Има ли булки от Стара Загора?
yanna:
Медицинските важат само 30 дни.
Jungle:
Момичета, по- рано ви писах, че ще ви дам координати на DJ, фото и видео и за грим. Не знам дали е по- добре да ви кажа за всичко след сватбата , за да знам дали си заслужават @}->--
За фото съм избрала Светлана. Не знам дали сте чували за нея, преди мисля е работила към Дукс, но се е отделила. Има наистина страхотни снимки. Много ми я препоръчаха и наистина ми харесаха нейни работи. Видеото е Димитър Димитров. Гледах няколко негови сватби, просто съм очарована. Той се познава със Светлана ,тя има негово ДВД , което дава на желаещи да гледат.
DJ- Димитър Върбанов. Ученик на Ники Колев. Много ми го похвалиха. А и на мен ми допадна като се срещнахме и си поговорихме. Работи към някаква телевизия или радио ( не помня). Разбира се Ники Колев е най- търсен, но е зает със месеци напред. Когато аз исках да го наемем му се обадих 4 мес. по- рано и пак беше ангажиран.
Грим- също много похвалено момиче- Надя. Добра е на по- силен грим, какъвто аз искам. Другото момиче е Мая- казаха ми, че е добра на по- лек грим.
mirmar:
Оооо, Jungle, ще чакаме с нетърпение да кажеш и след сватбата как са се справили, надявам се, че ще си доволна от всички и стискам палци да е както си го намислила! *THUMBS*
Миналата година ходих на една сватба, на която операторката беше млада, много готина мадама-не й знам името, но нищо чудно да е тази, за която говориш.
Заинтригува ме гримьорката, която споменаваш- Мая- тъй като аз искам по-лек грим.
Ти намери ли чорапи най-накрая? :)
Валентинка, забравих да кажа, че в ритуалното няма такса за фотограф и видеооператор, цитирам "Оооо, няма такси, това беше отдавна. Ако искате цял отбор фотографи си вкарайте!" :laugh: :laugh: :laugh:
Valentinka:
Ооо, Jungle, мерси много! Ниамаме търпение да разкайе6 и покаже6 *YAHOO*.Ние 6те сме кумуве на 3/11/2007 и доколкото си спомням става6е въпрос за Димитър Върбанов, но не знам дали успяха да го вземат...
Avva, аз 6те разпитам мн подробно булката и 6те документира
Valentinka:
опа, и 6те документирам вси4ко с подробности :girl_wink:
Навигация
[0] Списък на темите