Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 12:55:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 23 част  (Прочетена 231500 пъти)

Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 22, 2013, 09:58:08 »

Момичета, не знам дали тук е мястото, но ще питам  blush Има ли някой представа къде мога да намеря болеро такъв тип, но да е например под 100 лв.?  blush Има един български сайт, в който е същото, но го предлагат само заедно с роклята sad
Adi4ko, изборът ти е страхотен!!!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 22, 2013, 10:01:25 »

Момичета, не знам дали тук е мястото, но ще питам  blush Има ли някой представа къде мога да намеря болеро такъв тип, но да е например под 100 лв.?  blush Има един български сайт, в който е същото, но го предлагат само заедно с роклята sad
Аз си мисля, че ако отидеш при шивачка, но не от сватбен салон или сватбен магазин, ще ти го направят до 100 лв. Мога да ти пропоръчам тази жена, аз съм доволна от нея - когато имам нужда от корекция на дреха, ходя при нея. До сега не съм имала рекламации. Всичко е правила така, както го искам. Няма да коментирам моделите на сайта й, не ми харесват, но като отидеш с определен модел се справя добре. Тя коригира и дрехите в магазините на Капаска.
http://armanibg.com/ceni.html
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 22, 2013, 10:29:50 »

Уникална рокля на Лазаро shok, тип дъга  pleasantry :
http://www.colincowieweddings.com/fashion-beauty-fitness/fashion/wedding-dresses/lazaro-fall-2012/complete/fullsize/09
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 22, 2013, 10:33:57 »

Мерси, ma6ka, всъщност въобще не се бях сещала за шивачка  crazy Идеята е страхотна, защото не е много плат и няма да ми излезе скъпо въобще. Благодаря  give_rose

Mucka, влюбих се в този модел, наистина е страхотен, даже съм го виждала много подобен и върху рокля без дантела и също седи страхотно с един дантелен воал  Girl_hide
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #124 -: февруари 22, 2013, 13:44:04 »

Ето една рокля ,която изглежда много добре и в дълъг,и в къс вариант smile
Активен
Venus
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #125 -: февруари 22, 2013, 16:58:37 »

Здравейте,
Някой да има впечатление от роклите на Paloma Fashion. По скоро от качеството на изпълнение. Обмислям да си шия рокля там по мой модел. Дизайнерката изглежда много мила. Дали някоя от вас е ползвала услугите ѝ?
Предварително благодаря! smile
Поздрави  girl_wink
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #126 -: февруари 22, 2013, 16:59:42 »

Ето една рокля ,която изглежда много добре и в дълъг,и в къс вариант smile

Страхотна е good И много практична yahoo
Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #127 -: февруари 22, 2013, 17:41:52 »

Някъде във форума мисля, че съм виждала булка, чиято рокля също ставаше на къса. Роклята беше дантелена в горната си част, прилепнала по тялото почти до линията на ханша, от там започваше широка фуста. След "разглобяването" беше дълга до средата на коляно. Мисля че беше описано, че фустата се закрепва с цип. Опитах се да я намеря в темите за роклите, но безуспешно и се чудя дали не е била в раздела "сватбата на". Ако някой се сеща за коя рокля говоря ще съм много благодарна да ми помогне. Най-добрата ми приятелка иска "разглобяваща се" рокля, но навсякъде намираме подобни на показаната по-горе, а тази за която говоря след промяната, остава само дантела по тялото. БЛАГОДАРЯ!  give_rose
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #128 -: февруари 22, 2013, 17:46:56 »

Някъде във форума мисля, че съм виждала булка, чиято рокля също ставаше на къса. Роклята беше дантелена в горната си част, прилепнала по тялото почти до линията на ханша, от там започваше широка фуста. След "разглобяването" беше дълга до средата на коляно. Мисля че беше описано, че фустата се закрепва с цип. Опитах се да я намеря в темите за роклите, но безуспешно и се чудя дали не е била в раздела "сватбата на". Ако някой се сеща за коя рокля говоря ще съм много благодарна да ми помогне. Най-добрата ми приятелка иска "разглобяваща се" рокля, но навсякъде намираме подобни на показаната по-горе, а тази за която говоря след промяната, остава само дантела по тялото. БЛАГОДАРЯ!  give_rose

Мисля, че говориш за  tweety bird . Виж в нейната тема 
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,25796.0.html
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #129 -: февруари 22, 2013, 19:11:06 »

На Tweety роклята беше с огромни извити шини, които правеха едни разкошни S-ове с плата, но и роклята с късата част беше с такъв ефект, а не с дантела или прилепнала по тялото, поне моят спомен е такъв. Да не говорим, че този ефект се постигал с някакви специални програми на шевната машина и тя беше търсила контакт с израелския дизайнер, който я е измислил, за да им обясни как се прави. Тя беше една страшно обемна рокля. Лошото е, че не се сещам кой тук във форума е бил с такава меняща се рокля от дълго към късо. 
« Последна редакция: февруари 22, 2013, 19:13:17 от Деничка Звездичка » Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: февруари 22, 2013, 21:26:23 »

по лесния вариант знаете ли как е,моя съученичка на бала беше с подобна рокля...дефакто роклята й беше къса,корсета и полата бяха защити едно за друго,имаше кринолин да я повдигне,корсета й беше от тези по-дългите,които слизат към таза и точно там имаше плат,който се връзваше и имаше роза зашита и беше като ефект,развързваше си го и ставаше с къса рокля
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: февруари 22, 2013, 21:41:23 »

Момичета, утре с две приятелки /едната много иска/ ще обикаляме магазините по пиротска. Някой скоро да е минавал и да каже къде горо-долу си заслужава? А това, което мен ме притеснява, е че сега сигурно има почти изцяло абитуриентски рокли и тъй като съм по-закръглена незнам дали ще има размер, който да ми става
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 22, 2013, 22:25:58 »

Момичета, аз съм много навита за такава рокля и това ми беше първоначалната идея за рокля smile Всъщност доста се рових из сайтовете да намеря нещо красиво smile В Ибей има, но първо искам да пробвам такава рокля, да видя как точно става това "разглобяване"...както се казва "око да види ръка да пипне"   girl_wink
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 22, 2013, 22:27:01 »

Аз минавах миналата събота и беше пълно с абитуренти, на тях се наблягаше...Като цяло на мен от пиротска ми хареса само в Палома Фешън...
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #134 -: февруари 22, 2013, 23:42:02 »

Отдвна не съм се разписвала, но да се похваля с моята рокля - Atelier Diagonal 2013 - Falena

* 533706_10151321792398251_1449401019_n.jpg (39.79 KB, 704x960 - видяно 1097 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: