Подарък за гостите като спомен от сватбата
aniiii8:
На нас от фотото ни казаха,че снимките ще са готови по време на самата сватба, така че в избрания от нас момент ще можем да ги подарим.
Въпреки това аз все още се чудя. Исками се да е нещо друго.
nqma me:
идеята е хубава.............и интересна......
ето ти един варипапирус за дамите и шоколадова бонбонка за мъжете....
Задължително пишете на кирилица!
InKaAa:
Аз ще си позволя да обясня малко по-подробно за това със снимките може би има бъдещи булки,които не знаят как стоят нещата!На последните три-четири сватби на мои много близки подаръците бяха именно снимки.Значи по време на сватбата например след гражданското или след църквата се снимат както си му е реда и младоженците си харесват една снимка и вече като се отиде в ресторанта фотографа качва дадената снимка(не съм сигурна дали качва всичките или само избраната) на компютър по-скоро на лап топ и на принтер се напечатвам снимки в определения брой,може да се сложат във едни като джобчета (мисля че на първата страница има качена такава) и например шаферите да минат да ги раздадат на гостите малко по-късно в ресторанта! :)
Малко объркано стана дано ме разберете! =] ;)
aniiii8:
InKaAa, аз това със снимката го разбрах, но мен ме претиснява ,че много от гостите ще са по двойки и не върви да им подарим 2 еднакви снимки. От друга страна не върви и да им подариме само една снимка -да има само 1 подарък за двама човека. Затова ще мислиме нещо друго.
nqma me:
Мискаприз....винаги ще има недоволни....в крайна сметка правиш няколко вида подаръци - за младите, за по-старите и за децата........
Навигация
[0] Списък на темите