Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 22:26:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 ... 8   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: niksha е горда мама на малкия Константин!  (Прочетена 2821 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« -: октомври 27, 2011, 01:12:21 »

Ники, времето отмина и дойде моментът, в който ти ще имаш своята темичка, в която ще ни разказваш за подготовката за срещата с бебчо, за срещата и за ежедневието след най-хубавия ден в живота ви след прекрасната ви сватба.
Пожелавам ти леки оставащи дни и много-много усмивки!

« Последна редакция: октомври 27, 2011, 01:15:31 от Рени » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #1 -: октомври 27, 2011, 09:45:20 »

Честита бебешка тема

Наслади се на последните дни с коремчето, споделяй тук всичко каквото те вълнува покрай появата на малкото човече girl_wink Разкажи до къде сте с подготовката, имате ли си вече всичко за бебчо? Име измислили ли сте? Кой ще ти помага в началото? Ще следя темата ти с интерес...
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: октомври 27, 2011, 09:53:42 »

Леле как ме изненадахте само  yahoo просто нямам думи.
Рени мила мерси за прекрасната тема  give_rose  kiss2 , ще се постарая да съм редовна и да пиша как са нещата около нас.
С подготовката за бебчо сме вече готови, има си всичко. Само дето не мога да се спра да му купувам дрешки и съм сигурна , че някой даже няма да успеем да ги сложим, но какво да се прави. Доки каза , че бебчо ще е едричък - с килцата избързва две седмици, а иначе мерките са му идеални, отговарят си на седмиците. Имаме си и име момчето ни ще се казва Константин, той сигурно милия си го знае името защото от момента в който разбрахме , че съм бременна си му викаме Коце  blush (винаги съм искала като имам някой ден детенце да се казва така, и ето че се случи)
Ами това е за сега тези дни ще кача и снимчици на покупките ни  smile
Още веднъж благодаря за темичката така ме изненадахте, че не мога да спра да се усмихвам  girl_in_love

P.S.: Щях да забравя да попитам за козметиката. Ние в крайна сметка се спряхме на Чико какво ви е мнението за тях, че докато е време да ги подменям ако трябва
« Последна редакция: октомври 27, 2011, 10:05:52 от niksha » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #3 -: октомври 27, 2011, 10:02:54 »

Браво много се радвам за покупките, нищо не каза за името на бебчо blum е ако е сте от суеверните няма да настоявам, нашия татко не искаше да се знае преди да се роди girl_wink

Иначе исках да ти кажа за дрешките не купувай много защото много бързо ще ги израсте, ние взехме с таткото много малко бодита и гащеризончета, 1 хавлия, и 2 комплекта шапки + ръкавички и чорапки...а да не говоря бабаите колко подариха в последствие. Вече доста неща не му стават и ме е яд че някой по 1 път сме ги сложили...
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: октомври 27, 2011, 10:43:40 »

Ники, радвам се, че си щастлива че имаш своя темичка. Желанието ми беше да е зарадвам и съм много горда, че съм го постигнала. Аз не ползвам козметика на Чико и немога да ти кажа нещо, но моя приятелка ползва тези два продукта Мляко и шампоан и е доволна. Що се отнася до козметиката всичко зависи от кожата на бебето и от това дали ще прояви алергия. Щом си се спряла на козметиката на Чико не виждам смисъл да я сменяш, затова че някой ще и каже че еди коя си е по-добра. Ако на неговото дете му понася въпросната козметика на твоето може да не му понесе. Така, че изчакай да се роди Коце и тогава сама ще разбереш дали това е неговата козметика. За дрешките бих те посъветвала да не купуваш от най-малкия размер щом вървите едрички. Въобще няма да можеш да му ги облечеш. На мен ми се случи точно това. Бях харесала няколко бодита, но се оказа, че немога да му ги облека защото се роди 3600.

Ще очаквам с нетърпение снимките на покупките. Имате ли си вече количка, кошарка?
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #5 -: октомври 27, 2011, 11:09:42 »

Подкрепям Рени относно козметиката, пробвай с тази която си харесала в случая Чико, ние пазарувахме в JUMBO и от там си взех някаква Mon Bebe или нещо от сорта и съм доволна понася му на кожата а за косата ползвам за сега Тео бебе сапун...наистина е индивидуално при всяко бебе.

Името ви е много хубаво smile а за мерките на бебето четох в общата тема но 2500 според мен не е много за 8мия месец защо така ти казват че е голям? На мен до последно ми казваха около 3кг бебе ще родя а той се роди 3350гр.
« Последна редакция: октомври 27, 2011, 11:19:43 от Ивето » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: октомври 27, 2011, 12:24:46 »

Честита темичка.Пожелавам ти да я напълниш само с хубави разказчета за бебчо.  give_rose
Хубаво име сте му избрали на момъка,звучи направо величествено.  good
За козметиката са ти казали момичетата,каквото си изберете,ползвайте го.Чико са от доста дълги години на пазара и са едни от най-добрите.  Wink
Къде и как мислиш да раждаш?  smile
Активен
niksha
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: октомври 27, 2011, 16:24:08 »

Ами аз съм от Сливен съответно ще си раждам там в "Ева" . Ще раждам секцио, датичката ни е 25 ноември.
Качих някой неща, който съм била снимала в галерията, ще снимам и останалите , но нещо ме понамързява доста последно време  blush
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: октомври 27, 2011, 17:26:27 »

Ники,честита бебешка темичката и от мен!Желая ти много спокойни и леки последни дни,много леко раждане и един здрав и хубав бебчо на финала! give_rose
Покупките са мнооого хубави и сладурски,а името,което сте избрали е страхотно.И ние си го бяхме отбелязали в списъка,но постепенно отпадна! pardon
Относно козметиката,според мен на Чико е хубава до колкото съм чувала.Лично аз избрах нивеа,чувам и много добри отзиви и много лоши,но както и другите момичета са казали преди мен-всичко си зависи от бебчо дали ще му понесе на него,ако видим,че нещо не му понася сменяме с друга и готово! girl_wink
Вие каква количка и кошарка избрахте за бебчо? blush
Активен
niksha
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: октомври 28, 2011, 09:54:03 »

Ето това ни е кошарката

А това е количката
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #10 -: октомври 28, 2011, 09:58:02 »

Много хубави неща си имате, количката на вид прилича на нашата, много е удобна с една ръка се управлява само че нашата е на Чиполино Перфекта но е на същия принцип като твоята girl_wink
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #11 -: октомври 28, 2011, 12:33:41 »

Честита темичка,  niksha !
Много са ви хубави покупките, а името е страхотно  Bravo
Активен
sEniOriTa
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #12 -: октомври 28, 2011, 19:54:09 »

Честита темичка! Леки последни дни с пупата и едно леко раждане! give_rose
Покупките са много сладурски и кошарката и количката Bravo
Името наистина е много хубаво!
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: октомври 28, 2011, 22:24:21 »

Bravo give_rose Никша честита темичка и от мен, наслаждавай се  на оставащото време с пупата smile Желая ти едно леко раждане и бързо възтановяване smile
Активен
niksha
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: октомври 30, 2011, 09:39:43 »

Мерси момичета за хубавите пожелания  give_rose
Аз искам да ви попитам какво представлява тапата и тя на веднъж ли пада или може постепенно и също колко време след като падне започва самото раждане.
Активен
Страници: 1 2 3 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: