Медицинско за граждански брак
Christy:
Цитат на: veseto_87 в април 20, 2012, 21:51:03
Резултатът от Васермана се вписва в медицинското, не се прилага като отделен документ.
Сега остава само да го намеря къде е вписан :)) Но цялата бланка е изписана от различни лекари, та няма как да не го пише. Много ти благодаря! @}->--
irena_popova:
Моята докторка, каза че се прикрепя към медицинското, а днес ще ми го напише най- отговоре преди входящия номер. При мен сега са резулататите от Васермана.
_perlichkata:
Момичета и ние към 10 май трябва да правим медицински, много полезна темичка браво :bravo: :bravo: @}->-- И мисля и ние направо в този център на Пиротска 10. Моя приятелка се омъжи на миналият месец и сега се сетих да я попитам къде са си правили медицинските и тя каза: при личната лекарка дадох и по 20лв. и след 10мин. си ги взех готови, дори мъжът й не е бил с нея... Явно в БГ всеки си я кара както си знае :\
anna_karenina:
Извадихме от Пиротска 10 медицинските, за 30 мин с васермана и всичко. Поне го отметнахме и това като задача.
Tsutsi:
На мен В Пловдив ми казаха - печат от психото, че не сме вписани там, нищо за никакъв невролог =]
Личната ще ни извади медицинските, а за Васерман ще си платим в Поликлиниката. Така решихме последно =]
Навигация
[0] Списък на темите