Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:04:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 13част  (Прочетена 141070 пъти)

teeri
Гост
« Отговор #15 -: ноември 20, 2012, 01:11:54 »

Аз се ориентирам вече към ресторант, проучвах за ДЖ, видео и фото и сватбен агент и имам няклко набелязани имена. Благодарение и на форума и на интернет:). Ако някой вече е капарирал, ще се радвам да сподели. Аз ще направя няколко срещи и ще кажа как са протекли.
Активен
tweety87
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #16 -: ноември 20, 2012, 20:21:49 »

mira_pd , Привет и Добре дошла! smile  butterfly Тук всички са много мили и усложливи, аз самата правя опити за подготвка на моята сватба, така че питай смело, каквото те интересува  good , а ние ще итговаряме още по смело   girl_wink
Активен
tweety87
Любопитен
*

« Отговор #17 -: ноември 20, 2012, 20:27:42 »

teeri ние капарирахме видео - операр - Краси Ламбов.  danceg Срещата мина супер, но аз и не съм очаквала друго от Краси, както моя човек му каза : за тази сватба сигурното беше датата и ти  biggrin biggrin Ако нещо по конкретно те интересува за него съм на среща. Wink good
Активен
teeri
Гост
« Отговор #18 -: ноември 20, 2012, 23:26:17 »

tweety87-и аз харесвам работата страшно много на Красимир Ламбов и искам на 100 % той да е. Ама ми се струваше рано до сега да се капарира. Коя е вашата дата, че да мога да се ориентирам. Май ще звънна утре за срещи на тези, които съм избрала.
Харесала съм и хотел Елена на Златните. За ДЖ се двуомя също, ако може някой да каже?
Активен
mira_pd
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #19 -: ноември 22, 2012, 00:38:30 »

Благодаря, tweety87!  Sunshine Вече си имаме дата - 06.07.2013 г., няма връщане  blum Сега на ред е църквата! Момичета, вие ще сключвате ли църковен брак, имате ли наблюдения за цени, обстановка и т.н.  smile
Активен
tweety87
Любопитен
*

« Отговор #20 -: ноември 22, 2012, 07:00:44 »

teeri, нашата дата е 11 май 2013 smile та и аз си мислех, че е рано за капариране на  *db*подизпълнители  pleasantry както аз си наричам, НО за КРАСИ мисля, че никога не е рано  Wink та смело звънкай!  good
Аз нямам никава идея даже за ДЖ, така че с инрес ще следя smile
Успешен ден ! butterfly
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: ноември 22, 2012, 07:11:41 »

не е рано  good ако сте избрали, няма никакъв проблем да капарирате от сега за май месец  smile за да не стане всичко в последните месеци и ЧЕСТИТО за датите на двечките  Aviator
Активен
tweety87
Любопитен
*

« Отговор #22 -: ноември 22, 2012, 07:14:56 »

mira_pd Ами хайде честито за датата  yea Ние ще имаме църковен брак, държахме на това! Пообиколихме почти всички църкви във Варна + Манастира Св Константин и Елена.  Умишлено,  дори не попитахме за Катедралата, защото се бах мн разочаровала от сумите, които чух, че обявяват там !  crazy От църквата Света Петка съм меко казано разочарована имаше надпис в храма : „Свещи, които не са закупени от нашия храм, обезсмислят нашите и вашите молитви!“  Oh my ... NO  И така се спряхме на Св Атанасий, НО точно преди да минен да питаме и запазим дата и час, предложих, все пак да питаме в   Катедрала, да чуем сами, какви цифри ще ни обявят – ИЗНЕНАДА  danceg – има си доста приемлив вариант . И така сме си в Катедралата. Много добро впечатление ми направи отеца, който ни прие и всичко, което ни обясни!
Активен
mira_pd
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #23 -: ноември 22, 2012, 11:28:23 »

Добро утро от мен!  blum tweety87, какъв е варианта, който са предложили, разкажи ми подробности  give_rose
Аз по-принцип съм се насочила към църквата Св.Никола, имате ли впечатления от там ?
Активен
Ekaterina
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #24 -: ноември 22, 2012, 21:43:35 »

Добро утро от мен!  blum tweety87, какъв е варианта, който са предложили, разкажи ми подробности  give_rose
Аз по-принцип съм се насочила към църквата Св.Никола, имате ли впечатления от там ?

Мрачна и студена...не бих се венчала там. На много неудобно място за гостите , в организационен план. Ако не сте ходили отидете да я разгледате да добиете лични впечатления, въпрос на възприятия, може на вас да Ви допадне.
Активен
tweety87
Любопитен
*

« Отговор #25 -: ноември 23, 2012, 07:19:15 »

mira_pd,  аз също смятам, че е малко по студена църква, но вашите усещания като влезете може да са други ! smile Относно локацията съм съгласна с Ekaterina, че е доста неудобно. Но все пак идете вижте какво ще ви предложат. А относно Катедралата има два варианта единият струва 260 лв. и пее половин хор, другият е 490лв и пее цял хор, др разлика в цените и венчането няма. Отеца, с който се срещнах ме както вече казах мн ме впечатли, доста неща по християнски ни обясни и каза, че ако желаем ( той ни насърчава и съветва) да отидем няколко дни преди сватба да се изповядаме, за да „встъпим чисти в свещения съюз“, другото каза той „ е давате парите – женят ви, връзката с Бог е важна“ . Аз не съм супер вярваща и спазваща каноните, но все пак щом сме решили да си кажем ДА и пред Бога, не ми се щеше всички да е комерсиално.
Да ви се похваля, днес имам две срещи, едната с Ка студио, а другата с Деян Стоев. Дано ме впечатлят. Мнение, за тях относно работа, техника, цени?   huhhuh.gif Май темата е малко поизоставена – хайде БУЛАКИ 2013 да я посъживим !  girl_wink chee chee Sunshine chee
Активен
teeri
Гост
« Отговор #26 -: ноември 23, 2012, 10:15:31 »

Момичетаааааааааааааааааааааааааааа, голям карък сме sad sad
Красимир Ламбов е зает за 25.05. sad и то отдавна. Еми то има цели 7 месеца още shok, и сега кво да правим. Викам на моя да сменяме датата, той ми вика, че съм луда и ми е хипер тъъпо.
Дайте ми съвет, плийййййз!

tweety-какво означава "да се изповядате"?
По филмите съм гледала, но в България не знам, дали е същото. На мен катедралата също ми допада много,  но 490 лв нямам възможност да дам.

Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: ноември 23, 2012, 10:34:50 »

Аз харесвам Св.Атанасий и Катедралата,и църквичката зад паспортното/за съжалени незнам как се казва/.Св.Никола и аз не я харесвам.
teeri има и други видеооператори-разгледай темите назад.
Аз мн харесвам ресторант Хоризонт особено за по големи сватби-хубава кухня,голям дансинг,достатъчно място за гостите без да са нагъчкани/около 100 човека /
Ако нещо мога да помагам съм насреща.Почти всички наши познати се ожениха и имам база за сравнение.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #28 -: ноември 23, 2012, 10:54:17 »

@tweety87 мн добри цени са ти казали за катедралата, учудвам се, аз мислех че е по-скъпо! Много исках и ние да се венчаем там, но не виждам как може да стане при условие че ритуала ни ще е изнесен и то на Блексирама, което се намира чак до Балчик и се чудя дали можем нещо все пак да измислем за да минем и ние през катедралата....

Иначе за Кастудио, ние вече ги наехме за нашата дата, според мен те са най добрите в града, имат мн добра техника и правят сравнително добра обработка на снимките (най-добрата според моето и окото на бъдещия ми съпруг) във Варна, ловят и красиви моменти отново съм сравнявала с над десет фотографа, техните моменти са най-добре уловени, красимир ламбов още се чудим...
За нас като цяло снимките са по-важни,защото този филм едва ли ще го гледаме и пет пъти в живота ни, та затова не беше на първа линия видеото, а фотото...

Мн се радвам че тук най после малко се раздвижи обстановката :-)
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #29 -: ноември 23, 2012, 12:30:34 »

Аз харесвам Св.Атанасий
Ние бяхме там smile Църквата е много красива...и вътре и вън...и удобна. Вътре има нещо като пейки и всички гости сядат по време на церемонията, не стърчат прави. Този лукс е само за младоженците и кръстниците biggrin  Цената е 180лв., не знам в другите как е всъщност. Ние искахме там и никъде другаде не сме ходили. Катедралата никога не съм я харесвала...много ми е неуединена така да се изразя blum В центъра, шум, народ, условия и т.н. Напълно се различава от представата ми за храм. Света Петка също ми е сред фаворитите smile
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: