Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 21:36:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184328 пъти)

nova123
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #165 -: февруари 25, 2012, 17:41:20 »

готово smile
Активен
katalina__23
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #166 -: февруари 27, 2012, 10:37:32 »

Привет,дами,ето ме и мен. :bee:И аз ще съм булка през юни. Bravo :danceg:Вече дори запазихме ресторант,ДЖ и фото...Обаче от тук нататък незнам какво да правя относно украса и т.н girl_impossible.Давайте съвети Good luck
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 27, 2012, 10:54:12 »

Здравей Каталина и ЧЕСТИТО!! smile
Разкажи първо за датата, кои професионалисти сте избрали и разбира се кой е ресторанта. Кажи какво си представяш за украса.  Искаш ли сама да я правиш или мислиш да наемаш някого smile Всичко зависи от бюджет, на какво държиш. Ще ти помогнем с каквото можем give_rose
Активен
katalina__23
Регистриран

« Отговор #168 -: февруари 27, 2012, 12:24:05 »

Благодаря ти.ами датата е 9 юни-Винарна Океан Bravo.Много ми хареса обстановката,обаче си мисля...ако сама си направя украсата дали от ресторанта ще я подредят на въпросния ден или трябва да наема някои за тази цел nea girl_impossible
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 27, 2012, 12:27:22 »

Благодаря ти.ами датата е 9 юни-Винарна Океан Bravo.Много ми хареса обстановката,обаче си мисля...ако сама си направя украсата дали от ресторанта ще я подредят на въпросния ден или трябва да наема някои за тази цел nea girl_impossible

трябва да ангажираш някой- агенция, приятели
от ресторанта няма да я подредят

изчисти си пощата защото нямаш място
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 27, 2012, 12:35:30 »

Каталина и ние сме там мила...Говорих с управителката по този въпрос, ще ти я подредят. Аз сама ще си правя украсата за масите за гостите, и казаха, че няма проблем, като дам схема и обясня какво искам. дори тейбълките те ще ми наредят give_rose Калама не се изказвай неподготвена, моля  give_rose
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 27, 2012, 12:37:49 »

Каталина и ние сме там мила...Говорих с управителката по този въпрос, ще ти я подредят. Аз сама ще си правя украсата за масите за гостите, и казаха, че няма проблем, като дам схема и обясня какво искам. дори тейбълките те ще ми наредят give_rose Калама не се изказвай неподготвена, моля  give_rose

нямаше как да не се заядеш
нали уж агенция щеше да ползваш или само заради рекламата? yahoo
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 27, 2012, 12:39:59 »

Чети по-внимателно...Агенция ще ползвам за официалната маса /младоженската/ и за балона за първия танц, защото там трябва специално устройство. Не се заяждам в никакъв случай.
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 27, 2012, 12:41:16 »

Чети по-внимателно...Агенция ще ползвам за официалната маса /младоженската/ и за балона за първия танц, защото там трябва специално устройство. Не се заяждам в никакъв случай.

Радвам се  give_rose
С какви цветове ще декорираш?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 27, 2012, 12:47:48 »

Ами тя винарната е достатъчно красива, ще си остана с тяхните покривки, имат си и платнени салфетки, което беше важно. Както и по-напред казах, основен критерий при избора на ресторанта ми бяха красивите столове, защото не искам да ги обличам. Ще направя украса от мини дръвче, чиято стойка сама ще си правя /Бибси ми даде идеята как  give_rose/, която ще облепя с гъби и в тях ще си забуча бели мини хризантеми. От пръчки канела ще си направя свещник за свещичките и това е. Тейбълките ми ще са шишарки. ще имам и няколко балона с хелий за децата. Не мисля, че е нещо сложно и затова предпочетох, за масите за гости да не давам пари за агенция  smile
 Offtopic калама с теб нещата не тръгнаха много добре, за което може би и аз имам вина. Ако прочетеш постовете ми, ще видиш, че не съм фалшива булка...Напротив  yahoo
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 27, 2012, 12:52:43 »

Кое? girl_wink
Активен
katalina__23
Регистриран

« Отговор #176 -: февруари 27, 2012, 13:00:14 »

трябва да ангажираш някой- агенция, приятели
от ресторанта няма да я подредят

изчисти си пощата защото нямаш място

Готово good
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 27, 2012, 13:00:52 »

Ами тя винарната е достатъчно красива, ще си остана с тяхните покривки, имат си и платнени салфетки, което беше важно. Както и по-напред казах, основен критерий при избора на ресторанта ми бяха красивите столове, защото не искам да ги обличам. Ще направя украса от мини дръвче, чиято стойка сама ще си правя /Бибси ми даде идеята как  give_rose/, която ще облепя с гъби и в тях ще си забуча бели мини хризантеми. От пръчки канела ще си направя свещник за свещичките и това е. Тейбълките ми ще са шишарки. ще имам и няколко балона с хелий за децата. Не мисля, че е нещо сложно и затова предпочетох, за масите за гости да не давам пари за агенция  smile
 Offtopic калама с теб нещата не тръгнаха много добре, за което може би и аз имам вина. Ако прочетеш постовете ми, ще видиш, че не съм фалшива булка...Напротив  yahoo

Мда. Реагирах остро в началото, защото едобре известно, че тук има много "маскирани булки". А, не мисля, че някой трябва по този начин да манипулира избора на някого и то за един толкова важен ден. Има толкова много професионалисти в Бургас, чийто имена не се спрягат по форумите, от което може би нямат и нужда. И в същото време след като аз съм научила, които са фирмите които постоянно се преструват на булки тук и влизат да хвалят едни и същи фирми, значи всички ги знаете кои са.

InLove_Girl , звучи интересно това, което правиш. Най-вече това със свещника от канелени пръчици.

Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: февруари 27, 2012, 13:03:12 »

Готово good

Все още ми казва, че пощата ти е пълна и не мога да ти изпратя
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 27, 2012, 13:09:16 »

Ами да, надявам се скоро да мога да отида да си ги напазуравам канелките и ще ги покажа. В главата ми всичко се случва както трябва, но нали знаете, че като тръгнеш да правиш нещо...не винаги е така както очакваш. Затова започвам и по-рано подготовката, да имам време за корекциите  tease
Относно...многото нерегламентирана реклама, наистина я има, но вече специално в тази темичка не мисля, че е особено явна. Виж в някой от другите теми си е...  Oh my ... Аз лично по цял ден сега съм свободна и имам време за форума и ми е интересно  give_rose Пък и като цяло тази тема /всичките й части/ ми бяха полезни за да направя основните избори за моя ден.  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: