Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:21:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Взимане на булката - 3 част  (Прочетена 178151 пъти)

zai4e_kate
Професор
Публикации: 306

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 08, 2013, 21:59:49 »

ооооо даа това е идеално,той обича шоколада и не го дели с никой  pardon.. кажи речи си е безценно за него и ще е символ ,че го дава заради мен .. златна си рататуй  Bravo give_rose
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 09, 2013, 18:13:57 »

give_rose Изчервих се!
Идеята, не е моя, ако не се лъжа е на Мариелка, но все пак много се радвам, че съм била полезна. Ако сватбата е в горещ ден замразете монетите, за да не те "купят" с течен шоколад  Xixixi
Активен
Triplesec
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #152 -: юни 20, 2013, 14:36:15 »

Привет, не знам дали въпросът ми е пряко свързан с темата, но някой може ли да сподели сладкарски цех или пекарна/сладкарница в София, от които е доволен, тъй като за вземането ми се иска да поръчам дребни сладки и соленки, които да са наистина вкусни. има доста магазини и сладкарници около нас,но не съм особено впечатлена - всичко ми е като  насипните гръцки сладки на вкус, при които само формата е различна,а вкусът абсолютно еднакъв..
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 20, 2013, 21:23:17 »

Незнам дали си попадала на това място, но има уникални неща...не само от шоколад smile
https://www.facebook.com/liuliak23
Активен
Gravitations
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юли 17, 2013, 11:38:39 »

Здравейте момичета, аз да попитам при вас как ще е с извеждането на булката от дома и.
Знам че бащата извежда булката с бяла кърпа и я предава на кума.
Но на мен баща ми почина, и задължително ли трябва мъж да ме извежда от домът ми или може и майка ми?

Активен
mariola85
Гост
« Отговор #155 -: юли 17, 2013, 11:39:54 »

ако имаш брат илин някои братовчед също може smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #156 -: юли 17, 2013, 11:52:43 »

Мен татко ме изведе под ръка, а не с кърпичка, и ме предаде на мъжа ми, а не на кума. Ако нямаш брат, близък братовчед, чичо, вуйчо, може например кумът да си те изведе  good Направи го, както сметнеш за добре, а не спазвай сляпо традициите, защото по различните краища е различно.
Активен
Gravitations
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юли 17, 2013, 12:11:27 »

Благодаря, за това се интересувах, защото  има и разни поверия че ако не си направил това, щяло да стане онова. И разни такива...
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #158 -: юли 22, 2013, 00:57:26 »

Може направо кума да те изведе..
Активен
bilyana_l
Сватбар
Публикации: 219

Стани звезда на своя празник!

« Отговор #159 -: юли 22, 2013, 01:31:13 »

Много често кума извежда булката и при жив баща
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юли 23, 2013, 06:14:40 »

мен ме извежда братовчед ми,той ме и продава,даде кърпичката директно на съпруга ми
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: август 02, 2013, 08:55:57 »

Ако не те извежда бащата те извежда кума аз така знам и мен кума ме изведе.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: август 02, 2013, 12:32:15 »

Аз това извеждане и предаване на младоженеца с бяла кърпичка го разбирам в смисъл, че мъжа, който те е закрилял, гледал и обичал най-много (обикновено това е бащата) те предава на новия ти мъж, за да бъде той МЪЖЪТ в живота ти. Така, че според мен този който чувстваш по този начин трябва да те предаде на младоженеца Wink
Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: август 03, 2013, 02:16:47 »

Ако не те извежда бащата, най-добре някой близък роднина - чичо или брат, ако имаш. Все пак е редно да те предаде човек от семейството, а се предполага, че с кума нямате роднинска връзка.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: август 04, 2013, 07:07:41 »

Здравейте, ей сега гледах за багера  :ROFL: . Много харесвам веселите неща и шегите.  Offtopic Ние се бъзикахме, че нашия кум понеже си пада сумелиер надали ще каже, че му е горчиво шампанското, та сме инструктирали кумата да го подсеща biggrin
А сега за взимането - много ми се иска да е хем традиционно, хем разчупено и забавно. Мойто мило понеже се опитва да свири на китара (и си има една вкъщи) мислех едно от препятствията да е да ми изсвири някоя песен и ако сбърка да я свири докато ми хареса (хихи).
Друго ми хрумна вместо у нас да се скрия при съседите и да се чуди милия къде съм. На нас апаратаментчето ни е мъничко и няма много къде да се скрия.
 На работа пък имам от тези ленти дето са черно и жълто "не преминавай" - може такава да си сложа на вратата.
Мойто пиле не е много креативно, та сигурно с пари ще ме откупва, ако въобще се сети, че трябва да ме откупва...А пък понеже въобще не харесвам уличните оркестри съм казала, че ако ми доведът такив не тръгвам никъде.
Ще мисля още какви лудории да му измисля, за да ме заслужи, защото той много дълго време се дърпаше да се оженим и едвам го склоних, та сега е негов ред да ме спечели.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: