Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 25, 2012, 01:36:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 4 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Сватбеното пътешествие, месец или седмица.....  (Прочетена 10915 пъти)

Katerina
Ентусиаст
**
Публикации: 99

« -: септември 08, 2006, 12:33:56 »

На всички ни е известно, че са много малко хората, които биха си позволили цял месец...... били поради финансова невъзможност или липса на отпуск от работата.

Колко дълго ще продължи Вашата следсватбена почивка?

Ние залагаме на ЗЛАТНА седмица пред МЕДЕН месец  Wink
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

Разгледай галерията на denisimo

« Отговор #1 -: септември 08, 2006, 13:11:02 »

Преди сватбата си отделихме една седмица за приготовления, а след това цели две  kezz kezz-първата обикаляхме из България, а втората бяхме в Мармарис-е там вече падна истинската почивка  danceg danceg За повече от рабатата ми не искаха и да чуят, а пък и поизхарчихме финансите  cray cray cray , но си заслужаваше естествено  Dance Dance
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Разгледай галерията на dgudge

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: септември 11, 2006, 12:10:42 »

Ние след сватбата отидохме за една седмица н а морето в Балчик - видяхме много красиви неща и бяхме много доволни. Сега октомври отиваме за една седмица в Египет- Круиз по Нил, тъй като сега пускат чартърите чак! Очакваме там да си прекараме чудесно, даже хотела ни се казва Хиляда и една нощ  yahoo Ще е като истинска приказка , но за там няма за повече от една седмица, но е по-добре от нищо  drinks
Активен
˙·٠Butterfly™٠·˙

Наблюдаващ
Leader
Публикации: 8610

˙·٠Щастлива мама на Константин и Радостин!٠·˙

Разгледай галерията на ˙·٠Butterfly™٠·˙

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: октомври 02, 2006, 13:07:57 »

Ние преди сватбата бяхме на море, а след това излъгахме, че отиваме някъде и си останахме в къщи, за пълен релакс, а и никой не ни звънеше, пък и з акъсмет на домашния телефон му се скъса кабела и също не работеше!!! biggrin
Но при първа възможност ще отидем някъде с кумовете поне за един уикенд!!! good
Активен
Oizo_Zoizo
Сватбар
Публикации: 247

Да Фрешmaker - Hip-hop Тони Стораро

« Отговор #4 -: ноември 13, 2006, 16:21:36 »

Държа да отбележа че Меден Месец идва от английското Honey Moon, което означава Меден Месец, но месец от месечина а не като времеви промеждутък. А повечето хора в БГ си мислят ... " аз ще ходя на меден месец на/в.... ама за една седмица..." При "Honey Moon"-а няма и задължителна времева продължителност. Кой колкото си иска и на кой колкото са му възможностите. Някои са на сватбено пътешествие за един месец, други за седмица а трети за няколко дни...
Активен
˙·٠Butterfly™٠·˙

Наблюдаващ
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: декември 04, 2006, 20:16:25 »

Съгласна съм с теб, Oizo_Zoizo, не е важна продължителността, а емоцията и тръпката!!!  heart girl_in_love LOVING heart
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

Разгледай галерията на didibaby

« Отговор #6 -: декември 28, 2006, 04:39:38 »

Наистина като си помислиш цял месец почивка- звучи много примамливо. Но ние едва ли ще можем да си позволим ваканция наведнъж. Затова сме решили да разделим времето докато сме в Европа между България и Гърция- родината на майка ми и родината на баща ми. dance Така няма да ни омръзне.  любов заедно
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: януари 12, 2007, 17:59:41 »

при нас определено ще бъде седмица, номи се искаше месец Плачещо момиче
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Разгледай галерията на Юлия

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: януари 12, 2007, 18:07:19 »

И при нас ще е седмица  cray , но ако намерим на по сносна цена може и 10 дена дано, дано  Wink
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

Разгледай галерията на didibaby

« Отговор #9 -: януари 12, 2007, 18:32:32 »

Пожелавам и на двете ви, момичета, да се сбъднат мечтите! След това искаме да видим снимки
Активен
˙·٠Butterfly™٠·˙

Наблюдаващ
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: януари 13, 2007, 19:21:06 »

Ние след сватбата, си останахме в нас за няколко дни, за релакс и почивка!!! girl_in_love blush И казахме secret на другите, че сме заминали някъде, изключихме телефоните и беше прекрасно!!! heart

А иначе тази година ще отидем на някое екзотично място, поне за седмица!!! CHEERS LOVING
Активен
mishel
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #11 -: март 28, 2007, 16:02:26 »

при нас ще е около месец,но на ще сме на различни места - тук и в чужбина Dance
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Разгледай галерията на сиска

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: март 28, 2007, 16:09:07 »

а нашия меден месец ще бъде медена седмица pardonимахме идеи да отидем до турция,но изникнаха едни неща и май ще се разминем само с обичайната почивка в обичайния хотел в Троян(това си е нашето място от 2 години) LOVING
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Разгледай галерията на Петето

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: март 28, 2007, 16:22:29 »

и нашето медено приключение ще бъде седмица и смятаме... по-точно сигурни сме, че ще го изкараме във Велинград   DANCE DANCE DANCE Това е един от любимите ни градове.  dance Ще заминем на следващия ден след сватбата сутринта  girl_wink
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: март 28, 2007, 21:40:21 »

аз  ще съм доволна ако от работа ни пуснат 1 седмица след това да почиваме за да отидем някъде само двамата DANCE
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3675

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Разгледай галерията на ROSI KRASTEVA

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: април 11, 2007, 15:30:17 »

и нашето медено приключение ще бъде седмица
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: април 16, 2007, 15:27:37 »

всъщност от седмица,при нас се получи "медени дни"да не кажа ден hystericще го пропуснем това с почивката след сватбата
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: април 16, 2007, 15:59:33 »

няма да си имам никакво пътешествие нито седмица,нито ден diabloот работата се заядоха с нас.....дълга история,а тъй като ще се отклоня от темата да ти я разказвам pleasantryостава за ЛИЧНИ
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: май 31, 2007, 07:15:22 »

момичета, получи се проблем с нашата медена седмица  sad Както бях писала, искаме да заминем на 15.07 сутринта за Велинград. Там щяхме да отседнем в станцията на МВР за някакви наистина символични пари на фона на останалите места. Звънях на управителя в края на април и той каза,че е рано още и да му звънна в началото на юни. Вчера му звъннах пак и се оказа, че не можел да ни запази стая, защото в летния сезон ставало само с карти  shok явно е имал сливи в устата предния път да ми каже, за да потърсим......  hysteric Половинката вчера се опитал да намери карта, но...... нямало никакви, не само за Велинград  Cray не зная какво ще правим, но определено не ми се иска да ходим на хотел и да платим петорно  nea
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1869

Разгледай галерията на goldi

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: май 31, 2007, 08:29:52 »

Ние след сватбата няма да ходим никъде,  а август месец ще си наваксаме, защото тогава ни е най-хубавият месец за почивка
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

love is in the air....

Разгледай галерията на pleasure

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: май 31, 2007, 18:58:16 »

След като получих предложението....и казах ДА  laugh....заминахме за няколко дни в Прага, където милото имаше работа, но поостанахме и си направихме предсватбено пътешествие... yahoo...след като казах ДА пред Бога и Закона заминахме на още едно пътешествие в Холандия.. Wink
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 14, 2007, 07:32:13 »

момичета, много съм доволна и щастлива  yahoo yahoo yahoo вчера най - накрая уредихме медената си седмичка  blum наистина ми костваше много нерви и разправии, но пък си заслужаваше. Къде ли не търсих, по станции на МВР, по хотели.....  End накрая открих един страхотен хотел във Велинград на доста прилични цени и вече резервирах стая  DANCE DANCE DANCE направо не мога да си намеря място от радост - това наистина ми беше страхотен проблем  Wink и така - на следващия ден след сватбата заминаваме за 7 дни  във Велинград  yahoo
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Разгледай галерията на prin4ipessa

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юни 14, 2007, 10:52:54 »

solecito не знам дали си била преди това във Велинград, но ако не си, мисля, че ще останеш очарована. Лично на мен, Велинград ми е едно от най-любимите курортни места в БГ и съм сигурна, че ще прекарате един незабравим и страшно романтичен меден месец там!
Ние също вече се уредихме. Нашата сватба ще е в Балчик и ние решихме там да си останем за медената седмица. даже при нас се получава така че медената ни седмица ще започне преди сватбата  laugh защото ще отидем там 3 дни преди сватбения ден (под предлог че трябва да свикнем с атмосферата и да опознаем града  girl_wink). След сватбата ще останем още 6 дни, така че общо ни се събират 10 дни. Ах...море, слънце, спокойствие (душито каза, че е подготвил разни романтични медени изненади  danceg) Нямам търпение!  girl_in_love
Активен
maria_lakova
Global Moderator
*
Публикации: 4170

Разгледай галерията на maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юни 14, 2007, 12:44:05 »

solecito браво на вас  Bravo
Пожелавам ви да изкарате страхотна медена седмица  give_rose
prin4ipessa добре сте комбинирали сватбата с медената седмица  girl_wink
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юни 14, 2007, 16:30:38 »

благодаря, момичета  give_rose prin4ipessa, била съм във Велинград и определено страшно много ми харесва. Именно затова толкова много "драпах" там точно да си изкараме медения месец  DANCE
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Разгледай галерията на Женя Иванова

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юни 15, 2007, 16:01:14 »

Ние ще сме близо до Казанлък в едно мотелче близо до едно езерце.Много е красиво и спокойно там тъкмо като за меден месец yahooОбаче миналата седмица баща ми ме изненада че искал да ни прати на сватбено пътешествие във Венеция
и за мое голямооооооо учудване милото каза,че не иска там а в Казанлък и сега незная ако баща ми ни купи билети и запази места какво ще го правя тоя моя хубостник направо  Girl_sing
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Разгледай галерията на summer.

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юли 18, 2007, 01:22:20 »

След сватбата с милото заминаваме за 10-тина медени дни в Турция, Мармарис. Никога преди това не съм била там, само до Истанбул съм ходила, но казват че е хубаво и направоооо вече нямам търпение да дойде края на август  yahoo
Ако някой е ходил в Мармарис, може да сподели отзивите си  Wink
Активен
˙·٠Butterfly™٠·˙

Наблюдаващ
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юли 21, 2007, 21:36:47 »

И ние ще имаме медена седмица, нашата ще е на Канарските острови, заминаваме другата седмица, и ще разказвам като се върнем, запасили сме се с достатъчно памет за апарата, взимаме камера и телефони, дани ни стигнат!!! yahoo laugh
Активен
Петето

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юли 21, 2007, 23:14:13 »

И ние ще имаме медена седмица, нашата ще е на Канарските острови, заминаваме другата седмица, и ще разказвам като се върнем, запасили сме се с достатъчно памет за апарата, взимаме камера и телефони, дани ни стигнат!!! yahoo laugh
значи да очакваме много снимкиииии  DANCE DANCE DANCE yahoo yahoo yahoo

Ние пък изкарахме една невероятна седмица, по-точно 6 дни, във Велинград в един страхотен СПА хотел. Преди всичко там беше много спокойно, а аз имах нужда именно от спокойствие!  Със съпруга ми се отдадохме на пълен релакс и глезотийки  blush снимки има в галерията, но не са много  pardon нямахме много време за снимки  blush
Активен
˙·٠Butterfly™٠·˙

Наблюдаващ
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юли 23, 2007, 13:44:40 »

значи да очакваме много снимкиииии  DANCE DANCE DANCE yahoo yahoo yahoo

Ние пък изкарахме една невероятна седмица, по-точно 6 дни, във Велинград в един страхотен СПА хотел. Преди всичко там беше много спокойно, а аз имах нужда именно от спокойствие!  Със съпруга ми се отдадохме на пълен релакс и глезотийки  blush снимки има в галерията, но не са много  pardon нямахме много време за снимки  blush

Е, ако не мнооого, то поне се надявам да имаме няколко, но да са мнооого хубави, за да имам какво да ви покажа!!! Wink
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Разгледай галерията на m_a_g_i_vs

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юли 23, 2007, 13:46:59 »

Леле супер Канарските  острови искам да гледам много снимки  като се върнете,мечта ми е да отида там
Активен
˙·٠Butterfly™٠·˙

Наблюдаващ
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 23, 2007, 13:49:43 »

Леле супер Канарските  острови искам да гледам много снимки  като се върнете,мечта ми е да отида там

Разбира се, че ще ви покажа снимки!!! good И ще споделя за всикчо, което ви интересува, като се върна ще съмна разположение за въпроси тук или на Горещия ми стол blum!!!
Активен
a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юли 23, 2007, 14:48:53 »

ние имахме сватбен уикенд бяхме в резиденцията в сандански и наистина прекарахме страхотно макар и за няколко дни пожелавам на всички (меденки) да си прекарат много хубаво
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Разгледай галерията на aniiii8

« Отговор #33 -: януари 04, 2008, 18:45:52 »

Предлагам нова тема-за сватбеното пътеществие. В много държави е прието след сватбата младоженците да заминават на почивка- някои я наричат меден месец ,други сватбено пътешествие. Мисля ,че и в България все повече двойки следват тази традиция.
Вие имахте ли меден месец? Къде? Веднага след сватбеното тържество ли заминахте или след известно време? Романтичен остров ли предпочитате, екскурзия в романтични градове-Венеция,Париж или нещо друго?
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

Разгледай галерията на Rou

« Отговор #34 -: януари 04, 2008, 19:01:15 »

Има подобни теми в частта Меден Месец в форум "След Сватбата", но пък рядко се забелязва като че ли.

Аз да споделя, след 5 дни заминаваме на нашия меден месец... който е 6 месеца от както се оженихме, първо сме в Маями за 3 дни, и след това 2 седмици в Белиз (първо в джунглата, после на един остров).

Не знам дали мога да опиша колко се вълнувам и не мога да чакам до това приключение  give_rose а и тялото ми се е затъжило за малко слънце и топлина.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 899

Разгледай галерията на Арлина

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: януари 04, 2008, 19:54:12 »

Аз не мога да реша какво искам blush Тази година като избирахме къде ще ходим на почивка се чудехме между Малта и Париж и отидохме в Париж. В Малта ми се ходи, но август ще е много горещо. Мисля си за някой екзотични острови, но не знам там как е времето. Определено искаме почивка, а не екскурзия. Хубаво ще е да видим нещо интересно, но предимно ще мързелуваме. И не искам много дълго пътуване и прекачвания със самолета (заради пътуването Австралия отпадна от идеите ми). Мисля април месец да отида в някоя туристическа агенция да видя какво ще ми предложат.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Разгледай галерията на aniiii8

« Отговор #36 -: януари 04, 2008, 19:59:50 »

Аз също мисля, че екзотичен остров е най-подходящ двама влюбени да се порадват един на друг. twohearts Пък винаги може да отидете двамата на екскурзия.
Активен
MALENA
Професор
Публикации: 379

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: януари 04, 2008, 20:45:09 »

Ние ще отложим обиколката на САЩ с година, година и половина сигурно. Никога не е късно, а това дали ще е екскурзия или екзотичен остров няма значение, винаги може да отидете и на двете.
Rou приятно прекарване, с нетърпение ще чакам снимки.
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

Разгледай галерията на Rou

« Отговор #38 -: януари 05, 2008, 15:37:22 »

Винаги може да се съчетае, екзотичен остров и екскурзия.

Борнео е много красиво място, Коста Рика, Мексико.

Била съм в Бразилия и Австралия, страхотни местенца, препоръчвам ги!
Активен
tanianikolova
Сватбар
Публикации: 167

на мама златото

Разгледай галерията на tanianikolova

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: януари 16, 2008, 23:49:53 »

нашия меден месец беше три дни.Отидох ме до Арковна, едно село на около 70-80км от Варна. Бях ме в една хижа. Представяте ли си ние и още трима и хижарите сами в планинката. Беше прекрасно
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Разгледай галерията на Инка-маслинка

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 17, 2008, 09:52:35 »

ние поради финансовата ни възможност успяхме да отделим парички за почивка само до Турция за 7 дни -  беше страхотно! girl_in_love Много ни се искаше да отидем до някоя по-далечна дестинация, някое по-екзотично местенце, но живот и здраве има години пред нас и рано или късно ще отидем!  good Wink
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Разгледай галерията на ani4ka1710

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: януари 21, 2008, 14:50:19 »

Аз още не съм почнала приготовленията съвсем сериозно, но пък се замислям къде да отидем след сватбата, тя ще е лятото и ще е съчетана с отпуската, така че кажете вие къде сте били или мислите да бъдете, естествено че всичко е до финанси, но... няма да ходим на канарските острови я.
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Разгледай галерията на vesi1983

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 08, 2008, 18:43:45 »

Ние първо ще ходим(да сме живи и здрави) в Анталия в едно страхотно хотелче на брега на морето.За нас Турция е специално място, защото с милото се запознахме там-бяхме и  двамата на екскурзия.
А после живот и здраве може да отидем в Лос Анджелис на гости на сестрами и от там в Лас Вегас та току виж сме спечелили в някое казито някой $. pleasantry
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1725

Разгледай галерията на d_petrovska

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юни 27, 2008, 16:56:52 »

Нашето ще е само седмичка, но се надявам да е най-прекрасната седмичка в живота ни  twohearts gu6
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Разгледай галерията на katya_79

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: октомври 29, 2008, 16:07:38 »

Ние бяхме с медена СЕДМИЧКА -най-прекрасната седмица в живота ни отлетя като миг! girl_wink
Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: август 12, 2009, 17:24:58 »

Здравейте, хвърлете едно око на нашия меден месец, в албума съм се опитала да го представя, той не продължи 30 дена но стигна до 20-21, искам да ви кажа че като финанси не излиза много скъпо, тръгнахме с кола от Варна, една седмица в Родопите, след това излязохме през Гърция, с ферибот до Италия, там посетихме, Неапол, Рим, Флоренция, Венеция от там във Виена, Будапеща, и през западната част на Румъния във Видин, в Сверозападна България останахме също няколко дена. Беше невероятно, ако на някой идеята му допадне да пита на среща съм!
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Разгледай галерията на atsuki

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 13, 2009, 16:17:57 »

cray cray cray ние пък останахме без сватбено пътешествие в последния момент...  cray
трябваше да ходим в Турция за 10 дни, но туроператорът отмени екскурзията, че нямалко достатъчно хора за тази дата... само ми е интересно как имаше достатъчно хора, когато му плащахме преди 2 седмици, но както и да е...
Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 13, 2009, 17:05:54 »

Стига бе, atsuki , я хващайте автобуса или колата и пощъкайте из България, има толкова м много места, който със сигурност не сте посещавали.
Някой да не си е помислил, че ние нещо сме планували, разопаковахме подаръците от сватбата и тръгнахме, без да знаем накъде.
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Разгледай галерията на atsuki

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 17, 2009, 17:04:35 »

и ние така решихме и чесно казано май ще си изкараме по-хубаво yahoo аз си набелязах няколко места дето искам да видя, пък останалия маршрут е работа на милото  Bravo
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 17, 2011, 09:50:44 »

Здравейте, хвърлете едно око на нашия меден месец, в албума съм се опитала да го представя, той не продължи 30 дена но стигна до 20-21, искам да ви кажа че като финанси не излиза много скъпо, тръгнахме с кола от Варна, една седмица в Родопите, след това излязохме през Гърция, с ферибот до Италия, там посетихме, Неапол, Рим, Флоренция, Венеция от там във Виена, Будапеща, и през западната част на Румъния във Видин, в Сверозападна България останахме също няколко дена. Беше невероятно, ако на някой идеята му допадне да пита на среща съм!
Винаги съм искала подобно пътешествие,но не знам точно как се организира,в смисъл имате ли резервации в държавите ,в които смятате да ходите,имате ли някакъв предварителен маршрут или просто решавате и тръгвате!Не знам ,мен май е  страх да тръгна без план,а пък така ми се иска! blush
Активен
Страници: 1 2 3 4 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: