Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 08, 2025, 02:56:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - 20 -та част  (Прочетена 220729 пъти)

peci
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 01, 2012, 10:20:08 »

И моята рокля е от " Аз и Ти", само че от магазина им в Асеновград - "Милениум". Роклите им бяха наистина направени както трябва и цените им бяха направо супер! yahoo
Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 01, 2012, 10:28:12 »

Другата седмица ще ходя до Асеновград да си потърся рокля  , ако не си харесам там ще потърся в Пловдив  smile
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #47 -: март 01, 2012, 12:38:15 »

Момичета - в събота съм в Сватбен МОЛ Булевард в София и ще докладвам за резултати.
Аз по принцип искам рокля стил гръцка богиня като на Грънчаров и син, но мисля да се пробвам и с А-линията  give_rose
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 01, 2012, 13:14:35 »

Tsutsi Ако искаш да обменим опит, защото и аз търся подобно (може и на лични). Какво точно искаш? Аз искам да е задължително с презрамки и деколте сърце или триъгълно и с много тънък колан под бюста.
В 'булеварда' си харесах в 'Оксана' (втория отдясно) един модел абитуриентска в лилаво. Цената беше супер, могат да ми я направят с моите корекции, но плата май не беше толкова хубав.
В сватбения център се спрях на 3 модела, довечера мога да ти пратя снимки smile но нито една не е "моята" рокля...Цените пак бяха добри.
Аз за сега съм се спряла на една рокля от Холидей, малко по-скъпа от на другите места, но много хубава  smile
И по Пиротска минах и обиколих магазините, но не намерих никъде нещо, което да ми допадне  sad
Цени нарочно не пиша на 'видно', ако някой иска на лични smile
Активен
AsyS
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #49 -: март 01, 2012, 14:00:16 »

Другата седмица ще ходя до Асеновград да си потърся рокля  , ако не си харесам там ще потърся в Пловдив  smile

Аз минавах през Асеновград миналата седмица и реших да разгледам въпреки че ми е рано още за роклята  blush Но пусто любопитство  pardon Беше пълно с полудели абитуриетки и още по- откачени на тема балове продавачки ...  NO Когато разбираха, че сватбата ще е през септември ( тогава мислихме за дата през септември ) и казваха имате време, елате след баловете ... Ако искаш да премериш те гледат леко накриво ... Имаше и магазини, в които обаче бяха много внимателни и любезни ...  girl_wink  Продавачките там ми обясниха, че в момента в магазините са наблегнали на балните рокли, а  повече булчински модели ще има около май ... След като премине балната еуфория ...  shok
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 01, 2012, 14:20:46 »

AsyS направо много ме отчая  cray...аз мислех по-другата седмица да си взема отпуска и да ходя до Асеновград....уф дано като е през седмицата да е по спокойно и да мога да намеряя роклята с главно "Р"  pardon
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 01, 2012, 14:39:45 »

Момичета - в събота съм в Сватбен МОЛ Булевард в София и ще докладвам за резултати.
Аз по принцип искам рокля стил гръцка богиня като на Грънчаров и син, но мисля да се пробвам и с А-линията  give_rose

Моята сватбена рокля беше точно на "Грънчаров и син" точно гръцка богиня.Аз съм много доволна както от фирмата така и от роклята, беше ми много леко и удобно, а и това беше моята рокля, макар че бях тръгнала за друг тип рокля smile

Снимки как ми седи мога да пратя на мейл smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 01, 2012, 14:44:21 »

AsyS направо много ме отчая  cray...аз мислех по-другата седмица да си взема отпуска и да ходя до Асеновград....уф дано като е през седмицата да е по спокойно и да мога да намеряя роклята с главно "Р"  pardon
Не се тревожи напразно. Аз като ходих не видях лошо отношение, всички бяха много любезни. Така че, не се настройвай предварително. Шансът да намериш там твоята Рокля е доста голям. Успех! smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 01, 2012, 14:52:56 »

Мерси Веси, инача има време де...седмица и нещо. Като се върна ако има положителен резултат/а аз съм сигурна, че при толкова много избор ще намеря моята/ веднага ще се похваля smile
Активен
Mystique
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 01, 2012, 17:43:11 »

Момичета, не се притеснявайте, ходете и си мерете колкото и когато пожелаете - имате това право. Друг е въпросът колко изнервени са продавачките, понеже конкуренцията е огромна - има магазини буквално на всяка крачка. Някой беше дал съвет /тук във форума/ да не се казва истинската дата на сватбата. Казвате някаква по - скорошна, та да видим тогава няма ли да ви натикат в пробната да ви обслужват. И аз мисля така да направя като отида по магазините. Имам си едно на ум, понеже съм получавала ужасно отношение от една конкретна продавачка в Асеновград.  give_rose
Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 01, 2012, 18:07:15 »

Аз така си и мислех за около баловете , но сестра ми сега си идва , не живее в България , та ще идем с нея . Дано да има хубави моделчета и бързо да си харесам , че като се сетя за бала какво обикаляне беше ...  Wink Wink
Активен
AsyS
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #56 -: март 01, 2012, 21:29:28 »

Има много модели ... Това, което се опитах да изкажа като мнение е, че в момента са наблегнали предимно на балните иначе там магазини много и много хубави модели ... Успех на всички с търсенето ... Относно това, което Мистик казва си е точно така ... по- скорошната дата може да ни спести много главоболия с шивачките  smile  Петя сигурна съм, че ще си харесаш рокля изборът наистина е голям, това което ми обясниха също така е, че се правят и комбинации между моделите ... Така, че изборът се увеличава  Curtsey
Активен
VNAA
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #57 -: март 02, 2012, 00:29:58 »

Миналата година търсихме рокля за една приятелка в Асеновград. Беше месец април и ужасът по магазините от блъскащи се момичета заради бални рокли беше ОГРОМЕН. Продавачките бяха изнервени и понякога меко казано нелюбезни. Имаше и много мили дами, които не пренебрегваха булките. Обясниха ни, че новите колекции излизат около 15 юни и тогава е най-добре да се ходи за булчинска рокля. Сега се работело за баловете. Мисля, че ако имате възможност да посетите Асеновград през седмицата, ще е във ваш плюс. Няма да има полудели абитуриентки. Предложението с по-скорошна дата е умно и аз мисля да се възползвам  danceg В събота ще ходя да търся "моята" рокля и ще дам подробен доклад за магазините, отношението и навалицата smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: март 02, 2012, 12:00:43 »

VNAA ще чакам инфо от теб да разкажеи как е... изобщо който ходи да разказва...аз самата също подробно ще пиша как е било smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 02, 2012, 13:13:11 »

Аз бях в Асеновград преди около месец и половина. Голяма част от моделите не бяха извадени. Не успях да обиколя всички магазини, но така или иначе не си харесах рокля. На повечето места продавачките бяха любезни. В почти всички магазини ме посъветваха да отида пак след баловете. Аз ходих през седмицата и беше много спокойно. В нито един магазин не ми се е наложи да чакам за пробната. Решила съм да направя още една обиколка в началото на май. Пробвах доста рокли и поне разбрах, че това, което искам наистина ми стои добре. Ако сватбите са ви през септември, според мен отложете ходенето за юни или юли. Сега пак има избор, но тогава изборът ще е много по- голям. Аз и в асеновградската тема бях писала, че много добро отношение получих в модна къща Булвеси. Наскоро разговарях с приятелка, която ми каза, че нейната рокля за бала и тази на снаха й за сватбата са шити там. И двете са останали изключително доволни от резултата. Аз още се колебая, затова ще почакам още два месеца и пак започна търсенето. Ако и тогава не харесам, ще си шия роклята.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: