Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 22:09:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 ... 6 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Октомври влиза и есента в ежедневието ни навлиза  (Прочетена 3542 пъти)

plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« -: октомври 02, 2011, 20:22:33 »

Здравейте милички , май пак аз ще пускам темата , че и я стартирвам на хубав повод , днес племенницата е рожденичка и ще ви приветствам в новата тема с тортичката която спретнах за нея.Хайде идвайте всички да кажете как изкарахте почивните дни.
Активен
Миши
Сватбар
Публикации: 276

Разгледай галерията на Миши

« Отговор #1 -: октомври 02, 2011, 21:00:50 »

АААА Пламиии започвам да ти завиждам, естетсвено благородно  blum Какви са тези красиви чудесии, където сътворяваш постоянно? Мен май само в правенето на кексовете ме бива, може би защото други сладкиши несмея да пробвам. И да не забравя - честита ви рожденничка. С пожелание за едно безгрижно детство.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: октомври 02, 2011, 21:11:59 »

Благодаря много Миши  , ами опитай може пък да ги сътвориш по красиви и от мен.Докато правех тортата , а майка ми не се отлепяше от мен , че да не изтърве някой етап от правенето и и ми вика , колко ти се занимава само , ако някой ми беше казал преди време че ще правиш това нещо , никога нямаше да повярвам.И то си е направо вярно , аз не пипах да правя нищо което има захар вътре  blumАма то човек не знае с какво ще го сблъска живота и ето че ми стана голяма страст правенето на специални торти.
Активен
Tonina
Сватбар
Публикации: 241

Разгледай галерията на Tonina

« Отговор #3 -: октомври 02, 2011, 22:50:06 »

Плами, Майстор си - спор няма!! Да ви е жива и здрава рожденичката и много да ви радва! И аз като Миши смятам, че десертите не са моя територия  smile.  За мен сладкарството си е висш пилотаж и освен бисквинени торти, друго не пробвам  smile Така че браво на теб, тортите са ти страхотни и винаги много идейни (спомням си изненадката ти за рождения ден на мъжа ти  Bravo).
Иначе при мен нищо интересно. След седмица болнични заради фарингита и гледане на безброй романтични филми  heart danceg, утре вече ще съм на работа и се опитвам да се настроя на делова вълна (хич не ми се връща в тази джунгла, но няма начин.)
Лека нощ от мен и приятни, сладки и красиви  сънища   sleeping!!!   
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #4 -: октомври 03, 2011, 11:30:39 »

Добър ден момичета. Днес за мен е първият последен учебен ден както се изразява една колежка. Та в 2ч ни започват изморителните лекции чаааак до 20ч.
Плами другия месец си имам рожденник и тъй като той мен много ме изненада за моя мися и аз да скроя нещо за него. Торта ще има 100% трябва да е шоколадова с многооо сироп и ягоди smile. Е, ще пренебрегнем диетата, ама след като му се яде ще се опитам да му угодя. Ако се сещащ подходяща рецепта може да споделиш, ако не ... ще купувам smile
Тони надявам се, че си си починала добре и си се излекувала напълно. Кои филми гледа ? Че то и аз все се чудя какво да тегля да гледам.
Хайде приятен и сланчев ден от мен и успешна седмица на всички Ви.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1367

Разгледай галерията на juji

« Отговор #5 -: октомври 03, 2011, 13:24:58 »

Плами ,да ви е жива и здрава рожденничката ,страхотна торта.
Момичета аз отдавна не съм писала тук ,но имам една молба,ако някой разбира от компютри да ми пише на лични.Мъжа ми изстри папка със снимки и то всичките ни снимки.Казаха за една програмака която ги възтановява,пробвахме ,но като стигнахме до възвръщане на снимките се оказа ,че първо трябва да се плати после ще се възтановят.Ако някой е в час с тези неща и може да помогне........................нека ми пише
Лек ден
 А забравих да напиша ,че по погрешка и от кошчето са изстрити
« Последна редакция: октомври 03, 2011, 13:27:28 от juji » Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ
Публикации: 547

« Отговор #6 -: октомври 03, 2011, 13:51:37 »

Плами какво ме направи ти бе  girl_impossible страхотна торта ей smile Да е жива и здрава малката принцеска ,която е невероятно сладка smile
Да вземеш да си отвориш едно цехче за торти и сладкиши ли ..аз ще съм ти редовен клиент да знаеш smile pleasantry

А отнсно почивните дни --- прекарах ги в чистене основно при това ...ах тез прозорци колко ме морят ако знаете  angry .

Offtopic juji писах ти на лични
« Последна редакция: октомври 03, 2011, 13:58:51 от Bibsi8792 » Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 195

Разгледай галерията на lina_bs

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: октомври 03, 2011, 22:01:31 »

Здравейте момичета  give_rose Как сте? Аз съм екстра, но малко ми е тъжно, че сватбата мина. Беше толкова хубаво, че искам пак да съм булка  crazy и да видя отново погледа на Ванко, в момента в който ме видя в деня на сватбата cray
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: октомври 03, 2011, 23:41:55 »

Момичета искрено ви благодаря за милите думи.
Линче не се натъжавай мила , ще имате още толкова хубави моменти , така че горе главата ,някой ден ще видиш и по хубав поглед от Ванко.
Бибс де да беше толкова лесно , веднага щях да го отворя. smile
Жужи оправи ли проблема с компютъра?
Миши ще ти пиша съобщение и ще ти дам идея за такава тортичка , ако ти хареса може да я направиш, щом иска такава торта , мисля че моята ще е много точна в случая , а и отзивите са много добри от нея.
Тони как мина първия работен ден?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #9 -: октомври 04, 2011, 10:14:24 »

Плами,благодарение на Bibsi8792 от снощи сме възстановили част от снимките,дано успеем да ги възстановим всички.
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #10 -: октомври 04, 2011, 12:19:21 »

Плами ще съм ти безкрайно благодарна, ако може когато си по свободна да ми изпратиш рецепта. Пък да се надяваме, че ще успея да я сътворя толкова вкусно, колкото ти би я направила.
Лина - недей тъжи, наистина ще имате още мнооогооо хубави моменти.
Жужи съчуствам ти за снимките. Много е кофти с години да събираш симки и изведнъж да изчезнат. Дано успеете да възтановите всичките.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 755

Разгледай галерията на V_e_S_i

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: октомври 05, 2011, 09:47:06 »

Здравейте, милички!  cap cap Най-накрая и аз да стигна да пиша в темата blush

Плами, тортата е прекрасна! Мммммм, как обичам сутрин с кафенцето нещо сладичко, направо ми се прииска да пробвам твоята тортичка  Torte Torte TorteС малко закъснение да честитя и двата празника - на свекървата и на племенничката! Да са живи и здрави и много да те слушат и радват give_rose give_rose

Линче, видях малко снимки от сватбеното пътешествие - много хубаво е било там! Аз дори не бях чувала за това място, но определено ще го посетя good Даже може да ти пиша като реша, да ми дадеш координатите, ако имаш възможност give_rose Разбирам те много добре за носталгията, всяка булка явно минава през това  friends  Както един мой приятел ми беше казал преди време, че има една универсална фраза: "...и това ще мине..." Friend
Жужи, аз имам подобен проблем и много ме е яд. Само, че при мен когато ни удари гръм къщата ни изгоря захранването на компютъра и единия хард-диск със снимките и музиката angry angry Един приятел уж го оправи, ама незнайно как след един-два дни гледам, гледам  ohah ohah няма го хард-диска crazy И сега не знам дали и как може да се оправи. Тези дни ще го носим пак на ремонт и ще видим какво може да стане shok

Миши, страхотно е, че си решила да направиш изненада на любимия.  yahoo danceg Имаш цял един месец и със сигурност ще измислиш нещо оригинално! Чакаме после да разказваш как върви и какво си намислила good girl_wink

Аз да ви кажа, че се чувствам се изключително добре след сватбата. twohearts С мъжа ми се радваме постоянно един на друг, прегръщаме се, целуваме се....той само ми вика:"женичката ми"  любов заедно kiss и ми става едно миличко Love girl Даже, да ви се похваля - купи ми обувки като взе заплата. Нали на сватбата едно от обещанията беше да ми купува подарък на всяка заплата, та той веднага се отчете. Аз отдавна исках да си купя такива обувки и сега съм много доволна, че ги имам danceg danceg Подобни са на тези: , но велурени!  girl_wink Освен това, и друга придобивка си имаме от вчера - нова кафемашина! yahoo danceg yahoo Ето такава: Откога си мечатех само!!! По този повод - черпя ви по едно кафенце
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #12 -: октомври 05, 2011, 09:59:19 »

Май ще трябва да прежалим тези снимки
Сега компа ми е блокиран само в нета мога да влезна,мъжа ми взе ,че възстанови всичко без да подбира и резултата е блокиран екран,декстоп пълен със икони,но нито една не се отваря.Абе няма думи направо
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #13 -: октомври 05, 2011, 10:27:22 »

Добро утро. Как сте днес? При нас е нещо хладничко и се притеснявам за новото ми цвете  blum . Милото все искаше и за него една китка, че да се грижел за нея само той, понеже се караме кой да полее цветята ( ама той нещо мн си ми ги преполива и не му давам)  sarcastic Та вчера взехме една драцена на мноогоо ниска цена и той трябва вече да се грижи за нея. Сега е на терасата с другите и малко се притеснявам да не замръзне.
Веси как ти завиждам за обувките неможеш да си представиш  give_rose Търся подобни от много време, но понеже съм с малък номер трудно намирам подходящи. Или са прекалено високи ( а аз имам много ходене и искам средна височина ) или са велурени, а те се поддържат трудо.
А за изненадата - помагайте. НИщо не ми идва на акъла. Изненадвала съм го с какво ли не. Сега знам, че иска машина за рязане на месо ( мезетата са му страст ), но освен подаръка какво друго... Мислех да го заведа в някой хотел поне за 1 нощ, но той няма да иска заради пустата му работа. А и телефона все ще му звани и романтиката ще се развали. Та така до под гривата круша съм, но се надявам да измисля нещо подходящо smile
Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Разгледай галерията на svekarva

« Отговор #14 -: октомври 10, 2011, 09:35:14 »

Здравейте! И аз идвам в тази тема, че всички други малко затихнаха. Пък и за хубави неща си говорите - торти, празници, изненади......
Миши, драцените са много издържливи и непретенциозни. Не вярвам да и се случи нещо, температурите не са паднали под 4С, опасно е ако има слана.
По повод гледане на цветя, ми идва на ума изненада, съпругът ти да посади дърво. Сега се засаждат и плодни дръвчета...Е, трябва да е малко в шеговита форма  Wink.
Иначе за други изненади се сещам само за билети за нещо /лотария, кино, театър, концерт/ на същия ден. Щом е фен на мезета, сигурно се интересува и от вина, та си мисля и за някаква дегустация във винарна, че ще е забавно. Казваш, че си му правила много изненади, кажи какви са, да не ги повтаряме.
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #15 -: октомври 10, 2011, 10:07:50 »

Здравейте, къде избягахте всички? Аз наминавам за малко да Ви видя преди тежкия ден който ме очаква.
Свекърва благодаря ти много за идеите. Обмислях за имения ден да пу подаря поставка за вина, защото наистина им е фен, а за рождения ден машина за месо. А какви изненади са му правела - сещам се за един рд бях събрала всиките му приятели вкъщи, купих торта, шампанско,свещи (понеже той си ляга рано, заради работата имахме време да украсим и да ги събера тихо в хола без да разбере) направих пътека от свещи от едната стая до другата и когато го събудих в 00:00ч. беше много изненадан. А най-смешното е, че всичко стана под носът му без да разбере. И вземането на тортата и много много др неща, но по накратко го разказах. Друг момент - мисля, че беше 14.02 бях написала послание на леглото с листа от роза между тя имаше и свещи с една валентинка, а около леглото навсякъде свещи. Изненадата за него беше много голяма smile Общо взето подобни неща. Идеята за дегустацията ми хареса и ще се опитам да потърся, дано има за тогава. Хайде хубав ден от мен, въпреки че е маааалко студен.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 195

Разгледай галерията на lina_bs

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: октомври 10, 2011, 21:42:04 »

Здравейте момичета. Нямам никакво време да пиша, но поне чета.  Аз първата годишнина направих клип със наши снимки , под звуците на http://vbox7.com/play:a1e903c6 и забавни коментари преди всяка снимка. Клипа започваше с : Калинка продакшън представя ...........  crazy
Това е което ми хрумва ако ти се занимава може да го направиш
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #17 -: октомври 10, 2011, 23:32:09 »

Момичета благодаря Ви, че се опитвате да ми помогнете с изненадата. Лина вече съм му правила клип. sad Точно затова ми е многоооо трудно да направя нещо лудо и в същото време романтично, което да остане в съзнанието му. Накрая ще си му взема това, което иска без нещо по специално и пак ще е щастлив.
Сега с колегите се опитваме да измислим дестинация за 8.12, но и там не стигаме до разбирателство. Повечето искаме в радиус от около 200-250км от Варна, но все има и недоволни които пък избират многооо по далечни дестинации от над 500км в едната посока. Споделете Вие къде сте ходили на почивка, меден месец... къде най- много Ви хареса и как изкарахте.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: октомври 11, 2011, 00:50:42 »

Ето ме и мен по никое време , скоро не съм се явявала , но бях доста заета напоследък.Гледам има и нови попълнения в темата , за което много се радвам.
Миши и аз като теб се чудя какво да измисля като изненада.В неделя имаме годишнина от сватбата, докато се усетим и вече мина година от този щастлив ден.Обаче аз не искам да е някакво сувенирче или друг вид подарък , по скоро искам да е нещо емоционално , а нямам никаква идея и малко време, което е ужасно в случая.
Активен
Harmony
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #19 -: октомври 11, 2011, 16:36:07 »

Мацки, да сте мяркали едни сини младежи да маат гащи из София? Мъжо веднага се впечатли и ги щракна... Някой има ли идея за кво става дума?
Активен
Harmony
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #20 -: октомври 11, 2011, 16:45:07 »

с идването на октомври апетита ми скочи двойно... Напоследък само си намирам оправдание да мина покрай магазина на 100 грама сладки или Неделята ... Само за кремчета мисля, ужас, ако продължавам така до Коледа ше се търкалям като питката...
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 714

Разгледай галерията на pebbles

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: октомври 11, 2011, 19:21:57 »

Нямам представа какво са, но имаше такива и в центъра на Варна. И вървяха в колонка и правеха змейки smile
Активен
Princess_of_the_Dawn
Професор
Публикации: 418

Разгледай галерията на Princess_of_the_Dawn

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: октомври 11, 2011, 19:27:54 »

Само това намерих по въпроса: http://selo-banya.com/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8E%D0%BC%D0%B8-%D1%88%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B0-56
Явно са били във всички големи градове.
Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ

« Отговор #23 -: октомври 12, 2011, 06:57:47 »

Май събират боклуци - видях някакви торби, метли и лопати.....бяха далече.
Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ

« Отговор #24 -: октомври 12, 2011, 08:42:32 »

http://more.info.bg/article.asp?topicID=170&issueID=3284
http://petel.bg/article.php?aid=8303
Явно е голяма тайна, никой нищо не знае Bravo
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: октомври 12, 2011, 09:16:45 »

Здравейте всички!  cap cap
Време е и аз да се разпиша тук, че нещо напоследък се губя по тъч-линията badgirl

Миши, не си единствената дето не може да си намери малък номер pleasantry На другия ден, след като си ги купих, една колежка каза, че е търсила да пробва подобни, но нямало малки номера pardon crazy Между другото, аз нося 39-40 blush и с тези обувки ми изглежда малък крака и то доста, та представям си с 36 примерно как ще изглежда....като детско краче pullpigtails

Harmony, Pebbles, Svekarva,Princess_of_the_Dawn добре дошли в темичката  Welcome Сините сладурковци и аз не знам какви са, но ми е много интересно да разбера.... crazy crazy Girl_hide girl_wink Не ми се вярва да са част от политическа кампания, но знае ли човек..... pardon
 Иначе, да ви се похваля - сменихме си дограмата вкъщи, но сега какво чистене ме чака.... girl_impossible girl_impossible Освен това от вчера си имаме климатик, че нещо доста студеничко стана тези дни huhhuh.gif Изобщо....придобивките след сватбата са направо супер yahoo danceg Откога си мечтаех за нова бяла дограма Girl_hide
Исках и да ви кажа още,че ходихме да гледаме на 3D филма Последен изход 5 tease Страшен е, момичета!!! Аз харесвам всичките части и този е първия, който гледах на 3ДD и съм много доволна. Който харесва предишните части, ако има възможност, да отиде да го гледа - много е яко good yahoo
Хайде, лек ден от мен!
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 291

Разгледай галерията на cherry_dream

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: октомври 12, 2011, 10:00:55 »

Хайде и аз да се разпиша преди да замина за лекции. Отдавна не бях писала, но с Гого бяхме на меден месец и после ни завъртя рутината  girl_impossible

Иначе всичко е наред, започнах деня с тест за бременност, който се оказа странен, защото имаше 2 ясни черти, а после едната изчезна  huhhuh.gif

Желая ви приятен ден, момичета и обещавам да пиша по-често вече  give_rose

Активен
Alleksia
Професор
Публикации: 306

Разгледай галерията на Alleksia

« Отговор #27 -: октомври 12, 2011, 20:44:24 »

Здравейте, момичета, приемате ли нови попълнения в темата? smile
Активен
Sunnyday
Любопитен
*
Публикации: 28

Разгледай галерията на Sunnyday

« Отговор #28 -: октомври 12, 2011, 23:09:29 »

Здравейте, момичета! Много уютна ми се струва темичката ви и ще се радвам ако приемете и мен!
За сините "човечета", май наистина никой не знае, а аз ги свързвам със смърфовете, но може би е защото това последно гледах на 3Д.

Хубава вечер от мен! smile

П.С. За романтичната изненада, може да му подариш бутилка с вино с ваша снимка и послание!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: октомври 13, 2011, 01:22:54 »

Здравейте момичета , много се радвам като гледам колко нови попълнения има в тази темичка , явно захлаждането на времето ви се отразява добре и вече сте тук. blumАз пък днес цял ден бях по улиците и като човек който измина доста км на токчета , а вече съм отвикнала , се прибрах страшно уморена.Последните дни толкова ми става мило , защото племенницата има едни изблици без причина (защото някога го прави като иска нещо) и ми вика Буба бичка леля Мена blush blum .Ама такъв сладур ми е с това хубаво гласче.
Sunnyday мерси за идеята , но точно това направих на годишнината от както сме заедно и определено много му хареса и беше доста неочаквано за него.
Лека нощ от мен , че аз се явявам по едно никакво време , а ще ви пожелая оставащите дни от седмицата да са ви страхотни , изпълнени с много любов и усмивки.
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 437

Разгледай галерията на mimi1809

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: октомври 13, 2011, 08:51:32 »

Здравейте Момичета и аз да се включа най накрая в темичката.Чери дано скоро има хубава новина и да ни зарадваш и в другата тема .plamak_ толкова са сладки и непринудени когато изгворят нещата по този начин .Благодаря за пожеланието и на теб да ти минават оставащите дни от седмицата с радости любов и емоции.
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #31 -: октомври 13, 2011, 11:40:24 »

Хеййй добре дошли на всички. Темичката явно се раздвижва.
Хайде черешке и аз ти стискам палци да се зарадвате многооо скоро на двете чертички.
Веси за обувките неможе да си представиш колко малак ми изглежда крака. Веднъж бях в едни познати на гости, обух си маратонките, а когато мъжът й се прибра вика " Кое дете е в нас ?" С дрехите имам абсолютно същия проблем. Често ми казват " ... ми тук до нашия магазин има детски, отидете и попитайте за най-големия номер може да ти стане..."  ROFL та така тормоз ми е дойде ли време за обличане.
Е, желая Ви усешен и приятен ден. Мен отново ме очакват ужасниииииии лекции до 20ч. Тази година ни изсмукаха силите от самото начало. Немога да Ви обесня какъв е ад. Надяваме се поне всичко това да си заслужава.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: октомври 13, 2011, 15:00:37 »

Здравейте и от мен момичета, току що попаднах на това инфо http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4202631  ето какво е било посланието на тези момчета.  приятен ден от мен smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #33 -: октомври 13, 2011, 16:02:28 »

Здравейте и от мен момичета, току що попаднах на това инфо http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4202631  ето какво е било посланието на тези момчета.  приятен ден от мен smile

Ей,това ще е перфектно.Сега съм към Водафон без такси и договори и е супер удобно
Активен
Alleksia
Професор

« Отговор #34 -: октомври 13, 2011, 22:56:59 »

Миши, колкото и странно да ти се струва - благородно ти завиждам за ходенето на лекции, макар и до късно. Много ми липсва на мен, но се успокоявам, че имам да довършвам магистратура и ще имам още малко студентски живот. blum
Не знам за вас, но аз нямам търпение да дойде уикенда вече, нешо тая седмица ми дойде изморителна  huhhuh.gif
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #35 -: октомври 13, 2011, 23:04:00 »

Alleeksia не ми се струва странно, даже напротив. И аз цяло лято нямах търпение да започнем, но повярвайте ми за тези 3 изминали години никога не е било такъв гърч. Това е... някакъв аддд. Имаме да правим ужасно трудни курсови за реални фирми с многооо неща, които за жалост не всяка фирма би споделила с мен. swot - анализа ще ни види сметката, но поне си запълваме деня smile Единсветното хубаво за сега е, че започна ресторантьорството, а там курсовата е многооо забавна. Та като я споменах я да ви намеря работа за уикенда  blum споделете ваша любима рецепта, от кой край е и защо толкоз я харесвате. ( да се надяваме, че преподавателката ми не чете иначе лошо  funnytooth focus )
Активен
Alleksia
Професор

« Отговор #36 -: октомври 13, 2011, 23:54:59 »

Миши, последната година винаги е така - много практика и курсови работи. Аз имах 14 изпита последния семестър, защото си взех избираемите наведнъж - направо ми се отели вола цял семестър, супер много се дразнех, че имаме да пише курсови по всички, но е по-хубаво да минат и да нямаш изпит след това. А и след време това помага Wink Аз пък как се изказах все ено съм завършила преди 20 години Eeager скоро ще станат 2  smile
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #37 -: октомври 14, 2011, 12:02:50 »

Хелоу, мили дами!
Много приятно се е раздвижила темичката, а и с нови попълнения - ще има какво да си чета като се прибирам уикенда.  sarcastic
Новото около мен е, че бях на семинар, за да ни разяснят какво трябва да правим след като завършим. То направо някакъв ужас. След завършването ми трябва да направя 300 точки, за да взема европейски стандарт, за да мога да работя. Хубавото е, че това става с изкарването на магистратурата. След това трябва да работя със супервайзор. И, представете си, на всеки пет години трябва да се самоусъвършенствам с курсове, за да мога да си обновявам сертификата с още 300 точки. Вижда ми се доста тегава история, ама да видим...

Миши, и при мене тази година ще е такава със сигурност - последната е най-ячка! Ще ни разкатаят фамилията.

Алексия, ти какво си завършила?

Sunnyday, ако не друг, аз ще се възползвам от идеята ти за изненада. Не съм го правила, а е толкова сладко!  heart

cherry_dream, желая ти двете чертички да са си баш истински на следващия тест!  good

Веси, честита ти дограма, мила! smile

Желая ви лек и успешен ден и ви черпя с кафенце, че да се появите, а не да бъда многословна на вятъра. smile
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #38 -: октомври 14, 2011, 12:49:07 »

Ах Наде какво ме направи ти? Какви са тези сертификати какво е това чудо? Ти ме хвърлли в тъча. Аз знам само, че излизаме с евростипендии и че искам магистър, но за останалите неща никойййй не се е постарал да ни разясни. Ще трябва да се поинтересувам. Благодаря за сведението все пак.
Иначе за подаръка с виното го направи. И аз съм го правела а кото се има в педвид, че ги колекционира тези подаръци остана очарован.
Хайде това е от мен, аз днес смятам да се възползвам от слънцето навън и отиваме да пием кафе. Дано само не ни лъже и да се окаже студено. Приятен ден на всички.
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #39 -: октомври 14, 2011, 12:54:31 »

Миши, не се стряскай! Аз говоря конкретно за моята специалност. Влезли сме наскоро в Европейската организация за психолози - EuroPsy. От там тези изисквания. И сега в Брюксел ще ни одобряват молбите за европейския стандарт, за да практикуваме. Желая ти приятно прекарване навън! При нас слънце няма...  nea
Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ

« Отговор #40 -: октомври 14, 2011, 13:01:47 »

МОмичета и аз ще се включа  Wink
Стана дума за лекции ... аз имам едно гадно счетоводство и да отивам на държавен и се чудя какво да правя като бъкел не разбирам от тез гадни задачи .... и проблема, е че немога да намеря кой да ми ги обясни  crazy. И сега на 29.10 имам да полагам един изпит ще се завъртя към ВУЗ-а да видя за какво иде реч smile
И nadelina88   Oh my ...  със събирането на точки .... освен да ти пожелая успех друго не виждам smile

А относно лудата последна година във ВУЗ-а ...аз от моето учение не разбрах нищо от към купони smile Задочно ..в същия град където живея... пълна тъпня Ви казва ..но не съжалявам .. срещнах невероятни хора ,с които доста се сближих и знам ,че мога да разчитам на тях .Ако записвам магистратура то ще е в друг град на 100% smile

Това е от мен ..продължавам да лекувам упоритата хрема .. beating пожелайте ми успех моля Ви smile

И Миши облечи се слънцето лъже ,поне тук в Бургас е доста ветровито ...
« Последна редакция: октомври 14, 2011, 13:06:41 от Bibsi8792 » Активен
Мариелка
Професор
Публикации: 387

Разгледай галерията на Мариелка

« Отговор #41 -: октомври 14, 2011, 14:50:32 »

И аз да цопна тук,че ми е много приятно като ви чета  blum .
Bibsi8792 намерих 2 съвпадения при нас- задочното образование и....... хремата  laugh
Дано да мога да запиша и аз магистратура,но е ужасно скъпо  NO ,а в момента съм и без работа,но не губя кураж  Wink
Аз да се похваля,че правим ремонт с "мъжо" на неговия етаж...е свекърите се опитват да се бъркат и малко дразнят,ама аз не съм и очаквала друго  nea  blum

Хубав ден на всички smile
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: октомври 14, 2011, 16:12:39 »

Леле, Наделина, направо ме изуми с тези точки. Какво и къде учиш?
Иначе и аз да се запиша към студентките  danceg Последна година съм и ми е напечено, в същото време си търся работа и стискам палци за 2 черти, отделно и се грижа за най-новото ни попълнение - бебе коте, което осиновихме със съпруга преди 2 дни  Girl_hide
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #43 -: октомври 14, 2011, 16:16:53 »

На вън е много студено не излизайте!!  blum
Бибси съчуствам ти за счетоводството  sad Многоооо е гадно туй чудо да му се невиди. Добре, че на мен имаше кой да ми ги обясни и успях да взема всички икономически предмети с отлични оценки с изключение на финансите. Многооо суха материя. По един от прдметите ни помогна счетоводителката на един колега, та ако имате познати с фирма или някой в тази област може да попиташ. Ние така направихме. А кой изпит ти е останал да взимаш?
Мариела незнам дали си запозната, но отпускат кредити за бакалавър и магистратура. Може да попиташ и ще може да запишеш без да се притесняваш. Успех с ремонта и свекърите и не им обръщай много много внимание.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ

« Отговор #44 -: октомври 14, 2011, 16:31:09 »

Миши ,счетоводителката която води счетоводството на фирмата в която работа беше кратка в отговора си "Аз не ги разбирам тез задачи  crazy crazy crazy" и аз незнам как става тоз номер ,да си завършил счетоводство ,да го работиш от години а тези сметки да не ги разбираш  crazy crazy
Имам да вземам 1 и 2-ра част счетоводство.и сега се каня да ходя на Управление на човешки ресурси та да видим .Финансите са наистина суха материя ,но там пък имаше кой да ми обясни отново прекрасните задачи .. та незнам ....сега се сещам че и една статистика ми се мъндахерца ,та да видим ... живи и здрави вее не се ядосвам за изпити от край време!!
Активен
Мариелка
Професор

« Отговор #45 -: октомври 14, 2011, 16:36:17 »

Миши ,чувала стм да за студентски кредити,но проблемът е че ако пиша магистратура ще е в задочна форма,тъй като не смятам (поне сега) да е в моя град.Имам още една година,така че ще премислям нещата.А и се надявам,че просто ще мога да си го позволя дотогава.
А някой знае ли дали все още държавата дава 2800лв на бременни жени,записани редовно обучение?Защото беше станал скандал,тъй като всяка 3-та бременна се записваше в университет,за да вземе тези пари.Та дали важи още   blush
Активен
Мариелка
Професор

« Отговор #46 -: октомври 14, 2011, 16:41:07 »

Bibsi8792 ,счетоводителите не ги разбират тези задачи,защото въвеждат всичко в програма,която автоматично изчислява всичко.Мен затова ме е яд като учим някакви сложни формули по финанси и счетоводство,защото в практиката никой не ги използва.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ

« Отговор #47 -: октомври 14, 2011, 16:43:33 »

Bibsi8792 ,счетоводителите не ги разбират тези задачи,защото въвеждат всичко в програма,която автоматично изчислява всичко.Мен затова ме е яд като учим някакви сложни формули по финанси и счетоводство,защото в практиката никой не ги използва.

Абе може и ти да си права ,ама е счетоводителка 20 години вече и преди 20 години надали са имали програмите които ползват сега... crazy
А относно горния ти въпрос ,мисля че промяната ще е през 2012 ,ако въобще промянат нещо. pleasantry
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #48 -: октомври 14, 2011, 20:29:16 »

Мариела доколкото знам ти дават еднократна помощ от 2880 лв, при условие , че си вземеш уверение от университета, което потвърждава че си била студентка предните няколко години. Моя колежка скоро роди и каза, че е тази процедурата. Но незнам как става фартъка да разбереш, че си бременна и да запишеш.  Може и да има но не съм чувала.
Бибси, нещата горе - доло са същите. На нас успя да ни помогне счетоводителката на колегата мисля, че и на теб биха могли.
Активен
Alleksia
Професор

« Отговор #49 -: октомври 14, 2011, 21:19:57 »

Здравейте, момичета, виждам, че още сте на студентска вълна smile Аз ходих д апопълня малко есенно-зимния гардероб blush след работа и да използвам последните слъчневи дни.

Наде, педагогика съм завършила, сега карам човешки ресурси магистратура...ако я изкарам, ама ще се постарая. Това сертифициране, за което пишеш, не е ли, за да можеш да практикуваш в други страни от ЕС? Мисля, че си избрала много трудна, но хубава професия (нали психология учиш?) Аз самата съм учила в университета и продължава да си ме влече и чета разни материали  blush

Бибси, ако имаш близък, който е учил чисто счетоводство или в икономическа гимнази попитай - ще ти ги обясни най-добре. Аз съм учила в училище - ако мога да помогна, с радост ще го направя  smile
Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ

« Отговор #50 -: октомври 19, 2011, 09:23:43 »

Bibsi8792, наистина търси хора, завършили икономическа гимназия - те ги помнят задачите.
Alleksia, аз преди три години завърших магистратура УЧР в Пловдив, ако мога, ще помагам с курсовите задачи, че бях отличничка  blum. Нямаше как на 54 години да се излагам пред по- млади от мен преподаватели, а и работя в бранша почти 10 години.
Аз да се похваля - бяхме със съпруга ми в Испания за 6 дни. Спестих си всички студове + много съм доволна. Дано имате късмет да отидете в есенна Барселона, направо е приказка.
Активен
Мариелка
Професор

« Отговор #51 -: октомври 19, 2011, 09:47:22 »

Ех,Испания - мечта blum .Много искам да посетя природен парк Монсерат (мисля,че така се казваше).Иначе единствения ми досег с Испания беше на летището в Мадрид,където служителите знаеха 2-3 думи на английски и бях много шокирана,все пак това е международно летище...
Svekarva,ако имаш възможност качи 1-2 снимчици да се порадваме малко  yahoo give_rose
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 19, 2011, 10:31:48 »

Свекърва, завидях ти най-благородно girl_in_love girl_in_love Така ми се иска и аз посетя тази страна give_rose

Иначе, как сте, мацки? Аз съм добре, не мога да се оплача tease Освен това, че в нас е малко лудница сега, след смяната на дограмата и нали обръщаме прозорците и какво чистене ме чака  shok
Кажете някаква тема да си говорим, че нещо замря темата blush
Активен
Мариелка
Професор

« Отговор #53 -: октомври 19, 2011, 10:47:21 »

Ами аз се вдъхнових с пътешествията  Wink.Така че да ви питам нещо-къде сте били и ви е харесало толкова много,че искате да отидите пак още 2-3 пъти.Защото аз не обичам да ходя,там където съм била  crazy.Явно не съм намерила такова райско място.Ще се радвам да черпя идеи от вас  give_rose
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 19, 2011, 10:50:17 »

Aз съм била на много места, не знам кое ми е най-любимото, от света може би Гранд Каньон, а за Европа - определено Париж като град и залива Навагио, на остров Закинтос, където ни беше медения месец.
Иначе и аз обожавам да пътувам, не спирам да търся нови места. И аз като теб не обичам да поватрям. Иначе мечтата ми си остават Малдивите  give_rose

Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ

« Отговор #55 -: октомври 19, 2011, 10:52:02 »

МОже да ме сметнете за луда,но аз бих посетила отново Триградското ждрело,близо до пещерата Дяволското гърло има друга казва се Харамийска дупка в която можеш да се спускаш и да се изкачваш Прехода е някъде около 3 часа...качваш се от едини склон и излизаш на съседния и само за 3 часа.Догодина живот и здраве ,ако не се е пръкнало бебче ще отидем и ще се спускаме .... за мъжо незнам дали ще се ..но ще се наложи да ме изчака около 3-4 часа smile  girl_wink
« Последна редакция: октомври 19, 2011, 11:01:23 от Bibsi8792 » Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ

« Отговор #56 -: октомври 19, 2011, 10:52:27 »

Да, в Испания говорят предимно френски, немски и .....РУСКИ! Ако ги попиташ на английски, разбират, но не могат да говорят. Иначе в Барселона обясняват с жестове на каталунски /много различно от испански/ и не те оставят, докато се уверят, че си ги разбрал. Много приветливи хора са, макар че можеш от интонацията им да си помислиш, че ти се карат.  Wink
Ако искаш да гледаш снимки, правени с хубава техника, ето един линк.
http://geo.blog.bg/turizam/2009/07/19/barselona-pytepis-sys-snimki.366035
Аз, като се подготвях за път, попаднах на него и правих само снимки с нас. Те не са толкова хубави, защото, както е редно, акцентът пада върху нашите особи, а не върху забележителностите.
Ходихме и в манастира Монсерат, природата е много впечатляваща. http://rezervaciq.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%BE-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/237
Ако имам време, ще пиша в темата за пътешествия, пак в нашия форум, че да не пълним тази.
Според мен, това е вторият по хубост град в Европа, след Париж. Сърцето ми обаче е в Лондон, там ми хареса най- много и с удоволствие бих се върнала там.

Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #57 -: октомври 19, 2011, 10:53:39 »

Здравейте , и аз минавам само да се отчета smile
Свекърва и на мен ми се ходи там, но да видим кога ще дойде и нашия ред за пътешествие изън Варна...
Аз съм ходила на малко места, но всяко едно от тях ми хареса по свой си начин и пак бих отишла. Ходих в тързия в Караджабей ( азиатската част ), тогава живеехме 1 седмица в турски семейства с деца на нашата възраст. Ами чесно искам отново и отново да се повтори това. Лично аз изкарах повече от невероятно. Е, имаше и деца, които плачеха и искаха в БГ. После ходих в Италия - също бих се завърнала. Беше много добре, обиколих много места и пак бих се върнала. Накрая Гърция - бях си обещала, че един ден ще се върна на акропола с половинката и ще се наслаждаваме на прекрасната гледка вечерта от там smile Стори ми се много добре... Сега ми се ходи в Америка  DANCE Но.... май ще пропусна  blum Хайде разкажете Вие къде сте били.
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 19, 2011, 11:11:26 »

Bibsi8792 Да не би да е Ягодинската пещера? Не сме ходили там (за съжаление), но много бих искала да отидем и да разгледаме. Друго красиво място в БГ се Крушунските водопади, много е красиво там. За Испания, миналата година бяхме във Валенсия - много е красиво, а и  голямо удобство са бус туристик, тези автобусчета са много удобни и предоставят много информация, особено ако сам си си организирал екскурцията (ние бяхме така). За Барселона- много бих искала да отида на място да разгледам всички задележителности, но за сега съм ги виждала само на снимки  sad подготвила съм програмата, пътеводителя и картатта... smile само паричнки трябва да съберем ...
Активен
Мариелка
Професор

« Отговор #59 -: октомври 19, 2011, 11:28:44 »

cherry_dream ,сега прочетох за о-в Закинтос-божествено място е!!!
Bibsi8792 другото лято и ние сме намислили да ходим да катерим Харамийска дупка.И връх Ботев също ни е цел  blum.В Ягодинската пещера не успяхме да взлезем,но бяхме в с.Ягодина и отидохме до Орловото око-невероятна гледка!!!
Аз съм била в Дубай два пъти и в Доминикана веднъж-еми не бих се върнала  blush
Мечтата ми е Австрия и Швейцария.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ

« Отговор #60 -: октомври 19, 2011, 11:28:52 »

Bibsi8792 Да не би да е Ягодинската пещера? Не сме ходили там (за съжаление), но много бих искала да отидем и да разгледаме. Друго красиво място в БГ се Крушунските водопади, много е красиво там. За Испания, миналата година бяхме във Валенсия - много е красиво, а и  голямо удобство са бус туристик, тези автобусчета са много удобни и предоставят много информация, особено ако сам си си организирал екскурцията (ние бяхме така). За Барселона- много бих искала да отида на място да разгледам всички задележителности, но за сега съм ги виждала само на снимки  sad подготвила съм програмата, пътеводителя и картатта... smile само паричнки трябва да съберем ...

Мила в подножието на Триградското ждрело е както казах Дяволското гърло ,а в подножието на Буйновското ждрело е Ягодинската пещера-там бяхме .. природата ни е ужасно красива smile
Пешерата за която говоря е на един склон над изхода на Дяволското гърло казваше се Харамийска дупка - била много красиво ,а адреналина ти скачал на макс затова и искам да се подложа и на това smile И пак бих се спуснала над една пропаст с въже smile уникално е
Мариела лично на мен Ягодинската пещера ми хареса в първите 200 метра - красиво е спор няма но някак си гледаш едно и също нещо ,но като цяло си заслужава да се види.Носете си и дебели дрехи че е доста студенко .И междудругото се правят и граждански бракове в пещерата Wink Вече е имало около 300 на брой мисля каза гида.Жалкото е ,че точно пред входа на пещерата се изгражда  хотелски комплекс най вероятно и загрозява гледката на балкана.
На мен лично Дяволското гърло ми хареса повече smile
А що се отнася до Крушунските водопоади - уникални са smile и там бяхме smile
Ей тази наша майка България има невероятно красива природа.
А що се отнася за други държави бих се върнала отново в Русия - живях там 5 години ... бих се върнала заради снега и невероятната тишина през зимата smile
« Последна редакция: октомври 19, 2011, 11:33:52 от Bibsi8792 » Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ

« Отговор #61 -: октомври 19, 2011, 12:33:08 »

Аз за Крушунските водопади нищо не съм чувала. Ходили сме много из Родопите, всичко е от хубаво, по- хубаво. Природата ни е величествена, имаме история, от която можем да правим туризъм за милиони...За добро, или за зло обаче, много е трудно да организираш нещо тук, защото има малко информация. Тази година ходихме през почивните дни през септември до Перперикон и после /вторите почивни дни/ Благоевград, Мелник, Роженски манастир, Петрич и на връщане Сандански и Рилски манастир. Второто направление сме го ходили много пъти, но не успяхме да организираме нищо в Североизточна България.
Ние със съпруга ми обичаме да пътуваме, смятаме, че това са едно от нещата, за които си струва да харчиш пари. Лошото е, че когато най- много му се ходи на човек /когато е млад/, все нещо пречи - или пари, или липса на време. Сега, на стари години, е съвсем различно. Краката ми така са се подули от пътуването, че не мога до сложа обувки  nea, изморявам се /на Перперикон бая се изплезих/....Вечер в Испания танцуват по тротоарите, ама аз като съм капнала от ходенето през деня, само гледам да седна или легна  blush.
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 437

Разгледай галерията на mimi1809

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 20, 2011, 09:53:38 »

И аз да се включа на Крушунските водопади е наистина уникално който не е ходил го препоръчвам горещо.Ние ходихме миналата година с мъжо и детенце.Около мен нищо интересно освен това че си търся работа и все пак сме в малък град и е трудно и това че съм с детенце още повече.Кажете някоя дестинация за зимния период за семеен уикенд.Миналата година бяхме за три дена на Беклемето.Това е от мен за сега днес ще гледам да хвана и последното топло време и ще направя една разходка.
Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ

« Отговор #63 -: октомври 20, 2011, 12:01:35 »

mimi1809, ако не сте ходили във Велинград, може да е интересно и за детето. Има хотелите със закрит басейн с топла вода. Разходката с теснолинейка /единствената в България/ е голямо преживяване, а и пътят е много красив.
По принцип фактът, че имаш дете, даже е положителен при търсенето на работа - отпада излизането в майчинство в близко време.  smile. Иначе малкият град наистина е сериозен проблем, да не говорим, че повечето фирми се оглеждат за нови служители чак след края на годината. Дано имаш късмет! Дори да се "закачиш" някъде за кратко време пак ще е добре, за да можеш вече и "вътрешно" да разгледаш как стоят нещата с кадрите.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4634

Разгледай галерията на fiibi_bg

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 20, 2011, 12:43:26 »

Привет и от мен .Случайно минавам от тук и виждам ,че говорите за пътешествия мкоито всъщност са моето любимо занимание.Мечта - да бъда фотограф за някое световно списание и да пътешествам ,но засега не успявам толкова.Все пак тази година с моя мъж успяхме да обиколим много места в България ,също така се разходихме до Амстредам ,Виена и Гърция .Сега планувам Коледа в Прага ,но да видим как ще сме с работата.Ако не - напролет с нови сили тръгваме по Европа.Също така мечтана дестинация ми е Португалия и Френскаа ривиера .Можете да разгледате снимки и разказчета в моя блог за малки и иголеми разходки smileОбожаваме България и всеки уикенд сме някъде.

http://fiibibg.blogspot.com/
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 20, 2011, 13:12:51 »

fiibi_bg разгледах блога ти , много е готин  good ние също обичаме да пътуваме... за Френската ривиера - минатала седмица една приятелка се върна от там.. разгледахме снимките и останахме очаровани,невероятно красиво, просто уникално място.... препоръча ни го като сватбено пътешествие и се надявам да отидем и да видим с очите си тези красоти  smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4634

Разгледай галерията на fiibi_bg

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: октомври 20, 2011, 13:20:54 »

Ирена те по цялата Ривиера ли са обикаляли или са били на едно място?Иначе наистина е чидесна идея за меден месец или седмичка smile
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: октомври 20, 2011, 14:20:02 »

хихи, за месец ще трябва доста да посъберем smile, но за една седмица съм с две ръце "ЗА" иначе те са обиколили тези места: Милано – Монако - Монте Карло - Ница – Генуа smile
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: октомври 21, 2011, 12:44:07 »

Здравейте момичета , аз малко се позагубих , но не за дълго  blushНе съм ви чела , но при първа възможност ще го направя.Приятно изкарване на почивните дни на всички , имате ли някакви планове?Ние ще слагаме тапети на вилата,така че няма да имаме възможност за разходки и други приятни моменти , ще има повече работа. blum
Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ

« Отговор #69 -: октомври 21, 2011, 13:49:12 »

Здравейте момичета , аз малко се позагубих , но не за дълго  blushНе съм ви чела , но при първа възможност ще го направя.Приятно изкарване на почивните дни на всички , имате ли някакви планове?Ние ще слагаме тапети на вилата,така че няма да имаме възможност за разходки и други приятни моменти , ще има повече работа. blum

Мила голяма почивка ще е за Вас smile
Ние също не сме планували нищо ,милото ме караше да ходим на някаква хижа с цял отбор юнаци ..ама познайте как ще отида аз smile
Така че най вероятно милото ще е за риба ,аз ще чистя,в неделя ако портмантото ни е дошло и благоволят да ни се обадят за да си го вземем,може и да се разходим ....
Или пък в неделя аз да съм си у нас ,а милото да работи незнам...
Пламе да дойда да ударя едно рамо за вилата smile Ще донеса кафе и торта smile
Активен
maya_bunny
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: октомври 22, 2011, 16:04:20 »

Ахоооойййй Wink

Мариела, аз бих се върнала още много пъти на о-в Корфу, Гърция, хотел Делфиниа, Мораитика, това е нашия рай, това лято ходихме за втори път и пак беше страхотно, а от хотела ни изпратиха кошничка с плодове и поздравления като за специални гости. Разкошно е там и в нач. на юни има много добри оферти като цена.

Cherry-dream, дай малко детайли за Закинтос, че това лято живот и здраве натам ни се иска да се отправим, ако намерим добра оферта. Може и на лични, в кой хотел, цени, това онова smile

Хубав уикенд на всичкииии Wink
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #71 -: октомври 22, 2011, 17:31:40 »

Хелоууулл как сте днес? Гледам на много хубави места сте ходили всички. Дано някой ден и аз успея да ги посетя. За сега искам Париж с Айфеловата кула и Америка. Но има време де ще се види дали ще ги видя smile
Смятате ли утре да гласувате или ще пропуснете??? Аз все още се колебая. Нямам си фаворит и това е. Нали днес уж е ден за размисъл та ще го измислим тази вечер  Wink
Активен
Alleksia
Професор

« Отговор #72 -: октомври 22, 2011, 23:33:14 »

Здравейте, момичета smile
Виждам още сте на вълна пътешествия:) На мен ми се ходи в Париж и може би скоро ще осъществим това пътуване, макар че зимата не е много подходящо време...
Много ми се ходи насам-натам из България, надявам се след сватбата да успеем да отидем за нялко дни някъде... smile
За утрешното гласуване - и аз не знам още дали ще отида...
Надявам се се уикенда ви да минава добре smile
Активен
Мариелка
Професор

« Отговор #73 -: октомври 23, 2011, 09:46:22 »

Добро утро!Хайде да гласувамеее  good
И аз нямам фаворит,но то е почти сигурно,че Роската ще спечели затова смятам да гласувам за друг,че да объркам малко манипулиращите социологически проучвания  blum .Не че една птичка пролет прави,ама ей така за кеф ще гласувам за друг.
Гласувайте момичета за по-малкото зло  banana
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #74 -: октомври 23, 2011, 10:19:33 »

Добро утро,момичета
и аз искам да гласувам,ама правителството ни затвори тук консулството и сега за да гласуваме трябва да ходим до Рим или Наполи,е няма да направя тоя жест за тази държава blum
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #75 -: октомври 23, 2011, 11:12:55 »

Добро утре и от мен. И аз след малко смятам да се оправя да си взема книжката под ръчичка и да отида да си подал гласа за поредния незнайко. Много ме е яд само, че нямам право да гласувам за кмет, защото си имам фаворитче - едно много симпатично лилаво магаренце, което даже беше вързано и пред общината. Голям сладур беше   blum Нямам търпение вече да преброят и гласовете и да кажат този сладур колко гласове е събрал. Представяте ли си да излезне на балотаж с някой ...  ROFL Та така от мен. Хайде желая Ви един слънчев и усмихнат изборен ден и ГЛАСУВАЙТЕ .
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 424

Разгледай галерията на once_upon_a_time

« Отговор #76 -: октомври 23, 2011, 12:42:49 »

Гледам, че сте коментирали Закинтос, затова ще се вмъкна и аз в темичката и между стройните ви редици smile Ние също направихме сватбеното си пътешествие там и сме очаровани! Бяхме извън сезона, т.е. края на септември - началото на октомври, като бяхме страхотни късметлии и уцелихме невероятно време - 30 градуса - точно като за плаж, но без да е излишно горещо. Хотелът ни беше чудесен, а поредният късмет беше, че ни предоставиха огромни апартаменти от по 2 стаи + баня, независимо, че се водихме в двойна спалня. Бяхме на първа линия на плажа, едиснтвените недостатъци, за които се сещам, бяха, че нямаше безплатен интернет в хотела, както и шезлонгите и чадърите на плажа се заплащаха, но даже и това не беше кой знае каква болка за умиране - 1 седмица без нет е чудесно нещо, а басейнът ни беше досами морето. А то - колко чисто, лазурно синьо, плитко и приказно беше - не мога да го нахваля! Сами организирахме пътуването си, защото вече нямаше организирани почивки от тур-агенциите, та пътят ми дойде малко в повечко, но тъкмо си заслужи името "сватбено пътешествие"  Bravo Мога още много да разказвам, но нека не ви оттегчавам, ако някой иска подробности за хотела и пътя - нека ми драсне smile
Активен
Мариелка
Професор

« Отговор #77 -: октомври 23, 2011, 13:12:29 »

once_upon_a_time  аз искам всички подробности,влюбих се в това място и то само от снимки.Не мисля,че ще отегчиш някой с разказа си,но ако все пак не искаш да разкажеш тук,ми пиши съобщение.

Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ

« Отговор #78 -: октомври 24, 2011, 15:00:38 »

На мене ми предстои още едно пътуване, но като се върна ще разказвам къде и как  smile
И понеже днес тук вали и не съм много в настроение, ще върна назад темата към въпроса с повторното посещение на любими места.
Нашето "сватбено пътешествие" беше три години след сватбата, едва тогава успяхме да съберем пари за ходене в чужбина. Пътувахме с влак по маршрут ГДР, Чехия, Унгария и Румъния. Това ни беше първо излизане зад граница и естествено се върнахме много впечатлени и твърдо решени да се върнем отново някога по същите места. Аз най- много харесах Прага - хем славянско, хем западно.....Спахме в една квартира на стари богаташи, която намерихме в бюрото по туризъм съвсем случайно. Хората казаха, че им напомняме за тяхната младост и ни поканиха на вечеря. После ни разходиха и ни показаха града, заедно с нас чакаха да излезнат фигурките на часовника, пихме бира.....Прага ненапразно е наречена "Златна Прага", много е красива. Преди три години /след 27 години/ отново ходих до Прага. Много ми се искаше да почувствам пак онази възхита от природата, културата и красотата на града, но......Дали защото вече бях обиколила доста места, дали защото бях изморена, или защото и там хората не гледаха особено весело, тръпката я нямаше. Не съм от тези, които са носталгично настроени към загубената младост, но ми стана някак тъпо. Май наистина е по- добре да се ходи по нови места и да се търсят нови преживявания.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 424

Разгледай галерията на once_upon_a_time

« Отговор #79 -: октомври 24, 2011, 19:03:41 »

Поради засиления зрителски интерес, ще се впусна в малко повече подробности за Закинтос, за което се моля на незаинтригуваните да ме извинят tease
Както вече споменах, нашето заминаване трябваше да бъде в края на септември заради датата на сватбата. Съответно, всички тур-агенции предлагаха организирани почивки преди този период и така стана ясно, че сами ще трябва да си организираме нещата. Младоженецът пое проучването в свои ръце и отдели доста време за четене и разглеждане на различните плажове на острова, съответно трябваше да изберем най-добрия от тях smile След това се концентрирахме върху хотелите на този плаж, които са на първа линия и са 3 или 4 звезди. Така, след доста щателно проучване, се спряхме на нашия хотел, за който не съжалявахме и минутка: http://www.gozakynthos.gr/hotels/galaxy/ Подчертавам, че никой не ни го беше препоръчвал, всичко си беше въпрос на четене, ровене и ... късмет biggrin
След това трябваше да си организираме пътуването. Бяхме заедно с кумовете ни и шофьорите пожелаха да не пътуваме по тъмно, за да им е по-спокойно. Така се наложи пътуването ни дотам да бъде двудневно, с преспиване някъде по пътя - пътят е някъде около 1000 км от Пловдив до пристанището на Килини, от което се хваща ферибот и се пътува още 1 час до Закинтос. Таксата за ферибот за джип и 4-ма пътници беше около 80 евро, не помня много добре. Разгледахме различните маршрути и решихме на отиване да преспим в Янина. Внимавайте много за разписанието на заминаващите фериботи от Патра, защото при нас се получи разминаване - в сайта им пишеше един час, а когато пристигнахме, се оказа, че фериботът е заминал преди 1/2 час и се наложи да чакаме 4 часа до следващия. По пътя не сме имали особени проблеми, загубвахме се на няколко пъти, но това е в реда на нещата, ми се струва  pardon Има няколко големи магистрали, за преминаването по които се плащат такси, както и един голям мост. Бензинът е доста скъп, така че тръгнете с пълен резервоар smile
Настаняването в хотела беше безпроблемно, разказах вече за широките апартаменти, в които ни настаниха. Имаше много предимства на това, че бяхме извън сезона - цената беше почти 2 пъти по-ниска - 77 евро за двойна стая, не чакахме на бара на басейна, когато си взимахме кафета и коктейли, а това беше непрекъснато, нямаше големи навалици в ресторанта... Персоналът ни разказа, че в пиковия сезон се извивали опашки от по 20 човека пред бара.
Организирахме си една обиколка на острова с нашия си джип, в която включихме и плаване до известния плаж с корабокруширалия кораб - до него може да се стигне само с корабче, на което се качваш от едно пристанище. Отидохме и на няколкочасово "turtle spotting" - т.е. наблюдаване на морски костенурки, с които гъмжи морето. За него и за лазурните му води вече разказах smile
На връщане решихме да тръгнем по различен маршрут и минахме през Делфи и Солун, които също разгледахме и си струват разходката. Спахме в Катерини.
Общо 7-те нощувки на база AI в хотела, 2-те нощувки по пътя, пътните, екскурзиите, джобните ни излезнаха около 2000 лв на двойка.
Ако съм изпуснала нещо, питайте, с удоволствие ще си припомням всичко smile
Активен
maya_bunny
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: октомври 25, 2011, 16:29:02 »

Чуууудно разказче, благодарности smile Дано юни да можем да отидем, живот и здраве и пари разбира се  pleasantry

На о-в Корфу излиза малко по-евтино, защото е по-близо и пак е страшно красиво и интересно, има всичко - исторически забележителности, върховни плажове, столица във венециански стил и т.н. Ето го и нашия любим хотел с върховна екзотична градина, в която съм влюбена и заради която бих отишла пак и пак:http://www.delfiniahotels.gr/gallery.htm

Хубаво се размечтахме в началото на зимата, айде сега пак на работа Wink
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #81 -: октомври 26, 2011, 10:17:05 »

Здравейте и честит празник на всички именници. По този повод наминавам набързо и да Ви почерпя да се залавям за работа, че днес деня се очертава много тежък и напрегнат.

* images.jpg (9,32 KB, 225x225 - видяно 150 пъти.)
Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ

« Отговор #82 -: октомври 26, 2011, 14:15:28 »

Честит празник! По това време трябва да е завършена всяка селскостопанска работа.  smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ

« Отговор #83 -: октомври 31, 2011, 10:50:43 »

Момичета реших да побутна темата малко smile
Като за начало си взех изпита от който най много се страхувах smile
И второ имаме проблем с антрето ,което си взехме в събота .
Сглобихме го с мъжо обаче сме объркали чекмедженцата не пасваха ,след побългаряване станаха ,но ...а жалост фурнира на челата на едното чекмедженце се надигна леко ,а цвета е бял ....вади ми очите ,а от магазина ни отказаха да ни поръчат ново чекмедже - та въпроса ми е от къде да намеря малки стикери  с формата на цвете или нешо подобно ,чрез което да залича гадния надигнат фурнир???
Сега сме махнали едното чекмедженце и е без него ,добре стои но някак си незавършено ....чак се разревах от яд .....ПОмагайте .Стикерите за стена са ужасно големи ,а надигнатото е с формата на 1 лев
Качвам и снимка,където са белите чела,в долния десен ъгъл и посредата ... sad

* PortmantoBonus.jpg (24,54 KB, 130x217 - видяно 101 пъти.)
« Последна редакция: октомври 31, 2011, 10:54:21 от Bibsi8792 » Активен
Страници: 1 2 3 ... 6 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: