Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 14, 2025, 11:45:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледен подарък отвори и с грейнала усмивка сподели  (Прочетена 65641 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: декември 29, 2012, 21:22:44 »

Кив, в крайна сметка може и за годишнината от сватбата ви да дойде, тогава ще е пълна изненадата smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #166 -: декември 30, 2012, 09:52:48 »

Моята статистика е само за изпращачите - колетите, ако се забавят, отиват в крайна сметка в деня, когато е роден изпращачът /хихихи, а сега де, изпращач в случая подлог ли е, или допълнение/ Wink. За получателите тепърва ще гледаме, дали важи същото. Аз съм спокойна, имам си подърък! Който няма - да му мисли и да се вълнува, че и ние покрай него.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: декември 30, 2012, 17:34:02 »

А ръкавичките са просто страхотни  yahoo

Бени, още веднъж - Благодаря много  give_rose

Много се радвам, че ти харесват  yahoo . То в България още поне два месеца ще е зима, та ще можеш да си ги носиш  smile
А мъжа ти дали ще го носи шала, слага ли въобще шалове? Това ми беше гояма чуденка, защото моя мъж шал не можеш го накара да сложи.

Аааа и още нещо - Никола като се върне от ваканция при бабите, ще чакам и една снимчица с шапката  blum blum Може и във вашата темичка, ако тази вече е заключена тогава  smile
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: декември 30, 2012, 18:34:36 »

Непременно ще му направя снимка с шапката  Wink
А мъжа ми по принцип не носи шалове, то и аз рядко, защото все с колата и навън не излизаме много. Но там където живеем, като натрупа сняг и понякога се налага да вървим пеша . Тогава шапки , шалове и ръкавици са на почит , че ако има и вятър и е направо.....голям студ (имаше едно човече с шапка, шал и зъзнещо )
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 03, 2013, 09:11:51 »

Здравейте.
За много години! Нвка 2013 година ни донесе много здраве, късмет и сбъднати мечти!

Аз днес си взех подаръчето. Моята снежанка е лени_бени_. Много съм доволна и благодарна. Имам си страхотна звезда, ръчно правена украса, миришеща невероятно на кафе (смятам да я използвам при различни празнични поводи), две красиви чаши за кафе (много, много ми харесват), картичка с чудесни пожелания и...най-голямата изненада за мен - снежна рисунка от малкия Никола.
Довечера ще снимам подаръка.

Благодаря искрено, Лени. smile Успя да удължиш празничното ми настроение!
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: януари 03, 2013, 09:55:32 »

veseto_87 , радвам се, че си получила подаръка вече  smile
Не успях да те зарадвам преди Коледа, но поне следНовогодишно  Wink
Никола искаше да се изяви върху картичка, затова му дадох един друг лист и му казах да ти нарисува нещо и да ти напише и той пожелание  smile Успя да изрисува целия лист  tease
Дано ти е харесал подаръка, чашите ги избирах много време докато намеря точно тези  smile
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 03, 2013, 18:27:17 »

Аз се включвам само да успокоя моята Снежанка, че подаръка е пристигнал и е в куриерската служба. Кой знае откога седи там, ама така е като не уведомяват получателите на пратки... За какво им са тези телефони се питам аз, но както и да е.
Снежанке, тези дни като почивам, ще отида да си го взема и ще показвам в другата тема.
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 04, 2013, 23:47:06 »

Ето че дойде момента да покажа и аз своят подарък. smile
Моята Снежанка е svetli, която определено успя да ме изненада изключително приятно!
Мила Светли, Благодаря ти за прекрасния подарък и милото послание в красивата картичка!  give_rose
Можеш да бъдеш абсолютно сигурна, че е оценен подобаващо! Ще бъде използван по предназначение и наистина всеки път когато посегна към него, ще си спомням с усмивка за теб!

И така, в малкото пакетче се криеше една съвсем тематична, но и адски практична 8гб флашка, облечена като Дядо Коледа. smile
Красивата картичка, с много мило послание и до него малкото пакетче.

А ето го самото пакетче, вече разопаковано.

Ето и подаръчето - уникално е!

А тук даже го прилагам в действие! smile

Светли, още веднъж ти благодаря за прекрасния подарък!  give_rose

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #173 -: януари 05, 2013, 08:18:44 »

Еха, това е подаръкът с малките размери, нали? Светли, чудесен е! good Направо ще помоля на лични за място и начин на купуване на флашката.
Росита, само хубави неща да си записваш тази година heart
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 05, 2013, 16:13:20 »

Имам си коледна картичка с отпечатък на прекрасната малка ръчичка на Дори. Благодаря ти, dodo23!
Свекърва,надявам се да съм ти донесла приятни емоции  smile

Струва ми се,че има да валят още прекрасни подаръци,нали?
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #175 -: януари 05, 2013, 18:14:49 »

Струва ми се,че има да валят още прекрасни подаръци,нали?

Валят, валят smile

Снимките са с телефон, цял ден съм в движение. Даже разопаковах докато мъжът ми шофираше, но успях най-сетне да си взема подаръка и се радвах като малко дете!

* 05012013107.jpg (48.69 KB, 448x336 - видяно 296 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #176 -: януари 05, 2013, 18:18:56 »

Моята Снежанка е  Жозефин и е уцелила в десятката не веднъж, а точно 4 пъти smile! Както вече казах разопаковах в движение и бях ........ ааааааааааааа   yahoo yahoo yahoo yahoo.... пънчове smile

Много са нежни, детайлни и са точно такива,  за каквито си мечтаех, но така и не открих от къде да си купя! Много ти благодаря! Днес разбрах защо, все ми минава котка път да направя поздравителни картички за празниците! Утре задължително вече ще се отдам на творчество!

Имам си и една снежкова кърпа, която мога да използвам за декорация още до към пролетта!

Качвам още една снимка от колата на картичката ми и на първия тест на пънча ( Жозефин, плика не оцеля Wink но много исках веднага да тествам - страхотни са) !!!! Утре по-подробно ще снимам на светло!

* 05012013108.jpg (37.21 KB, 448x336 - видяно 299 пъти.)
« Последна редакция: януари 05, 2013, 18:22:29 от kiwi » Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 05, 2013, 21:14:33 »

И аз щях да снимам днес моето подаръче, но включих батериите на апарата да се зареждат.
Утре вече ще се отчета със снимки. smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: януари 05, 2013, 21:25:17 »

Момичета страхотни подаръци и много усмивки.
Моля ако има още хора без подаръци да ми пишат.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 05, 2013, 22:29:43 »

Ох, олекна ми, че най-накрая подаръкът е пристигнал при адресата си. То с тези куриери голяма драма се получи. В крайна сметка предполагам, че изпращащите от тук са объркали телефонния номер, но вече няма значение.
Росита аз нали съм по практичната част, първо си помислих дали да е по-малко ГБ флашка и още нещо, след това реших, че е по-практично по-голяма флашка и толкова, без прахосъбирачки  girl_wink Със здраве да си я ползваш!
Поне май рекордът за най-малък подарък е мой  tease
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: