Има ли булки от Стара Загора?

<< < (145/157) > >>

Valentinka:
гостите пристигат на 5 март и ми се иска да са ж града. За французите говоря. 45лж стаята в Железник добре ми се струва :girlhide:

Roshko:
да, Димитър Димитров се казва управителя на Железник на хотела.
ско идксш дс ти намеря телефон мога. защото ние бяхме да питаме за отстъпка за всичките ни гости и на рецепцията ни дадоха визитка на шефа.

Roshko:
Здравейте мацки!!!!
Много съм щастлива, най-после поръчах и аз рокля  :bravo: (Ава вече знае, но за инфо на останалите  :P) не мога да ви я опиша и снимка нямам – бяло и екрю – съчетание е, аз бях очарована като я видях
Авичка, какво стана с твоята рокля?! – разкажи за Сияна – ти опита набързо да ми кажеш, но не успя… а пауса ? – как е? между другото свекърва ти изглеждаше много готина, мила жена ми се видя (на майка ми също). Видя ли сестра ми – въобще все едно не сме сестри  8P :girl_impossible:

mirmar:
Ами само ще кажа, че роклята ми е супер в моите очи! *YAHOO* Можете да я видите в темата за роклите! Много съм доволна от изработката и леко недоволна от други неща,ама карай да върви-нали получих каквото искам! *THUMBS*

Рошко, то в тая лудница с тия магазини хич не загледах сестра ти! А роклята ти-пак добре,че успях да я видя поне на манекена!А за пауса- страхотен е, само сега трябва да се консултирам как ще се принтира на него *crazy*

Ей, аз още не съм говорила за украси и за торти и т.н. Пък милото ми твърди,че някъде в Стара Загора бил гледал страхотни връхчета за торта..ама не знам дали го каза сериозно или вече ме взе на подбив. :P Много неща ми се струва,че имам още да оправям,а времето си минава!

Крея, какво стана с тортата-щеше да питаш свекито си. *crazy*

На вас какво ви остана да вършите,мацки?

kreia:
ава, не съм забравила, но не се чуваме често:)) ще опитам до края на седмицата да го уредя тоя въпрос
какво имаш предвид под връхчета за торта?
на нашата имаше младоженци, дадоха ни ги от цеха и ние си ги запазихме

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница