Взимане на булката - 3 част

<< < (2/65) > >>

illane:
И аз се чудя как точно да го направим това с взимането... Сватбата ще е в Стара Загора, младоженецът е от Стара Загора, но аз не съм... Малко ми се струва неудобно да се ангажират приятели и дори роднини със вземане на булка от жилището им. Все пак това са много хора, шумотевици, музики, хора с обувки навсякъде из стаите... Бъдещата свекърва предложи и двамата с младоженецът да сме у тях, като те с него в една стая, ние с моите хора - в друга. Той младоженецът тъй или иначе ще излезе да вземе кумовете и после просто да се върнат. Но нещо май не ми харесва тая идея да сме на едно място. Пък и нали ще трябва да излизам на фризьор, на гримьор, ще трябва постоянно да се крием. Сега ми хрумна идеята да наемем за една вечер някоя къща в етно стил и от нея да ме вземат, само че хич не мога да намеря нещо подобно в Стара Загора или в съвсем близките околности. Някой да знае нещо подобно?

desideskata:
И аз съм с подобен проблем, но всички са категорични, че даже трябва предната вечер да спим в различни къщи... и така аз и родителите ми ще сме в наета къща, тип малко семейно хотелче, от което ще ме вземат.
Кумовете и младоженеца живеят на една улица  *YAHOO*.
Но аз мисля да съм в друг квартал 8P

bilyana_l:
Елчо, ако помолиш хората си да бъдат точни, предполагам ще се съобразят! Покани тези, които ще се съобразяват с теб и ще са ти от помощ, а няма да ти пречат на подготовката или да те изнервят!  :)

ELCHOOOOOOO:
Цитат на: bilyana_l в декември 11, 2012, 22:04:05

Елчо, ако помолиш хората си да бъдат точни, предполагам ще се съобразят! Покани тези, които ще се съобразяват с теб и ще са ти от помощ, а няма да ти пречат на подготовката или да те изнервят!  :)

Права си - все пак това не е какъв да е повод,че да се закъснее - аз все се тревожа нещо да не се обърка - но то колкото и да се безпокоя каквото стане такова - ще поканя най - близките за да съм спокойна аз пък другите ще дойдат колкото да ме пазарят с младоженеца :-)))

bilyana_l:
Елчо, напълно нормално! На моята сватба ( която беше в тесен кръг общо взето) аз изрично не исках никой да идва вкъщи, защото също се изнервям от много хора! Църквата е точно срещу блока ни и бяхме казали на гостите да дойдат направо там. Обаче въпреки всичко пак се намери кой да се изтърси вкъщи! 8P И докато се приготвяхме с мъжа ми ( защото ние тръгнахме заедно от нас), една братовчедка на майка ми, ме задърпа да ми показва снимките на дъщеря си от дипломирането й в Щатите. Хората малко полудяват по сватбите и започват да се държат странно!  :girl_impossible:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница