Има ли булки от Стара Загора?
Valentinka:
http://www.zasvatbata.hit.bg/ritual2.html
Avva, Jungle,
Видели ли сте този линк, специално за СтЗ
Теди:
Здравейте милички :girl_wink: В момента се местим и за това ме няма(за което съжелявам)И така,в Казанлък има три агенциии.Едната е "Галина",която е старозагорса.Другата(в която според мен има по голям избор)е сватбен салон "Деница".Собственичката се казва Деница.Взела съм и телефона,даде ми и скайпа си.Ако ги искате ще ви ги дам.Този салон има и магазин в Стара Загора-ул.Христо Ботев 98(срещу "МЕДИНА МЕД").За цени нищо не ми каза,но предлагат всичко -от дома на младоженеца до ресторанта.Другата агенция е "Ралица"-на пръв поглед има по малко предлагане там.Също имам номера.Ако има нещо друго ,с което да помогна казвайте :).Това е за сега милички.Да се пазите и до скоро :*
mirmar:
Много ти благодарим, Теди! Давай координати на лични- на Деница и Ралица, Галината я знаем ;) Аз поне,де.
Валентинка, видях го отдавна този сайт, но по мое мнение няма никаква съществена информация вътре :\
Valentinka:
здравейте! вярно е 4е няма ни6то, аз тъкмо се арадвах,а то...
и мен ме интересужат коордиантите
целувки и лек ден :* :*
Jungle:
Момичета, по повод булчинските магазини в Стара Загора. Има един салон, който според мен е открит скоро( може и да бъркам). Направи ми хубаво впечатление, защото моделите рокли вътре са хубавки, аксесоарите и украсата. Някакси има приятна атмосфера. Мисля че се казва СТЕЛИНА. Намира се над салон Галина, като пресечете Христо Ботев, срещу Арт магазина.
Навигация
[0] Списък на темите