Има ли булки от Стара Загора?

<< < (155/157) > >>

Slyn4o:
Цитат на: Roshko в февруари 08, 2008, 09:03:07

аз мисля в чаша да са - по 2 броя различни цветове - златно и екрю при мен ето така:
т.е. при мен цялата маса искам, ама май няма да може с тези воали, защото не е удобно ми каза Виолета... - ще видим де.

Roshko, тази последната снимка, която си публикувала е много готино! И столчетата са много красиви с тези същите панделки!  :bravo:

mirmar:
Мацки, вчера ходих да проверяваме за тортата какво ще правим...В Куманови за моите претенции ме застреляха- това,което исках, ще излезе към 320лв без кумската ohmy Направооо...май ще се отказвам от малките пастички =] Иначе ни дадоха да пробваме малка пастичка-божествени са, с някакъв страхотен крем! И ядох и една торта в сладкарницата-облизах си пръстите!  *YAHOO*
Обикалях вчера по магазините за бельо-без успех,само в Универсалния на първия етаж 2-3 неща ми хванаха окото,ама пак не са това,което искам...
Вие как си решихте проблема с маса за тортата-че ми казаха,че в някои рсторанти казвали,че това не е тяхна работа-аз не съм говорила с управителя на Железник да видим той какво ще каже. *crazy*

Roshko:
за масата за тортата - при мен има маса, която Виолета ще украси...
а в Железник също има маса - don't worry darling :P

Valentinka:
Куманови и "Ден рожден" едно и също ли е?

Roshko:
даааа :)
просто сладкарницата им така се казва.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница