Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 17:34:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата ? - 6 - та част  (Прочетена 229849 пъти)

radina85
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #210 -: юли 05, 2012, 09:01:07 »

етто но е доста рошава наистина тези дни ще пробвам по загладена според вас ще стои ли добре на роклята ми която е тип принцеса? защото майка ми все ми казва че трябва да съм с кок но на мен не ми харесва особено май. дайте някакъв съвет прекалевно ли ще е разпуснато
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 05, 2012, 09:09:02 »

малко е размазано, но не мисля че имаш нужда от още коса .А за кок- аз лично ще съм с  богата рокля и с коса на една страна- накъдрена и пусната. Не мисля че е задължително да е кок - ако ти е малко лицето, с кок и голяма рокля- ще се загубиш.
Активен
radina85
Новак
*

« Отговор #212 -: юли 05, 2012, 09:11:30 »

Ето това е притеснявах се че съм дребна и поне косата да дава обем на горе. аи мъжа ми постоянно казва че иска да си пусна косата. по принцип не съм много голяма фенка на коковете и най вероятно ще е нещо подобно ама трябва да мисля че няколко си дена останаха sad
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #213 -: юли 05, 2012, 09:17:32 »

Радина, за мен ще е престъпление да прибереш тази грива! Гласувам за спусната коса good
Активен
radina85
Новак
*

« Отговор #214 -: юли 05, 2012, 09:18:46 »

Благодаря ти мила, ами тя по принцип седи винаги права и по зализана без обем и тогава е до дупето но с тази прическа адски много се вдига нагоре. чувствам се добре така а ако ми я приберат сякаш ще съм гола. Така остава. Мерси за съветите !!! smile Супер сте
Активен
Kanna
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #215 -: юли 05, 2012, 09:22:08 »

Аз все още не мога да видя снимката на Радина. sad

Еми, ангажирала съм фризьорка по твои препоръки - Нора се казва. Тия дни ще ида за пробна прическа и дано до тогава ми се избистри какво искам, защото на този етап ми е тъмна Индия. huhhuh.gif
Активен
ivatodor
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #216 -: юли 11, 2012, 15:40:44 »

Здравейте, роклята за сватбата ми е тип принцеса. Но не съм много сигурна точно каква прическа искам. Затова ще ви помоля за съвет - на кок или пусната коса? Милото много иска да съм с пусната коса, не харесва много кокове, а майка ми все иска кок... аз се обърках и не зная. Мислех да си купя коса и да ме направят на вълни, начупена, с много обем или нещо от този род, но се чудя как ще го приемат хората... грозно ли е булка да сложи екстеншъни и коя е най - добрата прическа?
Моля помогнете sad
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юли 11, 2012, 17:02:22 »

отиди и да ти направят две пробни- пусната и кок , занеси им и снимка на роклята. така ще се ориентираш.
Активен
ivatodor
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #218 -: юли 16, 2012, 05:26:07 »

Нямам нужда от пробни защото доста често си правя разни прически и знам кое как ми стои, но не мога да преценя кое е по - стилно и кое е по - добро решение за булка?
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юли 16, 2012, 13:17:47 »

Нямам нужда от пробни защото доста често си правя разни прически и знам кое как ми стои, но не мога да преценя кое е по - стилно и кое е по - добро решение за булка?
за съжаление няма как да ти помогнем така- всеки смята за стилно различни неща. Като цяло зависи от чертите на лицето, в съчетание с вида було и това дали роклята е претрупана или изчистена.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 16, 2012, 13:26:21 »

Гледам, че пишеш какво иска мъжът ти и какво майка ти. Ами ти? Нали ти си важната в случая? Ако харесваш по-естествени прически, давай смело! Какво да кажат хората - то не е нещо ново или невиждано по сватбите. Аз лично бях с пусната коса, начупена, но без екстеншъни. Така си ми харесваше, така ме направиха. Ти решаваш!
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юли 16, 2012, 15:17:05 »

ivatodor  няма как ние да ти кажем кое е по-стилно, защото колкото хора, толкова мнения, ти сама трябва да решиш. как се харесваш овече, как искаш да изглеждаш. прецени и жегата и изпотяването, с дълга коса, ще е по-топло и прическата се разваля по-лесно.
Активен
RunawayBride
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #222 -: юли 19, 2012, 14:46:01 »

Момичета, много ви моля за съвет. На пробната прическа трябва ли да нося воала или може и без него? Все още не съм си избрала прическа, ще пробвам кок и пусната начупена коса, но се колебая дали на пробните да го нося, понеже е доста дълъг. Някой минал през това да сподели мнение? scratch one-s head
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юли 19, 2012, 15:21:23 »

аз ще нося снимка на воала,ако не е дошъл все още. Но ако е тук мисля да си го взема- добре  е да се направи едно тестово поставяне- особено ако воалът е по -нестандартен, както в моя случай.
 girl_wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #224 -: юли 19, 2012, 15:30:50 »

Здравейте, момичета! И мен отскоро ме е затресла сватбената треска и редовно ви чета. Реших и аз да се включа. Относно воала - добре е да го занесеш, все пак има най-различни варианти как и къде да бъде захванат. Аз лично не харесвам прекалено сложни кокове, но има и хубави по-раздвижени варианти. Щом роклята ти е принцеса мисля, че ще е по-добре пусната коса, иначе свалиш ли воала има опасност да стоиш като топлийка в главата на фона на по-богатата рокля. Моята рокля ще е принцеса и съм се ориентирала за пусната коса с тиара или цветя, но без воал.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: