Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 08:30:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Geri_stme - 07.07.2012 г.  (Прочетена 51068 пъти)

geri_stme
Сватбар
Публикации: 202

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юли 08, 2012, 15:11:52 »

give_rose Благодаря Ви момичета smile
Малко ми е мъчничко,че всичко свърши и то много бързо,както казват като един миг мина целият ден и сега се чувствам празна sad
Нямам много време,затова накратко,пък като се върнем от почивката ще разкажа всичко с подробности.
И не,че беше моята сватба,но..........беше най-страхотната и уникална сватба yahoo yahoo yahoo,на която съм била.Много хора ни казаха,че това е най-страхотната сватба,на която са били(е ясно,че ни правят комплименти,но определено за мен беше така НАЙ-НЕВЕРОЯТНАТА yahoo)
Спирам до тук,че трябва да до оправя багажа,ще пиша като си дойдем smile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юли 08, 2012, 18:52:04 »

Ако мислите, че до сега сте били щастливи,
то от тук нататък бъдете истински щастливи
сто пъти повече!
Ако до сега сте се чувствали обичани,
то от тук нататък бъдете обожавани,
чувствайте се и бъдете желани,
неповторими и единствени!
Ако до сега сте мислили,
че сте опознали любовта,
то пожелавам Ви от тук нататък
да я видите в целият и блясък!
Активен
lili4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 135

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юли 09, 2012, 07:43:25 »

Гери, честито, обичайте се и си вярвайте....... give_rose
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юли 09, 2012, 08:01:54 »

Честито на младото семейство!Всеки ден в дома ви нека има светлина,
нека огънят не гасне, нека смеят се деца,
и всяка дума, поглед, жест - да носят благослов
запазете във сърцата своята любов!
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юли 09, 2012, 08:24:44 »

Честито, обичайте се винаги много и ви пожелавам цял живот щастие и пеперудки в стомаха!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юли 09, 2012, 10:56:16 »

Честито семейство, бъдете здрави, щастливи и се обичайте много. Нека вашите мечти бъдат наши пожелания smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юли 09, 2012, 16:25:13 »

Гери, пожелавам ви страхотно пътешествие, починете си, насладете се един на друг и те чакаме тук с подробности и снимкииии danceg
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #157 -: юли 09, 2012, 21:23:06 »

Честито!!! Не се и съмнявам, че сватбата ти е била прекрасна!  give_rose Желая ти семейният ви живот да е даже още по-невероятен и щастлив! smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юли 10, 2012, 07:00:07 »

Честито на младото семейство!Пожелавам ви още много красиви мигове заедно!
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юли 10, 2012, 20:18:52 »

Гери бяхте прекрасни...много се радвам, че се видяхте...пожелава ви да бъдете завинаги влюбени и завинаги заедно във всичко  give_rose
Активен
miluju_rali
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юли 11, 2012, 07:50:58 »

Честито Гери! nazdrave Пожелавам ви новото начало, което поставихте да ви води по път обсипан с любов, разбирателство,щастие и късмет!Бъдете щастливи! give_rose
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юли 16, 2012, 17:55:25 »

Честито, Гери! weddingday Чакаме разказче и снимки smile
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #162 -: юли 23, 2012, 11:46:06 »

леле, Младоженците, колко време ви няма smilesmilesmilesmile  twohearts twohearts twohearts twohearts twohearts

Очакваме те с прекрасни разкази - сватба, пътешествие

give_rose
Активен
geri_stme
Сватбар

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юли 29, 2012, 12:00:08 »

ето мееееее г-жа Тодорова  yahoo
Сигурно вече сте ме забравили,но аз се включва с разказ от сватбата и от....... невероятният меден месец,който ми подари милото.
Започвам с медения месец smile
Заминахме за Швейцария на гости на сестра му и мъжа й още в понеделника заедно с тях.Обиколихме страхотни кътчета там.После отидохме във Франция-Евиан.После в Милано и оттам 1 седмица на остров Сардиния и съседните малки островчета. Има страшно много за разказване,но ако се впусна в подробности няма да ми стигне целия ден,така че с една дума-НЕВЕРОЯТНО(аз до сега не бях ходила в чужбина и за мен беше неописуемо преживяване smile

И така със сватбеният ден-НАЙ-СТРАХОТНИЯТ ДЕН В ЖИВОТА МИ ДО СЕГА lol)))))))))))))))))))))))))))))

Станах още в 5.30 от вълнение не можех да спя,но ми стигане 4-5 часа сън smile
Станах започнах да се въртя да прегледам,дали всичко необходимо за сватбения ден съм приготвила,после за ритуалите и така и отидох при нашите(ние живеем в един двор,но в две различни къщи) пихме кафе,побъбрихме си,дойдоха едни съседи,да видят дали нямаме нужда от помощ,но ние с майка ми и баба ми си бяхме приготвили всичко,оставаше само да се украси,но братовчедките ми щяха да го направят като дойдат smile
И така към 9.30 дойдоха двете фризьорки(майка и дъщеря работят страхотно).Майката се зае да прави моята майка,а като свърши двете се заеха с моята огромна коса.Всичко вървеше ок,към 11.00 часа очаквах и гримьора и ето ти и първото препятствие едната преса за коса гръмна или по скоро и тя и бушоните.Отидохме в къщата на нашите и там същото,при всяко мушкане в контакта бушоните гърмяха.................ами сега,какво ще правим cray......И моето татенце се притече на помощ,добре че си разбира от такива неща за 10-на минутки оправи и бушоните и пресата.
И продължихме.............,аз се отпуснах вече,слушах и се превивах от смях от майтапите на гримьора и двете фризьорки(ние с тях се познаваме доста преди това,така че имахме много общи теми.Фризьорката е съседка на милото на родителите му и ми разправяше такива истории laugh)...............
Часът стана 12-12.30 чух,че започнаха да идва гости,но всички бяха на вън,времето беше супер.Чувах как братовчедките ми и приятелките ми се суетят,къде да сложат балони,как да украсят(чувах през отворения прозорец smile
Станах готова към 13.10часа и започна обличането на роклята,понеже тя е с връзки и момичето,което ме облича среща малко трудност,та се обличах почти 15 мин.И тъкмо бях напълно готова,направихме няколко снимки с фотографката и ето,че чух клаксоните LOVING Сърцето ми щеше да изхвръкне от вълнение,разбирате ме напълно предполагам smile

От стаята ми не се виждаше нищо,но се чуваше всичко smile
Чувах преговорите на вратата,разбрах,че милото е взело захарни петлета за момчетата на външната врата,които стояха и им ги раздаваше,после чух,че брат ми ме продаде за 4 лева laugh и ето влязоха в двора,но милото не знаеше,какво още го чака там smile
Майка ми стоеше с една табла с лимони(предполага,знаете я тази игра),Милото яде,яде лимони,но името ми го нямаше никъде под резенчетата.И тъкмо изяде цялата табла(станали са страхотни снимки на този момент и на физиономиите,които милото прави,докато ги яде  blum)
После на стъпалата към входната врата на къщата бяха застанали 3 момичета с по един плик всяка.Кума отваряше пликовете и задаваше въпросите към милото(всъщност той сам трябваше да си ги чете,защото към третият последен плик бях написала малко романтично послание към него,но кума го прочете на глас).Милото доста се пообърка на на първият и втори въпрос понеже бяха свързани с дати,а той все ги обърквано се получи много забавно,а и момичетата му подсказаха DANCE
А третият въпрос беше:Кога разбра,че аз съм жената на живота ти(и няколко мили думички на п.с.)
На този въпрос милото се обърна към камерата и каза: Още на първата ни среща пред.........(мястото където се видяхме за първи път) Стана много мило и романтично lol))))))))
Имаше и няколко закачливи надписи по пътя към моята стая,но не знам колко им е обърнал внимание.
И така стигна и то мен.А момичетата,които подпираха вратата си измислиха някаква парола и го питаха,кажи паролата иначе не те пускаме и така пак импровизирано и стана много забавно,той взе да изрежда паролата на скайпа,на пощата ни и при всяка парола казваше това е на скапа или на.......... laugh хората си умряха от смях(такъв си е моят мъж-шегаджия smile )
И накрая ето го вече при мен....................
Продължение малко по-късно,че готвя smile Нали вече съм семейна имам задължения smile
Активен
geri_stme
Сватбар

07.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юли 29, 2012, 13:20:24 »

Малко снимки,въпреки,че хич не са малко 3058 са,едва ги разгледах smile

* FMIO0012.JPG (32.89 KB, 350x233 - видяно 1994 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: