Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 22:14:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: rosit@ е щастлива мама на бебе Денислав!  (Прочетена 10350 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: януари 24, 2012, 22:29:47 »

И аз не съм съгласна с твърдението,че не се препоръчва вода.Не се препоръчва подсладена вода,но вода се предлага на бебчето.Друг е въпросът дали ще пие.Лорито пие много вода,направо е като жаба.В началото й се мръщеше и й давах чай на Хип,защото беше подсладен,но към 3тия месец започна да пие и обикновена,преварена водичка. smile Остави я да изстине добре,за да не е топла,че така е много гадна.
Добър съвет ти е дала педиатърката за изплакването на устата. Wink Ако ти откаже,не се притеснявай,но предлагай редовно. smile
За стряскането насън наистина е нормално,и ние се стряскахме така. girl_wink
Малкият много е пораснал,направо не мога да повярвам.И каква голяма косичка има.. Girl_hide Да го нацелуваш много!  heart
« Последна редакция: януари 24, 2012, 22:32:16 от carlyangel » Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: януари 24, 2012, 22:53:59 »

Роси,за стряскането и аз да кажа-нормално е.И моето бебе се стряскаше много и свеки все я окайваше какво ще я правим такава плашлива,и как ще расте,ако трябва постоянно да й се пази тишина.С времето това отшумява.

За къпането-аз от първия ни ден у дома къпех през ден.След края на лятото започнах да къпя през 2 дни,сега я къпя 2 пъти в седмицата.

Относно водата-смята се,че бебетата до 6м нямат нужда от нея.Стомаха на бебето е стерилен,както и кърмата.Даването на преварена вода от преварени шишета може да внесе в стомашната микрофлора бактерии.За това на кърмачките се препоръчва да не дават вода.
Бебенца хранени с АМ така или инъче вече нямат тази стерилна среда.Водата "не може да навреди" повече,от шишето с АМ.
Много педиатри препоръчват даването на вода,срещу млечница.Аз не съм давала и дъщеря ми не е имала.Познавам бебета на АМ,които също не са пили вода и не са развили млечница.Та този довод ми куца.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2018

На мама и тате в сърцето! :*

Разгледай галерията на sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: януари 24, 2012, 23:03:44 »

За стряскането вече са ти писали другите момичета.

За водата и плакненето. Не съм давала вода, докато бяхме изключително на кърма, тоест 6 месеца и никога не е била дехидратирана, нито пък е имала млечница. Вода започнах да давам по малко, когато се хранеше смесено и когато започнах захранването. Тогава вече е друго.
Ако иска да пие - ок, даваш му. Ако е само заради плакненето - не е нужно.

За къпането - къпем се всяка вечер. При нас е като ритуал, който я отпуска и улеснява заспиването, след като й направя и масажа. Но от 2-3 месеца спрях да мия косата редовно. Вече я мием 2 пъти седмично - неделя и сряда. А тялото един ден само с водичка, един ден - с измиващ продукт. Когато пропълзят и проходят активно, къпането си е важно, защото обират доста повече нечистотии и се потят повече. До тогава не са особено активни и не е нужно къпане всеки ден, или поне не с измиващ продукт. Може само с водичка, колкото да се отпуснат мускулите good
« Последна редакция: януари 24, 2012, 23:05:57 от sunray » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: януари 24, 2012, 23:06:04 »

За къпането-и ние се къпем всеки ден. smile
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: януари 27, 2012, 00:35:19 »

Здравейте пак от нас! cap

Ние сме си екстра,стоим си в къщи на топличко и къде се сърдим,къде се смеем ама не ни е скучно де.
За водичката ще го пробвам пак да му давам,но ако ми откаже пак спирам и толкова.
За къпането-ние си се къпем всяка вечер,защото наистина това го прави много щастлив,много му е кеф да ритка във водата като жабче,но си мислех да прескачаме през вечер да мием косичката и май така ще пробваме,пък да видим как ще е.
И ние доста се плюнчим вече,много ми е смешен и като почне да си прави балончета,но явно и това е нещо нормално,та не се притеснявам.
Записахме се в няколко конкурса и от единия,който е на Бочко днес си спечелихме едно шампоанче,та да видим какво ще стане с другите.Не ми е толкова за наградите,отколкото за самото забавление. danceg
Снощи ни беше една много отвратителна вечер.Татито ни беше нощна и в следствие на този снеговалеж и силен вятър ни спря тока от 22:30ч та чааааааак до 10ч тази сутрин.Цяла вечер бях на тръни как ще обслужа Дени,понеже бях си подготвила един прожектор и разбира се най-вече както ще му затопля мялкото,но Слава Богу се справихме...само се моля това повече да не се повтаря,че е ужасно.
Искам да ви попитам,кога да очаквам вече Дени да започва да си задържа в ръчичката някоя дрънкалка или все още е прекалено рано? crazy
Извинявам се за хаотичното писане,но така ме боли глава,а исках да напиша сега каквото съм се сетила,а и докато имам време,че през деня е малко "мисията невъзможна". tease

Лека и спокойна вечер на всички от нас с Дени! Baby
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: януари 27, 2012, 09:16:29 »

Роси,раничко е за задържане.И ние не можехме да задържим дрънкалка на тази възраст,слабички са им ръчичките още,не се тревожи. blumИ това ще стане след месец-два. Wink Много кофти е това със спирането на тока. angry Как се оправи със затоплянето на водата?
Поздрави от нас. give_rose
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 05, 2012, 13:31:23 »

Напоследък се позагубихме,но в това лошо време и музата записане нещо не ми идваше.
С всеки изминал ден Дени става все по-интересен,бодува повече,иска повече внимание...сърди се,когато не му обръщаш внимание и когато не е по неговата.Вече си гука и смее повече,търси ни много с поглед...абе с веки ден все нови и нови неща и е по-забавно.
От 2дни нещо ми повръща повече и се чудя от какво може да е...дали от АМ,дали от нещо друго и си мисля,ако и днес продължи утре да го водим при педи ама да видим...дано му отмине.
Много обича да гледа ТВ-то или да се заглежда в лаптопа...голям кеф му е.Другото е,че започва сам да се надига...както си лежи по гръб и започва да надига главичка,рамената,че дори и краката.Хващам го за ръчичките и той почва да се надига...хихи сладурчето ми той! heart
Откакто почнаха тези Сибирски студове не сме мърдали никъде и незнам за Дени,но аз определено изкуквам и се моля скоро да се оправи това време и да се мятаме по разходки.
Петя тогава успях да му затопля млякото с топла вода от бойлера налята в една купичка и така...нямах друг избор и вариант,дано повече не ни се налага да изпадаме в подобна ситуация! nea

И това е май от нас...поздрави от нас с Дени! give_rose
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: февруари 09, 2012, 11:45:15 »

Честита 3-та месечинка на порасналия сладък Дени smile
Напоследък нямам много време, но си ви следя. Дано ви мине повръщането, а времето скоро да се оправи и да сте по разходки. Целувки от нас smile
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: февруари 09, 2012, 22:32:37 »

Макар и в края на деня ето една почерпка от нас с Дени,послучай неговата 3та месечинка.Кога мина това време,че стана на 3м въобще и идея си нямам.Времето лети неусетно!!!
Боги много ти благодаря,че си се сетила за нас,изпраща ме ви с Дени и на двамата с Цецко мнооооого целувки и прегръдки! gu6 gu6 gu6 gu6 gu6

п.с.Точно днес имахме най-ужасната случка,откакто се е родил Дени,но просто съм адски изморена със страшно главоболие и затова ще разказвам утре.

Лека и спокойна нощ от нас! give_rose
« Последна редакция: февруари 09, 2012, 22:36:05 от rosit@ » Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 277

« Отговор #249 -: февруари 09, 2012, 22:52:49 »

Честита трета месенчинка на сладкия Дени! give_rose give_rose give_rose

Наистина кога минава това време, вече ще придобиват все повече умения и ще има тичане, но само да са живи и здрави дечицата! Пусни някоя снимчица да му се порадваме!
Съжалявам за днешната случка, но ми звучиш ведро, сигурно е отминало.
Лека вечер и целувки от нас със Светли  Yes
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: февруари 10, 2012, 10:23:25 »

Хайде качих няколко снимки в галерията да видите моя щурчо! heart
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: февруари 10, 2012, 11:52:20 »

Роска,малкият е страхотен.Всеки път му се възхищавам на косичката. blush  heart
Честити 3 месеца! give_rose
Съжалявам за лошата случка,дано всичко е наред. Wink
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: февруари 10, 2012, 22:15:32 »

Честита месечинка на патерици, но нямам вече никакво време покрай малкия. Много да ви слушка и радва малкия сладур. Много ви е хубав Роси , направо ще го изпапкам.
Поздрави и целувки от нас с Коцето
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 21, 2012, 12:11:17 »

Здравейтееее,благодарим за комплиментите! give_rose
На 15.02 бяхме на консултация и Дени е станал 6.100 и 61см,отмениха му ваксините,че аз бях малко болнава и за по-сигурно ги оставихме за тази седмица и в четвъртък или петък ще идем да му ги сложат,та дано ги понесе и този път добре,без проблеми.
Уикенда го изкарахме пгостита и разходки и ни се отрази и на 3мата мнооооого добре,дано и днес успеем да поизлезем дори и за мъничко,че вече в къщи не се стои изобщо.
Дени започна да раздава мнооого усмивки,за сега ми е много контактен и се моля да бъде много общително детенце.За ръчичките,които обичаме да се лапаме май и това е ясно...че май всички минават през този етап. tease
Амиииии за сега май това от нас! blum
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 09, 2012, 10:56:11 »

Честита 4-та месечинка на Дени danceg Много да е здрав и да ви изненадва с нови неща всеки ден.
Нямам много време да пиша, но ви се любувям и чета, когато мога.
Браво за мерките, какво стана с ваксините, как ги понесе?
какво ново при вас, може ли и някоя снимка на сладура. Целувки от нас heart
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: