Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 14:56:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 12 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 12 част (Прочетена 146739 пъти)
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
Re:СВАТБА В БУРГАС - 12 част
«
Отговор #105 -:
декември 21, 2012, 00:21:23 »
Здравейте дами!
Някой виждал ли е новото заведение Нептун и има ли някаква информация дали се правят сватби и някакви условия? На снимките изглежда адски впечатляващо и красиво! Направо останах без думи, за съжаление съм в чужбина и не мога да отида да го видя лично, някакви отзиви?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #106 -:
декември 21, 2012, 10:01:41 »
Не намерих как да си изтрия съобщението
но току що видях по-назад в темата, че едно момиче е споменало за Нептун, извинявам се за излишния спам!
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #107 -:
декември 21, 2012, 15:27:56 »
Merilin24, Ахелой е в община Поморие, а там книгата се изнася и не е задължително да подписвате предварително
Активен
tedytto
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #108 -:
декември 28, 2012, 13:13:04 »
Merilin24, ние сключихме църковен брак в църквата до Търговската гимназия - не искаха кръщелните на кумовете,
Цитат на: Merilin24 в декември 19, 2012, 14:58:39
Благодаря за съветите щте проверя Нептун и Океан звучът добре.
явно навсякъде искат кръщелни ще трябв да се измисли нещо по въпросът.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #109 -:
декември 28, 2012, 14:20:06 »
да и ние там сключихме, както бях споменала за в/са с кръщелните...все пак вие решавате!
Активен
plamba
Новак
«
Отговор #110 -:
декември 30, 2012, 17:44:54 »
Здравейте и от мен
Дойде и моя момент да бъда булка
!!!! Много се радвам, че ви има защото чета колко съвети има тук
.Аз и бъдещия ми съпруг от скоро живеем в Бургас.Много ще ми бъда благодарна ако дадете съвет да това къде може да направим сватбата ни. За сега сме се ориентирали за май месец. Мислим си за хотел, тъй като всичките ни гости за от други градове. Може ли да дадете мнения за Атлантис в Сарафово. Също така и за сватбена агенция Мирена или Парти арт 2 (ако не се лъжа така беше името). Искаме да направим изнесен ритуал, за да се разкарваме гостите насам-натам
Ще Ви бъда благодарна за всякакви идейки
Активен
LeMarrie
Любопитен
«
Отговор #111 -:
януари 02, 2013, 17:17:20 »
Момичета, много ще съм благодарна ако някой даде мнение за малкия (синия) ресторант в хотел Мираж. Интересува ме как е храната, обслужването и всичко друго което се сетите
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #112 -:
януари 03, 2013, 16:03:35 »
Пламба, между двете агенции съм твърдо за Мирена, ние бяхме с тях и съм доволна на 100% че и отгоре
ЛеМари, до колкото знам проблем на Миража е че е много жега през летните месеци в който и от салоните да си, но пък не мога да ти кажа нищо за храната...за обслужването съм чувала че е добро.
Активен
geraldine
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #113 -:
януари 03, 2013, 18:05:00 »
Здравейте на всички, за първи път пиша във форума и се надявам да ми помогнете! Сватбата ни е на 11.05.2013 в Атлантис в Сарафово. Избрахме фотограф и го запазихме още през септември, когато бяхме последно там. Проблемът обаче се оказва голям, когато се започне с организацията и не си в България. Изпратила съм безброй е-mails до най-различни агенции и никой не отговаря, така и за DJ стоят нещата. Заради часовата разлика от 8 часа и също и цените на разговорите не мога и да им звъня постоянно да търся, не знаех ,че ще е толкова стресиращо да намериш хора, на които да разчиташ. Та, въпросът ми е може ли някой да ми препоръча агенция, DJ, класически музиканти за изнесената отвън церемония, с които са работили и са доволни от тях? Много ще съм ви благодарна! А също и някой, който да води церемонията (не официално или църковно лице) на български и на английски? И последно, нормално ли е агенция от Бургас да ми иска 450 лева само за транспорт, монтаж и демонтаж? Чували ли сте за нещо подобно?! Ако имате контакти като тел., имейл, и т.н. моля споделете! Благодаря предварително! Успех на всички.
Активен
LeMarrie
Любопитен
«
Отговор #114 -:
януари 04, 2013, 21:24:20 »
Жозефин, благодаря
Ние още не сме го запазили, но натам отиват нещата...обаче сега като ми спомена, че може да е много горещо...започвам да се замислям...а и като се разгорещим на дансинга
съвсем ще се припотим
Обстановката много ми харесва, както и цвета на ресторанта, затова и на него се спряхме, а и офертата им е добра...не се сещам за друг подходящ...ако имате идеи ще се радвам да ги споделите
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #115 -:
януари 05, 2013, 16:48:56 »
Ресторанта на хотел Калифорния на мен мн ми харесва. Мисля че е с капацитет, като малката зала на Мираж. В голямата зала на Мираж съм изстрадала една ужасно гореща сватба, но мислех, че малката им зала няма този проблем , проверете пак
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #116 -:
януари 05, 2013, 22:33:56 »
geraldine мисля, че имаш неправилен подход към ДЖ и агенциите, щом като те с месеци не ти отговарят или не искат да ти отговорят е по-точната дума. Най-полезно за осъществяване на контакт ще бъде да обмислиш добре какво желаеш, да прецениш с какви финансови възможности разполагаш и да потърсиш съдействие от агенция. Другият вариант е агенцията да ти предложи и да избереш вариант. Самият факт, че питаш трети лица защо едно нещо струва толкова и толкова, говори, че ти не си готова да се довериш на агенция, а на на всички други - познати и непознати.
Относно цената 450 лв. - не става ясно какво си поръчала, за да се обяви тази стойност. Тук във форума има младоженци, които са платили и 50 000 лева за монтаж и демонтаж, и транспорт на сценично оборудване, озвучаване и осветление, кетаринг и прочие. Цена 450 лв за услуга е много и малко, но не ясно за какво, поне ние не знаем за разлика от вас и агенцията посочила цената. За твое сведение на 20 декември до Бургас транспортирах оборудване с транспортен разход 1.20 лв с ДДС на км , от София до Бургас да подчертая и обратно. Ако бях натоварил камиона разхода е 2.40 на км. Разстоянието точно 900 км отиване и връщане. Смятането оставам на вас, получените стойности също.
Активен
StarDust_
Новак
Love is All around Us
«
Отговор #117 -:
януари 07, 2013, 08:33:18 »
Здравейте, дано приемате нови попълнение. Сватбата я готвим за 13 юли и започваме малко по малко да действаме , правим списъци, избрали сме място и аз съм си харесала модел на рокля. Интересува ме къде шият на сносни цени по модел и от къде да си търся плат.
Връщам се да ви изчета сега, че всичко ми е ново и още трудно се оринтирам
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #118 -:
януари 07, 2013, 08:43:18 »
За шиене на рокля - с две ръце ти препоръчвам Вяра от бутик La foi, можеш да я намериш във Фейсбук. При нея има избор от платове, които са доста по-качествени от повечето предлагани в магазините. Казвам го, защото тя ми е правила доста неща, както и сватбената рокля. За цените, за всеки "сносно" е различно като понятие, но според мен съотношението качество - цена е страхотно.
Активен
StarDust_
Новак
Love is All around Us
«
Отговор #119 -:
януари 07, 2013, 09:04:29 »
InLove_Girl
благодаря за бързият отговор, преглеждам страницата им в момента, определено ми допада, поне по снимковият материал .
Иначе накратко какво сме харесали и намислили за момента. Искаме изнесен ритуал, без църква, винаги съм си мечтала сватба, ала тип американските филмчета, които се правят в градината, като градинско парти. Избрала си рокля, гръцки стил, лека и ефирна, ресторанта е зелената къща. Искам кетъринг с много лека храна , по-скоро като за парти/в момента намирам единствено и само оферти за БАТ кетъринг,ако някой има отзиви или други идеи , с радост ще ги чуя/
За украсата искам да е също много лека, без там лъскавите му воали и чудесии, бели покривки с естествени цветя и свещи и бели воали. Избрала съм и торта и смятам да занеса снимката на захаро да ми я направят
Нещо като този тип ми се ще да я докарам сватбата, като по-скоро държа да е в черно и бяло, а цветята евентуално и украсата по масата да е с зелено. Много ми харесва елемента как са написани имената на гостите и масите на листенцата, винаги съм си представяла нещо подобно и да- държа много да има пунш със бяло вино и свежи плодове, нали знаете в какви огромно съдове стъклени ги слагат и наливат с черпак
Горе-долу фантазията я имам, сега трябва да се заема да си я осъществя и тъй като всичко ми е в моята глава, сватбата ще я организираме основно аз и сестра ми....да видим какво ще ни се получи
http://www.youtube.com/watch?v=xQVFGdmO5b8
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10