Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 23:01:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 16   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Слънце тук ще сподели радостни трепети и сбъднати мечт  (Прочетена 8464 пъти)

gucci
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4714

Обичаме се!

Разгледай галерията на gucci

Моят сватбен албум

« -: декември 24, 2011, 11:14:30 »

Айде Светленце дойде време да имаш своя темичка.С трепет очакваме хубавата новина.
Пожелавам ти най-лекото и безпроблемно раждане и усмивката да е все така на лицето ти.
Нека с Краси се радвате на прекрасната си дъщеря.
Много си те обичкаме
.

« Последна редакция: декември 24, 2011, 11:22:18 от gucci » Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1334

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Разгледай галерията на StAsSi

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: декември 24, 2011, 11:37:18 »

Ееее, супеерррр. Хубаваа темааа give_rose

Светле и аз ти пожелавам едно леко и безпроблемно раждане и сладка приказна принцеска януари  Baby.

Ше чакаме да слагаш снимки на покупките и да разказваш как минават последните дни с коремчето  yahoo
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: декември 24, 2011, 12:37:51 »

Светле, честита тема мила smile Ето, че и за теб дойде времето за срещата с вашата малка принцеса.
Пожелавам ти спокойни последни дни с коремчето, леко раждане и сладко малко бебенце на финала.
Как си, до къде стигнахте с подготовката, къде ще раждаш, как е бъдещия татко? give_rose
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: декември 24, 2011, 12:40:34 »

Честита темичка, Слънце !!!!

От цяло сьрце са радвам да ти пожелая прекрасен последен месец !
Нека той бъде увенчан с едно чудно и магично изживяване, за което с радост да си спомняш цял живот.

Най-хубавото предстои...
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Разгледай галерията на ilkata

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: декември 24, 2011, 14:55:34 »

Ето че и ти си имаш темичкаааааа  yahoo  yahoo  yahoo  yahoo 
Пожелавам ти да не усетиш как ще дойде времето когато ще гушнеш своята принцеса. Нека видим коя от двете ни ще усети първа малкото човече в ръцете си. Разказвай как си
« Последна редакция: декември 24, 2011, 14:57:57 от ilkata » Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: декември 25, 2011, 01:00:08 »

Светленце, честита темичка!  yahoo yahoo yahoo
Много се радвам, че дойде и твоето време да се срещнеш с щастието в живота на всяка жена - това да бъде майка. Пожелавам ти леки последни дни на очакване, много позитивизъм, няма да ти пожелавам да се усмихваш повече, защото ако някой ми каже, че Слънце не се усмихва няма да му повярвам и разбира се леко раждане.

Чакам с нетърпение да показваш и разказваш за подготовката и вълнението ви с бъдещия татко. Много целувки от нас с Титунката. give_rose
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

Разгледай галерията на Anichka

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: декември 25, 2011, 06:30:30 »

Sunshine Sunshine Sunshine heart heart heart Слънцето ще си има малко слънчице  heart heart heart   Sunshine Sunshine Sunshine

Слънце, толква се радвам, че пиша във Вашата темичка! Пожелавам ти да я изпълниш с много положителни емоции и усмивки. Както Ина ти е написала - най-прекрасното тепърва предстои. Само като си помисля как ще гушнете малката за първи път  heart, ще се разстопите на първата й усмивка, на първото гукане...ех  heart
Аз бих искала да покажеш снимки на мезонета на беба - хвалиш се с коремчето в другите темички, но аз снимки не съм видяла..Или отново съм изпуснала..Извинявам се, ако е така  blush
« Последна редакция: декември 25, 2011, 06:32:05 от Anichka » Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 521

Разгледай галерията на Miravarna

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: декември 25, 2011, 08:29:32 »

Светле, честита ти темичка! От много време я чаках smile
Пожелавам ти лека остатъчна бременност, леко раждане и много положителни емоции!
Честито Рождество Христово! Нека топлина,любов и щастие угрява сърцата ви!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1334

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Разгледай галерията на StAsSi

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: декември 26, 2011, 10:54:55 »

Ето тук може да разгледате снимки от Бебешкото парти на мама Светли smile
Активен
angel4e
Професор
Публикации: 498

Разгледай галерията на angel4e

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: декември 26, 2011, 11:21:36 »

Записвам се да следя, предчувствам, че това ще бъде една майка за пример. Пожелавам ти леко раждане и едно красиво и усмихнато детенце.
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: декември 26, 2011, 11:22:59 »

heart heart heart

СТРАХОТНО !!!! girl_in_love

Браво момичета, страхотна организация  good good good Справили сте се чудесно  Bravo Bravo Bravo А в какви детайли е изпипано всичко...  girl_in_love

Маааалко завидях на тези, които са присьствали и се стоплих от усмивката на Светлето  Sunshine Прекрасни спомени, толкова е хубаво... Girl_sing

Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1367

Разгледай галерията на juji

« Отговор #11 -: декември 26, 2011, 14:02:01 »

Слънце,честита темичка.
Прекрасни снимки.Весели празници ,много здраве и леко раждане ти желая.
Ще следя с интерес темичката heart
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Разгледай галерията на svetli

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: декември 26, 2011, 14:24:12 »

От кога я чакам и аз тази темичка!!!
Мила Слънце, честита тема! Пожелавам ти леко раждане и най-кроткото здраво бебче!  give_rose
Поздравления за организаторите на прекрасното парти!  Bravo Bravo Bravo
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #13 -: декември 27, 2011, 00:01:37 »

Ехааа, и аз си имам темичка  Girl_hide Струва ми се нареално...

Гери, благодаря ти миличка, надявам се скоро аз да ти направя такава на теб  LOVING
Благодаря на всички, които ми пишете тези прекрасни думи и ми стопляте душичката и ми оправяте настроението  give_rose

Sunshine Sunshine Sunshine heart heart heart Слънцето ще си има малко слънчице  heart heart heart   Sunshine Sunshine Sunshine

Така е!!! И въпреки че вече девет месеца (плюс няколко години преди това blush ) се подготвям за това, всичко ми изглежда много далечно още  pardon Имам чувството, че ще бъда изненадана като се появи бебка  sarcastic Това най-вече е така, тъй като имам доста ангажименти напоследък. Ние сега се местим в ново жилище и това ми отнема страшно много време и усилия. Чувствам се гузна пред малкото човече, че не му отделям нужното внимание напоследък и че си позволявам някакви негативни емоции sad

Ох, много неща имам за споделяне и най-вероятно първите ми постове ще са много хаотични  pardon Бих искала да ви спомена за пренаталната психология, от която се интересувам, да ви покажа снимки, да ви разкажа за началото на чудото, да се отчета за подготовката (с която съм до никъде)....

Като споменах снимки, качила съм няколко в темата за коремчетата. Занапред ще поствам тук, за да не досаждам в общата тема.
Това е може би първата снимка(автопортрет), свързана с бременността - когато официално ми потвърдиха чрез преглед на ултразвук:

Мисля да приключвам засега, че по-объркано и безмислено не знам дали мога да пиша  tease

Още веднъж благодаря на всички ви за личните пожелания, знам, че са от сърце  heart

Честита Коледа!  gcrst
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 644

Разгледай галерията на minalina

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: декември 27, 2011, 00:19:01 »

Честита темичка, Слънце! Щом е време за темичка, значи скоро е време и за едно голямо чудо!  heart
Изобщо остави настрана гузната съвест - да си родител значи да разбереш, че никога вече няма да правиш нещата перфектно. И аз се чувствах гузно, особено в началото (и най-вече преди да се роди бебчо), докато не започнах да се чувствам гузно, за това, че се чувствам гузно smile И така реших просто да си се радвам на бебче и да се оставя на спокойствието и безгрижието. Tо бременността и детето и без това са си достатъчна грижа, че да се натоварваме излишно за това какво сме или не сме успели да направим.
Партито е било страхотно, браво момичета! Bravo
А снимката с ехографа е много трогателна! heart
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: