Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 23:01:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2]  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Януари наближава и ilkata мама ще става  (Прочетена 657 пъти)

ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Разгледай галерията на ilkata

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: януари 07, 2012, 17:36:07 »

Момичетааааа вече съм мама  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Много ви благодаря на всички за хубавите пожелания, минавам само набързо , за да ви кажа, че с малкия Дени сме добре и очакваме с нетърпение да дойде понеделник ,за да си идем вкъщи и да си се радваме на спокойствие. Обещавам като се приберем у дома да разкажа всичко с най малки подоробности . Целувки от нас
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Разгледай галерията на ilkata

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: януари 23, 2012, 09:16:01 »

Здравейте момичета!!!!!
Ето че най после ми остана малко свободно време за да седна и да ви споделя какво се случва покрай нас.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.342955289051028.87976.100000096799140&type=3
Ето ви линк със снимки на нашето съкровище. Ние с Дени сме добре, вече си останахме само двамката и се опитваме да се справяме самиии. Майка ми си замина преди няколко дни и сега ни е трудничко без нея. Нашия тати вчера реши да остави компа малко при нас, за да седна и да ви пиша как сме. Дени е много послушно момче..изобщо не претиснява мама ...амка, спинка и пак така.
С храненето се мъчем все още, защото нямам много кърма и едва успявам да събера за храненето. Моята най добра приятелка роди два месеца преди мен и има много кърма, та дава назаем когато видя че с моята немога да нахраня бебо. Дени реши твърдо, че не иска да суче от мама и тя е принудена да се изцежда. Никога не го насилвам за нищо, така си реших...яде колкото си поиска и спинка когато си поиска...мисля си че с времето той все някак ще си направи сам режим. Яде приблизително през 3 часа по 90мл кърма и около 10-20 мл водичка което смятам че за него е прекалено добре..Сега съм малко притеснена, защото от 2-3 дни имаме малък проблем с едното оченце. Аз още в болницата забелязах, че нещо става с него но беше отшумяло...сега го мажа с Тобрекс и се надявам да се оправим и да не се налага да викаме доки втори път.
Иначе аз съм добре. Операцията почти ми мина. Всички лоши спомени и болки останаха с миналото и сега си се радваме с малчо..Ами май е това покрай нас за сега..Пак ще се включа когато имам време.
Ааааа да ви кажа, че след някой друг ден ще заключа снимките...отключих ги за да ни видите колко големи взехме да ставаме..
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: януари 23, 2012, 10:46:47 »

Илката,честит първороден син!Да ви е жив и здрав и много да ви радва.Малкия е голям сладур. heart
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #18 -: януари 23, 2012, 18:32:48 »

ilkata, радвам се, че се разписа и че сте добре с малчо. Когато имаш време, пиши пак.
Аз още си чакам, а вие вече сте станали големи  smile
Активен
Страници: 1 [2]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: