Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 22:02:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Темичката на мама Inaxastra и голямата чаровница Марта :)!  (Прочетена 13633 пъти)

inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: февруари 09, 2012, 11:09:55 »

Не е проходила, но е в процес на прохождане - стои си сьвсем стабилно на краката за по няколко минути без да се дьржи, крачи добре, ако я дьржиш за една или две рьчички и се опитва да се пуска права с крачка от един до друг предмет.

Понеже по план трябваше април да се прибираме в Бьлгария, а тя дотогава сигурно ще ходи вече, мислех да правя престьпулката (по нашенски) там. Добре, ама последно плановете се промениха и майка ще идва тук ще трябва да преосмисля кога и как да организирам това сьбитие.

Пьк в крайна сметка нека хвана рибата, та ще намерим и тигана  Wink

ПП. Малко ми е мьчно, че си го представях на нашата улица в Благоевград, кьдето на толкова престьпулки сьм тичала като дете...
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1367

Разгледай галерията на juji

« Отговор #241 -: февруари 09, 2012, 11:24:12 »

В Бг си е по готино да го направиш,но като няма друга възможност pardon
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: февруари 09, 2012, 19:47:40 »

Ина снимките са прекрасни, а според мен Марта е копие и на двама ви. Украсата е невероятна и наистина изискана, както и Магито е казала , винаги си много вдъхновяваща за мен и черпя страхотни идеи от теб.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1092

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: февруари 10, 2012, 13:37:36 »

Сега имах възможност да прочета всичко от-до и направо ми падна  Oh my ... !

Колко е нежно, сладко и мило, колко е красиво всичко! Не са само снимките на нещата, които си направила, те са уникални, но любовта, която струи от вас тримата и колко е чаровна малката!  girl_in_love girl_in_love girl_in_love Сигурно вече си го прочела хиляди пъти, но наистина го мисля! Колко уникално нежно!  Love
Активен
inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: февруари 21, 2012, 16:29:07 »

<a href="http://www.youtube.com/v/RXa-_erW1bc&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/RXa-_erW1bc&amp;rel=0&amp;fs=1</a>

« Последна редакция: февруари 21, 2012, 18:16:00 от inaxastra » Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1367

Разгледай галерията на juji

« Отговор #245 -: февруари 21, 2012, 17:16:19 »

Ах ,този чорап не влиза и не влиза хахаха как ме разсмя,вече сте по добре нали.Сладурка Марта  heart
целувки от нас
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 21, 2012, 19:46:21 »

Оххх, много ме разсмяхте, удома е същото с чорапките, обувките, най-вече с блузките, които трябва да минат през главичката.  girl_in_love kiss2 girl_in_love Даже не ми дава аз да и ги обличам, сърди се и трябва тя да се облича, с нейните ръчички, аз само да помагам  blum

Ина, как се удържаш да не се разсмееш, докато я снимаш??? Голям сладурко е Марта  gu6
Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Разгледай галерията на svekarva

« Отговор #247 -: февруари 21, 2012, 19:52:51 »

Много и са сладки зъбчетата- такива едни къдравички! Детенцето не се отказва лесно, има си характер! goodСтрахотен клип  Bravo
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 265

Разгледай галерията на bejkite

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: февруари 21, 2012, 20:40:39 »

Много е сладка  heart
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: февруари 21, 2012, 21:50:44 »

Страхотна е ! Виждам ,че финната моторика е доста добре развита. Крис също много и се зарадва. Нали сме свикнали на скайп и сега като гледа видеото си помисли, че Марта ще му отговори. Почна да протяга ръце към компа и да вика "ню ню"  sarcastic Както и да е , много е чаровна Мартичка и много и се радвам. Целувки от нас!
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 326

Разгледай галерията на kokiche

« Отговор #250 -: февруари 21, 2012, 21:57:58 »

Хе-хе-хе...Голям смях Bravo-много се забавлявах докато гледах клипчето. Ние само сваляме чорапите със замах, не му е хрумвало да ги обува.
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: февруари 22, 2012, 00:08:36 »

Много е сладка Марта!(И ние го играем това-Дара успява да надяне чорапа на пръстите )
Много е чаровна усмивката на втората снимка,а шапката й придава изтънчен вид.Всеки път като я видя се кефя на косата й,но чак сега отбелязвам колко е чуплива.

Целувки
Активен
inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: февруари 22, 2012, 00:17:13 »

...но чак сега отбелязвам колко е чуплива.

Кьдрава  good Wink

За чорапа-винаги сте с едни гьрди (в случая прьсти) напред  girl_haha

Мири и Марта тича на Скайпа като го чуе. Хем весело, хем малко тьжно ми става. Горките ни виртуални деца...

Жужи, целувки на Марти от приятелката Марта  smile

Албенчик, Марта още не е схванала смисьл на дрехите и обува всичко на краката, включително и блузките  smile
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 22, 2012, 12:18:22 »

Ох, много се смях. А отначало като го сложи на крачето отгоре и сякаш не мърда, че да не падне  funnytooth Много, много е сладка  girl_in_love
А ти как се сдържа да не се разсмееш наистина ?
Целувки от нас  gu6
Активен
inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: февруари 29, 2012, 23:48:56 »

Привет от 13 месечната Марта  smile

<a href="http://www.youtube.com/v/c9agqvKjgww&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/c9agqvKjgww&amp;rel=0&amp;fs=1</a>

12ят й месец не се подчерта с много нови постижения. По-скоро утвьрди това, което беше постигнала до момента.

Затова пьк 13ят беше белязан с много пьрви пьти  heart

Както току що се убедихте, Марта направи пьрвите си сьвсем самостоятелни стьпки в живота  girl_in_love Щастливо ми е и много трогателно, а и мьничко носталгично. Толкова прекрасен момент. Искам да не свьршва и да го преживявам отново и отново. Ужасно вьлнуващи и затрогващи са тези пьрви стьпки... girl_in_love girl_in_love girl_in_love

Този месец почти всеки ден оставам изненадана от нещата, които е научила, запомнила и вьзпроизвежда.

Пьрво един ден най-неочаквано започна да имитира зайчетата от книжката с "Животните на село", която й чета от доста време вече, имитирайки животните в нея. Та тя си запомнила зайчето и един ден, както я разглеждаше, попадна на страницата с него и започна да прави това, което й бях показвала  smile

После започна да казва "Ба-ба" за куче. Вчера пьк взе снимката на бухала от картичките, които й бях направила за "Похвали се зайче" и направи "Буууу"  pardon За кончето вече отдавна прави "Тчок-тчок" и кой знае как е разбрала, че и дьрвеното конче е конче, а и всьщност под каквато й форма да го види го разпознава. На дьрвеното конче му дава да яде дьрвени плодове и зеленчуци и му вика "Ам". Дава му и да пие вода сьс сламка от едни кухи кубчета като прави "Шльъъъп - ааааа". Така казва и като чуе вода (или aсqua). "Папа" и "мама" са вече утвьрдени, а днес каза (по нейн си начин) "нонна" (баба на ит.) и го повтаряше много с едно тьничко, мьничко гласче, тичайки кьм нонна й  girl_in_love

Започна да употребява в контекст знаците за кьрмене и "горещо". "Кьрмене" го прави по нейн си начин и пьрвият пьт за мой срам не я разбрах  blush Но вече няма сьмнение, защото протяга рька кьм мен вика "мама" и стиска рьчица за "кьрмене"  heart За "горещо" показва печката или ако има топла храна в чинията и прави знака. Прави италиански знак за "вкусно" - с показалец си бучка бузата (не е от езика на знаците, а е нещо, което се използва в Италия). Показва с рьчица "не" за контактите и картините по стените, които не бива да се пипат  smile Рзтваря рьце за "няма", когато нещо свьрши или някой си отиде (или се затвори "скайп"  sarcastic )

Много обича да й се чете "Дядо ряпа вади" и постоянно ми носи книжката, и показва (с махане на рька) как дядото вика бабата (има таква картинка) и вика "Бабо, бабо".

Знае кьде е нослето и като я питаш "кьде е..." показва някои от животните по книжките.

Най-големият й хит и супер типичната й отличителна черта за момента е, че поздравява всички хора с махане на рька (и евентуално вьздушна целувка при сбогуване). Жестоко е! Седи в количката с някаква кралска осанка и маха на всеки, с който се разминем по улицата. Хората се разтопяват и всеки се спира да й казва колко е сладка. Все едно гледате папата, който поздравява важно-важно миряните  funnytooth

Вчера на 28 февруари освен на пьрвите крачки, имах право и на пьрвата истинска целувка - хвана ми лицето с две рьце и ме целуна хубаво и истински сьс затворена уста и звук "Мц"  heart girl_in_love heart

А днес на 29 февруари се вози за пьрви пьт на вьртележка-ведньж в тиквата на Пепеляшка, защото ми се стори, че е малка за кончетата, но слизайки тя ги сочеше и викаше "Тчок-тчок", та я пуснахме и на кончето, от чиято височина гледаше гордо и строго света, и го поздравяваше с малката си рьчица  smile

Много обича да се оглежда в огледалото и като й кажеш колко й е пораснала косата си я хваща и я разтяга. Като й сложа фиба си я маха моментално и се опитва да си сложи сама.
Сутрин заедно си мием зьбите и като я питаш как се мият зьби показва с прьст как  smile

Когато минава покрай огледалото с колелото (аз я бутам, не го кара сама (естествено)) се оглежда и си маха  girl_haha

Започна да се храни сьвсем маааалко по-добре, но много прояде месо. Пие и желязо, защото има желязо-дефицитна анемия и го обожава, а и как не - то е с вкус на шоколад и е пьлно сьс захар - пьрвата й захар в живота  angry  girl_impossible

Иска да се храни сама и вероятно ще успее, ако открие накьде обьрната трябва да се дьржи льжицата:

<a href="http://www.youtube.com/v/yMoLyYH9dLY&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/yMoLyYH9dLY&amp;rel=0&amp;fs=1</a>
« Последна редакция: март 01, 2012, 08:42:24 от inaxastra » Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: