Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 17:34:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
А прическата ? - 6 - та част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А прическата ? - 6 - та част (Прочетена 229849 пъти)
radina85
Новак
Отг: А прическата ? - 6 - та част
«
Отговор #210 -:
юли 05, 2012, 09:01:07 »
етто но е доста рошава наистина тези дни ще пробвам по загладена според вас ще стои ли добре на роклята ми която е тип принцеса? защото майка ми все ми казва че трябва да съм с кок но на мен не ми харесва особено май. дайте някакъв съвет прекалевно ли ще е разпуснато
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #211 -:
юли 05, 2012, 09:09:02 »
малко е размазано, но не мисля че имаш нужда от още коса .А за кок- аз лично ще съм с богата рокля и с коса на една страна- накъдрена и пусната. Не мисля че е задължително да е кок - ако ти е малко лицето, с кок и голяма рокля- ще се загубиш.
Активен
radina85
Новак
«
Отговор #212 -:
юли 05, 2012, 09:11:30 »
Ето това е притеснявах се че съм дребна и поне косата да дава обем на горе. аи мъжа ми постоянно казва че иска да си пусна косата. по принцип не съм много голяма фенка на коковете и най вероятно ще е нещо подобно ама трябва да мисля че няколко си дена останаха
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #213 -:
юли 05, 2012, 09:17:32 »
Радина, за мен ще е престъпление да прибереш тази грива! Гласувам за спусната коса
Активен
radina85
Новак
«
Отговор #214 -:
юли 05, 2012, 09:18:46 »
Благодаря ти мила, ами тя по принцип седи винаги права и по зализана без обем и тогава е до дупето но с тази прическа адски много се вдига нагоре. чувствам се добре така а ако ми я приберат сякаш ще съм гола. Така остава. Мерси за съветите !!!
Супер сте
Активен
Kanna
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #215 -:
юли 05, 2012, 09:22:08 »
Аз все още не мога да видя снимката на Радина.
Еми, ангажирала съм фризьорка по твои препоръки - Нора се казва. Тия дни ще ида за пробна прическа и дано до тогава ми се избистри какво искам, защото на този етап ми е тъмна Индия.
Активен
ivatodor
Любопитен
Публикации: 47
Отг: Живи цветя за прическа и аксесоари
«
Отговор #216 -:
юли 11, 2012, 15:40:44 »
Здравейте, роклята за сватбата ми е тип принцеса. Но не съм много сигурна точно каква прическа искам. Затова ще ви помоля за съвет - на кок или пусната коса? Милото много иска да съм с пусната коса, не харесва много кокове, а майка ми все иска кок... аз се обърках и не зная. Мислех да си купя коса и да ме направят на вълни, начупена, с много обем или нещо от този род, но се чудя как ще го приемат хората... грозно ли е булка да сложи екстеншъни и коя е най - добрата прическа?
Моля помогнете sad
Активен
emmmmmy
«
Отговор #217 -:
юли 11, 2012, 17:02:22 »
отиди и да ти направят две пробни- пусната и кок , занеси им и снимка на роклята. така ще се ориентираш.
Активен
ivatodor
Любопитен
Публикации: 47
«
Отговор #218 -:
юли 16, 2012, 05:26:07 »
Нямам нужда от пробни защото доста често си правя разни прически и знам кое как ми стои, но не мога да преценя кое е по - стилно и кое е по - добро решение за булка?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #219 -:
юли 16, 2012, 13:17:47 »
Цитат на: ivatodor в юли 16, 2012, 05:26:07
Нямам нужда от пробни защото доста често си правя разни прически и знам кое как ми стои, но не мога да преценя кое е по - стилно и кое е по - добро решение за булка?
за съжаление няма как да ти помогнем така- всеки смята за стилно различни неща. Като цяло зависи от чертите на лицето, в съчетание с вида було и това дали роклята е претрупана или изчистена.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #220 -:
юли 16, 2012, 13:26:21 »
Гледам, че пишеш какво иска мъжът ти и какво майка ти. Ами ти? Нали ти си важната в случая? Ако харесваш по-естествени прически, давай смело! Какво да кажат хората - то не е нещо ново или невиждано по сватбите. Аз лично бях с пусната коса, начупена, но без екстеншъни. Така си ми харесваше, така ме направиха. Ти решаваш!
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #221 -:
юли 16, 2012, 15:17:05 »
ivatodor няма как ние да ти кажем кое е по-стилно, защото колкото хора, толкова мнения, ти сама трябва да решиш. как се харесваш овече, как искаш да изглеждаш. прецени и жегата и изпотяването, с дълга коса, ще е по-топло и прическата се разваля по-лесно.
Активен
RunawayBride
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #222 -:
юли 19, 2012, 14:46:01 »
Момичета, много ви моля за съвет. На пробната прическа трябва ли да нося воала или може и без него? Все още не съм си избрала прическа, ще пробвам кок и пусната начупена коса, но се колебая дали на пробните да го нося, понеже е доста дълъг. Някой минал през това да сподели мнение?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #223 -:
юли 19, 2012, 15:21:23 »
аз ще нося снимка на воала,ако не е дошъл все още. Но ако е тук мисля да си го взема- добре е да се направи едно тестово поставяне- особено ако воалът е по -нестандартен, както в моя случай.
Активен
Alichka
«
Отговор #224 -:
юли 19, 2012, 15:30:50 »
Здравейте, момичета! И мен отскоро ме е затресла сватбената треска и редовно ви чета. Реших и аз да се включа. Относно воала - добре е да го занесеш, все пак има най-различни варианти как и къде да бъде захванат. Аз лично не харесвам прекалено сложни кокове, но има и хубави по-раздвижени варианти. Щом роклята ти е принцеса мисля, че ще е по-добре пусната коса, иначе свалиш ли воала има опасност да стоиш като топлийка в главата на фона на по-богатата рокля. Моята рокля ще е принцеса и съм се ориентирала за пусната коса с тиара или цветя, но без воал.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...