Има ли булки от Стара Загора?

<< < (7/157) > >>

Valentinka:
Мерси Junjgle :girl_wink:

maya_bunny:
Здравейте!

Моята сватба е на 13-10-2007 и разбира се повечето неща са запазени:
DJ - Ники Колев, присъствах на 3 негови сватби и се справя много добре, опитайте се да го намерите, не е чак толкова невъзможно да се запази.
Оператор и Фотограф - Фото Венци (малко фото зад сладкарница Неделя) - моя позната ги ангажира за сватбата си и се уверих че работят много добре на съвсем прилични цени.
Имам още много контакти за жива музика (при взимането на булката), поръчка на торти/пиле, фризьор - питайте каквото ви интересува.
Добре, че тази пролет три мои приятелки се омъжиха и сега са ми сватбени агентки!

Много е важна украсата на ресторанта - салон Стелина, който споменавате ми се струва доста скъпарски що се отнася до украса. Намерих си агентка от Пловдив, ако съм доволна ще ви я препоръчам и ще ви покажа снимки. Дано да е ОК.

Вече ме хвана сватбената трескаааааааааааааа!
Дано притесненията наистина да са до сватбения ден, а на самия ден да е FUN! Нали затова се прави ...

Поздравиии

Телефони и координати разменяйте само на лични!

mirmar:
Здравей,maya_bunny ! :welcome: Къде се криеше досега, та страдахме, че сме толкова малко от Зара-та?  :witch:
Първо, успешна сватба ти желая! Дано всичко е както си го представяш,мила! *DRINK* Остана ли нещо за доуточняване?
Разказвай сега, да наваксаш :hiphip:  :computer:- къде ще ви бъде сватбата, откъде взе роклята /сниимки,снииимки  :look:/, кой ще ти прави украсата, какви са поканите..Всичкоооо!  :hurrah:
А за контактите-всички ще ти бъдем благодарни!  :flower:
И можеш да пуснеш списъка с разходите-има специална тема, както и за всичко друго.Ще се радваме да си полезна на нас, а и на бъдещи булки от Стара Загора. И ако ние можем с нещо да помагаме-казвай! :good_luck:

maya_bunny:
Здравей отново!:)

Благодаря за топлото посрещане!!!

Според мен най-напред се запазват:
1) Ресторант - DJ - оператор/фотограф - ритуална зала/църква - (2,3 месеца преди сватбата) почти едновременно за да съвпадне датата, обикновено не съвпада лесно, ако DJ-ея е по-търсен. Ресторантите в СтЗ изобщо не са подходящи за сватби - Верея е най-просторен, но е само до 00ч. и е малко старичък т.е. трябват доста пари за украса като обличане на столове и т.н. Ние мноооооого се чудехме и накрая се спряхме на Кипарис (120 човека), горе долу става.

2) Роклята се купува поне месец преди датата и определено препоръчвам Асеновград, но без да имате огромни очаквания. В СтЗ е много ограничен избора, аз не само че нищо не харесах ами направо ми бяха смешни роклите, или много убити, или кичозни. В Асеновград има два салона, които си струват - Сияна и Нели Праматарова (това ми го казаха пловдивчанки). Има много голям избор, преправят роклята веднага (ако е широка например). Моята я харесах от пръв поглед в първия салон, голям късмет. Въпросния салон е Сияна и не съм очарова от обслужването - претупват те набързо, нямало да скъсяват роклята защото била много добре (та сега съм на 9см. обувки), но горе долу стават. Снимки след сватбата!!!:)

3) Всичко останало се резервира последния месец, така че ви съветвам да не се шашкате още и да не вдигате много шум!!! Аз се постарах да не драматизирам прекалено и да не отровя живота на младоженеца!  :laugh: Няма смисъл :)
Та като стана въпрос за младоженеца, кога ти предложи?  :girl_wink: На мен в края на май месец, затова решихме да е края на септ., но при съгласуването на датата стана 13 окт.

Поканите аз си ги правих, защото видях хубав модел от една позната. Ще снимам и ще пратя, текста го свих от нета (един такъв по-весел)

Друго, другоооо, още рано май за другото. Нямам гримьорка. Много ме е страх да не ме маскират до неузнаваемост, но ще измисля някоя скоро.
Другите неща освен да ги кажа след сватбата, за да е по-реален коментара (по действителен случай  :danceg:

Чаооооо засега  *KISSED*

Valentinka:
Здравей,maya_bunny ! :welcome:
Мерси за номерата. Аз вече доста се притеснявам... :star: не съм от СТЗ и всичко ми е едно непознато...добре, че Аvva ме успокоява :insane:
Ами на мен ми предложи на 21/08 и първоначално решихме сватбата да е на 8-ми март, но днес разбрах, че не е възможно заради църквата P-(  :priest:
Ние ще сме около 150 човека, може и + и ресторанта ми се струва ГОЛЯМ проблем...а бъдещия ми съпруг въобще не се тревожи :smoke: :boxing:
Такааа.
Иначе, както ти каза Авва, чакаме снимки :look:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница