Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 23:03:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Слънце тук ще сподели радостни трепети и сбъднати мечт  (Прочетена 8464 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2082

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Разгледай галерията на bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 31, 2012, 18:37:14 »

Светле, добре дошли у дома! Радвам се, че намираш възможност да ни кажеш как се чувствате с новия член на семейството. Аз не се стърпях и още вчера разпитах Гери дали вече не сте си у дома  blush
Звучиш много спокойна и щастлива, а това
Много е хубаво да си имаш бебче  chee
ми напомня на думите на кумата ми от преди няолко дни - "Тя е на 10 дни, а все едно винаги е била с нас, не мога да си представя какво съм правила без нея"  girl_in_love

Бързо да се възстановяваш и ще чакам с нетърпение да ни я покажеш, когато можеш!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ
Публикации: 547

« Отговор #136 -: януари 31, 2012, 18:53:20 »

Честито и от мен Слънце!Радвам се за вас ..за теб ,за тати и за малката Калия.Пожелавам ви само положителни емоции изпълнени с много ама ужасно много любов!
Поздравления за естественото раждане ... и имам едно въпросче сложиха ли ти упойка???
Бързо възстановяване,около малкото създание болката ще отшуми   girl_wink
целувки на теб и на малката принцеска ...........и чакаме снимки:)
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

Разгледай галерията на Anichka

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 31, 2012, 19:29:06 »

През последните дни не се интересувам от интернет, телевизия и изобщо от външния свят. Сякаш мога да се изолирам от всичко и да прекарам цялото време наблюдавайки я  heart

Слънце, като прочетох поста ти и ми се прийска отново да имам новородено бебче heart heart heart Найстина е прекрасно да не се отделяш от рожбата си heart
Браво за раждането, за кърменето и за грижите yahoo Все така и за напред give_rose
Бързо възстановяване от шевовете. Ще става все по-добре. good
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 01, 2012, 01:05:50 »

Мило Слънце,

Честито момиченце !!!

Нека бъде благословена с късмет и здраве
и нека ви носи безкрайно щастие!!!

Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1374

丹妮拉尼科洛娃

Разгледай галерията на danieIa ☼

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: февруари 01, 2012, 08:35:01 »

Светле, радвам се, че вече сте си у дома smile. Звучиш много нежно и гальовно!
Имаш ли си помагачи за малката?
А името й е просто прекрасно!
Активен
Капризче
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 01, 2012, 09:03:06 »

Светле, добре дошла вкъщи smile Много позитивно звучиш. Запази този дух и занапред smile Прегръдки на малкото ти цветенце и чакаме снимки smile
Активен
Денито
Сватбар
Публикации: 242

http://organza.bg

Разгледай галерията на Денито

« Отговор #141 -: февруари 01, 2012, 22:35:05 »

Честито и от мен!  give_roseПожелавам ви да е жива, здрава и много усмихната малката принцеса! Коликите да ви подминат, зъбките лесно да излязат, болестите да ви избягват! Да ви е палава, умна и красива, и много талантлива! А вие да сте живи и здрави, за да й се радвате и да ви разплаква от гордост! И на пролет ви чакаме с количката в Морската!... yahoo
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5441

Мама на едно малко диване!!!

Разгледай галерията на kleo_20

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 03, 2012, 11:08:42 »

Честито бебче мила Светле give_rose Много да ви радва и да расте здрава и чаровна като майка си heart
Прекрасно име сте избрали.Наистина-невероятно е да имаш бебе,а най-незабравимите мигове тепърва предстоят heart
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #143 -: февруари 04, 2012, 00:54:21 »

Благодаря ви, момичета! Наистина се наслаждавам на всеки миг с бебка. Обожавам да си я гледкам – толкова мъничка, смешна, миличка.... съвършена!

Така, както започнах да ги описвам, нещата може да изглеждат доста розови за тези, които все още не са станали родители. За да бъде картинката пълна, трябва да се добавят и тревогите относно здравето на детето, недоспиването, трудностите при кърменето, хормоналната буря и още куп неща.

После ще ви разказвам и за първите проблеми при нас. Тъкмо може да дадете и съвети.

Лека нощ!
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 04, 2012, 22:57:17 »

Светле, наистина звучиш много позитивно. Добре дошли в къщи с малката принцеса. Чакам разказ и снимки, а ако имаш някакви грижи и притеснения сподели с удоволствие ще помагаме с каквото можем.

Наистина се наслаждавам на всеки миг с бебка. Обожавам да си я гледкам – толкова мъничка, смешна, миличка.... съвършена!

heart heart heart
П.п ако имаше бутон хареса ми за поста на Мира, щях да го натисна smile
Активен
dorina79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 992

Разгледай галерията на dorina79

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: февруари 05, 2012, 11:39:07 »

Светле, радвам се, че вече сте у дома с Калия и сте добре. Много красиво име сте избрали. Още веднъж искам да ви пожелая да ви е живо и здраво детенцето! И тъй като толкова позитивно, нежно и романтично описваш всичко чакаме по-побробен разказ и ако може снимки на теб и малкото цвете. give_rose
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 277

« Отговор #146 -: февруари 05, 2012, 14:50:57 »

Слънце, Честита радост!  give_rose give_rose give_rose
Пожелавам на малката Калия да бъде здрава, обгрижвана и слънчева като мама. Много нежно име, сигурно много й отива, очаквам да я видим скоро. Първите дни са много емоционални, разказвай как ги изпълвате,, когато можеш. 
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #147 -: февруари 07, 2012, 15:55:36 »

Здравейте отново  cap

Предния път пропуснах да отговоря на Bibsi8792 и danieIa ☼
- Упойка не съм ползвала за раждането. Изобщо не боли чак толкова много. Може би е и въпрос на нагласа, но аз дори не бях обмисляла ползването на упойка. Не съм и питала лекаря, Разбира се, бях запозната какво се предлага в моята болница, в случай на нужда. Но, за щастие, нямаше нужда. Честно казано, мен повече ме беше страх от главоболието, което се получава в дните след употреба на упойка, отколкото от евентуалната нужда да ползвам такава. Girl_hide
- Помагачи имам само за по една седмица - всяка от двете баби, и то най-вече заради техния ентусиазъм. Така или иначе всички грижи по детето сме поели аз и татко й, за тях остава домакинската работа. Поне така се чувствам уверена, че можем да се справяме сами от самото начало. Ние си бяхме тримата и в болницата, така че сме свикнали. Даже тогава таткото повече се занимаваше с нея, че аз не можех много да мърдам заради шевовете.

Да ви разкажа за развитието на бебка за скромните й две седмици: Следи говорещия й с поглед. Ако има двама души при нея, си върти главата/очите, за да ги види и двамата. Заслушва се като й говориш или пееш (второто й е много приятно). Гледа те в очите  shok Много е жилава – това, че върти вратлето и главата как да е, но на няколко пъти почти успява да се преобърне  crazy Ако я държиш в скута си, си извърта главата назад и нагоре, за да може погледне кой я държи  tease Раздава много усмивки – несъзнателни, разбира се. Въпреки че и при тях май има някаква закономерност, защото когато й пееш или пуснеш музиката от една латерна, винаги се усмихва, и то когато е будна  smile Прави много смешни муцунки. Има си цял ритуал по събуждането и е много забавно да я наблюдаваш. Като цяло е много спокойна, предимно спи, яде и си гледка. Плаче само, когато я мъчи коремчето  sad

Тези дни татко й я държеше на ръце и дундуркаше в ритъма на звучащата от радиото песен. Беше някаква приятна балада и аз отбелязах, че това е танц на малката дама с баща й  heart А мъжът ми ми каза, че скоро щели да танцуват така на сватбата й. Като се замисля колко бързо ще мине времето..... От хормоните съм станала дост носталгична напоследък  tease

Малко хаотично ви разказвам, но така става с много неща за казване и рядко включване  blum

До скоро!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 809

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Разгледай галерията на didi_vla1983

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: февруари 07, 2012, 18:29:24 »

Светле много се радвам, че сте добре, всичко звучи прекасно smile Но кога ще ни пуснеш поне една снимчица на малката принцеса......
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1092

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 11, 2012, 11:47:15 »

baby_girl

Иха, Светле, много хубаво звучи всичко! Много е рядко новородено бебче да се усмихва толкова много, представям си колко е миличко!  infatuated Аз имам една снимка как се усмихвам на 6 дена и са ми казвали, че това си е доста рано. Много ме вдъхнови тази твоя реплика:

Изобщо не боли чак толкова много. Може би е и въпрос на нагласа, но аз дори не бях обмисляла ползването на упойка.

Наистина ли е така? Много ми се иска да вярвам!  good И аз се присъединявам към молбата за снимчица, когато решиш.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: