Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 16:12:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булчинска рокля по интернет - 4 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 4 част (Прочетена 170018 пъти)
vampire_lady
Любопитен
Re:Да си купим булчинска рокля по интернет - 4 част
«
Отговор #135 -:
декември 28, 2012, 21:59:16 »
Благодаря за предложението, но аз преди март месец сигурно няма да поръчвам, а и днес бях до Асеновград и си харесах една рокля и не знам дали няма да си купя от тук, за да спестя малко нерви...
Аз не съм в страната по принцип и ми е малко трудно всичко..
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #136 -:
декември 28, 2012, 22:01:33 »
а и между другото роклята ти е много сладурска
Радвам се, че си получила това, което искаш
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #137 -:
декември 28, 2012, 23:26:46 »
Цитат на: vampire_lady в декември 28, 2012, 22:01:33
а и между другото роклята ти е много сладурска
Радвам се, че си получила това, което искаш
мерси
Страхотно, че си харесала рокля от тук. Ще си спестиш нерви по чакне и т.н.
Активен
smart
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #138 -:
януари 02, 2013, 10:09:41 »
Здравейте момичета, много щастлива и успешна година пожелавам на всички! И много красиви рокли за всички булки!
Тези дни прегледах темата и реших да рискувам и аз с поръчка в интернет. Не ми се разправя с обикаляне, шивачки, проби, резервация на часове и т.н. ( Роклята на millenity е много сладка наистина, поздравления! Очаквам снимка да я видим и облечена "наистина" скоро.) Направих си резервация в lightinthebox по Коледа, но се разочаровах малко, защото докато избера още един аксесоар, роклята междувременно поскъпна с 40-50$ (смениха промоцията), а това си е сериозен процент от цялата стойност. (От друга страна другите два модела, които харесах не бяха мръднали като цена.)
Освен това говорих по техния livechat по въпроса с митата, и дали роклята може да е отбелязана на техния документ като "подарък" или поне с по-ниска от реалната й стойност, с някаква тяхна служителка, която твърде слабо говореше английски. А пък аз очаквах тази тема да й е позната от предишни случаи, все пак нали работят с ЕУ (!).
След около 2 часа накрая все пак се разбра въпроса ми (дали?) и вежливо ме помоли да изчакам, за да попита някъде или някого, обаче след 15-20 мин. чакане ми се налагаше да изляза и въпреки, че оставих чата включен, така и не получих (не съм получила) отговор
(
Та въпросът ми е - не откривам е-мейл за въпроси на сайта, освен този livechat - някой знае ли техен е-мейл- доста по-удобно ще е с писма?
А имате ли наблюдения кога са им основните намаления - явно търговската им тактика е да имат високи цени и да коригират процентите на намаление? По Коледа явно бяха най-добрите оферти; а аз така или иначе до август имам доста време мога да изчакам малко да измислят нещо.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #139 -:
януари 02, 2013, 10:14:25 »
смарт
, най -бързо отговарят като им пишеш в прозорчето което се намира под всеки артикул, там където другите оставят снимки и мнения. там им изнася да отговарят, щото е публично и се чете от потребителите. според мен нищо не губиш и там да пробваш да им зададеш формулиран кратко въпроса си.
а иначе малко по назад съм дала линк към седмичните им промоции/или месечните ( не помня ). скъпи са, да, затова дебнене му е майката
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #140 -:
януари 02, 2013, 12:39:57 »
Цитат на: smart в януари 02, 2013, 10:09:41
Здравейте момичета, много щастлива и успешна година пожелавам на всички! И много красиви рокли за всички булки!
Тези дни прегледах темата и реших да рискувам и аз с поръчка в интернет. Не ми се разправя с обикаляне, шивачки, проби, резервация на часове и т.н. ( Роклята на millenity е много сладка наистина, поздравления! Очаквам снимка да я видим и облечена "наистина" скоро.) Направих си резервация в lightinthebox по Коледа, но се разочаровах малко, защото докато избера още един аксесоар, роклята междувременно поскъпна с 40-50$ (смениха промоцията), а това си е сериозен процент от цялата стойност. (От друга страна другите два модела, които харесах не бяха мръднали като цена.)
Освен това говорих по техния livechat по въпроса с митата, и дали роклята може да е отбелязана на техния документ като "подарък" или поне с по-ниска от реалната й стойност, с някаква тяхна служителка, която твърде слабо говореше английски. А пък аз очаквах тази тема да й е позната от предишни случаи, все пак нали работят с ЕУ (!).
След около 2 часа накрая все пак се разбра въпроса ми (дали?) и вежливо ме помоли да изчакам, за да попита някъде или някого, обаче след 15-20 мин. чакане ми се налагаше да изляза и въпреки, че оставих чата включен, така и не получих (не съм получила) отговор
(
Та въпросът ми е - не откривам е-мейл за въпроси на сайта, освен този livechat - някой знае ли техен е-мейл- доста по-удобно ще е с писма?
А имате ли наблюдения кога са им основните намаления - явно търговската им тактика е да имат високи цени и да коригират процентите на намаление? По Коледа явно бяха най-добрите оферти; а аз така или иначе до август имам доста време мога да изчакам малко да измислят нещо.
В този сайт си има специално място за въпрос относно митата (customs duties). Като отвриш страницата с поръчката си ще видиш бутона. Като го кликнеш и им оставиш съобщение те ти отварят ticket. Аз използвах този бутон за да попитам директно защо поръчката ми няма номер за проследяване на пратката. Веднага ми писаха. Пробвай оттам.
ЧНГ и дано тя бъде здрава и успешна за всички ни!
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #141 -:
януари 02, 2013, 12:43:18 »
smart
, искаш ли промо-кодовете, които ми дадоха от lightinthebox? Аз не мисля да поръчвам нищо над $100 преди валидността им да изтече, така че, както казах и на vampire_lady, с радост ще ги предоставя на някоя от вас
Активен
smart
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #142 -:
януари 02, 2013, 21:14:29 »
Благодаря ви много, момичета! Да, ще се радвам за кодовете - пиши ми на лични!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
януари 03, 2013, 15:12:22 »
Аз също дебна цените в lightinthebox, имам намерение да поръчам този месец, тъй като сватбата ще е края на април и ако нещо има проблем, да мога да измисля резервен вариант.
Чакам да видя и снимките на роклята на milenuity! Изглежда, че и milanoo ще се окажат коректен сайт, та може и там да поразгледам.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #144 -:
януари 04, 2013, 22:40:48 »
Докато плакна очи в google images попаднах на два сайта -
http://www.mylovepartydresses.com/
и
http://www.duduta.com/wedding-party-dresses
. Естествено от всеки си хареса най - малко по 10 модела, ама някак много подозрително ми се виждат такива хубави рокли за 200$...Някой има ли опит с тях?
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
януари 05, 2013, 09:45:20 »
Тези два сайта имат наистина зашеметяващи модели, но нямат никакви или почти никакви отзиви от предишни клиенти, което е малко подозрително и аз съм леко скептично настроена да поръчвам от там, колкото и да са им хубави роклите
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #146 -:
януари 05, 2013, 11:50:19 »
Цитат на: eleni4ka в януари 04, 2013, 22:40:48
Докато плакна очи в google images попаднах на два сайта -
http://www.mylovepartydresses.com/
и
http://www.duduta.com/wedding-party-dresses
. Естествено от всеки си хареса най - малко по 10 модела, ама някак много подозрително ми се виждат такива хубави рокли за 200$...Някой има ли опит с тях?
В тези сайтове има мнооого хубави рокли, има различни модели от другите сайтове. И аз си харесах 10-тина
Но за съжаление има много малко отзиви, вярно, че всички са позитивни... но в нито един няма снимка на реална рокля.
Влезнах във Фейсбук страниците им, но там имаше само по 1 снимка от клиенти. И другото, което ми направи впечатление е броят на лайковете им във ФБ - единия имаше по-малко от 1000 гласа, а другия около 2000 гласа. За сравнение Light in the box са с над 80 000 гласа, то вярно е, че и гласове във ФБ се купуват. Аз бих подходила с голяма доза недоверие.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #147 -:
януари 05, 2013, 12:39:48 »
Мдам това е нелош аргумент, ma6ka_
Lightinthebox имат 209 хиляди лайка във фейсбук дори
http://www.facebook.com/lightinthebox?ref=ts&fref=ts
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #148 -:
януари 05, 2013, 12:46:42 »
Аз явно гледам друга страница на Light in the box
http://www.facebook.com/LightInTheBoxWedding?fref=ts
но и в двете страници имат доста повече гласове от другите сайтове
Активен
LeMarrie
Любопитен
«
Отговор #149 -:
януари 05, 2013, 16:55:26 »
Привет, момичета!
И аз като вас съм се насочила към рокля от интернет и ще ви следя с удоволствие...Имам много време до септември
, но пък е голям кеф да разглеждаш рокли
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12