Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:52:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 10 -та част  (Прочетена 140973 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: март 05, 2012, 23:26:07 »

Перличка, благородно ти завиждамм, както и на всички булки, за които идва този етап от подготовката.. Ние имаме много време... Днес си взех картоните за поканите...и тепърва ще започвам с декорациите  nea
Mystique ние ще раздадем поканите 2 месеца преди датата, защото имаме доста хора, извън страната и на тях им трябва повече време give_rose
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: март 06, 2012, 09:03:50 »

Ние част от нашите ги раздадохме още по Коледа, а сватбата е на 12 май. Основно раздавахме февруари месец, а все още имаме 2-3 нераздадени!
Дайте някаква идея за електронна покана. Трябва да пратя и такава на няколко човека. smile
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #17 -: март 06, 2012, 09:24:53 »

veseto_87 най-евтиния вариант според мен е да направиш една презентация на power point - с ваши снимки за фон, хубава песен...текст..има страшно много "ефекти", които предлага програмата  Wink good

Mystique може и по-рано да ги раздавате, няма някакъв точен момент...вие си преценявате, зависи и от гостите -понякога им трябва повече време  pardon но ако така и така се виждате с тях често...  pardon вие най-вероятно им говорите дза подготовката, защо пък да не им дадете и покани  pardon
иначе, покани се раздават на всички, които искате да поканите на сватбата (затова са "покани"  blum), ylith е права  pardon - трябва да знаят за какво ги каните  blum а и все пак е въпрос на уважение  good за хората е важна поканата, повечето си я пазят  smile
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: март 06, 2012, 09:35:04 »

veseto_87 най-евтиния вариант според мен е да направиш една презентация на power point - с ваши снимки за фон, хубава песен...текст..има страшно много "ефекти", които предлага програмата  Wink good

И аз мислих за този вариант, а и съм добра с програмката. Ама ми се искаше да видя някаква готова идея.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: март 06, 2012, 10:31:26 »

Ние  започнахме  раздаването  на поканите  миналата година ,горе  долу по това  време,а  сватбата ни  беше  края  на  август.Имаше  хора ,които   до последно  ни потвърждаваха дали  ще  дойдат  или  .не.Горе  долу около  2-3  седм  преди  сватбата знаехме 90% от  бройката  на присъстващите.Според  мен  е по-добре  да  се раздадат по-рано,за д а имат  време да решат  дали  ще  дойдат или  не,и ако е да,то  тогава  имат  възможност и да  се подготвят.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #20 -: март 06, 2012, 10:36:55 »

veseto_87 ако се поразровиш по-назад в темата имаше една съфорумка, която ще си прави такива покани, но ще ги купува. тя беше пуснала линкове за 3 варианта-разгледай тях  good
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #21 -: март 06, 2012, 10:54:20 »

Нашата сватба е края на м. Май и вече почнахме да раздаваме покани на всички от списъка. Имам съученик, който каза, че няма да успее да присъства, но аз съм му подготвила покана и ще си му я дам. smile Тъй като гостите са ни над 130 човека, решихме от по рано, за да не ни се натрупват наведнъж. good
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: март 06, 2012, 10:55:00 »

Ние ги раздадохме 2 месеца и половина по-рано. Нека хората имат време за подготовка, защото някои останаха изненадани от поканата. Представете си, ако нямат какво да облекат, за подарък да отделят... ами това от днес за утре може да им е непосилно за бюджета - затова по-рано им казахме  good
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: март 06, 2012, 12:07:05 »

Сватбата ни е септември. Повечето гости са уведомени още от януари, доста рано, но се падат 4 почивни дни и хората да знаят как ще си плануват почивки, а някои и отпуските си. Покани ще раздадем май-юни(което е 3-4 мес преди сватбата).
Обмислям и интернет покани save the date преди хартиените покани,но още не съм ги съгласувала с младоженеца, който освен да ги одобри, трябва и да ги направи smile 
Обмислях и сайт с информация и др нещица, но и това за сега е само идея. 
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: март 06, 2012, 13:08:31 »

И аз мислих за този вариант, а и съм добра с програмката. Ама ми се искаше да видя някаква готова идея.
veseto_87, може да пробваш и с Windows movie maker, всеки с Уиндоус я има. Щом се справяш добре с уорда и тази няма да те затрудни. С малко тренировки и проби ще я разучиш бързо. Аз с нея започнах да се занимавам в началото и мога да те уверя че прави чудеса good
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: март 06, 2012, 13:56:14 »

Относно раздаването - все си мисля, че няма значение колко рано. Ние например като запазихме дата, ресторант и т.н. (което се случи февруари), се чухме с всички от София да им кажем устно, защото сватбата беше през август и повечето ходят по това време на море, та да си знаят. Нашите покани мисля, че започнахме да раздаваме може би през май...дори не помня вече, но ако всичко ти е готово - нищо не ти пречи да ги дадеш и по- рано, а ако закъсняваш - нищо не ти пречи да се чуеш с хората да им кажеш, а после покана пак да им дадеш pardon
Активен
anelia_
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #26 -: март 07, 2012, 01:06:41 »

Mystique – повечето хора мислят като теб и не приемат видео покана. Аз мисля, че е нещо ново и различно и ще навлезе много бързо в нашия електронен свят. Хартиената покана можеш да я докоснеш, а видео поканата да я почувстваш и да усетиш емоция. Поне, докато търсих моя вариант, се убедих в това. И двете си имат своя чар:)

Мисля, че е хубаво 2 месеца по-рано да се раздадат, защото ходенето на сватба си е разход, който гостите трябва да си предвидят. Но съм сигурна, че някои няма да потвърдят и 2 дни преди самия ден.

veseto_87 – аз си поръчах видео покана и обещавам да я споделя с вас после. Доста сайтове прерових и се спрях на видео поканите на Красимир Ламбов. В интернет можеш да ги видиш като напишеш Красимир Ламбов видео покана. В сайта му има три в момента, но ние обсъждаме друг вариант. Не, че тези не ми допадат – напротив, но той ни предложи и друг. Относно цената – 79 лв. От моите проучвания – това е най-добрия вариант. Но разгледай и други, за да сравниш.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #27 -: март 07, 2012, 02:51:42 »

при нас направихме следното:
в края на годината (2011) раздадохме ''запази датата'' магнитчета.
тъкмо привършвам електронните покани и ще ги изпратим в следващите дни, като молим за потвърждение до краят на март. сватбата е юли. поканите са във формат флип бук и супер сладки (или поне аз много ги харесвам). включват прелистваща се книжка във флаш, музика и фон с интересни ефекти. според мен са оригинални и гостите ни не са получавали такива. изпратих по една пробна на семействата за коментари и подобрения и всички много ги харесаха  smile
power point е вариант, за който и аз мислех първоначално, защото този вид презентации ми се отдават, но проблемът е, че не всеки има ppt на компютъра си. флип бук работи с флаш и е много по-ефектен за тази цел.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: март 07, 2012, 09:07:22 »

theone ,защо толкова рано искате потвърждение- 3 месеца преди сватбата  Oh my ... . От ресторанта ли ви притискат? Защото ранното потвърждение не е гаранция, че всеки,който е потвърдил ще дойде  pardon
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: март 07, 2012, 09:19:19 »

Направих си електронна покана на Powerpoint. Получи се добре. Можех и много по-добре, но нямах достатъчно време, така че съм доволн от резултата. smile
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: