС (каза ми го човека от митницата). Но ти им кажи, че искаш да пишат под 15 евро, така няма да ти я задържат на митница. Иначе, на мен за 260 долара общо поръчката ( с кринолин и воал) платих на митницата 140 лв. мито+ДДС+банкова такса+попълване на декларация (ДДС-то ти е винаги 20 %, митото мисля, че е различно, на мен ми беше нещо от сорта на 12-13%). И това, защото бяха писали 27 долара, което е повече от 15-те евро, под които нищо не плащаш. girl_wink Това е, с което мога да ти помогна.

М/у другото и мам иска от там да поръча нейната biggrin
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #449 -: май 15, 2013, 13:42:13 »

Супер много ценна информация благодаря!
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: