Танците 2

<< < (63/66) > >>

Blue_Sapphire:
mistarlupo, аз смятам че много добре биха се допълвали музикантите с танцьорите *THUMBS* . Само че трябва времево да е с мярка. Преди месец бях на такова мероприятие, където като изненада се появиха музиканти и танцьори и след като направиха едно-две изпълнения самостоятелно, привикаха си част от гостите да се присъединят и така и хората станаха част от изпълнението, а не бяха само присъстващи на  едно сценично и зрителско шоу. После станаха едни танци, едно чудо. Но в крайна сметка всичко трябва да е с мярка..... и още вие си знаете хората, които ще присъстват дали ще станат съпричастни с едно такова изпълнение.  :good_luck:

vartab:
Сега катопрочетох питането и трвогите на момчето се сетих и за моята сватба. Много исках да поканя Take That  да ми пеят на сватбата . Да много е яко за мен , но за другите на дали. Много против съм народните певци и чалга певците които пеят по сватби  - това е мое мнение.
При мен се получи  Ди джей  и отделни  танцова формация.  С танцовата формация променихме някои от типичните обичаи. Не всички неща изпълнихме.
Най-важното обаче е да стане така , както го искат младоженците. Не така както го повелява "традицията" или роднините!!!

Zara87:
Здравейте,

Предстои ми сватба през пролетта на 2016 в Троянския балкан. Ще бъде малка сватба, само с най близките. Наели сме малък хотел само за нас ( гостите са от различни краища на България, и ние не сме от Троян, но много ни харесва там ).

Искаме да има оркестър, който да свири и през паузите да пуска музика. Иска ни се единия от инструментите да е гайда,
Проблема е, че не мога да намеря такъв оркестър,
Някой от вас имал ли е подобна сватба и знае ли някакви координати.
Ще съм ви много благодарна.

AIVEN:
Мисля че мога да помогна. Пиши на лични. :)

Indulala:
Здравейте! На нашата сватба половината гости ще бъдат от чужбина. Мисля че ще е много интересно ако имаме танцова формация която също така да покани гостите чужденци и да им покаже няколко базови стъпки на хоро примерно.

Имате ли някакви препоръки? Става въпрос за района на София.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница