Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 22:38:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: uliaulia си има Светлана-Слънчице на мама  (Прочетена 1797 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« -: ноември 10, 2011, 09:46:16 »

Честита бебешка тема

Гледах и никъде не видях дали си имаш вече тема, затова реших че и ти като една бъдеща мама, очакваща своето бебче трябва да имаш място където да споделяш всички вълнения, притеснения и трепети... Пожелавам ти едно наистина леко и безпроблемно раждане. Ще следя с интерес какво става около теб, и бъди редовна и разкажи до къде сте стигнали имате ли си всичко за бебка, най-важното име дали сте измислили???
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: ноември 10, 2011, 11:40:47 »

yahoo yahoo yahoo
Мила честита темичка и от мен smile ще следим с нетърпение какво се случва около вас с бебка smile
Много се радвам че ивето те е изненадала аз снощи също гледах за темичка но мислех че сам я пропуснала и не сам я видяла smile
целувки от нас с Теди
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 277

« Отговор #2 -: ноември 19, 2011, 15:56:46 »

Благодаря за темата, Иве, Кате!  give_rose
Ние сме добре, вече доста ми тежи, коремът ми много натежа последните седмици. blum
Готово всичко, днес гладих и си стегнах багажа, че са ме заюркали докторите от преди седмица, тъй като коремът ми е огромен вече. Остана да вземем стерелизатор и ваничка, та сега мисля какъв да бъде, иска ми се да е за микровълнова и за 2-3 шишета максимум. Другата седмица съм на финален преглед, ще ме гледат на видеозон и за разкритие, иска ми се да родя нормално. Бебето е ниско долу и се надявам да се роди до термин и да не ме предизвикват, искам детето ми само да реши кога ще се появи на бял сват  Yes
Име сме измислили още от деня, в който ни казаха, че чакаме момиче, но все още не сме казали на никого  blush (между другото не сме на сто процента сигурни, че е госпожица, понеже в малкото пъти, когато са ме гледали на ехограф все се криеше), така че сме подготвили име и за момче.
Ами това е за сега, разчитам на майка ми за домакинската работа изцяло, както и на мъжа ми и да се концентрирам около кърменето, много ми е важно да успея, ще видим, ще направя каквото трябва smile
Това е от нас за сега, целувки от нас на мами, бъдещи такива и бебоци  butterfly
Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 222

Разгледай галерията на radi.

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: ноември 19, 2011, 19:42:17 »

Честита бебешка тема  give_rose give_rose give_rose леки финални дни и едно изключително леко раждане.
Не се притеснявай за кърменето, сигурна съм че ще се справиш отлично. Относно стерилизатора на нас ни подариха на чико и много съм доволна http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5883&cat=32 според мен електрическите са по- добри и от факта, че микровълновите вълни са вредни.
Ще чакаме снимки на коремчето и на покупките  give_rose
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: ноември 19, 2011, 22:08:00 »

Юле,честита бебешка темичка и от мен!Пожелавам ти едно много леко,бързо и безпроблемно раждане,а като за финал-едно много здраво и хубаво бебче! give_rose
За стерилизатора бих ти препоръчала електрически за по-голямо удобство,а и както казва Ради е по-добре от микровълнвия,но това разбира се си е лично твой избор и решение! pardon
Каква количка и кошарка си взехте? blush
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #5 -: ноември 25, 2011, 13:10:20 »

С радост влизам да ви кажа, че на 20.11 родих дъщеря ни Светлана  heart, 4220 г, 54 см чрез секцио. От вчера сме си вкъщи и се гледаме, вече се кърмим и се надяваме занапред да сме така! Ще разкажа и за раждането като имам малко свободно време!
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: ноември 25, 2011, 13:49:44 »

Честита малка принцеса,Юле!Да ви е жива и здрава,много да ви радва и да ви направо много горди и щастливи родители! give_rose
С нетърпение ще чакам снимки на малката кукла и разказ! blush
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #7 -: ноември 25, 2011, 14:23:26 »

Честита първородна дъщеричка

Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: ноември 25, 2011, 15:13:59 »

Bravo Bravo Bravo Лелеееееееее честита дъщеричка и от нас с Тедиии, каква хубава новина само  Bravo tease yahoo Много се радвам , бързо възтановяване мила и целувки на принцесата smile

Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 410

Разгледай галерията на vilenceto

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: ноември 25, 2011, 15:33:08 »

Честита дъщеричка !!!! Да ви е жива и здрава, да расте щастлива и много да ви радва !!!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: ноември 25, 2011, 17:40:59 »

Леле,Юле,как ни изненада само! Girl_hide
Честита дъщеричка!Да ви е жива и здрава и много да ви радва. give_rose
Големичка е била госпожицата. blum
С нетърпение чакам разказчето,защото ми е много интересно какво се случи,че така изненадващо се е появила бебка. girl_wink
Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 222

Разгледай галерията на radi.

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: ноември 25, 2011, 20:06:00 »

Честита дъщеричка give_rose give_rose give_rose да ви е жива и здрава
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 265

Разгледай галерията на bejkite

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: ноември 26, 2011, 12:06:57 »

Честито бебче !!!

Да е здрава, щастлива и винаги да ви радва !!!

Бързо възстановяване smile

Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #13 -: ноември 26, 2011, 17:51:21 »

Благодаря момичета!
Ще започна разказа. На 20.11 със ставането в 7 ми изтекоха водите и видях в тоал. че има и кръв, вдигнах майка ми и мъжа ми да ставаме, аз започнах да се пооправям и през цялото време си ми течаха водите, имах предчуствие от предния ден и се бях тоалирала и стегнала багажа почти изцяло. Нямах контракции и така отидохме в болницата, прегледаха ме, обадиха се на док, че ще ражда, така му каза една др докторка  smile Отидохме в стаята и акушерката ме включи на система неочаквано за мен, по-късно към 10 вече бях с доста силни контракции . По някое време поисках обезболяващо, ак. каза-не! и почна да говори как раждането е голяма отговорност за една жена, не може току така жените да се отказват и да искат секцио. Че имам хубаво образование, нямам аборти, имам дълги крака, трябва да родя нормално и т.н. Тя  идваше през 15 мин да усилва апарата, следеше и тоновете постоянно, контракциите ми бяха през минута или секунди, не знам точно и ми казаха 4е към 13 и 15 ще имам запис на тоновете и преглед от доктора. Отидох, тоновете бяха отлични но акушерката каза слаби контракции, слаба родова дейност, което ме срина, после док ме прегледа имах разкритие 5 см(дойдох с 3 см) и каза 4е трябва  да стане поне 9-10 и до към 15 и 30 ще родя, аз не издържах, още от стаята губех по малко съзнание, като затварях очи ми беше бяло, правех услилия да се държа будна, казах и го това, а тя отговори,че е  неврологичен шок. Казах и 4е през бременността съм имала припадък, но не ми обърна мн внимание. Казах на док, че няма да издържа и че искам секцио, после ме пита дали съм категорична, казах да и той отиде да уведоми моите хора за промяната в плана.
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #14 -: ноември 26, 2011, 18:06:03 »

Така ме заведоха в предродилна зала, включиха ми система някаква, един док дойде да ме разпитва нещо, не помня какво точно, през това време контракциите си продължаваха, качиха на стола да ме подготвят, анестезиолога беше много предразпологащ, говореше ми някакви неща,, аз треперех на стола и 1аках с нетърпение упойката, видях док, че си е сложил маска и обикаля и чака, беше 14 и 30 малко преди да ми сложат упойката, по едно време анестезиолога ми каза лека нощ и така в 14 и 53 се роди нашето моми4енце, което не знаехме, че е толкова голяма 4220, до последно си вървеше по- мъничка, явно е качила накрая, после една педиатърка казала на моите хора, добре че съм родила секцио, че бебе е с широки раменца...
Като се събудих бях в стаята и моя мил мъж беше над главата ми, говореше и ме успокояваше, аз нямам много спомен,питала съм за бебто,  обвинявала съм се, че не съм издържала
« Последна редакция: ноември 26, 2011, 18:21:37 от uliaulia » Активен
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: