Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 22:14:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 18   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: rosit@ е щастлива мама на бебе Денислав!  (Прочетена 10350 пъти)

malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #15 -: октомври 17, 2011, 15:32:44 »

Роси,  yahoo честита темичка и от мен  heart heart heart
Най-накрая съвсем скоро и ти ще гушнеш своето бебче. Пожелавам ти ремонта да мине бързо и неусетно, около теб да има само положително настроени хора. Влизай честичко да ти се радваме и ни покажи нещата за бебчо smile  give_rose. Целувчици от нас с Влади
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: октомври 18, 2011, 12:33:31 »

Честита темичка Роси  Bravo  heart heart heart . То наистина не останало , как лети времето само. Желая ти прекрасни финални метри  и едно сладко и пухкаво бебче на финала  give_rose
Активен
sEniOriTa
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #17 -: октомври 19, 2011, 16:47:35 »

Роси честита темичка и от мен! Дано бебо стигне желаните от теб кг до термин и дано имаш леко раждане и едно сладко бебче на финала!
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: октомври 19, 2011, 18:43:07 »

Малинка,Никша,Сеньорита добре дошли в моята темичка и ви благодаря за хубавите думи! give_rose
Много ми се иска да се привършва скоро с ремонта,но уви няма такива изгледи за мое съжаление и как ще се оправим незнам,много ми е криво! :'( :'( :'(
Ето една снимчица и от мен в края на 35та седмица! blush http://forum.svatbata.bg/index.php/v/mucanka/18102011057.jpg.html?action=gallery

« Последна редакция: октомври 19, 2011, 18:44:51 от rosit@ » Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 222

Разгледай галерията на radi.

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: октомври 19, 2011, 19:22:33 »

Роси маи коремчето се е смъкнало  pqz моето още си е високо
и недей да се притесняваш за ремонта бебчо ще изчака да свършите.
Ти как си, избрали къде ще раждаш, приготви ли багажа за болницата, ще си избираш ли екип?
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: октомври 19, 2011, 19:43:25 »

Тази я видях  yahoo yahoo yahoo във фб danceg
Много си ми хубава сладурка, пупупу heart
Споко за ремонта, всичко ще е ок като дойде бебо, но ти не се натоварвай. Като си спомня миналата година в какви ремонти бяхме, то къртене, нови мебели, прах и т.н., а после всичко светеше като дойде новия член на семейството.
Многоо целувки от нас gu6
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Разгледай галерията на svetli

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: октомври 19, 2011, 20:08:07 »

Роси, не се тормози за ремонта. Да знаеш, че ако има да се прави нещо, когато отидеш да раждаш, останалите ще му мислят и ще свършат работата докато ти си в болницата  Wink
Усмихни се и направи нещо, което ти е приятно - добре е и за теб и за бебето  give_rose
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: октомври 21, 2011, 11:43:36 »

Ради аз за болницата нямам избор,понеже града ни е малък и е само една,за сега си оставам без избор на екип,но мисля пак да говоря с този доктор,при който се записах сега на ЖК...с багажа за болницата все още съм на никъде,но си мисля следващата седмица вече да го стегна,че не се знае-знае ли се! pardon
Боги благодаря ти мило за комплиментите!Спомням си наистина миналата година и вие в какви ремонти бяхте и да ти кажа малко се поуспокоява! tease
Светли то верно,че ще направят ама...зависи до къде ще са стигнали,че днес изливахме плоча на пода в нашата стая и да видим кога ще стегне,че да се довършим и останалите довършителни неща,че ми е писнало вече! diablo
Днес бях решила да пусна пералня с бебешорските дрешки,а то времето е просто отвратително.Два дни беше супер топло и слънчево и аз си мислех,че и днес ще е така,а то си е точно вятър,мъгла и студ! ANGRY
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #23 -: октомври 21, 2011, 17:05:44 »

Росинка, честита темичка  give_rose Най-накрая да сваря и аз да се разпиша тук.

Много е неприятно това с ремонта  sad И аз сега се занимавам с разни изнервящи и стресиращи работи и те разбирам напълно pardon
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: октомври 21, 2011, 22:58:05 »

Охооо! Роси си има вече темичкаааа! yahoo yahoo yahoo Bravo Bravo Bravo
Честита да ти е, Роси, с много положителни емоции да я изпишеш Wink
Така мило ми стана сега...Спомних си как преди 2 години ти пишеше активно в моята темичка и че беше едно "слънчево" щъркелче за мен и за Пипи...
Желая ти едно леко и кратко раждане, да се роди един здрав и хубав малък мъж, който много да ви радва!
За ремонта не се тревожи, мъжът ти и помощниците около вас много бързо ще спретнат дома в очакване на най-новия член на семейството ви smile Ти си почивай, глези се повече... tease За бебешките дрешки също не се притеснявай - дори ти да не успееш, като се роди бебчо, таткото ще пусне една пералня, а едната баба-мераклийка ще ги изглади! Wink Е, друго си е, разбира се, ти сама да си ги изгладиш и да си ги подредиш в шкафчето, но ако не успееш няма да останат неизгладени, споко Wink
Хайде погали малкото слънчице от нас с Пипи и пиши с повече подробности, да разказваш как си Wink give_rose
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1334

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Разгледай галерията на StAsSi

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: октомври 22, 2011, 12:11:00 »

Роскеееее, честита темичка  yahoo
Пожелавам ти да я напълниш с много много снимки и разказчета...
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #26 -: октомври 22, 2011, 12:45:07 »

Честита бебешка тема Роси

Нека оставащите дни с коремчето бъдат най-вълнуващите. Сигурна съм че вече нямаш търпение да видиш мъника. Ще следя с интерес какво става около теб girl_wink
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: октомври 22, 2011, 16:30:36 »

Слънчице,Хоти,Стаси,Иве много се радвам да ви видя тук! give_rose
Днес макар и отново облачно реших да се хвана и да завъртя няколко перални с дрешките на бебо и както не бяха много така излезнаха 3 перални,като последната се върти сега и я чакам да свърши,че да простра,поне малко да ги поодуха вятъра навън и после се мятам на гладачната маса! tease
За ремонта все си мисля,че може и да свършим навреме и затова спрях да го мисля толкова много...пък каквото стане! pardon
Снощи бяхме на биричка с рибка с приятели и се заговорихме,че има доста бъдещи татковци,които заявяват,че няма да сменят памперси и да се включват в къпането на бебето и установих,че моя мъж никога не ми е заявявал подобно нещо,а точно обратното! blush Попитах го пред всички какво мисли по въпроса и той ми каза,че като се налага той ще сменя памперси и ще къпе бебо с голямо удоволствие,от което честно да ви кажа ми стана мило и хубаво...просто ми стопли сърчицето! heart Може да звучи лигаво,но за мен това има огромно значение! Girl_hide
Хайде чезвам да простирам,че бебешката пералня свърши и дългът ме зове! tease
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #28 -: октомври 22, 2011, 17:26:14 »

Здравей, Роси! smile

Изобщо не му се коси на ремонта, бъди подготвена за хубав резултат и навреме и то така ще стане! smile Сигурно сега ти е много миличко, докато гладиш мъничките дрешки.  heart Малко ти завиждам даже.  blush А относно изказването на мъжа ти за това, че ще сменя памперси и ще къпе бебчо, изобщо не е лигаво, а е наистина много мило. На твое място и на мене щеше да ми се стопли сърцето и да го обикна още веднъж с пълна сила. smile Ти подготвила ли си вече целия багаж? Вълнуваш ли се повече като знаеш, че броени дни ти остават до срещата с малкия? С какво се занимаваш по цял ден? smile И избрала ли си си Щъркелче? smile
Активен
Капризче
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: октомври 22, 2011, 20:59:09 »

Ех, Роси, все за нещо ще намериш да се притесняваш значи. Я дай свободно на всички и всичко и се наслаждавай на последните дни с тумбичката smile Че после като се роди бебока така ще те завъртят грижите около малкото същество, че няма да имаш време smile Ще се оправите и с ремонта и дрешките и с всичко. Споко smile Гледах и аз снимките във фб, много си сладка smile
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: