Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:08:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г. (Прочетена 89576 пъти)
Thea
Професор
Публикации: 323
Re:Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
«
Отговор #255 -:
декември 12, 2012, 21:06:23 »
Мила, чудесни сте. Изглеждаш страхотно
С булото имаш много "завършен" вид. Тортата, цветята, чашите, поставката за халки....всичко е страхотно ! А снимките със самолета са страхотна идея
Активен
dezkata
Ентусиаст
«
Отговор #256 -:
декември 12, 2012, 21:12:41 »
Честито и от мен!Дай Боже да има повече такива мъже!Бъдете много щастливи и нека винаги така да те изненадва твоят мъж!
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #257 -:
декември 12, 2012, 21:49:33 »
Инловче ,чак сега видях ,че паролата е била същата и веднага разгледах снимките
Прекрасна си ,а гримът е уникален,много ми хареса
Ти си най-лъчезарната и усмихната зимна булка ,която съм виждала и това ясно си личи и по снимките
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #258 -:
декември 12, 2012, 22:38:49 »
Инловче, може ли и за ме парола?
Нямам търпение да видя зимната ви приказна сватба
ЕДИТ: Прекрасни сте! В очите ви се чете искрено щастие! А тортата и украсата са зашеметяващи!
«
Последна редакция: декември 12, 2012, 22:56:10 от ivelka
»
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #259 -:
декември 12, 2012, 23:07:57 »
Ами за мен не останало нищо да кажа, всички ме изпреварили вече
. Все пак май никой не е споменал какви сладури са дечицата
. Има една къдрокоса синеока красавица, тя коя е? Като ангелче от картинка е.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #260 -:
декември 12, 2012, 23:12:14 »
Благодаря ви момичета
Свекърва, къдрокоска ми е племенница - на сестра ми детенце и е наистина ангел. Издържа благополучно до 23.30 в ресторанта, беше усмихната и щастлива да бяга с другите деца. Тя е на леля малката принцеса
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"
«
Отговор #261 -:
декември 12, 2012, 23:13:28 »
InLove
ЧЕСТИТО с леко закъснение!Винаги се обичайте така!Бъдете безкрайно щастливи и винаги ръка за ръка!Снимките които си публикувала са много хубави и много ми се иска да видя всичко,може ли и на мен парола
Поздрави съпруга ти за невероятната изненада!Ето на това се казва уникално изживяване
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #262 -:
декември 13, 2012, 09:45:00 »
Аз няма какво друго да кажа освен уникална изненада,уникални снимки и много позитивно излъчване.Поздравления!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #263 -:
декември 13, 2012, 09:55:29 »
Аз си казах и в ФБ, но да си кажа и тук- гениално заснемане, прекрасни младоженци. Много добри идеи!
Няма да се редя за парола, че много станахме, ще чакам още снимки от фотографа ви в ФБ, за да не те затруднявам тук.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #264 -:
декември 13, 2012, 11:41:09 »
Така..продължавам с разказчето...
След като приключи фотосесията смятахме да отидем да си направим снимки в една боулинг зала, но беше затворена, заради някакво мероприятие. Разделихме се с фотото и видеото и ние отидохме да пием кафенце и да хапнем нещо, защото се сещате, че не бях слагала нито хапка в устата си от началото на деня. Имахме достатъчно време и си изкарахме много весело. Насочихме се към ресторанта, там всички бяха вече настанени, залата украсена - аз бях нервна, защото не бях виждала цялостно украсата. Управителката дойде да ни поздрави, беше във възторг, даже помоли да оставим част от украсите за тях
Влязохме в залата, беше вълшебно, всички - изправени, ни очакваха...бях много щастлива
Свекървата ни захрани /без да ни лъже/
, пихме шампанско, кума прекали с "Горчивото", нооо...така трябвало
Ритнах менчето, излезе бялата роза - момченце
Разчупихме питката и се разбра, че милото ще изкарва парички
Седнахме на официалната маса, сервитьорите започнаха да изнасят салатите и да разливат алкохола. Всичко стана много бързо - за около 5 мин. ДЖ каза, че е време за речта на кума и той ни изненада с такива мили думи, че ни остави без дъх - бяхме предупредени да не очакваме някаква велика реч, а той направо ни заби в земята
Кумата се разплака, аз се разплаках, родителите...та дори и част от гостите. От там започнаха първите танци: Нашият първи танц беше "Снегът на спомена" на Георги Минчев, танца на кумовете беше на техният първи танц - I Want To Spend My Lifetime Loving You , а песента за родителите беше "Огън от любов". След като минаха тези песни трябваше да уважим и нашата малка кръщелница, която ставаше на 3 годинки на нашата дата. Изпяхме й стандартната песен за случая и я поздравихме с нейната любима песен : Gangnam Style
Последваха много танци и много настроение. Цялата вечер изкарахме на дансинга. Имаше много млади хора, които се забавляваха с нас.На края на вечерта ВСИЧКИ украси от масите бяха прибрани от гостите - до най-дребните камъчета.
Включително хората от персонала си бяха взели някой неща.
Събрахме една част от гостите /най-вече семейства без деца/ и отидохме на дискотека, където се забавлявахме до 5 сутринта
Общо взето за нас целият ден беше вълшебен, забавлявахме се много, гостите казаха, че са изкарали изключително приятно. Пожелавам на всички, които все още не са минали по този път, да имат такава прекрасна и весела сватба. Изключително съм горда от себе си, че бях много спокойна и нищо не беше в състояние да ме разклати
Благодаря на фотографа, видеото, хората работещи в ресторанта и моите приятелки, които ми помогнаха да изпълня всичко, което беше в главата ми
Надявам се разказът да ви е харесал, не съм добра в тези неща, но се постарах да предам поне част от емоциите ни
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #265 -:
декември 13, 2012, 12:46:04 »
Много сте хубави! И аз така искам да летя със самолет отново! Браво за идеята! Пожелавам ти много щастие и дечица! Ако ти остане време дай една парола да разгледам и другите снимки
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #266 -:
декември 13, 2012, 13:33:33 »
Евала , най сетне красива украса без претрупване, с столове без калъфи, достатъчно красиви и така!
Обиците са един път! Тези малките сладкишчета със звездичките отвътре торта ли са като блатове?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #267 -:
декември 13, 2012, 14:00:45 »
Благодаря ти
Еми
, тук не скромно ще се похваля, че цялата украса е мое дело и съм много щастлива, че се справих с помощта на приятелка, без агенции и декоратори
Мини тортичките са всъщност пастички с много тънък блат напоен с кафе и бейлис, отгоре беше изцяло крем от шоколад и бадеми напоени с ром, обвивката беше от бял шоколад, а звездичките от шоколад, и фондан. Страхотни бяха, а аз дори не хапвам торта.
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #268 -:
декември 13, 2012, 14:08:58 »
Ох, говори ми.... кафе, бейлис, бадеми, шоколад, ром ...
всичко което обичам в едно. Наистина тортичките изглеждат страхотно и много добре са ги направили.
А вашата кръщелница поне потанцува ли ви на Gangnam Style
Много готина песничка.
Ще чакам и други снимки от украсата, как е изглеждал и сладкия/солен бар.
как се чувстваш сега след сватбата? НАтъжена, че всичко мина, удовлетворена, че подготовката е зад гърба ти ... ?!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #269 -:
декември 13, 2012, 14:20:38 »
Оо..мъничката кукла танцува много, почти на всички танци беше на дансинга. Всичките деца много се забавляваха, малкият племенник на милото ме държа за ръка през цялата сватба
Децата бяха като ангели около нас. Снимки от украсата чакам от момичето, което я нарежда в ресторанта, до няколко дни и тя ще е на линия. След сватбата се чувствам най-вече удовлетворена, много щастлива и доволна. Натъжена не съм, защото знаех, че трябва да се насладя максимално на всеки миг и мисля, че го направих. Мисля си, че всичко беше идеално, нямах нито една причина да се притесня, изненадам или нещо такова - справихме се прекрасно с организацията
Подготовката определено няма да ми липсва, защото след нашата сватба ме помолиха да направя украсата на сватба през пролетта
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...