Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:42:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Октомврийска топла седмичка 15 - 21.10.2012  (Прочетена 30422 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 17, 2012, 06:07:38 »

добро утро

днес пак съм ранобудна  Wink

киви, мн сладки тия зайци  tease
зайче и аз го виждам като размазан тоя мъж  blush  blum с какво изненада съпруга?
miauka, успех с ремонта!
инлов, как върви подготовката?
муун, голям екшън е било с компютъра  pardon браво за `милите очички`  smile

наистина времето е мн хубаво тези дни  heart

поздрави на всички, аз изчезвам на лекции  girl_wink хубав и успешен ден  Good luck
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 17, 2012, 10:36:32 »

Добро утро  give_rose Явно днес повечето момичета имат работа, а останалите се възползват от хубавото време  danceg
Кивиии, беше ми много интензивна седмицата в София, ходих и на едни процедури и бях цялата като белязана, щеше да е странно да се тупна в МОЛ-а при вас  blush Инъче последната процедура беше в неделя сутринта /на нея така и нямах сили да отида/ и можех да дойда и без да променяте вашият график, ноооо....Квазимодо бледнееше пред мен  blum Другият път обещавам да се отчета  give_rose
Муун, много неприятна история с компютрите, на мен редовно ми се случваше когато имам най-много работа. Единия път ми се изтри и цялата информация /техника беше супер кадърен/ и прекарах два дни в комп.фирма да възстановяваме файлове  beating кошмар  angry
Езра, възхищавам ти се на позитивизма рано сутрин  blum Благодаря и за кафенцето  give_rose Подготовката не върви никак  angry Постоянно правя някакви списъци, но всички около мен са толкова инертни, че меннн леко ме изнервя обстановката.  beating Останаха по-малко от 2 месеца и никой не проявява интерес  girl_impossible Каквото и да искам да направя, когато питам моят люююбящ бъдещ съпруг, той е - "амии както ти искаш/избереш/решиш"  Oh my ... и аз май се уморих от това. Оставила съм всичко и когато изпаднат в шок - връчвам списъците с по 100 точки  blum Wink
Днес продължавам с почистването и пренареждането - трябва да си намирам работа, че ще лудна  tease Следобед ще ходя да си видя племеничката и такива неща. Пожелавам ви прекрасен ден и много слънчеви усмивки
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #47 -: октомври 17, 2012, 11:02:28 »

Мараба и от мен - бременната хаймана smile
Вчера се разбих от мерене на улиците, та така и не успях да се разпиша тук.
Днес ще се опитам да пошетам вкъщи, пък да видим дали ще ми се получи  blush

InLove_Girl, жалко, че не успяхме да се видим, щеше да се получи почти национална среща smile

Езра, кога успя да се наспиш, че и кафе да направиш  Bravo?! Аз напоследък съм като спящата красавица - мога и 100 години да спя...

Киви, тая салатка ми прилича на туршийка.....аз предпочитам пресните зеленчуци...

Зайче
, честита годишнина на патеричка, пък тортата е направо зловеща  blum

Муунче
, техниката винаги сдава багажа, когато имаш най-мнго нужда от нея....важното е, че изходът на ситуацията е добър smile

Айде, отивам да се пробвам да пошетам, и после ще ви нагледам какви ги вършите тук smile
Поздрави и целувки на всички, които не споменах поименно  give_rose
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #48 -: октомври 17, 2012, 11:17:33 »

И аз съм се побъркала от работа в службата, ама и бели много правя...Сутринта се залях с кафе и като реших уж да излея по- малко от чашата, полях едни болнични листове. После се прах, прах и болничните и сега се сушим. Тук имам резервни дрехи, но се оказа, че съм си нацапала гащите, малко под пъпа. И как сега да познавам кое е отпред, кое отзад  Wink /надявам се, знаете вица/.
Целувки на всички, отивам да ям зелен фасул.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 17, 2012, 12:08:42 »

Ами честно казано ентусиама ми идва от факта, че предпочитам да ходя на лекции, отколкото на работа  smile но това ще е докато не почнах гадни контролни и изпити  Wink
Вчера рано рано ми се доспа, милото ми се смее, в 22ч бях легнала  smile Днес възнамерявам да свърша с една задачка - да изкарам на гостите снимки от общите на сватбата  good
свекърва , и на мен ми се яде  tease
сноуи, то си има обяснение при теб, аз също обичам да си поспивам  Girl_hide
инлов, наслади се на последните приготовления, че всичко е като един миг  pardon  give_rose Има и такива дни, в които всичко стои и не ти се прави нищо, но го погледни от хубавата страна, а за вълненията - който се вълнува си е такъв, който не - не може да го промениш, не се ядосвай  good важното е на теб да ти е приятно  smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #50 -: октомври 17, 2012, 12:17:31 »

Kiwi днес мирише на Cherry Blossom нa Елизабет Арден. В обедната почивка се разходих на слънце и до близкия ДМ и им преслушах тестерите smile Ммммммммммм...... имам си ново парфюмно вдъхновение на списъка за дядо Коледа!

Поздрави!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 17, 2012, 14:12:26 »

Ох, мисля, че е време да си отдъхна при вас heat
Как сте мацки? Нещо днес май сте заети като мен Girl_hide Аз май попадам в някакъв омагьосан кръг и не мога да му видя края VIATICUM Май трябва да взема да мина пътя на някоя черна котка, та да ми тръгне най-после тая седмица GROAN В офиса става все по-голяма 'забава', извън него няма време за нищо, особено за сън ... непрекъснато сънувам някакви кошмари, снощи отново не можах да спя. Ставах, ходих, не можах да си успокоя сърцето - щеше да хвръкне .. SUICIDE Вече редовно си говоря с компютъра, карам му се, че не слуша и вече трети ден ми създава проблеми crazy Абе така като се слушам май имам нужда от нова книжка - жълта! Иначе съм добре funnytooth funnytooth funnytooth
Киви, аз исках плодова салатка и си настоявам за нея - карфиол още не ми се е доял blum
Езра, за съжаление милите очички не свършиха работа, защото другата половина от висшочайшите настояха на варианта колегата да отиде в новия офис, та затова вече съм на вариант да си говоря с компютъра Xixixi
Инлов, не им обръщай внимание - хора разни Wink И аз се втрещих от 'извиненията' на някои поканени, че няма да дойдат, но поне така окончателно разбрах кой какъв е и се радвам за което smile
Сноуче, браво на теб, че разхождаш тумбачето до последно give_rose Аз по принцип много обичам разходките и дори днес мисля да захвърля всичко - телефони и работа и да си развея мозъка малко из морската. Това винаги ми действа ободряващо и зареждащо smile
Свекърва, искам ти да си ми новата колежка, че да ме разсмиваш всеки ден Xixixi crazy kezz Вече има едно свободно бюро до мен, ще те уредя Wink secret А защо ядеш зелен фасул? Питам, защото аз по принцип не съм злояда, но такова чудо не можеш да ме накараш да опитам bad
Хайде приключвам, че пак станах много добробна angry Извинете ме за писането(ако нещо не разбирате), но то е в тон с мислите и емоциите ми в момента Wink

Целувки и гушки на всички споменати и неспоменати!!!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #52 -: октомври 17, 2012, 14:31:18 »

При нас днес е нормално - сряда не се сяда!  А в нашия случай - няма отлепяне от монитора.  Аз обаче нещо прегрях и имам нужда от пауза, тъкмо време да надникна как я карате.

Изпълнявам поръчките, ето ви парфюмчето на снимка, представете си аромата

и салатка

И още малко кивита

и един СУРОВ Карфиол smile

Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 17, 2012, 14:35:56 »

Ама хайде вече да седнем в сряда, защото все пак е малък петък, нали така? Wink danceg
Мммм, киви, представих си уханието на парфюма butterfly
Взимам си от салатките, ама само от плодовите, карфиола го оставям за теб girl_wink
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 17, 2012, 14:43:47 »

Привет лейдис..днес само ви шпионирам /разбирайте чета  blum/ и чак сега се включвам...аз тази седмица съм самичка, че колегата е "много" болен милия а като му звънна служебно винаги не си е вкъщи  crazy

Инловче мила да не ти пука..който държи на вас ще ви уважи...изобщо не се впечатлявай от извиненията /те са много и най-различни за отбиване на номера/ Мила какви са тия процедури..направо като разказваш си представям колко е боляло   give_rose

Ей Фармацката ти хем ранобудна..хем ученолюбива..направо незнам как съчетаваш работата с редовно учене..аз учех задочно и пак на чоченти ми беше тежко  give_rose

Кивчо снимката по долу е предназначена специално за теб /защото са кивита, а не заради физиономиите  blumtease

Муунче душко аз моя компютър съм го кръстила Пешо....това е защото в средното нашата библиотекарка така де караше на компютъра и носеше същото име и от тогава като вида компютър все на Пешо ми мяза  tease:D

п.п. парфюма изглежда много впечатляващ  Wink

И да кажа, че и аз се присъединявам към ядящите плодова салата..виж карфиола не ме влече много  tease

п.п. Последната физиономия ама много би ми отивала biggrin
Гушки за всички по ред на номерата..вие си знаете  blum

* kiwis.jpg (19.26 KB, 483x379 - видяно 179 пъти.)
« Последна редакция: октомври 17, 2012, 14:53:48 от cveta_d86 » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 17, 2012, 14:48:23 »

Киви, всичко изглежда супер...Аз да се похваля, че дори не съм почнала с подреждането  Girl_hide От сутринта играя Симс в несвяст  insane
Взимам си от плодовите салатки и ви черпя с приятно допълнение /поне за мен/
Да кажа, че съм огромен фен на суровия карфиол, да не говоря какъв невероятен мус става от него, броколи синьо сирене и пушена моцарелка /скаморца/ ммм...размечтах се  blum
Цвети, дано не ти е много натоварено, кофти е когато си сам  give_rose Процедурата е за махане на белези иии...да, болезненко беше, но както каза лекарката сама съм си ги причинила сега ще си търпя  blush
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 17, 2012, 14:56:05 »

Както казваше мойта прабаба..трай бабо за хубост ..а иначе има си текуща работа и е по-лека като се раздели..а и нали знаете по теорията за абсолютната гадост..работа много само щото съм сама biggrin

п.п. И аз Симса много си я уважавам blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #57 -: октомври 17, 2012, 15:10:34 »

m0onlight , ям зелен фасул, шото вчера ядох карфиол Wink. Много обичам такива неща. Карфиол готвя съвсем диетично - сварен и пасиран, куркума, къри, няколко лъжици зехтин и тофу. Мирише гадничко, докато се вари, но после си го харесвам, пък и домашните го ядат. Екстри могат да бъдат няколко яйца, настърган кашкавал или синьо сирене и сос с препечено брашно. В този случай се запича и става суфле. А, за месоядните - да нарежат и кубчета шунка /пък може и само шунката да ядат/.
Пази ми бюрото, ако ме изгонят от къщи, идвам. Аз в стаята имам колежка, която хич не връзва от майтап и ми е много скучно.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 17, 2012, 15:34:42 »

Привет Мривет!
тук никой не ще да ми яде карфиол, броколи и всичко дето приличало на зелки  pleasantry, цитирам. LAUGHTER
Така че си го правя като за мен - варя го в прясно мляко и масло, и после стържа кашкавал отгоре.
Инлов, много яка рецепта, аз суров карф не съм яла, но не е късно да почна. chocolate
Тук днес правха профилактика и нямаше цял ден ток, но това не попречи на някой от входа да прави Отново ремонт - явно с акумулаторна бормашина иии чук!! olele chiburashka
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 17, 2012, 16:05:37 »

Еми, 'късметлийка' си явно blum
Аз също обичам карфиол, но още не ми се е дояло - както каза колежката още съм на лятна вълна girl_wink
Свекърва, бюрото го пазя, на никой не го давам! boxing Обещавам ти, че моите с колежки няма да ти е скучно - ще изпиташ всички емоции, та чак до полуда crazy
Аз си хапвам Харибо и вече животът ми се вижда по-розов girl_wink
Черпя ви с любимите ми
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: