Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 21:50:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 3 4 [5]  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Септември дойде , хайде всички се събирайте на сладки п  (Прочетена 2818 пъти)

plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: септември 26, 2011, 17:06:43 »

Лелеее каква пустош , аз изчезнах и май повлякох крак.  blum Ние вчера се завърнахме вече , така че идвайте да си бъбрим.
Миши как си , какво става около теб?
Активен
Миши
Сватбар
Публикации: 276

Разгледай галерията на Миши

« Отговор #61 -: септември 26, 2011, 17:29:53 »

Yeeee Плами ти се появи. При мен горе - доло нещата се подреждат. Един приятел се прибра от Америка и с него кръстосваме улиците, нооо взех че се разболях  laugh Чуствам се една отпаднала, нищо не ми се яде, но ще се оправя бързо. Тази седмица очаквам и останалите колеги да се завърнат и да се започва с купоните, защото цяло лято изпростях. Едвам си оправям словореда  pardon От 3.10 вече започват и сериозните лекции, което до сега не се е случвало толкова бързо. Все ни ги слагаха поне 1-2 седмици след започването. Та това е най-новото около мен. Решили сме и едно мноооогооо голямо женско парти да си направим ама да видим кога точно. Хайде и останалите да се появяват. Плами ти как изкара?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: септември 27, 2011, 01:14:06 »

Ами аз супер изкарахме няколко дни само двамата с милото, правихме разходки , романтични обстановки и всякакви такива неща, естествено свършихме и малко работа blum .Като дойдоха нашите се свърши и другото предвидено и ги изненадахме с това което бяхме свършили и така ги отменихме.Естествено от петък вечерта ни тръгна все назад , решихме че да не цапаме много след ремонтите на бързо ще направим пица , уви тъкмо когато пуснах фурната , се установи че не работи , а само няколко дни преди това я използвах.Хубаво е че там имаме и друга че скълапихме положението и успяхме все пак да вечеряме , дори и малко късно.На следващия ден си пием кафенцето сутринта (силно казано, по скоро клонеше към обед blush) и тъкмо  забелязахме че и вратата  нещо и става и се отваря трудно и хоп тъкмо милото да влиза да си вземе нещо горно че беше хладно и вратата не може да се отвори , бравата се повредила и всички отвън , само майка вътре laughНе можа да се разглоби бравата , за това отворихме единствения прозорец без мрежа , опънахме разклонителя и отрязаха пантите  на вратата , естествено всичко не свърши до тук.Предстоеше доста мъки по поправката.В крайна сметка се счупи и едното стъкло че като я ремонтираха сменяха и него. Хубавото е че май свърши с това къръшкия ден.Тъкмо вече решили да починем с чаша кафе и сестра ми пристигат , решили да ни изненадат с мъниците , нали на следващия ден щяхме да сме на гости заедно , че те подранили при нас.Общо взето това около мен , а забравих да  се похваля че най накрая се захванах по сериозно да си довърша и гоблена , може пък скоро да успея и да ви го покажа. blum

Миши радвам се че нещата и при теб ще вървят на добре , повече хора , по весело става.А за партито да взема и аз да се присъединя  girl_wink Girl_hide
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #63 -: септември 27, 2011, 15:29:18 »

Плами вие големи премеждия сте имали. Поне сте си починали добре smile А за партито заповядай с наййй - голямо удоволствие ще те приема. Нали каза, че без това не си идвала скоро към Варна. Ще спретнем едно хубаво купонче Wink
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: септември 27, 2011, 17:46:45 »

Ох ,да имах възможност с удоволствие бих дошла във Варна, но нещо в последно време ми е доста натоварено ежедневието.Иначе на вас ви пожелавам приятно изкарване и после да разправяш как е минало , естествено искаме и снимки.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: септември 28, 2011, 10:05:59 »

Добро утро момичета , защо така ви няма никакви тук?Аз наминавам да ви почерпя , че свекървата има рожден ден днес , а пък може и така да ви примамя да дойдете да попишем. girl_wink blum

Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 755

Разгледай галерията на V_e_S_i

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: септември 28, 2011, 11:05:43 »

Опа, ето ме и мен cap cap Аз малко пропускам да пиша, че се върнах след отпуската и имам доста работа.
Плами, прочетох за премеждията, важното е, че всичко е свършило добре Bravo

Аз иначе какво да ви кажа - СВАТБАТА мина прекрасно! Подробен и то доста подробен разказ има в темата ( даже нямам време да го довърша badgirl, но днес ще се опитам) и след това ходихме за 3 дни малко на почивка с мъжа ми (леле колко странно  ми звучи blush). После отидохме до неговата вила, която е без ток и вода, но за една - две нощувки става pardon Там, ако знаете какво легло има - представете си само една пружина от старите легла, която виси на 4 вериги от тавана  Oh my ... казвам ви честно, много готино се спи на такова леглоооо Sleep sleeping То си е лего-люлка и така се унасяш като легнеш....леле, направо ми се доспива като се замисля girl_wink

Друго ново покрай мен няма. Правихме бебе след сватбата, ама явно не сме го направили и другия месец да стискате по-силно палци за близнаци!!!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: септември 28, 2011, 12:43:28 »

Супер Веси   много се радвам че всички преживявания са били страхотни , аз също нямам много време напоследък да пиша тук и не съм се отчела да ти честитя в темата но после като седна за повече и това ще направя, а сега едно горчиво от мен. blum
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #68 -: септември 28, 2011, 14:28:35 »

Юхууу и аз минавам да ви видя.
Весиииии вземи да довършеш разказа, че съм затаила дъх и нямам търпение да видя края  blum
Плами честита Ви рожденничка. Имам спомени, че много иска внуче, та едно общо пожелание от мен - скоро време ти една прекрасна мама, а тя най- щастливата баба на света.  give_rose Искрено Ви го пожелавам. Надявам се да не засегна никого.
Аз цяло лято си полежавах и сега като се почна едно обикаляне по университети, подаване на документи, работа... едвам си гледам домакинската работа. Скоро може и от нас да ме изгонят  funnytooth Та общо взето това е. Хайде оставям Ви за сега и приятен ден от мен.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: септември 28, 2011, 15:48:22 »

Миши не се притеснявай никой не си засегнала , напротив благодаря за пожеланията и тя ще е много щастлива от такъв подарък.
А той можо ще ти помага ти като нямаш време в момента.После ще се реваншираш  blum.Дано скоро ти олекне програмата.
Активен
Tonina
Сватбар
Публикации: 241

Разгледай галерията на Tonina

« Отговор #70 -: септември 29, 2011, 10:05:19 »

Привет, момичета!!
Бях се поизгубила тези дни, но ето ме пак на линия. Цяла седмица отново проблеми с гърлото и влизах в какви ли не филми - от полипи до не знам си какви страхотии за гласните струни. Вчера най-накрая с упойка успяха да ме прегледат. Оказа се, че е обикновен хроничен фарингит (макар и болезнен), та малко отдъхнах. Така че - тук съм  smile
Плами, отново си ни почерпила с вкуснотии  Bravo  give_rose
Веси, следя темичката ти с голям интерес и естествено както всички, чакам снимки с нетърпение!! smile
Миши, много се радвам на студентската нотка, която внасяш тук и, която много ми липсва. И не се притеснявай, убедена съм, че ще съчетаеш много добре задълженията.  good
Хубав и усмихнатден на всички!!!  Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 195

Разгледай галерията на lina_bs

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: септември 29, 2011, 22:18:33 »

Здравейте момичетаааааааа  give_rose Сватбата мина, беше прекрасна. Бяхме и на язовир Цонево с два-три дни и сега вече сме на работа  cray
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #72 -: септември 30, 2011, 01:22:28 »

Здравейте!

Аз днес се прибрах от Благоевград. За жалост не можахме да се видим с Митко днес, та аз имам време да ви разкажа какво се случва около мен. Миналата седмица на мини ваканцията ни не се разделихме за миг даже - ту у нас, ту у тях! Той даже помогна в гроздобера ни и после меленето на гроздето (така де той беше главното действащо лице). Но иначе ми е много самотно без него, беееееее... Трудно ми е още да свикна, че като се прибирам от лекции него няма да го има и да му разкажа как е минал деня ми, да го гушна, да му се оплача или да го зарадвам с постижение. Не е същото по телефона. sad Много ми липсва там...

А съквартирантките ми от друга страна са мнооого готини! Тази неделя се качвам там и те милите ме изненадаха с гофрети!  heart Сладурании!! Успявам и да се изявявам с моята страст грима върху тях. И най-готиното е, че се харесват!  Wink Аз даже си изпуснах палитрата със сенки и ми се изпочупиха много от цветовете и те ми дадоха техните палитри да си ги използвам, когато искам! smile

Весиииииии, сватбата ти е била невероятна! Гледах снимки, страхотна си! heart

Лина, ти също си прекрасна булка - една такава мъничка и сладка.  heart

Плами, да е жива и здрава свекървата! И мерси за почерпката, привлече ме.  sarcastic

Миши, то домакинската работа може и мъжа да я върши, не го учи само ти да чистиш! smile

Тонина, радвам се, че при теб нещата са по-добре и съвсем скоро да всичко да е наред! smile

Желая ви лек ден и приятен уикенд, защото може от любов да не мога да се включа пак тези дни.  heart sarcastic
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #73 -: септември 30, 2011, 11:03:49 »

Как сте днес момичета? И аз наминавам да Ви видя как сте.
Тези дни ще съм си самм самичка. Митко заминава за неговия си град, а аз отказах да отида. Имаме малко нужда от пространство и време. А аз се готвя за лекции, та затова реших да си остана в къщи. Относно помагането му в домакинската работа - да помага, но само когато аз едвам смогвам, защото и неговата работа не е от най - леките. Носи много отговорности и ако не е на компютъра ( по работа ) е в движение.
Наде разбирам те как се чустваш, затова стискам палци скоро да си се върне при теб в Благоевград и всичко да е по старо му.
Тонина радвам се, че успяваме да върнем приятни спомени smile
Плами как изкарахте рождения ден?
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 458

Обичаме те малко Мишленце

Разгледай галерията на zlatomira__

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: септември 30, 2011, 19:14:32 »

Здравейте , мацки! Аз отново се завръщам... тук smile
последно бях тук, когато ви се похвалих, че съм започнала работа...
какво да пиша... липсвате ми, с някой момичета с пишем във фейсбук
плами, хубава почерпка за свекърва .. и моята днес има рожден ден мъж ми се обади да и честити , а тя му каза Николай не ме занимавай с глупости и му затвори телефона...
наделина, съквартирантките са много готини , според твойте думи , когато аз бях студентка, само с едната си съквартирантка се разбирах, другата беше ужасна... все нацупена и сърдита...
та това е от мен лека вечер, девойчета!!!
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: