Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 25, 2012, 01:37:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 [4]  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Сватбеното пътешествие, месец или седмица.....  (Прочетена 10915 пъти)

blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: август 12, 2009, 17:24:58 »

Здравейте, хвърлете едно око на нашия меден месец, в албума съм се опитала да го представя, той не продължи 30 дена но стигна до 20-21, искам да ви кажа че като финанси не излиза много скъпо, тръгнахме с кола от Варна, една седмица в Родопите, след това излязохме през Гърция, с ферибот до Италия, там посетихме, Неапол, Рим, Флоренция, Венеция от там във Виена, Будапеща, и през западната част на Румъния във Видин, в Сверозападна България останахме също няколко дена. Беше невероятно, ако на някой идеята му допадне да пита на среща съм!
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Разгледай галерията на atsuki

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 13, 2009, 16:17:57 »

cray cray cray ние пък останахме без сватбено пътешествие в последния момент...  cray
трябваше да ходим в Турция за 10 дни, но туроператорът отмени екскурзията, че нямалко достатъчно хора за тази дата... само ми е интересно как имаше достатъчно хора, когато му плащахме преди 2 седмици, но както и да е...
Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 13, 2009, 17:05:54 »

Стига бе, atsuki , я хващайте автобуса или колата и пощъкайте из България, има толкова м много места, който със сигурност не сте посещавали.
Някой да не си е помислил, че ние нещо сме планували, разопаковахме подаръците от сватбата и тръгнахме, без да знаем накъде.
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Разгледай галерията на atsuki

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 17, 2009, 17:04:35 »

и ние така решихме и чесно казано май ще си изкараме по-хубаво yahoo аз си набелязах няколко места дето искам да видя, пък останалия маршрут е работа на милото  Bravo
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 17, 2011, 09:50:44 »

Здравейте, хвърлете едно око на нашия меден месец, в албума съм се опитала да го представя, той не продължи 30 дена но стигна до 20-21, искам да ви кажа че като финанси не излиза много скъпо, тръгнахме с кола от Варна, една седмица в Родопите, след това излязохме през Гърция, с ферибот до Италия, там посетихме, Неапол, Рим, Флоренция, Венеция от там във Виена, Будапеща, и през западната част на Румъния във Видин, в Сверозападна България останахме също няколко дена. Беше невероятно, ако на някой идеята му допадне да пита на среща съм!
Винаги съм искала подобно пътешествие,но не знам точно как се организира,в смисъл имате ли резервации в държавите ,в които смятате да ходите,имате ли някакъв предварителен маршрут или просто решавате и тръгвате!Не знам ,мен май е  страх да тръгна без план,а пък така ми се иска! blush
Активен
Страници: 1 2 3 [4]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: