Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:39:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
ПАРФЮМЪТ
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ПАРФЮМЪТ (Прочетена 213634 пъти)
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Отг: ПАРФЮМЪТ
«
Отговор #195 -:
октомври 09, 2007, 11:20:06 »
И аз съм чувала само хубави неща за него...дали и аз да не го пробвам...?
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #196 -:
октомври 09, 2007, 11:26:08 »
Аз не си падам по-толкова миризливи парфюми, но сезарибих от едно тестерче, което уж бях отворила и използвала , ато така и не се отмириса..при това доста дълго време.И понеже си го бях сложила на б'рото и тука по- цял ден като си цъкам и то мирише ли миришеееее и аз си викам "Абе що не си го купя това парфюмче"....и сега намраво си ходя с него навсякъде...мноооог ми допадна
п.с.тея от Givanshy..търябва за реклама да ми плащат....
...аз тук каква зарибявка ударих, но наистина парфюма е
божественярски
, както казваше една приятелка....
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #197 -:
октомври 09, 2007, 11:52:03 »
АЗ май си нямам любим парфюм =]Всеки път когато ми свърши и отида до магазина от където си вземам продавачката ми изкарва десетина от най-новите и аз все различен си харесвам :girl_wink:случвало се е да повторя с един и същ 3 пъти той беше на ЛАКОСТА
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #198 -:
октомври 09, 2007, 15:12:55 »
Боже ! Чак сега влизам в тази темичка и виждам че , Baby , е имала проблеми с регистрацията в Strawberrynet. Babz, ако не е вече късно : като влезеш в страницата отстрани можеш да си избереш държавата, но това не е толкова важно. След като избереш продукт и го прибавиш в "количката", кликваш check out след това си въвеждаш email-a. След което ще се отвори прозорец, където трябва да си въведеш данните и так се регистрираш. Съжалявам ,че чак сега виждам ,че си имала проблеми с регистрацията.
Иначе аз от там предимно си купувам парфюми, е скоро си взех Bright Christal, от Free Shop, имаше и подарък към него - Body lotion .
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #199 -:
октомври 09, 2007, 23:02:42 »
Любителки на немиризливите парфюми - препоръчайте ми някой лекичък парфюм. Аз много обичам парфюми и използвах всеки ден допреди 7-8 месеца. Изведнъж много започнаха да ми дразнят носа - даже си помислих, че съм алергична към парфюми, обаче алерголог ми прави тестове и опроверга опасенията за алергия. Сега ми се иска да пробвам пак нещо лекичко - някоя свежа миризма. Ако имате нещо любимо, чакам идеи.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #200 -:
октомври 09, 2007, 23:24:10 »
Всички парфюми от серията Happy на Clinique са много леки и ненатоварващи, дълго време ги ползвах,много приятни аромати има и на Tommy Hilfiger, сещам се и за един по старичък Donna на Sergio Taccini...много добро също. Момичетата от форума казват, че Femme на Boss също си заслужава...
Ако се сетя още нещо, ще пиша пак...
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #201 -:
октомври 10, 2007, 00:02:05 »
за мен лекичък и приятен парфюм е pleasures на Estee Lauder
Има доста разновидности на pleasures, но аз предпочитам оригиналния - розова кутия, бяло шишенце..
Последния път, когато си купувах парфюм ми дадоха няколко тестерчета на Bright Crystal by Versace..
Допадна ми, но когато отидох няколко месеца по-късно да си го купя, шока беше голям - тестера и парфюма миришеха различно (а са от един магазин) и аз не си го купих ....
И двата парфюма са леки и приятни за мен....
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #202 -:
октомври 10, 2007, 07:47:29 »
Диди , Miracle на Lancome е с много свеж и нежен аромат.
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #203 -:
октомври 10, 2007, 08:44:25 »
И аз по принцип си падам по леките аромати, но и аз често ги сменям, защото като си купя стотица и ми писва, а по принцип най-любимия ми, който никога не ми омръзва е
Premier Jour на Nina Ricci
, препоръчвам го на didibaby
Активен
bulyov4e
Професор
«
Отговор #204 -:
октомври 10, 2007, 09:58:02 »
ето и от мен няколко предложения:
Активен
tonitta
«
Отговор #205 -:
октомври 10, 2007, 09:59:03 »
Цитат на: Anichka в октомври 10, 2007, 00:02:05
за мен лекичък и приятен парфюм е pleasures на Estee Lauder
Има доста разновидности на pleasures, но аз предпочитам оригиналния - розова кутия, бяло шишенце..
Последния път, когато си купувах парфюм ми дадоха няколко тестерчета на Bright Crystal by Versace..
Допадна ми, но когато отидох няколко месеца по-късно да си го купя, шока беше голям - тестера и парфюма миришеха различно (а са от един магазин) и аз не си го купих ....
И двата парфюма са леки и приятни за мен....
милика все едно аз съм го казала!и на мен този парфюм никога не ми омръзва и винаги дори е в чантата ми,а в момента имам и тестер на Версаче,но е от Париж и жалко,че тук няма да намеря оригинала сигурно,защото и той ми допадна!
Активен
coco
Ентусиаст
«
Отговор #206 -:
октомври 16, 2007, 23:32:44 »
HUGO BOSS- FEMME
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #207 -:
октомври 17, 2007, 09:12:37 »
Miri
, сладур, сега влизам и аз тука и съм забравила даже,ч е съм те питала, ама ако ми е било спещно е трябвало на лични да те питам, но със сигурност ще дойкде и това време!!!
pleasure
, и аз страшно се влюбих в новия
Ange ou Demon
на
Givanchy
, и точно се бах засилила да си го взимам и в едно списание намирам тестер- е, до там бях...аз много го харесах, но явно на моята кожа мирише различно, а когато Емил ми каза, че и мириша на баба, нали се сещате, че се изтрелаях в банята за няма и една секунда!
И сега този тестер седи в шкафчето в банята от тогава и всеки път като отворя ми мирише страхотно...но май само на мен
Колкото до Bright Crystal - Versace, аз съм много доволна, много издръжлив и нежен аромат, когато си го купих даже имаше подарък към него- душ-гел и лосион за тяло, още има и от трите, а съм го взела март месец, но аз понеже ползвам няколко едновременно и ги ползвам много дълго парфюмите!:)
А на сватбата, реших да съм с нещо различно и дадох на кумата един мой парфюм- Vesrace-Cristal Noir, а тя ми даде Chanel Allure Sensuelle-лелелеее-много ми хареса и май това ще ми е следващия парфюм!
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #208 -:
октомври 18, 2007, 14:17:22 »
Последната ми любов е Armani Code for Women. Има малко по тежичък аромат, но не е сладникав. При мен влечението към определен аромат се влияе много от времето - колкото по-студено става, толкова по-тежки аромати ми харесват и обратното - цяло лято изкарах с Bvlgari - Au The Blanc
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #209 -:
октомври 18, 2007, 15:12:52 »
Момичета минала седмица бях на сватба и булката беше с парфюмюм на Nina Ricci..Аромата е прекрасен и смятам , че е много подходящ за булка
RICCI_nina-178x233.jpg
(8.88 KB, 178x233 - видяно 3399 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15