Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 22:38:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 4 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: uliaulia си има Светлана-Слънчице на мама  (Прочетена 1797 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« -: ноември 10, 2011, 09:46:16 »

Честита бебешка тема

Гледах и никъде не видях дали си имаш вече тема, затова реших че и ти като една бъдеща мама, очакваща своето бебче трябва да имаш място където да споделяш всички вълнения, притеснения и трепети... Пожелавам ти едно наистина леко и безпроблемно раждане. Ще следя с интерес какво става около теб, и бъди редовна и разкажи до къде сте стигнали имате ли си всичко за бебка, най-важното име дали сте измислили???
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: ноември 10, 2011, 11:40:47 »

yahoo yahoo yahoo
Мила честита темичка и от мен smile ще следим с нетърпение какво се случва около вас с бебка smile
Много се радвам че ивето те е изненадала аз снощи също гледах за темичка но мислех че сам я пропуснала и не сам я видяла smile
целувки от нас с Теди
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 277

« Отговор #2 -: ноември 19, 2011, 15:56:46 »

Благодаря за темата, Иве, Кате!  give_rose
Ние сме добре, вече доста ми тежи, коремът ми много натежа последните седмици. blum
Готово всичко, днес гладих и си стегнах багажа, че са ме заюркали докторите от преди седмица, тъй като коремът ми е огромен вече. Остана да вземем стерелизатор и ваничка, та сега мисля какъв да бъде, иска ми се да е за микровълнова и за 2-3 шишета максимум. Другата седмица съм на финален преглед, ще ме гледат на видеозон и за разкритие, иска ми се да родя нормално. Бебето е ниско долу и се надявам да се роди до термин и да не ме предизвикват, искам детето ми само да реши кога ще се появи на бял сват  Yes
Име сме измислили още от деня, в който ни казаха, че чакаме момиче, но все още не сме казали на никого  blush (между другото не сме на сто процента сигурни, че е госпожица, понеже в малкото пъти, когато са ме гледали на ехограф все се криеше), така че сме подготвили име и за момче.
Ами това е за сега, разчитам на майка ми за домакинската работа изцяло, както и на мъжа ми и да се концентрирам около кърменето, много ми е важно да успея, ще видим, ще направя каквото трябва smile
Това е от нас за сега, целувки от нас на мами, бъдещи такива и бебоци  butterfly
Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 222

Разгледай галерията на radi.

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: ноември 19, 2011, 19:42:17 »

Честита бебешка тема  give_rose give_rose give_rose леки финални дни и едно изключително леко раждане.
Не се притеснявай за кърменето, сигурна съм че ще се справиш отлично. Относно стерилизатора на нас ни подариха на чико и много съм доволна http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5883&cat=32 според мен електрическите са по- добри и от факта, че микровълновите вълни са вредни.
Ще чакаме снимки на коремчето и на покупките  give_rose
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: ноември 19, 2011, 22:08:00 »

Юле,честита бебешка темичка и от мен!Пожелавам ти едно много леко,бързо и безпроблемно раждане,а като за финал-едно много здраво и хубаво бебче! give_rose
За стерилизатора бих ти препоръчала електрически за по-голямо удобство,а и както казва Ради е по-добре от микровълнвия,но това разбира се си е лично твой избор и решение! pardon
Каква количка и кошарка си взехте? blush
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #5 -: ноември 25, 2011, 13:10:20 »

С радост влизам да ви кажа, че на 20.11 родих дъщеря ни Светлана  heart, 4220 г, 54 см чрез секцио. От вчера сме си вкъщи и се гледаме, вече се кърмим и се надяваме занапред да сме така! Ще разкажа и за раждането като имам малко свободно време!
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: ноември 25, 2011, 13:49:44 »

Честита малка принцеса,Юле!Да ви е жива и здрава,много да ви радва и да ви направо много горди и щастливи родители! give_rose
С нетърпение ще чакам снимки на малката кукла и разказ! blush
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #7 -: ноември 25, 2011, 14:23:26 »

Честита първородна дъщеричка

Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: ноември 25, 2011, 15:13:59 »

Bravo Bravo Bravo Лелеееееееее честита дъщеричка и от нас с Тедиии, каква хубава новина само  Bravo tease yahoo Много се радвам , бързо възтановяване мила и целувки на принцесата smile

Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 410

Разгледай галерията на vilenceto

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: ноември 25, 2011, 15:33:08 »

Честита дъщеричка !!!! Да ви е жива и здрава, да расте щастлива и много да ви радва !!!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: ноември 25, 2011, 17:40:59 »

Леле,Юле,как ни изненада само! Girl_hide
Честита дъщеричка!Да ви е жива и здрава и много да ви радва. give_rose
Големичка е била госпожицата. blum
С нетърпение чакам разказчето,защото ми е много интересно какво се случи,че така изненадващо се е появила бебка. girl_wink
Активен
radi.
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: ноември 25, 2011, 20:06:00 »

Честита дъщеричка give_rose give_rose give_rose да ви е жива и здрава
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 265

Разгледай галерията на bejkite

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: ноември 26, 2011, 12:06:57 »

Честито бебче !!!

Да е здрава, щастлива и винаги да ви радва !!!

Бързо възстановяване smile

Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #13 -: ноември 26, 2011, 17:51:21 »

Благодаря момичета!
Ще започна разказа. На 20.11 със ставането в 7 ми изтекоха водите и видях в тоал. че има и кръв, вдигнах майка ми и мъжа ми да ставаме, аз започнах да се пооправям и през цялото време си ми течаха водите, имах предчуствие от предния ден и се бях тоалирала и стегнала багажа почти изцяло. Нямах контракции и така отидохме в болницата, прегледаха ме, обадиха се на док, че ще ражда, така му каза една др докторка  smile Отидохме в стаята и акушерката ме включи на система неочаквано за мен, по-късно към 10 вече бях с доста силни контракции . По някое време поисках обезболяващо, ак. каза-не! и почна да говори как раждането е голяма отговорност за една жена, не може току така жените да се отказват и да искат секцио. Че имам хубаво образование, нямам аборти, имам дълги крака, трябва да родя нормално и т.н. Тя  идваше през 15 мин да усилва апарата, следеше и тоновете постоянно, контракциите ми бяха през минута или секунди, не знам точно и ми казаха 4е към 13 и 15 ще имам запис на тоновете и преглед от доктора. Отидох, тоновете бяха отлични но акушерката каза слаби контракции, слаба родова дейност, което ме срина, после док ме прегледа имах разкритие 5 см(дойдох с 3 см) и каза 4е трябва  да стане поне 9-10 и до към 15 и 30 ще родя, аз не издържах, още от стаята губех по малко съзнание, като затварях очи ми беше бяло, правех услилия да се държа будна, казах и го това, а тя отговори,че е  неврологичен шок. Казах и 4е през бременността съм имала припадък, но не ми обърна мн внимание. Казах на док, че няма да издържа и че искам секцио, после ме пита дали съм категорична, казах да и той отиде да уведоми моите хора за промяната в плана.
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #14 -: ноември 26, 2011, 18:06:03 »

Така ме заведоха в предродилна зала, включиха ми система някаква, един док дойде да ме разпитва нещо, не помня какво точно, през това време контракциите си продължаваха, качиха на стола да ме подготвят, анестезиолога беше много предразпологащ, говореше ми някакви неща,, аз треперех на стола и 1аках с нетърпение упойката, видях док, че си е сложил маска и обикаля и чака, беше 14 и 30 малко преди да ми сложат упойката, по едно време анестезиолога ми каза лека нощ и така в 14 и 53 се роди нашето моми4енце, което не знаехме, че е толкова голяма 4220, до последно си вървеше по- мъничка, явно е качила накрая, после една педиатърка казала на моите хора, добре че съм родила секцио, че бебе е с широки раменца...
Като се събудих бях в стаята и моя мил мъж беше над главата ми, говореше и ме успокояваше, аз нямам много спомен,питала съм за бебто,  обвинявала съм се, че не съм издържала
« Последна редакция: ноември 26, 2011, 18:21:37 от uliaulia » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: ноември 26, 2011, 20:25:14 »

Юле,няма за какво да се обвиняваш.Болката не е за всеки.А и си имала припадъци още по време на бременността.Важното е,че си добре и бебчо е наред. give_rose
А защо са ти отказали обезболяване,когато си помолила?
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Разгледай галерията на svetli

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: ноември 26, 2011, 21:33:03 »

Честито бебе! Да ви е живо и здраво!  give_rose give_rose give_rose
Няма смисъл да се обвиняваш. Взела си решението, което в момента е било най-добро. Важното е, че с бебето сте живи и здрави. Като гледам размерите на бебето - доста трудно щеше да е естественото раждане, така че тя съдбата си знае работата и те е накарала да промениш решението си навреме.  girl_wink
Активен
radi.
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: ноември 26, 2011, 21:39:42 »

Юле при толкова голямо бебе добре че си избрала секцио, а пък и най важното че всичко е наред.
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #18 -: ноември 29, 2011, 15:39:17 »

Благодаря ви, аз не се обвинявам, организма си ми подсказа, че няма да издържи. Като излизах от упойка съм повтаряла че беба се роди на 20.11.2011  Yes
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: ноември 29, 2011, 23:04:04 »

Юле и при мен така се наложи секцио,но и ден не съм съжалявала и не съм се и обвинявала,както и ти не трябва да се обвиняваш,защото така сме направили най-доброто за нашите бебчета! girl_wink
Как се справяте с кърменето?
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #20 -: декември 02, 2011, 17:41:30 »

Ние днес ходихме на контролен преглед, добре е бебенцето ми, здравичка е, преслушаха я, казаха за пъпчиците, че са нещо нормално. Претелгиха я, качила е за 8 дни 120 грама, което било малко. Много се ппритесних, защото давам всичко от себе си, а трябва още. Неонатоложката каза да давам само една гърда, за да стига до задното мляко, с което се наяжда и на следващото да давам другата и да не цедя. Вече се наслушах на няколко мнения и ще я карам както усещам и така. Другата седмица сме пак на консултация. Решила съм да не се обвинявам за нищо, защото съм най-добрата майка за моето момиченце, а тя е най-прекрасното дете.
Активен
inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: декември 02, 2011, 23:36:19 »

Вече се наслушах на няколко мнения и ще я карам както усещам и така.

Това е най-добрият начин на действие  good good good
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #22 -: декември 09, 2011, 17:18:32 »

Здравейте! Влизаме да се отчетем как сме ние двете. Днес бяхме на консултация в болницата, здравички сме. Имаме нещо като хемангиом на коремчето и трябва да го наблюдаваме. Качили сме за една седмица 300 грама  Bravo, само на кърма сем и докторката е доволна, всъщност предния път бяхме наддали малко и ни извика пак днес. Днес бяхме на първата ни разходка и си спинкахме блаженно. Правим бели точно като и сменяме памперса и така. Тати ни гледаше досега нощно време и ми я носеше за кърменията и мама успяваше да поспива по час два, но от днес сме на линия с баба й и ще се редуваме. Тати не дава да й качвам снимки,че е още мъничка, но по-нататък ще сложа да видите какви сме хубави  smile
Активен
inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: декември 09, 2011, 18:41:01 »

Браво !!!!

Нямах сьмнения, че ще успееш !!! Дерзай все така  good good good
 give_rose
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: декември 09, 2011, 22:36:07 »

Браво!  give_rose give_rose give_rose Явно се справяш отлично!  give_rose give_rose give_rose
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #25 -: декември 14, 2011, 12:47:44 »

Благодаря, svetli, inaxastra! Справям се благодарение на баба й и дядо й и таткото, които я гледат при първа възможност, та успявам да поспя и да се чувствам човек. Освен това излизам всеки ден почти сама, защото се развали времето и не става за детенцето, но пак едва смогвам с времето, не знам майките, които са сами как се справят. Д-р каза да излизам, че е много важно за майката и аз слушам съвета й.
Вчера излизахме с татко й и купихме една много сладка червена рокличка и сив чорапогащник  blum Забелязвам, че няма много червени дрешки за дечица, а ми е любим цвят.
Тази нощ усетих, че ме боли на едно място на гърдата и се обезпокоих, правих днес масажи под душа и се нормализира, ще видим, ще следя какво става. Иначе забелязвам тенденция, вечер и нощем гърдите са ми напрегнати, през деня по-меки. Ние сме добре, само коликите ни мъчат, но и това ще отшуми.
Направих албум на Светли, които иска да ни види, ще му пратя линк с парола.

Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: декември 14, 2011, 14:44:44 »

Юле червената рокличка по повод наближаващите празници ли? blush
Ако не ти е проблем бих се радвала дами пратиш линка и паролата към албумчето. blush
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: декември 14, 2011, 15:42:12 »

А да знаеш само колко трудно се намират дрехи в червено за момченца....  sad Не мога да разбера защо трябва момчетата да носят само синьо. И на мен червеното ми е от любимите цветове.
Много е хубаво, че излизаш, наистина е важно. Може ли и на мен линк към снимчиците ви?
Много скоро може и през цялото време да не усещаш гърдите си напрегнати. Това е напълно нормално. Урегулира се производството на кърма и тя вече не се складира в гърдите, а се произвежда в момента на кърмене. Това поне за мен беше голямо облекчение, защото иначе чувствах гърдите си много неприятно.
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: декември 19, 2011, 21:57:47 »

Юле мога само да кажа,че малката Светли е невероятно сладка.пу-пу  Girl_hide
Как сте,нещо се изгубихте?
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #29 -: декември 20, 2011, 15:29:18 »

Благодарим за компилемнтите!  give_rose

Днес нашето слънчице става на един месец!
Бяхме на първата ни консултация, биха ни втората ваксина за хепатит. Тежим 4800 г и сме 55 см високи, ще ставаме баскетболистка, по желание на мама  Yes
Чакаме с нетърпение празниците и първата на среща с Дядо Мраз  Santa

* Сметанова торта.JPG (17,73 KB, 254x259 - видяно 199 пъти.)
Активен
radi.
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: декември 21, 2011, 22:22:00 »

С леко закъснение искам да ви честитя 1вата месечинка.
Да ви е жива и здрава и много да ви радва малката принцеса!
Активен
radi.
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: декември 25, 2011, 12:50:50 »

Честита първа Коледа на Светлана Christmas tree. Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: декември 28, 2011, 00:37:06 »

Юле браво за хубавите мерки и теглилки.На височина сте колкото нас,но на кг ни биете. blum
Как прекарахте първата Коледа с още един нов член на вашето семейство?
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 01, 2012, 10:11:20 »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!! Да са ни много здравички и послушнички дечицата. За нас също много здраве, щастие, късмет. Много успехи през новата година. Да бъдем най-обичаните майки и жени   kiss2
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #34 -: януари 03, 2012, 17:53:49 »

Благодаря за пожеланията! Честита Коледа на всички нас и на семействата ни!  give_rose
Това беше най-хубавата ни Коледа заедно, ще сложа нови снимки в албума, да ни видите какви сме червени джуджанки хубави  smile
Иначе какво ново около нас, имаме много подаръци, защото сме слушкали, излизаме на разходка, до нас има много хубав парк, на Панорамата и ходим там.
Светлана я водихме на доктор, задържа тегло, док. каза да редуваме едно хранене мляко, едно от гърда и за сега сме така, за десет дни беше наддала 140 грама само. такава дунда се роди, сега няма големи бузки на мама детенцето, но се надяваме да започва да качва, тя много повръща и това допринася за проблема. Вчера я изведох за час и нещо, след това плака 9 часа, но няма температура. Сега спи, но пищи в съня си  и пак заспива, док. мисли, че може да е ухо и ще ни даде направление. Имаме и пъпна херния и лепим едни лепенки, за да се прибере пъпчето. Иначе сме добре, гледа много любопитно и много се превъзбужда, радвам се, че детето е живо и енергично, пускам й една играчка въртележка за легло с музика, но още не се заглежда много.
Пиша с много грешки, нямам време да проверявам.
« Последна редакция: януари 03, 2012, 17:58:06 от uliaulia » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #35 -: януари 03, 2012, 19:54:22 »

Юле чета те и все едно аз съм писала, нямах търпение (и сега нямам де) Краси да порасне и да прави магарийки хихихихи... Специално за заглеждането и т.н. много бързах всичко да стане още на 2 месеца, но те децата си се развиват правилно и последователно без да бързат така да се каже.

За хернията какво да ти кажа, на нас пъпа като цяло ни падна късно, после доста си имахме и коричката но не съм напъвала да помагам всичко оставих само да стане и един ден осъмнахме с перфектен пъп girl_wink и затова не ни се е налагало да лепим... Но скоро ще мине и това

А за превъзбуждането мен от него също ме е страх защото сме имали 2 пъти и не спа особено спокойно, и гледам да избягвам много да се превъзбужда, че после е кофти и за детенце и за мама...

И последно не се шашкай за смесеното ядене от АМ ще почне да наддава повече, ние в самото начло качвахме по мъничко но се оправиха нещата а и тогава беше само на кърма, после със смесеното почна добре да качва и като минахме на АМ вече е идеално, като се има предвид, че ние имаме 5 хранения от към 2-ри месец и половина като сам си създаде режим и на спане и на ядене  girl_wink

Целувки на малката принцеса heart
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: януари 04, 2012, 00:45:50 »

За много години,Юле!Да сте живи и здрави цялото семейство и много усмихнати и щастливи! give_rose
За храненето съм убедена,че ще почне много скоро да си наддава много добре и ще си има хубави бузки за щипкане и целуване. Girl_hide
За спането и ние имаме такива моменти,както си спи и изведнъж да почва да реве,но сега на консултацията ще споделя и аз с педи да видим какво ще ми каже,че ме замисли. nea
За излизането е много хубаво,че да си стоиш в къщи не си е работа,друго си е да се разнообразиш,а и щом времето го позволявай се възползвай максимално(ние поне така правим...хихи). girl_wink
За заглеждането и аз нямам търпение вече да започне,явно на всички ни е голям мерак.И Дени някъде по това време започна да я отразява,но не чак толкова хубаво...явно е въпрос на време. pardon
Очаквам нови снимки на малката принцеса!
Поздрави от нас с Дени! give_rose
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #37 -: януари 04, 2012, 22:28:06 »

Забравих да спомена, че ходихме на молитва на 40 ден и Светли се държа много прилично, спа през цялото време, аз я държах и така сме пречистени вече. Баща ми не знаеше за тази традиция и ми каза: Попа като му пее, вече няма да реве  blum
Погача не сме правили, защото се падаше преди Нова година, а и мисля, че е още малка за събирания и като цяло вечер е много неспокойна. Може да й направим по-нататък.
Притеснявам се, че като плаче така дълго време, пъпчето изкача и няма как да се прибере от само себе си. Ако не мине, ще се наложи операция като стигнем килограмите.
Днес бяхме на много дълга разходка и по магазини, много добре ни се отрази butterfly Да се запролетява вече, че ни омръзна все затворени.
Ние сме при моите родители и да ви кажа не ревнувам, даже много се радвам, не съм очаквала да я гледат толкова много и да й се радват. Отначало си мислех, че ще се дразня да ми се бъркат, но предпочитам да са с нея колкото може повече. Искам и аз да си обърна внимание, да се почуствам човек. Имали сме и много пререкания де, с майка ми, защото тя трудно приема новостите в отглеждането на децата. Например, вчера детето много плака и тя каза: "Ние в такива ситуации давахме малко водичка, колкото да се успокои детето". А тя много добре знае, че това няма да я успокои, тя нито биба празнава, нито нищо. Имайки предвид, че е съвременна жена, не е някоя закостеняла, се учудвам, че не възприема новостите. Като й казах един ден, че до 6-ия месец детето е само на кърма -ужас, зъби имало, как само на кърма  girl_impossible И разни такива..!ак като видя на епикризата, че се препоръчва кърмене до 6 месец, разбра, че не си измислям.
Сещам се и за други неща за споделяне, но за тях другия път. Радвам се, че ни четете и помагате със съвети  give_rose
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: януари 09, 2012, 11:41:58 »

Юле честита чиста молитва! give_rose
Твоята майка пак ти е споменала за водичка,а моята свеки все ми обяснява как давали кисело мляко,вода,топели биберона в меда...просто ми настръхват косите като чуя за такива неща,неможе да приеме съвременните неща и тва си е,хем както казваш е съвременна жена,не е някоя захлюпена!

Хайде поздрави от нас с Дени!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #39 -: януари 12, 2012, 10:41:03 »

Честита молитва и от мен girl_wink

И аз нямам търпение да се затопли, че с това излизане за 10 мин не е излизане... То им се отразява на децата личи си....

Как сте вие иначе? Какво ново около вас?

Поздрави и целувки
Активен
radi.
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 12, 2012, 22:25:59 »

Браво за разходките good
а относно пъпчето на нас ни слагат лепенка да се прибере, педи каза, че не е за операция защо не попиташ дали и при вас нещата няма да се оправят с лепенка
и не обръщай внимание на майка ти, моята като плаче Иво иска да вика бърза помощ и аз и казвам, че ако всеки път когато плаче викам бърза помощ те трябва да живеят в нас blum
Ще се радвам ако може да ми пратиш линка и паролата към албумчето.
Целувки от нас с Ивчо gu6
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #41 -: януари 15, 2012, 13:45:54 »

Ради, днес ще махаме лепенката и ще видим как е, на предното сменяне преди десетина дни се беше побрибрал, дано е по-добре  Yes
Не си помня потребителското и паролата на албумчето със снимки, писах на някои от вас, ако може да ми пратите линка и да пробвам, ако не, ще правя нов албум.
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #42 -: януари 15, 2012, 18:01:47 »

Готово, вече има нови снимки  Yes

Иначе, ние сме добре, плачкаме по-малко и спинкаме повече и така. Вие започнахте ли масажите и гимнастиката? Ние днес и правихме мъничко, ако имате някакви изпитани, пратете линк или разкажете smile

Целувки!

Също, искам да ви питам тези мами от вас, раждали секцио, кога започнахте активно да тренирате? Имам едни 6 кг от преди да забременея, вече започнах упражнения всеки ден по 40 мин до час, но диети сега не мога да пазя, та поне да се постегна, ако не мога да свалям  girl_wink
« Последна редакция: януари 15, 2012, 18:14:09 от uliaulia » Активен
radi.
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: януари 16, 2012, 12:05:13 »

Много е красива Светлана  heart
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #44 -: януари 20, 2012, 19:30:16 »

Благодаря, radi.  give_rose

Днес се улисах и забравих да почерпя за повода, правим два месеца! Да ми е жива и здрава!

* 14466.jpg (10,72 KB, 300x180 - видяно 44 пъти.)
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: януари 20, 2012, 21:04:16 »

Честита месечинка, да ви е жива и здрава малката красавица, много да ви слушка и радва.
Активен
radi.
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: януари 21, 2012, 06:39:58 »

Честита 2ра месечинка
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: януари 22, 2012, 22:07:23 »

С голямо закъснение и изчинение искам да честитя 2рата месечинка на сладката Светли!Нека расте все така здраво и щастливо детенце! give_rose
Аз като жена раждала секцио...срам-не срам ама ще си призная,че все още несъм започнала с упражненията,а много ми се иска вече не толкова заради кг,а заради корема,който имам още.Но несъм ги почнала,понеже ме е страх дали е позволено вече!
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #48 -: февруари 06, 2012, 11:54:14 »

Днес Светлана има имен ден-св. Фотий smile Да ми е жива и здрава!  heart

Поднасям виртуална почерпка

* images1.jpg (8,73 KB, 269x187 - видяно 127 пъти.)
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #49 -: февруари 06, 2012, 11:55:38 »

ето:

* cake357.jpg (50,85 KB, 400x446 - видяно 2 пъти.)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 06, 2012, 15:30:41 »

Юле,честит имен ден на малката! give_rose Не знаех за този имен ден. blush
Нека името й носи само здраве и късмет.Как сте вие в този студ?  heart
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #51 -: март 08, 2012, 14:27:22 »

Честит осми март на всички дами, малки и големи  give_rose
Да кажа нещичко за нас, растем, вече много будува денем, нямам свободна секунда, иска да има някой да я занимава, иначе се сърди. Много се смее, гукаше, но нещо спря. Имахме неразположения със стомахчето, но се оказаха зъбки. Проби ни един от долните резци, другияt и той е набъбнал, така си навира ръцете в устата, че чак се дави!
Очаквам и аз да си върна малко настроението като тръгнем на разходки.

Целувки от нас! Да са ни бели и здрави зъбките, предлагаме пуканчета  smile

* 3806_300.jpg (43,52 KB, 300x200 - видяно 88 пъти.)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 08, 2012, 18:06:22 »

Юле,честит празник и на вас! give_rose
Много раничко са ви излезли зъбките,да са много здрави и бели.Взимам си от пуканките. blum
И ние вече имаме 1 зъбче,скоро очакваме 2-рото. smile
Целувки и от нас.  gu6
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #53 -: март 10, 2012, 21:54:46 »

Мерси, Пете!  give_rose Вече и  вторият зъб изби, надявам се да се поуспокоят вече нещата.
Активен
inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 11, 2012, 14:25:12 »

Честито ви зъбчета  smile Да са ви бели и много здравички и дано се поуспокои детенце, сега като са избили.

За сьбирането на урина, защо не ти пробваш да я изпишкаш в нещо? Много по-лесно е отколкото с колекторите, още повече че не са ти казала да е стерилна. Децата пишкат малко след сьбуждане и така си сигурна, че ще имаш.

Много ми е любопитно какво стана с кьрменето при вас. В каква посока се развиха нещата?

Целувки на куклата  give_rose
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #55 -: март 11, 2012, 20:36:00 »

Ще пробваме с колекторче, че купихме, ако не стане, ще пробвам така с шишенце, времето е още студено и не ми се иска много да я разголвам.

Кърменето при нас приключи, три месеца и малко кърмих, но така реших, всичко стана постепенно и плавно. Първият месец беше едно безкрайно мислене как да произвеждам и капка повече кърма. Всичко направих както пише по книгите- кърмене на поискване, храна, лук, цедене след кърмене ( с две помпи, за да става по-бързо), сън, носеха ми я нощем само за кърмене, понаспивах се и имах кърма. Първият месец добре наддаде, но после задържаше тегло.

Преди смятах, че кърменето е най-важната част от майчинството, но за мен не се оказа така. Сега се чувствам много по-спокойна, някак по ми е подредено всичко, знам във всеки момент от какво има нужда детето. Доста време ми отне да разпознавам сигналите й, а те били толкова ясни  smile За следващото, дай Боже, дете вече ще съм много по-уверена и смела.

Благодаря ви, че проявявате интерес към нас  give_rose
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 02, 2012, 10:47:21 »

Юле,с доста голямо закъснение...честити ви зъбчета!Да са ви много здравички,бели и останалите да излизат много леко и безпроблемно! give_rose
Три месеца кърмене си е хубаво време,предвид моята кърмаческа кариера,честно казано и аз преди си мислех,че кърменето е най-важната част от майчинството,но определено вече не мисля така...важното ми е детето ми е да е здраво и аз покрай него,за да мога да си го гледам и да му се радвам. Girl_hide

Очаквам нови снимки на вече порасналата кукла! blush
Активен
Страници: 1 2 3 4 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: