Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 21:50:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 ... 5 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Септември дойде , хайде всички се събирайте на сладки п  (Прочетена 2818 пъти)

plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« -: септември 08, 2011, 09:50:20 »

Здравейте сладурки , май никой не прави нова тема и аз ето че намерих малко време да я пусна , дано пък станете по активни, как звучи само , аз почети не съм се явила иначе казвам че вие не пишете   blushЛек ден ви желая и ви чакам на отчет , за да разкаже всеки какво става около него и къде сте се изпокрили.
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #1 -: септември 08, 2011, 10:06:34 »

Евала, Плами! Накрая!  sarcastic Мерси за кафенцето.

Аз да се похваля вчера се настаних в общежитие. Така де - чаках от 9 сутринта до 10 вечерта за настанителна заповед!  Oh my ... После отидох до стаята, запознах се с момичетата, които ми се видяха много добрички и готини - Ива и Зорница. Стаята ми е готина. Оставих си юргана, одеалото, възглавницата и хавлията, които си носех, и си тръгнах. Сега пак съм си у дома. От неделя ще се опознаваме повече с тях!

Това е около мен... smile

Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: септември 08, 2011, 10:19:45 »

Много се радвам че вече със сигурност знаеш че ще си в общижитията , дано се разбирате много със съквартирантките и да има да ни разказваш много весели моменти с тях.А защо така си чакала толкова време за заповед?
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #3 -: септември 08, 2011, 10:26:46 »

Защото организацията беше никаква. Някои хора снимаха скандалите, които се заформиха от досадата на Великото чакане! Няма да се учудя, ако ни дават по "Господари на ефира". Една единствена инспекторка настаняваше и като влязат 5-ма души в стаята и излизат буквално след час. Бутане яко, пререждане и така аз не бях от нахалните и си останах до посреднощ! Какво да се прави... Важното е, че съм в хубавото ремонтирано общежитие! Днес се надявам сестра ми да ми плати депозита, защото аз нямаше просто как, освен да останех там да спя, ама не исках. И всичко се надявам да се нареди... smile Ще разказвам!
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 195

Разгледай галерията на lina_bs

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: септември 08, 2011, 10:41:01 »

На общежитие е готино. smile Ще пиша после, че сега нямам време
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 755

Разгледай галерията на V_e_S_i

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: септември 08, 2011, 10:59:41 »

Плами, браво за темата Bravo

Наде, много е хубаво, че си успяла да изчакаш все пак danceg Представям си какви купони ще се заформят с твоите съквартирантки yahoo tease danceg Ще има да разказваш! girl_wink

За мен  да ви кажа -  остават САМО 9 дни и вече се вълнувам много! girl_in_love girl_in_love
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #6 -: септември 08, 2011, 11:00:10 »

Здравейте, момичета give_rose Присъединявам се и аз към вас (дано ме приемете  Wink ). Аз от известно време съм без работа, по цял ден си стоя у нас и изкукуригвам... Никой от никъде не ми звъни, даже на интервюта не ме канят, а имам опит в сферата. Вече се чудя толкова ли съм смотана, че вече близо 2 месеца нищо не мога да си намеря. Много ми е тъпо, защото като мина сватбата и изведнъж започнаха да се случват само някакви неприятни неща. Аз че си бях в депресия след сватбата, бях си, ама вече ме е обхванала такава апатия, че ми е все тая и нищо не ме трогва...

Nadelina88, честито за настаняването! Хубаво е, че си в ремонтирано общежитие и няма да е толкова мизерно good Дано да се разбираш със съквартирантките. Аз като се сетя какви преживявания съм имала като бях на общежитие crazy Но това е нещо, което трябва да се изживее задължително, ахахаххаха smile
Активен
Деничка Звездичка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 657

Dum spiro, spero!

« Отговор #7 -: септември 08, 2011, 11:34:12 »

Привет, момичета. Как сте?

Веси, при теб вълнението е голямо, но и голяма емоция те чака.  Girl_hide

Наде, върна ме назад във времето ти. Аз съм живяла 5 години в това общежитие, помня го още от неремонтирания му период преди 8 години, голяма мизерия беше, но пък весели случки, колкото искаш. Брат ми, между другото, е един от хората, които много спомогнаха за тоя ремонт с лично време и идеи и то от момента, в който започнаха да бутат всичко, до момента, в който сложиха телевизори и пуснаха интернет и кабелна телевизия по стаите, много се гордея с него и с това какво се получи там. Ние през 2003 година нямахме даже радио или топла вода и бяхме усвоили до съвършенство маркетинга и ремонта на бързовари и печки. Хаххаах. Сега като видя новия вид на стаите и се радвам, че нещата там вървят. Иначе проблемът с организацията за взимане на заповед винаги си го е имал и не знам защо все така става. Добре че поне си успяла с настаняването. Сега ще разправяш всякакви студентски истории и ще е интересно.  girl_wink

Лина, какво става при теб? Хвърчиш ли по задачки?

Тиама, в каква сфера работиш? Съчувствам ти за лошия период и много се надявам да ти потръгне. Не губи вяра, нещата никога не остават на едно място.

Пламак, как мина рождения ден?
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #8 -: септември 08, 2011, 11:40:39 »

Тиама, приветствам те в темичката! Не се ядосвай за работата и интервютата. "Бързай бавно, хубавите неща в живота стават неочаквано!" - това си повтарям, когато нещата не вървят добре. smile

Веси, времето ще отлети до Големия ден за миг! Наслаждавайййй сееее максималноооо!  heart И си мисли само хубави работи.

Знаете ли, чета си за "Отчаяни съпруги" и се чудя какво ли ще се случи в новия последен сезон... И си мисля като коя ли от тях ще бъда - каква съпруга, каква майка. Интересно достигнах до извода, че уж най-безразсъдната, емоционална, наивна и т.н. Сюзан се оказва, че има Най-невероятните деца, а Линет - която изригва деца всяка година, не е за мен на първо място като майка. А като съпруга? ... Всъщност не знам дали гледате сериала, но аз много го харесвам, та реших да ви споделя мислите си.

П.П. Дени, изпреварила си ме с поста. Хайде и аз стига семеен живот, малко да видя и аз какво са студентските купони, а?  sarcastic Общежитието иначе след ремонта е направо неузнаваемо. Всичко е новичко, приятно, уютно е. Има телевизори и кабелна, което си е Голям лукс за общежитие. Браво на брат ти, добра работа е свършил!
« Последна редакция: септември 08, 2011, 11:44:50 от nadelina88 » Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #9 -: септември 08, 2011, 11:44:17 »

Деничка, юрист съм. Напълни се с гладни юристи и човек не може и работа да си намери... Ама виновна е държавата, защото не може в знайни и незнайни университети да се учи право и на година да излизат хиляди кадри, които няма къде да се реализират crazy Надявам се и аз скоро да се оправят нещата... Проблемът ми е, че искам да си работя по специалността и не ми се работи като продавачка например. Толкова усилия и труд вложих, че приемам всякаква друга работа като един вид крачка назад, но пък и трябва да се яде все пак... Ох, не знам и аз вече! Извинете ме, че ви пълня темата с негативи...

Веси, мъничко остава до големия ден и е нормално да се вълнуваш smile Добре, че ви чета и се забавлявам и аз покрай вашите вълнения, та да си спомня и на нас колко ни беше хубаво heart

Пламъче, видях тортата за рождения ден в темата за готвенето и искам да ти кажа, че е страхотна! Имаш голям талант!
Активен
Миши
Сватбар
Публикации: 276

Разгледай галерията на Миши

« Отговор #10 -: септември 08, 2011, 12:28:33 »

Аххх ето къде сте били всички... Добре че Надето ме светна. Набързо хвърлих поглед какво става, но сега по основно ще изчета всичко. Наде още веднъж поздравления.
Активен
Tonina
Сватбар
Публикации: 241

Разгледай галерията на Tonina

« Отговор #11 -: септември 08, 2011, 12:59:27 »

Плами, браво за идеята  и поздравления за оригиналната торта  good, предполагам рожденикът е бил във възторг  smile. Иначе при мен нищо интересно - емоциите от сватбата утихнаха и ми е малко тъжно, затова се радвам, че тук имаме възможност да "не излизаме от ритъм"  girl_wink.
Работата ми е непрекъснато пред компютър, така че влизането тук ми е глътка свеж въздух  smile.
Хубав ден на всички!!! 
Активен
Деничка Звездичка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 657

Dum spiro, spero!

« Отговор #12 -: септември 08, 2011, 13:25:10 »

Тиамка, разбирам те напълно. То не само в нашата сфера е така, ами и по други. Докато университетите увеличават приема на студенти при намаляваща бройка гимназисти, не променят нищо в преподаването и всички големи професори стоят само за заплатата там, така ще бъде. Аз мисля, че предимно системата на образованието е виновна, не работодателите и студентите, защото нито студентите учат това, което са си представяли, нито работодателите търсят това, което от университетите предлагат. Нищо де, ти след като имаш опит, значи е въпрос на време да продължиш по специалността. Макар че заплатите са страшно ниски сега и само студенти взимат. А за споделянето, нали уж като е казано и с друг, не е тежи толкова.  girl_wink

Наде, радвам се, че ти харесва общежитието. Само да случиш и на свестни момичета и всичко ще е супер. Ти за първи път ли си на общежитие или си "стара пушка"? С Митко как сте?  smile

Аз пиша цял ден споразумения и вече само букви виждам. Много ми е хубаво, че тая седмица е само 3 работни дни, а после така бързо идват събота и неделя. Имаме си и гостенка вкъщи и все приятни неща. Как е при вас, момичета? Какви планове имате за идващите 4 почивни дни? Хайде да обменим идеи.

Привет и на другите, с които не се познаваме.
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #13 -: септември 08, 2011, 14:00:02 »

Днес аз май имам най-много постове в темата!

Дени, наистина ми харесва. Надявам се и за напред да ми харесва да бъда там. За първи път съм на общежитие. До сега живеех с Митко на квартира, но той завърши. И тази година си останах самичка и шанса ми да не съм съвсем сама в скъпа квартира беше да си подам документи за общежитие. Иначе с Митко сме си много добре, малко тъжни, че ще се виждаме рядко, но с надежди да си намери работа в Благоевград (каквато и да е, макар че иска по специалността), за да сме пак заедно! Ти как си? Много се радвам, че пак писа в седмичната тема, отдавна не беше. smile
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #14 -: септември 08, 2011, 14:20:58 »

Tonina, аз малко със закъснение, но ви желая много здраве, любов и семейно щастие give_rose Не бях разбрала, че сватбата ви е минала, но не се отдавай на такива емоции, а си припомняй хубавите моменти. Явно доста от нас минават през такъв период, но скоро ще ти мине good Бяхте ли на сватбено пътешествие?

Деничка, как не съм знаела досега, че сме колежки Wink Права си за заплащането - повече от мизерно е като се има предвид каква работа вършим, ама не искам да го коментирам smile Коя е гостенката ви, ако не е тайна? И аз много се радвам на кратката работна седмица, защото милото си е при мен повече време heart Ще се отдадем на разходки, готвене и мързел smile Аз като съм свободна по цял ден, напоследък започнах да се развихрям все по-често из кухнята и да готвя някакви по-трудоемки манджи, че да не скучая. От това естествено мъжът ми е най-доволен, но тия дни ми каза, че щял да ми забрани да готвя, защото му вредя на линията blum

Наде, стискам палци скоро да се реши въпросът с работата и да сте заедно с половинката ти good
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: септември 08, 2011, 15:47:01 »

Браво Плами, виж какво оживление настъпи в новата тема!  Bravo

Тиама, добре дошла!!! И се оплаквай колкото си искаш, всички това правим! Wink  Аз съм на същия хал с работата, и през ум не ми е минавало че почти година няма да мога да си намеря работа в София каквато искам, и с преводачи  от англ. е пълно, а фирмите в които искам да работя (строителни и в енергетиката) сега нямат много проекти. Пък и без връзки трудна работа.
За вашата сфера не съм наясно, но едно малко съветче - кандидатсвай дори за секретарка в правна кантора, важното е веднъж да се докопаш и да създадеш контакти, аз ходих на две такива интервюта, макар че не искам да работя като секретарка, а като преводач (нали все искат и преводи) и останах мноооого впечатлена, е няма такъв лукс, да работиш и да пееш! А в първата бяха и много готин екип, хем интелигентни, хем веселяци, жалко че не стана. Ти в коя фирма си работила досега?

Наде, и у мен предизвика много спомени за студентските години в общежитие. В началото се бях излъгала да съм на квартира при едно гадно бабе, но бързо офейках и айде на купонаааа smile И голямата любов там срещнах, хубаво беше, макар че много не се задържах в Търново ама това е друга тема. Наистина там най-много се усеща студентския живот, дано и на теб ти хареса и да си попаднала на готини момичета.
Сега като сте разделени повече ще си липсвате и ще се обичате, иначе битовизмите бавно и сигурно убиват любовта ...
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #16 -: септември 08, 2011, 15:58:59 »

cap cap cap Най - накрая вече и аз имам възможността бааавно и спокойно да пиша по темичките. Имахме гостенн 2 дни, а той полудява, ако не седне на компютъра. Едвам го изтърпяхме колкото и грубо да звучи. Просто неможеш нищо да свършиш що се отнася до интернет. Относно университетите - момичета съчуствам Ви наистина. Аз все още уча последна година съм и както всеки друг искам да се реализирам в моята специалност колкото и да  е трудно. За правото - даже даваха по новините масово излизат юристи и счетоводители. А точно това и аз щях да уча. Чак се радвам, че успях да отстоявам своето и не записах право. Както казахте - отвсякъде излизат висшисти с тези специалности, а реализацията им е много трудно ( особедно правото ). Искрено се надявам да успеете с намирането на работа, защото е много трудно като цяло всичко. Аз за сега нямам притенции дали ще съм в някой магазин или по специалността си, но засега. Ако е писано да се реализирам в областта, която уча все едно съм ударила 6-ца от тотото. Това е за сега от мен. Надявам се да съм по активна в темичка, ако скоро не ми превземат компютъра Wink Хайде приятен следобед.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #17 -: септември 08, 2011, 16:09:43 »

Майче, благодаря за подкрепата give_rose Аз кандидатствам за всичко, за което съм квалифицирана в тази сфера, и за секретарка съм кандидатствала, но за жалост още няма никакво развитие. Иначе досега съм работила в адвокатска кантора, но ни удари кризата и се наложи да си стоим у дома. Разбирам се с колегите си и ми беше добре там, но клиентите спряха да плащат и съответно ние останахме без заплати sad Та така, дано скоро всички си намерим работа good

Mishi, разбирам те много добре, аз съм така, когато с брат ми сме си у дома. Да не ти се наложи нещо да свършиш на компютъра... Дебна го, ако реши да излиза някъде, та да си свърша работата. Много е досадно, защото постоянно играе някакви игри и все го прекъсвам "в най-напрегнатия момент"  pardon
Активен
maya_bunny
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: септември 08, 2011, 16:36:39 »

Миши, каква ти е специалността?
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 543

Разгледай галерията на госпожица

« Отговор #19 -: септември 08, 2011, 16:56:14 »

Приемате ли завърнали се  Girl_hide
Аз много отдавна не съм писала, но нещо нямам желание за нищо напоследък nea Това с търсенето на работа е ужасно, преживях го миналата година, но осъзнах, че ако само се депресирам и се тръшкам не става нищо. Като потърсих помощ, изчетох де що има литература за CV и намиране на рабта и попромених отношението си и техниките на интервютата и си намерих работа yahoo Много е важно според мен, човек като не успява да не се предава, а да се променя и да продължава. Ето и баща ми като остана без работа, еше много отчаян, защото е човек на години в отмиращ сектор, но като си пооправи СВто и като повярва в себе си се оправи и той, тъй че за всички има надежда give_rose 
Наде, аз пък така не харесвах моето общежитие, защото тези момичета с които деляхме кухня и баня бяха мърли, дано твоето преживяване е по-хубаво.
Привет на всичко останали, с които не сме си писали до сега, ще ми е приятно да ви опозная макар и виртуално  smile
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #20 -: септември 08, 2011, 17:41:27 »

Мая уча " мениджмънт на туризма". Луда съм на тема туризъм и влагам всичко от себе си, за да науча най-важните неща в тази област. Знам, че най-добре се учи от стаж, но за жалост е трудно да се реализирам. Няма ли връзки всико е трудно в днесшно време. Малко противоложно и на моите думи, но подкрепям мнението на Госпожица. Поняко просто се иска едно добре направено СВ . Това освен, че го уча, но и много често ходя на интервюта. Чух и видях невероятни неща от смешно до трагични. Може би в момента ни трябва голям късмет и най-вече да не се губи вяра, че ще се намери работа. А сега да ви се похваля - преди малко благодарение на pinkc_panter си направих един невероятен букет. Знам, че си има специална темичка за майсторийките, но пък се притеснявам там да покажа,понеже нещата на момичетата там са wawwww. Ако успея да се преборя с компютъра може да кача снимки.
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: септември 08, 2011, 19:36:58 »

Най-накрая и аз да се добера до компютър. Тиама здравей  give_rose
Деничка теб не те ли даваха по телевизията ?
Ние днес бяхме да оправяме медицинските - минахме психо, васермана е отрицателен. Така, че щем -не щем ще се женим  crazy

Веси, аз пък учудващо съм спокойна. То ние сме след вас де, ама аз бях притеснена март-април, но сега не толкова. Разбира се като получа факс отгоре и ела да видиш  smile

Госпожице, каква работа си намери?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: септември 08, 2011, 19:58:57 »

Ето ме и мен , най накрая и аз съм на линия да се включа в темата.Днес ми е ужасно уморено , не знам защо ,но едвам се замъкнах до в къщи като излязох сутринта и сготвих на бързо и хоп полегнах , че като съм заспала ,направо се шашнах като видях часа в който се събудих -18:15ч.Тъкмо уж ми посветна и сега пак едвам се въздържам да не си полегна.Хубавото което забелязвам е че доста попълнения има в темата , явно като се разхлади и сте се завърнали при нас , браво.
Миши я вземи качи снимка , защото аз нямам търпение да видя букета , хич не се опъвай.Желая ти бърза реализация след като завършиш .
госпожица радвам се че си намерила точния път, за да откриеш подходящата работа за теб.
♥ Тiama ♥ благодаря за мнението за тортата, поласкана съм.Не се притеснявай да споделяш тук каквото ти тежи и аз съм от безработните и съм напълно наясно как се чувстваш.
Дени изкарахме страхотно рождения ден , събрахме се с нашите и с родителите на милото , с децата и сестра ми и беше много весело, някой от поканените не можаха да дойдат, иначе всичко си беше наред, като изключим  че племенника реши че ще реве от свекърва ми  laugh.Бяхме такава картинка , а жената така да обича деца и такъв мерак да има за внуче , ама виж племенницата ходи при нея и бърборясва постоянно .А на следващия ден продължихме празнуването и в кумовете че детенцето им е рожденик.
Tonina рожденика беше наистина много доволен , защото не очакваше такава торта , тя беше тайна до последно  blum.А  ти наминавай по често тук , да се поосвежаваш , че и да си побъбрим сладко и с тебе.
Веси сега остават най емоционалните дни около подготовката , но пък пика на емоциите е в деня на сватбата , така че от сега нататък много усмивки и дано нямаш никакви ядове повече.
Линче браво на вас , добра работа сте свършили, хайде сега и ти по активно тука. blum
Извинете ме ако съм пропуснала някой , но вие много сте се разписали и направо разногледа станах  Wink , на всички останали  cap.Гледам че всички сте на вълна студентски години , ами тогава вземете по разкажете някоя история от тогава.
Аааа нали съм забраванка пропуснах да кажа какво ще правим през почивните дни, очертава са да имаме доста работа, но ако успее милото да си вземе следващата седмица в отпуска както плануваме ще измислим нещо интересно , че да си изкараме хубаво отпуската.А вашите планове как са?
« Последна редакция: септември 08, 2011, 20:03:28 от plamak_ » Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #23 -: септември 08, 2011, 21:17:11 »

Плами благодаря за куража  give_rose Аз уж качих снимки в галерията ( да си призная уж съм на Ти с комютрите, но не и форумите и малко се озорих, но мисля, че успях да кача снимка). Наистина и аз много се радвам, че темичката се оживи колкото повече, толкова повече Wink Ние утре ще пътуваме уж сме на панаир, но да видим дали ще стигнем до него или ще се ходи на лов ;( , а други хора ще седим в къщи пред тв и ще скучаят. Въпрос на време е да се види развъзката. Стискайте палци да е панаира не лова  funnytooth
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: септември 09, 2011, 08:09:30 »

Добро утроооо , аз от доста време съм към будните ,защото от снощи си имаме гости , мъниците са при нас и от рано рано са се развилнели из в къщи blum.Сега ви сревирам и кафето че стига сте спали ,идвайте да бъбрим докато съм тук още  blum.Успешен ден на всички ви.
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: септември 09, 2011, 08:11:37 »

Добро утро smile
Аз вече съм на работа и ако мога ще се включа по-късно smile
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #26 -: септември 09, 2011, 08:49:02 »

Добро утро, дами give_rose Ето една малка виртуална закусчица, спретната от мен:

Да ви е сладко!
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #27 -: септември 09, 2011, 09:29:55 »

Добро утро и от мен.

Плами, мерси за кафенцето. Играй с малките палавници там и много не се оплаквай от ранното ставане!  beating

Тиама, мерси и на теб за закуската. Мнооого са сладки тези формички. Това мекички ли са?

Миши, стискам ти палци да е панаира! И приятно прекарване. Ама не се коси - то важна е компанията, не толкова къде точно се събирате. smile

Лек и успешен ден и от мен на всички.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: септември 09, 2011, 09:45:13 »

Аз не се оплаквам Наде , определено няма място за скучаене като са и двамата тук.А това мисля са бухтички , които се точат , поне аз като ги правя стават така.
♥ Тiama ♥ благодарим за закуската.
Линче лека работа.
Активен
Tonina
Сватбар

« Отговор #29 -: септември 09, 2011, 09:55:03 »

Плами, Тиама, браво на вас!!! И кафенцето и закусчицата са супер! И да не ни пука за калориите - настроението е важно  danceg. Хубав и усмихнат ден на всички!
Тиама, ще споделиш ли рецептата за тези мекички-бухтички  give_rose
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #30 -: септември 09, 2011, 10:03:59 »

Добро утро и от мен. Аз нещо хич не се наспах. Беше ми много студено и съм цялата схваната. Благодаря и аз за закуската ще имам голяма нужда от нея Wink Наде точно затова се надявам да е панаир, защото ще сме с компания, приятели, родителите му и се надявам да изкараме добре. А ако е на лов само той и баща му ще ходят с тяхната си дружинка, а аз ще трябва да съм сама. По принцип не ми пречи да съм сама, но в чужда къща се притеснявам. Вие кога почвате в университета?
Плами какво да ти кажа за завиждане. От кога искам и аз племеничета и мнооого да им се радвам. Но все пак всичко с времето си smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: септември 09, 2011, 10:27:35 »

Леле как се раздвижи тематааа!!!! yahoo yahoo yahoo

Ето ме и мен! cap cap cap
♥ Тiama ♥, добре дошла! Пожелавам ти скоро да си намериш хубава работа и благодаря за закуската!!! blum

Плами, мерси за почерпката! Да нацелуваш малчовците от нас!

Линче, и аз като теб съм на работа.....Оффффффф как не ми се работи!!! Да ти кажа честно, не мислех и аз, че чак така ще се развълнувам, ама сега.....не ме питай какво ми е!!! Яко  butterfly butterfly butterfly butterfly в стомаха heart

Миши поздравления за букета Bravo Много хубав е станал! Идеята на pink_panther е много добра, даже мисля и аз да я реализирам!  girl_wink Това с работа по специалността е много трудно, но дано все пак да имаш късмет! Good luck

госпожица , приятно ми е и на мен! май не сме се засичали много из темите! За намирането на работата и контактите  - много е вряно това, което си написала! Всъщност само не разбрах, дали работиш в момента нещо или не?  crazy

Майче, много хубаво си го написала за студентския живот yahoo danceg Искрено ти завидях, защото аз не съм имала такъв. Учех задочно, но освен първата година за една седмица и последната също за една седмица, повече не съм била на квартира. макар че и тези две седмици бяха.....щур купон!

Tonina, и аз съм пред компютър и добре, че е форума,та колежките се чудят защо от време на време се смея сама или изпадам във някакво възмущение, че даже започвам да им чета! sarcastic sarcastic laugh Иначе, за апатията след сватбата - надявам се скоро да мине, аз също се притеснявам от този момент и ще видим как ще бъде при мен! Дано да успееш да си намериш друго, за което се вълнуваш, а защо не и едно  stork-gurl stork-boy

Наде, това, че си последна, не значи нищо, нали знаеш! За твоите "размисли и страсти" относно Отчаяните съпруги - и аз го следя този сериал, много е хубав. Най-много ме кефи може би Сюзън - много е естествена и една такава сладуранка, но Ева Лонгория ми е слабост, много я харесам като жена и актриса и тя също ми е любимка.

Момичета, стана доста дълъг поста ми! Желая ви успешен ден. Аз днес ще съм до обяд само и после отивам по задачки - ще поръчваме тортата, букета, ще си избираме подаръка от кумовете.....дано да смогнем:)

Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #32 -: септември 09, 2011, 12:19:40 »

Tonina, веднага споделям рецептата за бухтичките:

1 кофичка кисело мляко
3 яйца
1 ч.л. сол
1 и половина ч.л. сода
около килограм брашно

Брашното се пресява. В него се прави кладенче и там се счупват яйцата и се изсипва киселото мляко, смесено със содата. Добавя се солта. Меси се меко тесто. Разделя се на четири топки. Оставя се 20 минути да почине, завито с кърпа. Всяка топка се разточва на кора с дебелина около 5 мм. След това аз използвам формички за сладки и си ги режа с тях, но може да се нарежат на ромбоиди или пък на кръгчета с чаша, кой както иска. Пържат се в силно сгорещено олио на маслена баня, за да се надуят.

Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #33 -: септември 09, 2011, 13:59:18 »

Ето ме отновоо. Днес бях в университета с един приятел, който се явяваше на държавен изпит за 3-и път. Милия ми беше толкова притеснен, чак аз усетих напрежението. Трябваше му определена оценка, за да запише магистър. Е, взе го с 4,50  Bravo Страшно сме доволни всички и много му се радваме. Крайно време беше да го вземе. Та през времето което чаках си задавах въпроса : държавен изпит или дипломна работа ? Какво е Вашето мнение по въпроса?
 Веси и аз като теб ту се възмощавам, ту се смея, а мишока само седи и ме гледа учудено какво ли ми става . crazy От време на време и той поглежда тактично, за да види какво и с кого пиша.
Това е от мен аз отивам да стягам багаж. Приятни почивни дни на всички Ви.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 543

Разгледай галерията на госпожица

« Отговор #34 -: септември 09, 2011, 14:47:41 »

Здравейте девойки,
Имам си работа аз в момента, но не работя, ще започвам октомври живот и здраве smile
Миши благородно ти завиждам и на мен ми се пътува на някъде, но тези почивни дни се очертават пълни със задължения sad
Веси и на теб ти завиждам благородно, сигурно е прекрасно чувството няколко дни преди сватбата, надявам се да го изпитам и аз някои ден blum
Лина, браво за работата и ти май дълго време търси или се бъркам?
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: септември 09, 2011, 19:17:14 »

Ами да ти кажа за сегашната ситуация на пазара на труда бих казала, че не търсих много -месец и половина.

Качих снимка на тортата и на чашите в галерията , ако искате ги вижте. Другата седмица ще ходим до ресторанта за менюто, а Ванко и кумът има тежката задача да изберат алкохола за сватбата опитвайки го  Wink

Аз утре пак съм на работа, въобще не знам вече петък ли е събота ли ? Номера е да не пропусна неделята и да ида тогава на работа  blum
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #36 -: септември 10, 2011, 10:16:11 »

Добро утро, заети момичета!  girl_impossible

Аз да ви се похваля снощи си писах с едната ми съквартирантка!  yahoo И двете са от Свиленград и се прибират рядко, защото е далече. И са успяли да направят в общежитието голям лукс! Не знаех, че  там има офиси (поне така ги наричат) и ние сме имали един само на нашата стая, в който са донесли хладилник, микровълнова, скаричка, фритюрник, котлон... Викам аз какво да донеса, миална машина ли  sarcastic То всичко си има!

Миши, и аз от скоро започнах да си задавам този въпрос - дипломна или държавен. Съвета на повечето ми приятели (защото връсниците ми завършиха, а аз пък прекъснах и сега съм една година след тях) е държавен изпит. Изпита бил много по-лесен от всички досегашни изпити и аз започнах да клоня натам. Но още не съм се интересувала кои преподаватели участват в комисиите и на двете, а това е от огромно значение и съм сигурна, че то ще ми каже последната дума! smile

Лина, и в неделя ли работите? Да не отработвате за празниците?

госпожичке, ти какво работиш? smile

Кафенцето ви чакааааааааааа smile
« Последна редакция: септември 10, 2011, 10:18:31 от nadelina88 » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #37 -: септември 10, 2011, 11:56:23 »

Здравейте момичета Girl_hide

Надявам се не се натрапвам в темата ви, и ако не е нахално да се запиша и аз за сладки приказки blush pardon

Наде благодаря за хубавото кафенце good

ето кафенце и от мен... и малко сладко да се почерпите girl_wink

И така днес съботен прохладен ден, споделете имате ли някакви планове за уикенда, аз още не съм решила какво да правя имам цял ден на разположение...може и да спретна нещо за десерт pardon кой знае какво ще ми хрумне.

Хайде чакам някой да дойде да си приказваме и да  pleasantryпием pleasantry кафе
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: септември 11, 2011, 23:57:31 »

Ехее , ама то много пусто тука пак, аз изчезнах и май повлякох крак. girl_winkНие тази седмица пък спретнахме домашна юфка и утре за закуска ще ви почерпя с нея, естествено и с кафенце.Иначе нищо ново около мен , мъника е при нас и си играем , гукаме, сърдиме , от всичко по малко. blumНе застава и за секунда на едно място, вече си имаме 6 зъбчета и прави опити да пълзи.Това около нас , стига съм ви надувала главата с бебешки неща. smileДано новата седмица е успешна и много усмихната за всички.
Иве добре дошла и хич не се натрапваш , даже наминавай постоянно.
Наде те много луксозни тия ващи общежития браво.Аз имам братовчеди в Свиленград и даже скоро им бях на гости , така че съм пристрастна към този хубав град.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: септември 12, 2011, 10:39:55 »

Охооо май си чакате юфката и кафенцето и за това никой не се явява   girl_wink

Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #40 -: септември 12, 2011, 10:45:09 »

Добро утро и Плами благодаря за хубавата закуска. Такава юфка не съм яла от мнооогооо години. Мисля, че все още ми слагаха стол на мивката, за да мога да си измия ръцете  blum Наистина много я харесвам, но не съм пробвала от домашната да направя сама.
Хайде успешна и слънчева седмица от мен.
Активен
Tonina
Сватбар

« Отговор #41 -: септември 12, 2011, 11:41:34 »

Добро утро на всички!
Плами, аз юфка не обичам, обаче като гледам твоята направо ми се иска да я излапам, изглежда страшно вкусно!!! (няма нищо общо с тази от детската градина от едно време). Може би ще трябва да си преразгледам отношението към юфката  Wink
Хубав и усмихнат ден на всички!!!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: септември 12, 2011, 14:21:50 »

Ами Миши аз за първи път си я точих самичка майка само ми помагаше да я разнася от масата да съхне върху чаршаф .Друг път ме оставаше да наточа няколко листа и това е , все пак това беше преди толкова години , че дори аз самата не помня кога точно  blum.
Тони радвам се че моята юфка така ти е повлияла , ние още не сме я пробвали ама мъника си хапва , явно и на него му хареса. smile
Къдеееееееее сте всички?
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: септември 13, 2011, 08:23:53 »

Добро утро момичета? Как сте днес? Вчера нямах никакво време да седна на компютъра, но днес преди да ме е завътяла вихрушката реших да попиша smile
Довечера сме в ресторанта да избираме менюто. Роклята ще ми е готова напълно на 22 септември. Ремонта свърши yahoo yahoo yahoo
Това е май засега при мен.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: септември 13, 2011, 09:46:08 »

Добро утро и от мен,как сте днес?Момичета я помагайте , имам нужда от идеи за подарък за мъж , свако ми се пенсионира и нямам идея какво да му купим.
Линче бързо напредвате, браво.
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #45 -: септември 13, 2011, 12:20:50 »

Здравейте, отдавна не съм се разписвала във форума, неща хич не ми достига време. Да ви се пооплача колко много ми се спи, как ме наполява главата и как на моменти изпитвам отчайваща нужда да си сменя работата  huhhuh.gif Иначе времето навън е толкова хубаво, че си мечтая за една планинска разходка, дано се задържи така до края на седмицата за да си я осъществя  Girl_hide
plamak_ веднага се сещам за подарък свързан с някакво хоби ако има свако ти, например ако обича да ходи за риба би оценил една хубава въдица и разни тем подобни рибарски нещица. Но ти си го познаваш най-добре и знаеш с какво обича да се занимава в свободното си време  smile
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: септември 13, 2011, 13:16:17 »

Точно това е проблема мила , че няма хоби , той винаги е бил страшно натоварен , работата му е много натоварваща физически , а през почивните дни примерно ходи на село и някак нищо не ми идва на акъла .На жена много по лесно се измисля подарък или поне аз така си мисля.
Активен
maya_bunny
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: септември 13, 2011, 13:27:58 »

Черна малка чанта за док./портфйл/тел., ако няма или ако му е стара.
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #48 -: септември 15, 2011, 09:57:52 »

Добро утро на всички и честит празник. На всички, които имате ученици вкъщи или вие самите тръгвате на училище ( университе ) Ви желая една спорна и успешна учебна година, заредена с много приятни емоции и хубави моменти. Но нека не забравяме и добрите оценки Wink
След няколко дни започвам и аз и знам, че бързо ще искам всичко да приключи, но точно днес ми се прииска да съм с моите съученици, да се съберем в класната стая, а след това задружно на кафе  Wink . Преди мечтаех да завърша и да се " отърва от пустите му уроци " , но сега ми липсват много. Аххх излях си мъката, а сега кажете Вие как сте и имате ли първолачета. Успешен ден на всички.
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: септември 16, 2011, 08:23:53 »

Здравейте момичета  give_rose Как сте? Защо не пишете?
На нас ни остават 8 дни до сватбата , аз аз въобще не се притеснявам. Това нормално ли е?
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #50 -: септември 16, 2011, 09:04:46 »

Hello! smile

Включи се едно общежитийско момиче, което пие за пръв път Якобс, ама нещо Уникалния Чаромат не му харесва особено.  blush

Аз се прибрах снощи от Благоевград. Първата ми седмица там мина много добре. Съквартирантката ми Зори е голяма сладурана (само с едната бях, другата идва ... днес). Още като отидох ми направи кафенце. Поговорихме си... Вечерта бяхме двете да се опознаваме малко...
И на следващата вечер една моя приятелка имаше рожден ден и двама приятели от тук дойдоха да й направят изненада. Аз я изкарах от стаята й и те двамата влязоха вътре с торта, балони и конфетки!!  yahoo Докато въряхме към стаята обратно, тя ми обясняваше колко са тъпи тези двамата и как може да отидат на Доспат без нас (бяха ни излъгали!). При влизането ни пак в стаята, тя падна от ужас.  laugh Единия приятел вика "Това съм го гледал по клипчета, ама не знаех, че се случва в реалния живот"  sarcastic Вечерта после си изкарахме много готино. Посренощ към 5 часа се видяхме случайно и със Зори, която реши, че не й се прибира и остана с нас за една последна бира, айде с нея и двете й приятелки (моите двама свалячи бяха много щастливи!). И после се прибрахме заедно, което мноооого ме изкефи. Допаднахме си.
А пък и да ви се оплача малко искам. Очаквах като се прибера Митко веднага да дойде да ме види, а това не стана. Ината ми се сърди от два дни, понеже му се развиках по телефона за една глупост ествествено. Обажда ми се той, ама аз носех палитра със сенки и други глупости и ръцете ми бяха заети и викам "Айде ще ти се обадя след малко", ама той "Не, не, чакай, кажи ми къде да намеря препарата за прозорци, как изглежда, Меглио ли е..." Иииииииииии аз изпуснах палитрата!  :'( И го обвиних, че е виновен, защото сега половината цветове ми ги няма. sad Както и да е... Днес ще го очаквам да дойде да ме гушне.

Охххх..поста ми стана много дълъг, ама надявам се да не ви доскучае да ми го прочетете.   pardon

Лина, 8 дни не са нищо, като стане 1, тогава ще те видим!

Миши, успешна година и на теб, мила. И не тъжи за училище, сега е по-хубаво. А и ни предстои още по-хубаво!

Плами, ти избра ли подарък? Ако не си измислила още, купи нещо стандартно, което знаеш, че 100% ще влезе в употреба все някога - например самобръсначка и афтършейв. smile

А между другото Ивето се появи в нашата тема ..... и роди!  heart

Лек и успешен ден ви желая! smile
« Последна редакция: септември 16, 2011, 09:06:34 от nadelina88 » Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: септември 16, 2011, 09:37:18 »

Здравейте , гледам че никой не пиши и аз съм пас ,ама ето появихте се и аз на линия съм веднага.Ние се готвим да излезем на разходка с мъника и майка , като се събуди сърдикото , че днес си е кривичък , като повечето дни  laugh.А после ще минем и през лекаря да го види.Аз да вземе да се разпиша че от събота заминаваме за вилата , милото е в отпуска една седмица и докато дойде почивните дни , защото тогава ще има много работа , ще сме си самички.Вчера толкова настояваше залепен за рафта за вино , да купим бяло вино.После изкопчих че искал да ми прави романтична вечеря. blushКупихме и други разни нещица , така че се очертава страхотни дни май. blum
Наде за сега избрахме , решихме да комбинираме подарък и за леля и за свако , защото и двамата се пенсионираха и решихме да вземем един фритюрник  и едни много красиви големи бели фигури , които са хем като нощна лампа ,хем и като сувенир за украса.Надявам се да им харесат, но ще видим като отидем другата неделя , всъщност още подаръка не е взет , но и това ще свършим.
Линче то колкото наближава , тогава ще ти е най претиснено , така че едва сега предстои пика на емоциите около сватбата.
Ние пък другия месец имаме годишнина , леле колко бързо отлетя това време , за сега съм замислила как да прекараме деня, дано нещо не се обърка.
Лек ден на всички ви.
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #52 -: септември 16, 2011, 11:39:36 »

Хелоууулл и от мен. Как сте?
Наде много се радва за теб. Какво по-хубаво от това, да попаднеш на готини хора. Аз съм попадала на ужасни и затова ти се радвам, че се разбирате и дано да е така и занапред. Вече започвам и аз да нямам търпение да почваме, но има време. Уж на 03.10. ще бъде откриването.
Плами много хубав подарък сте избрали и съм сигурна, че ще бъде използван постоянно.
Лина много е добре даже, че не се притесняваш. По-малко ядове ще имаш на главата Wink . Колкото си по-спокойна толкова по-добре за теб.
 Ииии както каза Надето наистина Ивето писа и взе че роди. Да й е жив и здрав малкия Краси.
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #53 -: септември 16, 2011, 16:15:40 »

Здравейте  smile

plamak_ много добър избор сте направили  Bravo на мен в последствие ми хрумна и идея за фотоапарат, че то като са пенсионери се подразбира, че ще имат повече време за разходки и запечатване на хубави моменти  girl_wink
nadelina88 тъй като съм малко нередовна ще ме извиниш, че не съм в течение, но ти какво учиш в Благоевград? Много е хубаво, че сте си паснали със съквартирантката , дано и другата е също толкова готина  good
lina_bs пожелавам ти до края да ти е все така спокойна  smile Аз същ изобщо не бях притеснена дори в самия ден, което е абсолютно нетипично за мен, (дори бих се определила като прекалено притеснителна),явно по някакъв начин си го бях наложила,  което пък от своя страна ми помогна да си изживея емоцията на 100%  girl_in_love

Мойта планинска разходка в неделя май няма да я бъде nea а така се бях настроила и такъв хубав план си бях направила за  деня, а то се оказа, че ще трябва да боядисваме входа на блока барабар със стълбите и като го знам моя мъж какъв е деен  отиде целия ден pardon
Активен
Tonina
Сватбар

« Отговор #54 -: септември 16, 2011, 17:11:06 »

Привет на цялата компания!!
Тази седмица не съм се разписвала, защото в офиса тези дни е лудница и напрежение, а като се сетя, че и утре сме на работа, съвсем ми изчезва ентусиазма. Само с една неделя как да се отпусне човек и да си почине като хората?! Но да не ви напрягам и аз следобедно, просто исках да ми "олекне" като ви се оплача  smile.
А сега да споделя, че снощи подготвих романтична вечеря - изненадка на половинката, който обикновено се прибира преди мен от работа и масата вече е  сложена. Снощи обаче каза, че ще закъснее около час, така че имах време да се подготвя  danceg Вечерята естествено "класиката на работещите" - спагети, но този път проявих (извинете за нескромността) завидно творчество при соса, който направих с печени чушки и се оказа наистина много сполучлив. Освен това спретнах набързо тейбълки - сърчица (щура работа  lol, взех бутилка розе и резултатът беше  yahoo. Определено го изненадах, защото през седмицата знае как съм яхнала метлата и изобщо не очакваше подобна инициатива от моя страна.
Хайде, поздрави на всички и ви пожелавам много хубава вечер!!
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #55 -: септември 16, 2011, 17:45:05 »

Tonina браво на теб. Аз от много време търся подобна темичка и все не намира, та се чудя дали да не пусна една " как да изненадаме половинката " или нещо подобно.  И аз съм наумила изненада за половинката, но все още не съм я доизмислила. Иначе шампанското се изстудява в хладилника и чака да бъде изпито. Едвам го опазвам, но ще почака още малко да доизмисля нещата. Заитригува ме твоя сос, та ако не е много нахално ще споделиш ли рецептата? Много обичам спагети и пица и ще се радвам да пробвам с твоя сос.
Активен
Tonina
Сватбар

« Отговор #56 -: септември 16, 2011, 17:51:57 »

Оооо, с удоволствие, Миши, но за да не направят забележка, ще пише в темата за готвенето. Рецептата не е нещо особено, но комбинацията се получи много добре. Довечера ще пиша там!!
А ти не го мисли толкова за изненадата - при мъжете лесно се получава да бъдат изненадани. При нас (според мъжа ми при мен особено) e по-сложно с изненадите и си трябва майсторлък, нали сме с претенции, пардон изисквания  girl_wink  smile
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: септември 16, 2011, 17:54:45 »

Браво Тони , хубаво е да се разнообразява така , сигурна съм че е останал без думи любимия.А ще споделиш ли какви са тия сърчица, както и аз искам рецепта за  соса.
Миши има тема от рода на http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,654.0.html.
Активен
Tonina
Сватбар

« Отговор #58 -: септември 16, 2011, 23:34:30 »

Плами, тейбълките - сърчица са елементарни, но реших че ще е добре като изненадка още повече, че половинката знае, че не съм "сръчни ръчички" и избягвам да се пробвам. Просто имахме вкъщи цветен картон, изрязах парченце, прегънах го посредата и изрязах сърце (като в долната част оставих малко, за да може да стои като поставчица). Надписах го от двете страни с "наши си неща"  girl_wink и това е.. - обикновено и простичко, но му стана много приятно  smile   
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #59 -: септември 26, 2011, 13:20:30 »

Ехоооо къде сте всичкии ??? Да не тръгнахте и вие на училище ? Хайде, че септември си замина, а и доста захладнява навън. Наминете поне да изпратим месеца  blum
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: септември 26, 2011, 17:06:43 »

Лелеее каква пустош , аз изчезнах и май повлякох крак.  blum Ние вчера се завърнахме вече , така че идвайте да си бъбрим.
Миши как си , какво става около теб?
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #61 -: септември 26, 2011, 17:29:53 »

Yeeee Плами ти се появи. При мен горе - доло нещата се подреждат. Един приятел се прибра от Америка и с него кръстосваме улиците, нооо взех че се разболях  laugh Чуствам се една отпаднала, нищо не ми се яде, но ще се оправя бързо. Тази седмица очаквам и останалите колеги да се завърнат и да се започва с купоните, защото цяло лято изпростях. Едвам си оправям словореда  pardon От 3.10 вече започват и сериозните лекции, което до сега не се е случвало толкова бързо. Все ни ги слагаха поне 1-2 седмици след започването. Та това е най-новото около мен. Решили сме и едно мноооогооо голямо женско парти да си направим ама да видим кога точно. Хайде и останалите да се появяват. Плами ти как изкара?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: септември 27, 2011, 01:14:06 »

Ами аз супер изкарахме няколко дни само двамата с милото, правихме разходки , романтични обстановки и всякакви такива неща, естествено свършихме и малко работа blum .Като дойдоха нашите се свърши и другото предвидено и ги изненадахме с това което бяхме свършили и така ги отменихме.Естествено от петък вечерта ни тръгна все назад , решихме че да не цапаме много след ремонтите на бързо ще направим пица , уви тъкмо когато пуснах фурната , се установи че не работи , а само няколко дни преди това я използвах.Хубаво е че там имаме и друга че скълапихме положението и успяхме все пак да вечеряме , дори и малко късно.На следващия ден си пием кафенцето сутринта (силно казано, по скоро клонеше към обед blush) и тъкмо  забелязахме че и вратата  нещо и става и се отваря трудно и хоп тъкмо милото да влиза да си вземе нещо горно че беше хладно и вратата не може да се отвори , бравата се повредила и всички отвън , само майка вътре laughНе можа да се разглоби бравата , за това отворихме единствения прозорец без мрежа , опънахме разклонителя и отрязаха пантите  на вратата , естествено всичко не свърши до тук.Предстоеше доста мъки по поправката.В крайна сметка се счупи и едното стъкло че като я ремонтираха сменяха и него. Хубавото е че май свърши с това къръшкия ден.Тъкмо вече решили да починем с чаша кафе и сестра ми пристигат , решили да ни изненадат с мъниците , нали на следващия ден щяхме да сме на гости заедно , че те подранили при нас.Общо взето това около мен , а забравих да  се похваля че най накрая се захванах по сериозно да си довърша и гоблена , може пък скоро да успея и да ви го покажа. blum

Миши радвам се че нещата и при теб ще вървят на добре , повече хора , по весело става.А за партито да взема и аз да се присъединя  girl_wink Girl_hide
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #63 -: септември 27, 2011, 15:29:18 »

Плами вие големи премеждия сте имали. Поне сте си починали добре smile А за партито заповядай с наййй - голямо удоволствие ще те приема. Нали каза, че без това не си идвала скоро към Варна. Ще спретнем едно хубаво купонче Wink
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: септември 27, 2011, 17:46:45 »

Ох ,да имах възможност с удоволствие бих дошла във Варна, но нещо в последно време ми е доста натоварено ежедневието.Иначе на вас ви пожелавам приятно изкарване и после да разправяш как е минало , естествено искаме и снимки.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: септември 28, 2011, 10:05:59 »

Добро утро момичета , защо така ви няма никакви тук?Аз наминавам да ви почерпя , че свекървата има рожден ден днес , а пък може и така да ви примамя да дойдете да попишем. girl_wink blum

Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: септември 28, 2011, 11:05:43 »

Опа, ето ме и мен cap cap Аз малко пропускам да пиша, че се върнах след отпуската и имам доста работа.
Плами, прочетох за премеждията, важното е, че всичко е свършило добре Bravo

Аз иначе какво да ви кажа - СВАТБАТА мина прекрасно! Подробен и то доста подробен разказ има в темата ( даже нямам време да го довърша badgirl, но днес ще се опитам) и след това ходихме за 3 дни малко на почивка с мъжа ми (леле колко странно  ми звучи blush). После отидохме до неговата вила, която е без ток и вода, но за една - две нощувки става pardon Там, ако знаете какво легло има - представете си само една пружина от старите легла, която виси на 4 вериги от тавана  Oh my ... казвам ви честно, много готино се спи на такова леглоооо Sleep sleeping То си е лего-люлка и така се унасяш като легнеш....леле, направо ми се доспива като се замисля girl_wink

Друго ново покрай мен няма. Правихме бебе след сватбата, ама явно не сме го направили и другия месец да стискате по-силно палци за близнаци!!!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: септември 28, 2011, 12:43:28 »

Супер Веси   много се радвам че всички преживявания са били страхотни , аз също нямам много време напоследък да пиша тук и не съм се отчела да ти честитя в темата но после като седна за повече и това ще направя, а сега едно горчиво от мен. blum
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #68 -: септември 28, 2011, 14:28:35 »

Юхууу и аз минавам да ви видя.
Весиииии вземи да довършеш разказа, че съм затаила дъх и нямам търпение да видя края  blum
Плами честита Ви рожденничка. Имам спомени, че много иска внуче, та едно общо пожелание от мен - скоро време ти една прекрасна мама, а тя най- щастливата баба на света.  give_rose Искрено Ви го пожелавам. Надявам се да не засегна никого.
Аз цяло лято си полежавах и сега като се почна едно обикаляне по университети, подаване на документи, работа... едвам си гледам домакинската работа. Скоро може и от нас да ме изгонят  funnytooth Та общо взето това е. Хайде оставям Ви за сега и приятен ден от мен.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: септември 28, 2011, 15:48:22 »

Миши не се притеснявай никой не си засегнала , напротив благодаря за пожеланията и тя ще е много щастлива от такъв подарък.
А той можо ще ти помага ти като нямаш време в момента.После ще се реваншираш  blum.Дано скоро ти олекне програмата.
Активен
Tonina
Сватбар

« Отговор #70 -: септември 29, 2011, 10:05:19 »

Привет, момичета!!
Бях се поизгубила тези дни, но ето ме пак на линия. Цяла седмица отново проблеми с гърлото и влизах в какви ли не филми - от полипи до не знам си какви страхотии за гласните струни. Вчера най-накрая с упойка успяха да ме прегледат. Оказа се, че е обикновен хроничен фарингит (макар и болезнен), та малко отдъхнах. Така че - тук съм  smile
Плами, отново си ни почерпила с вкуснотии  Bravo  give_rose
Веси, следя темичката ти с голям интерес и естествено както всички, чакам снимки с нетърпение!! smile
Миши, много се радвам на студентската нотка, която внасяш тук и, която много ми липсва. И не се притеснявай, убедена съм, че ще съчетаеш много добре задълженията.  good
Хубав и усмихнатден на всички!!!  Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: септември 29, 2011, 22:18:33 »

Здравейте момичетаааааааа  give_rose Сватбата мина, беше прекрасна. Бяхме и на язовир Цонево с два-три дни и сега вече сме на работа  cray
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #72 -: септември 30, 2011, 01:22:28 »

Здравейте!

Аз днес се прибрах от Благоевград. За жалост не можахме да се видим с Митко днес, та аз имам време да ви разкажа какво се случва около мен. Миналата седмица на мини ваканцията ни не се разделихме за миг даже - ту у нас, ту у тях! Той даже помогна в гроздобера ни и после меленето на гроздето (така де той беше главното действащо лице). Но иначе ми е много самотно без него, беееееее... Трудно ми е още да свикна, че като се прибирам от лекции него няма да го има и да му разкажа как е минал деня ми, да го гушна, да му се оплача или да го зарадвам с постижение. Не е същото по телефона. sad Много ми липсва там...

А съквартирантките ми от друга страна са мнооого готини! Тази неделя се качвам там и те милите ме изненадаха с гофрети!  heart Сладурании!! Успявам и да се изявявам с моята страст грима върху тях. И най-готиното е, че се харесват!  Wink Аз даже си изпуснах палитрата със сенки и ми се изпочупиха много от цветовете и те ми дадоха техните палитри да си ги използвам, когато искам! smile

Весиииииии, сватбата ти е била невероятна! Гледах снимки, страхотна си! heart

Лина, ти също си прекрасна булка - една такава мъничка и сладка.  heart

Плами, да е жива и здрава свекървата! И мерси за почерпката, привлече ме.  sarcastic

Миши, то домакинската работа може и мъжа да я върши, не го учи само ти да чистиш! smile

Тонина, радвам се, че при теб нещата са по-добре и съвсем скоро да всичко да е наред! smile

Желая ви лек ден и приятен уикенд, защото може от любов да не мога да се включа пак тези дни.  heart sarcastic
Активен
Миши
Сватбар

« Отговор #73 -: септември 30, 2011, 11:03:49 »

Как сте днес момичета? И аз наминавам да Ви видя как сте.
Тези дни ще съм си самм самичка. Митко заминава за неговия си град, а аз отказах да отида. Имаме малко нужда от пространство и време. А аз се готвя за лекции, та затова реших да си остана в къщи. Относно помагането му в домакинската работа - да помага, но само когато аз едвам смогвам, защото и неговата работа не е от най - леките. Носи много отговорности и ако не е на компютъра ( по работа ) е в движение.
Наде разбирам те как се чустваш, затова стискам палци скоро да си се върне при теб в Благоевград и всичко да е по старо му.
Тонина радвам се, че успяваме да върнем приятни спомени smile
Плами как изкарахте рождения ден?
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 458

Обичаме те малко Мишленце

Разгледай галерията на zlatomira__

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: септември 30, 2011, 19:14:32 »

Здравейте , мацки! Аз отново се завръщам... тук smile
последно бях тук, когато ви се похвалих, че съм започнала работа...
какво да пиша... липсвате ми, с някой момичета с пишем във фейсбук
плами, хубава почерпка за свекърва .. и моята днес има рожден ден мъж ми се обади да и честити , а тя му каза Николай не ме занимавай с глупости и му затвори телефона...
наделина, съквартирантките са много готини , според твойте думи , когато аз бях студентка, само с едната си съквартирантка се разбирах, другата беше ужасна... все нацупена и сърдита...
та това е от мен лека вечер, девойчета!!!
Активен
Страници: 1 2 3 ... 5 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: