Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 14:50:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
" Халките - 10-част"
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Халките - 10-част" (Прочетена 143619 пъти)
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
Отг: " Халките - 10-част"
«
Отговор #435 -:
юни 28, 2012, 14:21:20 »
Веси страхтна изненада си му подготвила...стискай зъби...на мен много ми харесват и сребърните и тези от стомана....нооо годеника ми носи само злато...та дори и след време да си поръчам, ще бъде само за мен
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #436 -:
юни 28, 2012, 14:23:09 »
И аз бих си поръчала, ама няма моя номер
Пък и не знам дали съм алергична към стомана, понеже към други метали освен злато съм!
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #437 -:
юни 28, 2012, 19:55:29 »
Здравейте момичета. Искам да попитам дали някой има впечатления от Зиго? Ние си харесахме модел в интернет и сега проучваме варианти за ателие, което да ги изработи. Цените които ни дават са
. Ние ще даваме 8 гр злато и затова се опулих още на първото място като ни казаха за доплащане 550 лв. Следваше 700 лв, после 1010, 1428 и накрая победителят - 2160 лв
Зиго и още един златар ни дават най-приемлива цена - под 400 лв. Интересува ме дали сте чували нещо за тях - дали работят качествено? Много ще съм ви благодарна
Активен
Mrs.™
«
Отговор #438 -:
юни 28, 2012, 20:14:02 »
Ние днес поръчахме халки в Еспер.
В Еспер не изкупуват златото, а даваш толкова злато колкото излязат халките (ако имате толкова) и се плаща само изработката(20-22лв/гр), което е много изгодно. Не знам дали правят халки по модел от интернет, но може да ги попиташ по телефона, ако не си от София.
Активен
Kanna
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #439 -:
юни 28, 2012, 20:24:28 »
miss™, и ние днес бяхме в Еспер, но не поръчахме, ще преспим една нощ да измислим. Докато разглеждахме се появи още една двойка, която също търсеше халки. Дали не сте били вие!?
Активен
Mrs.™
«
Отговор #440 -:
юни 28, 2012, 20:37:43 »
Мисля, че не сме били ние, понеже ние минахме само да ги поръчаме понеже предишен ден ги бяхме избрали и също като вас решихме да помислим ден-два
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #441 -:
юни 28, 2012, 21:00:21 »
Мерси, miss.
Аз ими изпратих e-mail понеже трябва да се види снимката на халките. Дано да ми отговорят скоро, ако ли не - ще им се обадя по телефона. Междувременно дано да се намери някой който е поръчвал в Зиго.
Активен
Kanna
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #442 -:
юни 28, 2012, 21:03:37 »
Ахх, голямо стълпотворение там.
В съзнанието ми остана една халка, която пробвах в сватбен център София в Младост, но за съжаление там ги изработват за 20 дни халките, а нашата сватба е след 25. Малко ме е страх да разчитам на последния момент...все пак без жартиер или късмети /например/ по може да мине една сватба, ама без халки.
А и не само последния момент...тук никой не е писал, че е поръчвал от там и ме притеснява малко, да не се забавят повече от 20 дни, по някакви си техни причини.
Та, ще премисля тази нощ... Ахх, в Еспер не могат да ми я направят тази халка...две нощи я сънувам.
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #443 -:
юни 29, 2012, 12:10:51 »
Весеее,страшни са халките,много ми харесват :bravo:Стискай зъби да не казваш,че аз не успях и сега ме е яд
И да се похваля от няколко дена си имаме сребърни,гравирани и много ги харесвамееееееее *YAHOO*Ще пусна две снимчици,модела е бомбе,с ширина 6 мм.Така се бях наточила за плоски,ама мъжо не се съгласи нещо и сега неговата му стои много смешно-врязва му се в дебеличките пръстета ,ама той много си я харесва и иска и златните да са точно същия модел *YAHOO*Изработката,цената и времето ,в което ни ги направиха бяха на 6 :danceg:Иначе и нашите бяха изненада от мен за мъжа ми,уж,а аз му казах още преди да са готови даже
Пънк,в специализираните магазини за мединска стомана имат и по-малки номера(аз в тату студио съм виждала ,(то 49 на мен ми е ок само като ми се подуят пръстите,иначе се изхлузва
)Не би трябвало да си алергична,все пак от такъв материал са обеците за пиърсингите .
IMG_4409.JPG
(22.03 KB, 448x336 - видяно 331 пъти.)
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #444 -:
юни 29, 2012, 12:13:44 »
Аз точно защото съм алергична и не нося бижута, а обиците са ми ги пробили по социалистическо време и директно златните! Така че не съм пробвала с тези медицинските.
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #445 -:
юни 29, 2012, 12:17:04 »
И още една,на снимките не личи ,но са хубавки,ако ви кажа колко пари излязоха,сигурно ще се смеете :girlhide:А имаме и една година гаранция
Пънк,една моя позната има алергия и към злато(май към някоя от 'смесите',които се слагат по принцип в златните бижута)и носи само медицинска стомана.Може би трябва да пробваш,с всеки е различно,но би трябвало да ти понася
IMG_4389.JPG
(23.54 KB, 448x336 - видяно 304 пъти.)
Активен
estlar
Ентусиаст
«
Отговор #446 -:
юни 29, 2012, 12:21:33 »
И нашите ще са от сребро. Излязоха 200лв общо. Не разбирам цялата суетня около златото. Уж било много по-дълготрайно, но аз имам сребърни бижута още от майка ми, все ще изтраят един живот.
Това го публикувам основно за колебаещите се и притеснените от цените на златото тук. За съжаление още не мога да разбера как се качват снимки. Като проуча непременно ще се похваля.
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #447 -:
юни 29, 2012, 12:42:07 »
Нашите са 40лв,като в цената е включено и гравирането за два лева
За същия грамаж и модел,на другите места ни искаха по 100-150лв,като на едното даже не ни даваха гаранция.Но аз накрая отидох в магазина откъде по принцип купуваме сребърни бижута и оттам ги поръчах,за 4 работни дни бяха при нас и то без да ги караме да бързат.
А за материала е въпрос на избор.Аз винаги сребро съм носила и мога да кажа ,че надраскването не ми е било проблем,по-скоро потъмняването,определено искат повече поддръжка от златните,но се свиква и си има специални пасти
Иначе стоманата си ми е фаворит,но специално за халки ме притеснява само ,че не можа да се гравира
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #448 -:
юни 29, 2012, 13:02:24 »
Готик
, честитооооо страхотни нови халки си имате!!!
Много ми харесват!
irishka
, гоженият ми е от Зиго, но той е сребърен. Честно казано ми се вижда на места някакви отенъци ... но както казва Готик среброто е по-капризно. Тъй като сега ще си поръчваме халки от бяло злато, все се каним да минем и през Зиго, но така и не сме стигнали до там. Страшен ориентир ти дадох, нали?
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #449 -:
юни 29, 2012, 13:07:34 »
Хехехе m0onlight, благодаря ти.
А имаш ли някаква гаранция на пръстена? Аз и не зная в тези ателиета машинно ли се изработват или ръчно? Защото на машина ми се струва по-сигурно да е качествено.
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
Нагоре