Църковен брак - 6

<< < (12/90) > >>

ra_di:
cherry_lady1984 ако ти трябва църква в този край ще ти препоръчам църквата "Св.Мина" в Кюстендил.Нашата венчавка беше там и аз съм доволна,не сме имали никакви проблеми нито със служителите,нито с поповете.

casky:
Понеже имахме проблеми с кръщелното на мъжа ми знам със сигурност, че втори път не се кръщава! Това си е направо грях и никой "нормален" свещеник няма да ви го направи. Подайте молба, ако сте изгубили неговото, но не се съгласявайте на второ кръщаване. Ние изкарахме късмет и накрая го намерихме, но доста нерви потруших...

silver_f:
Аз пък се притеснявам, че на кръщелното ми свидетелство пише Невяна ( въпреки, че майка ми е повторила няколко пъти , че съм Невена ), да не би да е проблем

cherry_lady1984:
сватбата ще е категорично в софия,тоя искаше да каже че ако той ме кръсти той трябва и да ме венчае.100% техните документи са невалидни и ако се бях съгласила на това щях да пия една студена вода!не понасям рекетьори! :)

ratatui:
Добре че си се усетила навреме! Какво ли си е казал сега ще изкарам пари и от кръщене и от сватба.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница