Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 22:08:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Октомври влиза и есента в ежедневието ни навлиза  (Прочетена 3542 пъти)

plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« -: октомври 02, 2011, 20:22:33 »

Здравейте милички , май пак аз ще пускам темата , че и я стартирвам на хубав повод , днес племенницата е рожденичка и ще ви приветствам в новата тема с тортичката която спретнах за нея.Хайде идвайте всички да кажете как изкарахте почивните дни.
Активен
Миши
Сватбар
Публикации: 276

Разгледай галерията на Миши

« Отговор #1 -: октомври 02, 2011, 21:00:50 »

АААА Пламиии започвам да ти завиждам, естетсвено благородно  blum Какви са тези красиви чудесии, където сътворяваш постоянно? Мен май само в правенето на кексовете ме бива, може би защото други сладкиши несмея да пробвам. И да не забравя - честита ви рожденничка. С пожелание за едно безгрижно детство.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: октомври 02, 2011, 21:11:59 »

Благодаря много Миши  , ами опитай може пък да ги сътвориш по красиви и от мен.Докато правех тортата , а майка ми не се отлепяше от мен , че да не изтърве някой етап от правенето и и ми вика , колко ти се занимава само , ако някой ми беше казал преди време че ще правиш това нещо , никога нямаше да повярвам.И то си е направо вярно , аз не пипах да правя нищо което има захар вътре  blumАма то човек не знае с какво ще го сблъска живота и ето че ми стана голяма страст правенето на специални торти.
Активен
Tonina
Сватбар
Публикации: 241

Разгледай галерията на Tonina

« Отговор #3 -: октомври 02, 2011, 22:50:06 »

Плами, Майстор си - спор няма!! Да ви е жива и здрава рожденичката и много да ви радва! И аз като Миши смятам, че десертите не са моя територия  smile.  За мен сладкарството си е висш пилотаж и освен бисквинени торти, друго не пробвам  smile Така че браво на теб, тортите са ти страхотни и винаги много идейни (спомням си изненадката ти за рождения ден на мъжа ти  Bravo).
Иначе при мен нищо интересно. След седмица болнични заради фарингита и гледане на безброй романтични филми  heart danceg, утре вече ще съм на работа и се опитвам да се настроя на делова вълна (хич не ми се връща в тази джунгла, но няма начин.)
Лека нощ от мен и приятни, сладки и красиви  сънища   sleeping!!!   
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #4 -: октомври 03, 2011, 11:30:39 »

Добър ден момичета. Днес за мен е първият последен учебен ден както се изразява една колежка. Та в 2ч ни започват изморителните лекции чаааак до 20ч.
Плами другия месец си имам рожденник и тъй като той мен много ме изненада за моя мися и аз да скроя нещо за него. Торта ще има 100% трябва да е шоколадова с многооо сироп и ягоди smile. Е, ще пренебрегнем диетата, ама след като му се яде ще се опитам да му угодя. Ако се сещащ подходяща рецепта може да споделиш, ако не ... ще купувам smile
Тони надявам се, че си си починала добре и си се излекувала напълно. Кои филми гледа ? Че то и аз все се чудя какво да тегля да гледам.
Хайде приятен и сланчев ден от мен и успешна седмица на всички Ви.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1367

Разгледай галерията на juji

« Отговор #5 -: октомври 03, 2011, 13:24:58 »

Плами ,да ви е жива и здрава рожденничката ,страхотна торта.
Момичета аз отдавна не съм писала тук ,но имам една молба,ако някой разбира от компютри да ми пише на лични.Мъжа ми изстри папка със снимки и то всичките ни снимки.Казаха за една програмака която ги възтановява,пробвахме ,но като стигнахме до възвръщане на снимките се оказа ,че първо трябва да се плати после ще се възтановят.Ако някой е в час с тези неща и може да помогне........................нека ми пише
Лек ден
 А забравих да напиша ,че по погрешка и от кошчето са изстрити
« Последна редакция: октомври 03, 2011, 13:27:28 от juji » Активен
Bibsi8792
Сватбен ГУРУ
Публикации: 547

« Отговор #6 -: октомври 03, 2011, 13:51:37 »

Плами какво ме направи ти бе  girl_impossible страхотна торта ей smile Да е жива и здрава малката принцеска ,която е невероятно сладка smile
Да вземеш да си отвориш едно цехче за торти и сладкиши ли ..аз ще съм ти редовен клиент да знаеш smile pleasantry

А отнсно почивните дни --- прекарах ги в чистене основно при това ...ах тез прозорци колко ме морят ако знаете  angry .

Offtopic juji писах ти на лични
« Последна редакция: октомври 03, 2011, 13:58:51 от Bibsi8792 » Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 195

Разгледай галерията на lina_bs

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: октомври 03, 2011, 22:01:31 »

Здравейте момичета  give_rose Как сте? Аз съм екстра, но малко ми е тъжно, че сватбата мина. Беше толкова хубаво, че искам пак да съм булка  crazy и да видя отново погледа на Ванко, в момента в който ме видя в деня на сватбата cray
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: октомври 03, 2011, 23:41:55 »

Момичета искрено ви благодаря за милите думи.
Линче не се натъжавай мила , ще имате още толкова хубави моменти , така че горе главата ,някой ден ще видиш и по хубав поглед от Ванко.
Бибс де да беше толкова лесно , веднага щях да го отворя. smile
Жужи оправи ли проблема с компютъра?
Миши ще ти пиша съобщение и ще ти дам идея за такава тортичка , ако ти хареса може да я направиш, щом иска такава торта , мисля че моята ще е много точна в случая , а и отзивите са много добри от нея.
Тони как мина първия работен ден?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #9 -: октомври 04, 2011, 10:14:24 »

Плами,благодарение на Bibsi8792 от снощи сме възстановили част от снимките,дано успеем да ги възстановим всички.
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #10 -: октомври 04, 2011, 12:19:21 »

Плами ще съм ти безкрайно благодарна, ако може когато си по свободна да ми изпратиш рецепта. Пък да се надяваме, че ще успея да я сътворя толкова вкусно, колкото ти би я направила.
Лина - недей тъжи, наистина ще имате още мнооогооо хубави моменти.
Жужи съчуствам ти за снимките. Много е кофти с години да събираш симки и изведнъж да изчезнат. Дано успеете да възтановите всичките.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 755

Разгледай галерията на V_e_S_i

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: октомври 05, 2011, 09:47:06 »

Здравейте, милички!  cap cap Най-накрая и аз да стигна да пиша в темата blush

Плами, тортата е прекрасна! Мммммм, как обичам сутрин с кафенцето нещо сладичко, направо ми се прииска да пробвам твоята тортичка  Torte Torte TorteС малко закъснение да честитя и двата празника - на свекървата и на племенничката! Да са живи и здрави и много да те слушат и радват give_rose give_rose

Линче, видях малко снимки от сватбеното пътешествие - много хубаво е било там! Аз дори не бях чувала за това място, но определено ще го посетя good Даже може да ти пиша като реша, да ми дадеш координатите, ако имаш възможност give_rose Разбирам те много добре за носталгията, всяка булка явно минава през това  friends  Както един мой приятел ми беше казал преди време, че има една универсална фраза: "...и това ще мине..." Friend
Жужи, аз имам подобен проблем и много ме е яд. Само, че при мен когато ни удари гръм къщата ни изгоря захранването на компютъра и единия хард-диск със снимките и музиката angry angry Един приятел уж го оправи, ама незнайно как след един-два дни гледам, гледам  ohah ohah няма го хард-диска crazy И сега не знам дали и как може да се оправи. Тези дни ще го носим пак на ремонт и ще видим какво може да стане shok

Миши, страхотно е, че си решила да направиш изненада на любимия.  yahoo danceg Имаш цял един месец и със сигурност ще измислиш нещо оригинално! Чакаме после да разказваш как върви и какво си намислила good girl_wink

Аз да ви кажа, че се чувствам се изключително добре след сватбата. twohearts С мъжа ми се радваме постоянно един на друг, прегръщаме се, целуваме се....той само ми вика:"женичката ми"  любов заедно kiss и ми става едно миличко Love girl Даже, да ви се похваля - купи ми обувки като взе заплата. Нали на сватбата едно от обещанията беше да ми купува подарък на всяка заплата, та той веднага се отчете. Аз отдавна исках да си купя такива обувки и сега съм много доволна, че ги имам danceg danceg Подобни са на тези: , но велурени!  girl_wink Освен това, и друга придобивка си имаме от вчера - нова кафемашина! yahoo danceg yahoo Ето такава: Откога си мечатех само!!! По този повод - черпя ви по едно кафенце
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #12 -: октомври 05, 2011, 09:59:19 »

Май ще трябва да прежалим тези снимки
Сега компа ми е блокиран само в нета мога да влезна,мъжа ми взе ,че възстанови всичко без да подбира и резултата е блокиран екран,декстоп пълен със икони,но нито една не се отваря.Абе няма думи направо
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #13 -: октомври 05, 2011, 10:27:22 »

Добро утро. Как сте днес? При нас е нещо хладничко и се притеснявам за новото ми цвете  blum . Милото все искаше и за него една китка, че да се грижел за нея само той, понеже се караме кой да полее цветята ( ама той нещо мн си ми ги преполива и не му давам)  sarcastic Та вчера взехме една драцена на мноогоо ниска цена и той трябва вече да се грижи за нея. Сега е на терасата с другите и малко се притеснявам да не замръзне.
Веси как ти завиждам за обувките неможеш да си представиш  give_rose Търся подобни от много време, но понеже съм с малък номер трудно намирам подходящи. Или са прекалено високи ( а аз имам много ходене и искам средна височина ) или са велурени, а те се поддържат трудо.
А за изненадата - помагайте. НИщо не ми идва на акъла. Изненадвала съм го с какво ли не. Сега знам, че иска машина за рязане на месо ( мезетата са му страст ), но освен подаръка какво друго... Мислех да го заведа в някой хотел поне за 1 нощ, но той няма да иска заради пустата му работа. А и телефона все ще му звани и романтиката ще се развали. Та така до под гривата круша съм, но се надявам да измисля нещо подходящо smile
Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Разгледай галерията на svekarva

« Отговор #14 -: октомври 10, 2011, 09:35:14 »

Здравейте! И аз идвам в тази тема, че всички други малко затихнаха. Пък и за хубави неща си говорите - торти, празници, изненади......
Миши, драцените са много издържливи и непретенциозни. Не вярвам да и се случи нещо, температурите не са паднали под 4С, опасно е ако има слана.
По повод гледане на цветя, ми идва на ума изненада, съпругът ти да посади дърво. Сега се засаждат и плодни дръвчета...Е, трябва да е малко в шеговита форма  Wink.
Иначе за други изненади се сещам само за билети за нещо /лотария, кино, театър, концерт/ на същия ден. Щом е фен на мезета, сигурно се интересува и от вина, та си мисля и за някаква дегустация във винарна, че ще е забавно. Казваш, че си му правила много изненади, кажи какви са, да не ги повтаряме.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: